16455
-
Nm, nekem is az a legbejovosebb. -
warez14 #9128 Sziasztok! laptopot szeretnék főleg munkára , de néhány játék is beleférne. Ár max 230eFT bruttó.
előre is köszi -
Szerintem ez lesz
Dell Studio 1747
megfelelőnek tűnik, köszi. -
Köszi a válaszokat, megnézem! -
Persze, holnap megyek érte, tegnap hivtak a boltból :-) -
Hello.: link1, link2, link3, link4. -
Balee 007 #9123 De ha esetleg nagyobb monitorral szeretnéd akkor itt egy 15,6"os
Dell Studio
Sry a dupla postért -
Balee 007 #9122 Hello
Gondolom sokat cipelnéd ezért én egy 14"-ost ajánlanék de azért várd meg a nagyok véleményét is
Dell -
Sziasztok,
Munkára kellene gép, mit ajánlanátok. Az ár max. 350e bruttó -
gabofej #9120 Tudnál majd róla egy pár sort írni, hogy még is milyen?Lehet én is beruházok majd egyre -
Megérkezett az 5740G (i5) -
Hello. Az Inspironra a 4 ev gar. eleg meggyozonek tunik... :) Egyeb alternativak:
- ASUS
- HP -
Hi.: link1, link2. Utobbinal az 1 ev gari kicsit kevesnek tunik. -
Strabi #9116 Sziasztok!
A véleményetekre lennék kíváncsi.
Nem vagyok nagy infós, boldogulok a gépekkel de a technikai adatok gyakorlatilag nekem kínaiak :)
Szóval, egy notebookot akarok majd venni, elsősorban látványtervezésre. Kb. 200k max 300k HUF-ot tudok rá áldozni.
Amit teljesítenie kéne:
legalább 17 colos kijelző
legalább 3 de inkább 4 GB memória
legalább 2.0 GHz processzor, lehetőleg többmagos
300GB+ merevlemez
Elsőre a DELL Inspiron 1750-es gépet találtam ami ilyesmi lenne. Nem feltétlenül ezt akarom csak kb ez a kategória ami a teljesítményt illeti. Esetleg erről a gépről van vkinek véleménye? Persze ha ennél tudtok sokkal jobb vételeket akkor ne kíméljetek.
Köszi. -
DeenQa #9115 Hali!
Kis segítségeteket kérném. 130-175e között keresek laptopot, netezésre és max office alkalmazásokra. De jó minőségűt szeretnék! Akksija is erős legyen. 15" méret kb...
Milyeneket érdemes nézni ebben az árkategóriában? Delleket nézegettem eddig -
vintage #9114 én keresnék bontóban kijelzőt, ha nem sikerült találni, akkor megérdeklődöd, hogy mennyiért vennék be... -
gege68 #9113 Gta 4-et nem laposra tervezték,ez tény...de adhatok pár oldalt,ahol csak ezzel foglalkoznak,mint pl videókarik,hogy melyikkel fut.szted miért nem egy alap dv6-ost néztem...vagy egy kisebb Asus-t?
ugye Hp.-nak egy 4650-ese van
a Asusnak pedig Gt320m
http://www.notebookcheck.net/Computer-Games-on-Laptop-Graphic-Cards.13849.0.html
de ha nem hiszed,youtube-olj ;)
nos,valaki vélemény a 2 gépről? -
Sziasztok. Egy kellemetlen problémával állok szemben, ha tudtok segítsetek légyszíves! Szóval HP530as típusú laptopomnak benyomódott a kijelzője, magyarul elég csúnyán betört. Namármost újonnan 45ezer HUF egy új bele, ennyiért szerintem felesleges... Viszont nem tudom h alkatrészként el tudnám-e adni a lapost, vagy érdemes lenne-e bontott alkatrészt szerezni hozzá. Így szerintetek hol vennék meg tőlem, és kb mennyiért? Azt látom hogy pl csak a hálózati kábelt 10ezren felül árulgatják, úgyan így a bill-t is. Mi tegyek szerintetek? Köszi előre is. -
Balee 007 #9111 Hello
Tudomásom szerint csak vista illetve win7 driverek vannak hozzá
ezeket INNEN tudod leszedni -
Slayer256 #9110 Üdv!
Egy Fujitsu Amilo Pi3560 notebookon lehet Windows Xp-t használni? Esetleg ha igen, drivereket honnan tudok letölteni hozzá?
