16455
  • gabofej
    Hello. Az intel új i procijában lévő integrált gpu és a dedikált vga közötti váltás hogy történik? Illetve mi jelzi hol tudom megnézni,hogy melyik gép tudja ezt? köszi előre is
  • Solten
    Hello.: link
  • kemgyuri
    Sziasztok!

Segítség kellene! Asus K70IC-TY125D kontra Asus K70IC-TY127D
    Olyan sokat jelent a proci különbség, hogy a ty127d-t 15ezerrel drágábban mérik? Megér ekkora áldozatot? Főleg filmnézésre használnám, szép nagy tvmre kötném és fontos hogy egy 30 Gb-s fullhd videót is gond nélkül lejátszon.
    Esetleg jobb alternatívát tudtok, de 17"-nál kissebbet nem akarok, mert sokat böngészek is.
  • Solten
    Hello, nem akarlak rabeszelni semmire de szvsz hasznald inkabb a Win7-et. Biztonsagosabb, fejlettebb, ugyanolyan gyors (v. gyorsabb) mint az XP.
  • Slayer256
    Sziasztok!

Egy Hp Pavilion dv6-2030ez notebookhoz tud valaki win xp-s drivereket? Léteznek egyáltalán, vagy muszáj lesz a win7-et használni?

Válaszokat előre is köszönöm.
  • FGB
    szép kis gép.
    most néztem a 5745 csak Intel HD, GT330M, 310M VGA-val vannak szerelve.
    a 5741-et már lehet választani Intek HD, GT320M, és HD 5470-el
  • Solten
    Csinos darab.
  • franc0
    Végre itthon is kapható az új Vostro. Jóféle :)
  • Solten
    Nincs megállás az Acernél, újabb hordozható gépek jönnek

• kecskeszeme
    Mennyire lehet kiforrott egy ilyen dokkolási megoldás:

EZITT

?

Vagy

EZ

?

Felér egy ilyen megoldás a hagyományos dokkolási megoldásokkal (megfelelő notebookhoz megfelelő dokkoló)?
  • Solten
    AMD platform költözik az új Acer netbookba

• V43 1105
    Nekem eddig bevált tökéletesen :-D
  • Cat 02 #9157
    Ez az Acer jó ? Google első találata alapján nem :D (bátyámnak mondjuk ilyen van ~ 6 éve és jól bírja, mármint Acer, nem ilyen típus)
  • V43 1105
    Acer 5470G (i5 + HD5650) ~ 189.000Ft,-
  • Cat 02 #9155
    Érdemes várni nyár végéig laptop vásárlással ?
    Illetve most van olyan laptop ~ 200 körül, ami ilyesmint tud: 2 magos (~2 ghz), 4 gb ram, 8600gts-sel egy szinten (vagy jobb :D) videókártya. Nem vagyok egy hc gamer, de azért alap játékok futhatnak rajta :) Illetve nyár végéig lehet új model/mostani árak csökkenése ?
  • inter94
    5740G
  • inter94
    nekem is 570G van..csak i7es procival:P
  • FGB
    Alapjáraton az emberek amit nem ismernek azt nem szeretik, és ha valamiről hallnak valami rosszat, akkor azt hajlamosak az egész márkára rámondani, miközben soha nem volt tapasztalata az adott márkával. Ugyan akkor a másik oldal is igaz vannak akik ragaszkodnak egy-egy márkához és ők nem hajlandóak másikkal foglalkozni. de ugyan akkor itt is két féle akad, az első aki isteníti és nem hallja meg a hibáit még akkor sem ha egy nap 5x is szétverné a gépet, a másik aki elfogadja a hibáit és élvele boldogan.

És egy érdekesség:
    Acer 5715Z: XP-vel elég sokszor elérte a kritikus hőmérsékletet így le is kapcsolt, hétvégén kapott egy W7-et és most nem melegszik annyira... még :)

Megjegyzés:
    Felszereltség tekintetében az Acer elég jól el van eresztve árban viszont megfizethető, szervizileg sincs vele gond, így jó választás.
    Ugyan van egy-két komolyabb gépe is, de nem igazán az üzleti világ a fő piacuk.

Más:
    Ismeri valaki a DevilTech gépeket?
  • Jockey
    nemtom, amit én vettem acert 5650es ati, i5-ös proc, az teljesen jól néz ki, én tök szarra számítottam és kifejezetten tetszik és kellemesen csalódtam benne, lehet a márka miatt van aki lenézne, de hogy a kinézete teljesen rendben van (kékesen sejlő funkció gombok, fehér ledes billentyű világítás) az tény, igaz ez is szubjektiv dolog..:-)
  • kecskeszeme
    Maradjunk annyiban, hogy még csak a kapcsolatot sem tudtam felvenni a supporttal - már azért is fizetnem kellett volna, hogy megírhassam nekik, menjenek a sunyiba...
    A Dell nálam többé nem márka.
  • kecskeszeme
    Nincs még konkrét elképzelésem az árról, igazából először megnézném, milyen lehetőségek vannak. De honnan a rákból tudjam összekaparni azokat a laposokat, amelyek rendelkeznek dokkolási lehetőséggel...!?
    Egyébként az asztali gépemet szeretném leváltani és megtoldani a hordozhatóság "áldásával". :)
    Jellemzően nem futtatok semmilyen erősen gépigényes alkalmazást (pl. abszolút nem játszok), viszont annak örülnék, ha full-HD filmeket le tudnék játszani könnyűszerrel.
  • Solten
    Na igen, egy ujjamon meg tudnam szamolni hany ilyen keszuleket dobott piacra a gyarto, no de a business szegmensen kivul is van elet... ;) Piaci reszesedes:

• V43 1105
    Nem csak gamer vagyok hidd el, arról meg nem tehetek hogy vannak Geekek akiknek a túlárazott vacak aluminium alma márkájú "dobozok" jönnek be:-)
  • franc0
    Maradjunk annyiban, hogy vannak olyan helyek az üzleti világban, ahol Latitude, ThinkPad, Vaio vagy Apple a minimum. De ezt nem tudhattad, elnézzük. Ide nem csak gamerek írogatnak :)
  • V43 1105
    Hülye vagy ..
  • franc0
    Nekem az a bajom az Acer-rel, hogy nem lehet megjelenni vele. De otthonra kiváló.
  • V43 1105
    Nos, ez egy remek kérdés, én nem vettem észre ilyen funkciót, tehát a válaszom az hogy nem tudom :D
  • digital
    Grat a láptophoz.

a jól tévedek, akkor az I5 proci egyik lényeges újdonsága, hogy integrált Intel HD-vel is rendelkezik. Váltani lehet-e valamilyen módon az i5 intelHD és diszkrét 5650 videó között?
  • V43 1105
    Az mondja jellemzően aki vagy márka buzi, vagy pedig soha a büdös életben nem volt még előtte Acer márkájú lapos ;D Hétfőn asszem viszem is a gyöngyszemet oskolába, akar a franc matekozni, beülök hátra azt Crysis
  • Solten
    Grat. hozza, ujabb cafolat a devians inkompetensek velemenyere, miszerint az Acer gagyi... :)
  • V43 1105
    Nem , egyáltalán nem :-)
  • gabofej
    Ha jobban meghajtod nem melegszik pl: egy Crysis alatt?
  • V43 1105
    Halihó!

Nos, ma megjött a gépecske :-) Mint egy gyémánt, gyönyörű kék szinben pompázik, preciz összeszerelés, kitűnő kidolgozottság, és nem utolsó sorban remek teljesitmény, Windows Home Premium oprendszer, élmény index 6,9 , a max ugye 7,9 ... Crysis, TDU, COD6 stb ... rezzenés nélkül futnak rajta, egyszóval nem csalódtam benne, a hangszórok is jól szólnak laptophoz képest,a gombok nem gagyik, a tapipad is ötletes :-)
  • franc0
    Azért azt nem árt tudni, hogy a PDA szervizelésének semmi köze a notebook szervizekhez. Attól, hogy az egyik rossz, a másik lehet kiváló. Lásd még Acer.
  • hykao #9135
    Tulajdonképpen mennyiért akarsz vásárolni és mire akarod használni a gépet? (HP-ben tuti van 12.1 hüvelykes dokkolható masina, de újonnan elég drágák)
  • kecskeszeme
    A méretnél nem kötöm az ebet a karóhoz, lehet nagyobb is 12 collnál (de az igazán nagy notebookokat nem szeretem, mert körülményes a hurcolásuk).
    A dokkoló-csatlakoztatási lehetőségről viszont nem akarok lemondani.

Ha azt mondom, hogy pl. a HP és Dell gépeknél nagyobb az esély erre, akkor igazam van?

Ugyanakkor Dellt soha nem vennék, miután egyszer a lejárt garanciájú PDA-mmal képtelenség volt bármilyen szerviz-támogatást kierőszakolni.

Esetleg valakinek tippje...?
  • SL
    Eladó 1,5 éves Fujitsu Siemens Amilo!

Jó állapotban:
    Képernyő méret: 15" WXGA 16:9 GlareType, 1280x800
    Processzor: Mobile Intel® Celeron M 1,73Ghz
    Memória: 512+256MB DDR1/667
    Merevlemez: 120GB SATA
    Optikai egység: 8x DVD+-RW DL drive
    Video vezérlő: VIA Chrome9 HC DX9 256Mb
    Akkumulátor: 2200 mAh (Lithium-ion)
    Tömeg: 2,8kg
    Interfészek: 10/100mbps LAN, 56K modem, USB 2.0 (3db), VGA monitor, Wireless 802.11b/g
    Operációs rendszer: Microsoft® Windows XP SP3

ár:50.000Ft

Kép 1
    Kép 2
  • hykao #9132
    Üzleti kategóriás (aranyárú) gépeknél előfordul, bár szerintem 12 hüvelyk alatt nemigen.
  • kecskeszeme
    Sziasztok!

Létezik olyan oldal, ahol részletesen lehet paraméterek alapján laptopot keresni?

Pár olyan elvárásom lenne, amikre nem nagyon lehet rákeresni az általam ismert oldalakon.

A legfontosabb az lenne, hogy lehessen dokkolóra tenni a gépet. (Hogy ne kelljen otthon külön rácsatlakoztatni mindent: monitor, bill., egér, hangszoró, nyomtató stb.)
    Ezen kívül kisméretűt preferálnék (10-12").

Egyáltalán létezik ilyen? :)
  • Solten
    Hi.: link1, link2, link3.