Előre is köszi mindenkinek. -
Ne bassz le, de szerintem GTA IV nem éppen laptop platform játék .. -
Balee 007 #9108 Hello
Nem akarok nagy hülyeséget mondani de sztem ezeken a GTA4 nem nagyon fog elfutkosni, de ez csak az én véleményem. A többihez bőven elég de sztem speciel a GTA4hez lehet hogy kevés -
gege68 #9107 ahoy!
nos,2-3 hét,és megveszem az egyikgépet,de szerintetek melyiket?
az egyik egy Hp,másik egy Asus, hasonló árért.
amire használnám,film,net,chat,meg 1-2 játék,monjduk gta4.
mindegyiken már karcol mindegyik.sztetek?
http://www.iway.hu/index.php?pg=termekinfo&item_id=4915 Asus
http://hardverapro.hu/apro/uj_hp_pavilion_dv6-1120ep_15_6_t4200_ati_hd4530_4g/hsz_1-50.html Hp
véleményeket várok:)
-
A banner két linkjére kattintva könnyedén megtalálod a válaszokat... -
butchbean #9105 És a videokártyáról sem találtam semmit mekkora memóriával rendelkezik, vagy hogy egyáltalán játékokra jó ez a videokártya. -
butchbean #9104 http://www.ipon.hu/webshop/product/msi_cr620_064xhu/141701
Mennyire középkategória ez a laptop.
Nekem a prociból nem derült ki, hogy dual core lenne vagy sem.Ha ige akkor azt honnan lehet megállapítani?
Nagyon megköszönném a segítséget.
-
Nem tudom, hogy szabad-e itt hirdetni.
De, eladó egy HP Pavilion DV5-1020eh notebook 110eFt-ért. Mindig asztalon volt használva. Netezéssel az akksi megfelelő beállítással 3 órát kibír. CODMW2 minimumnál kicsit jobban elfut rajta, ha ez egy támpontnak jó. -
destroyer91 #9102 Hy all! Mi a véleményetek erről a cuccról : http://usanotebook.hu/index.php?&tpl=product&prid=13966 , ballagásra kapom a szüleimtől,és 200e Ft a határ,és ezt néztem ki magamnak.Egyéb ajánlatot is szivesen elfogadok.előre is köszi -
Teszt a 3 gépről:
Alienware M11x
HP Envy 15 (a tesztben még a régebbi videokártyás verzió szerepel)
MSI GT628 -
ASUS passz...de itt van még pár alternatíva:
Ha hozni-vinni is akarod, és megfelelő számodra a nem túl nagy méret
Ha nem nagyon akarod cipelgetni, és nem zavar a gázos bill.kiosztás és a nem túl szokványos felbontás
Ha nem zavar az angol bill.kiosztás, és nem gond a külföldről vásárlás
Amúgy már olyan 220e körül is fellelhető ez utóbbi gép szállítási költséggel az eggyel kisebb procival...(...szerintem eléggé best-buy kategória...) -
Nm. A HD 5650 nem integralt videokartya. -
Kösz a gyors választ! Nem is lenne rossz a felszereltség, de az integrált videókártya (ATi Mobil RadeOn HD5650)mennyire teszi alkalmassá a vasat játékra? Nézegettem időközben az Asus Republic of Gamers szériáit. A G50vx-el kapcsolatban van valakinek valami tapasztalata? -
Udv.: link1 + link2. -
Helló!
Én is laptop vásárlás kapcsán kérném a segítségeteket. Szeretnék venni egy normális laptopot, csak játékra. Fontos, hogy a cucc megbízható és időtálló (relatív) legyen. A pénzügyi keretem 280.000 és 330.000 ezer között mozog. Mit tudnátok ajánlani? -
szendaaj #9095 hali.
Kinéztünk 2 lapost az egyik egy dell vostro 1015 (core2 t6570, 4Gb ram, 500as vincsi, intel gma 4500mhd, 162e Ft) vidi, a másik egy samsung r528 ami kicsit durvább (core2 t6600, ram, vincsi ua. és 1 NV GeForce 310m van benne 169e Ft), de még senkinél nem láttam, üzletben is csak kikapcsolva láttam, esetleg van itt valaki akinek van samsung laposa vagy tud róla valamiféle véleményt mondani?
előre is kösz
amúgy előttem szólóhoz: én szaktársam meg van elégedve e-machine-jával, meg azt mondják egész jól meg vannak csinálva, nekem is volt régen acerem, 4 évet kihúzott, most is működik, csak kiment a fél kijelzője -
Hi.: link1, link2, link3. -
pompi60 #9093 Sziasztok!
Szerintetek melyik érdemesebb megvenni? Melyik a jobb?
Vegyes használatra lenne. De leginkább internet, meg film nézés. De Pár újabb játék is felkerülne rá.
Lenovo G550
MSI CX500...
Asus K50AB...
Toshiba Satellite...
Mi a véleményetek ezekről?
Előre is köszi! -
multkor már kérdeztem és kezdene egyre sürgetöbb lenni szal tudtok vmit mondani erre?
"Acer eMachines E725-434G50MI link
erről mi a véleményetek? munka, suli, divx, csaj tulaj :D mennyit birhat aksiról? Előre is köszi!"
esetleg ha van ötleg 140kilóig akkorjöhet, aksiból egy 3óra jó lenne :) -
davehun #9091 köszi szépen, és igen ilyen feladatokra is használnám
amúgy ahogy néztem a photohallban most le van akciózva 110e-re.. -
Hi, nem rossz (net/irodai kisebb multimedias feladatokra boven jo), iponon hangyanyival olcsobb.
#9089: 200-250k -ra tippelek.