16455
  • FGB
    véleményem szerint inkább ne verekedjen, sokkal inkább teret engedjen
  • Gollo
    Igen? Akadás nélkül? Fullon? :D Akkor elég komoly videókártya lehet az.
    Az én 8800GT-m szóba se áll a játékkal. De viccen kivűl :D Amugy egyetértek.. nemlenne rossz ha az atival meg az nvidiával "verekedne"..
  • Solten
    Megy meg a Transport Tycoon is... (kiprobalva) Amugy az Intel megtanulhatna vegre normalis GPU-t gyartani...
  • Gollo
    Super Mario. :)
  • Sas6
    hali, egy Intel GMA950 - 256MB videokártya mennyire számtit jónak? Most a többi adattol leszámitva, játékokra lehet ezt használni? :)
  • fery02
    Igen, a Packard. :)
    Csak azért vennék inkább valami Acer-t, mert az most nagyon fel van kapva, hogy pl "legnagyobb laptop gyártó". Gondolom akkor elég megbízhatóak is, meg a szervizük is jó.
    Meg leginkább az 5810TG tetszene, csak nem tudom azzal a procival nagyon rosszul járnék-e.

De személyes tapasztalat már végülis van Balee 007 által, akinek nagyon tetszik, szóval lehet én se szarozok és spam-elem itt tele a topikot. :)
  • Solten
    Akkor legyen a masodik. ATOM Z520-t be kene tiltani, annyira harmatgyenge... :) 5536G-ben pedig egy regebbi 65nm technologias CPU figyel.

Kulonben meg ezt vedd: link :D ;)
  • fery02
    Hm, iponon akciós most ez
    Úgy hallottam Asus-ok is majdnem olyan jók, mint az Acer-ek, de én mégis inkább ehhez vagy ehhez húzok.

Most már lassan tényleg nem tudom melyikkel járnék a legjobban.
  • Solten
    Alienware nagybetűs GAMER notebook

GTA4-hez...
  • Solten
    Ja ok, csak a sracnak a GTA4 a szempont...

Jofele, nekem is tetszik...
  • FGB
    én a GT310M helyett mondtam inkább a HD5470-est, nem a játékokra alkalmas notit néztem, mert ebben az árban ilyen nem nagyon van, és szerintem ebben az árban ez a legerősebb ASUS vagy inkább EZ (Asus-ok közt! egyben nekem személyes kedvencem)
  • Solten
    HD5470 es Geteanegy? Jo poen. Azt vegye mar mindenki figyelembe hogy egy koeros desktop vga-t is megizzaszt ez az elb@szott konzolport, ne mar notival akarjon gemerkedni. Kivetel: ha felmillios gepen akar vele jatszani... :DDD Azzal lehet.
  • FGB
    szerintem a Asus K52JR-SX121D jobb választás lenne, ha minden képen az Asus mellett teszed le a voksod.

Processzor: Intel Arrandale Core i3-350M
    Processzor gyártó: Intel
    Processzor sebesség: 2.26GHz
    Chipset: Intel HM55
    Megjegyzés: 1333MHz FSB,64bit,3 L2 Cache,32nm
    Memória méret: 4GB
    Memória típus: 1066MHz DDR3
    Megjegyzés: 2 x SODIMM bõvítõhely akár 8GB RAM
    Merevlemez kapacitás: 320GB
    Merevlemez típus: SATA 5400RPM
    Optikai meghajtók: DVD SuperMulti
    Kijelző: 15.6" HD (1366x768 HD, 16:9), Color Shine - LED háttérvilágítás
    Grafikus kártya: ATI Mobility™ Radeon® HD5470
    Grafikus kártya típusa: dedikált
    Grafikus kártya megjegyzés: 1GB DDR3 VRAM
    Mikrofon: Bemenet
    Hangszoró: Van
    Webkamera: 0.3Mp
    W-lan: 802.11b/g/n
    VGA: Van
    USB: 3
    HDMI: Van
    Kártyaolvasó: 3 in 1 kártyaolvasó (SD,MMC,MS)
    Nyelvezet: Magyar nyelvű billentyűzet, dokumentáció
    Méret: 38.0 x 25.5 x 3.45-3.57 cm
    Súly: 2.62kg
    Akkumulátor: 6 cellás (4400mAh) Li-Ion
    Csomag tartalma: Hálózati adapter, ajándék táska+egér
    Garancia: 2 év világgarancia + háztól-házig szolgáltatás

Ár: 176e
  • fery02
    Kaptam egy privát üzenetet egy új felhasználótól, aki (állítása szerint) annyira új, hogy még írni sem tud ide.
    Szóval megkért, hogy írjam be ide helyette ezt:

"Gamer laptopot szeretnék, max 360 ezer ft értékben. Eddig legjobbnak az Asus G72GX-TY0025V tűnik, de mivel én nem értek hozzá, szeretném a segítségeteket kérni, hogy megéri-e, vagy tudtok jobbat."
  • fery02
    Ilyenekre gondolok csak, mint mondjuk zenelejátszó, msn, meg esetleg még néhány aprócska program. Szóval nem lenne túl erőltetve a szerkezet.

Annyira meg azért csak nem gyenge, ha egyszer Acer, 3 GB Ram-mal, meg Win7-et adnak hozzá.
  • hykao #9234
    Eléggé korlátozottan alkalmas játékra a 310M. GTA4 esetleg minimumon, 800x600-ban...inkább nézz erősebb videokártyásat. A bannerben lévő link segít az eligazodásban.
  • mukika36
    Helló!

Szerintetek ez mennyire alkalmas játékra? (GTA4, CoD - MW2...)

Asus K50IE-SX053D
    Képernyő méret : 15,6"-os
    Ujjlenyomat olvasó : Nincs
    Kártyaolvasó : Van
    3G modul : Nincs
    TPM : Nincs
    Modem (RJ-11) : Nincs
    Felbontás : WXGA HD LED (1366 x 768)
    CPU : Intel Core 2 Duo T6670 (2,2 GHz, 800 MHz, 2 MB)
    HDD : 500 GB, 5400 RPM, SATA
    RAM : 2 x 2 GB DDR3-1066
    ODD : DVD Super Multi
    VGA : NVIDIA GeForce GT310M 512 MB
    Bluetooth : 2.1 + EDR
    HDMI : 1 x HDMI
    LAN (RJ45) : 10/100/1000
    Egyéb : Táska és egér
    Operációs rendszer : FreeDOS
    WLAN : b/g/n
    Webkamera : 0,3 megapixel
    Akkumulátor : 6 cellás
    USB : 3 x USB 2.0
    VGA : 1 x VGA
    Adapter : 90 W
    Nettó súly : 2,6 kg
    Méret : 370 x 256 x 31-35,5 mm

Szeretnék ASUS mellett maradni (max 180-185 ezerért)
  • tomeeka91
    köszi ez tetszik, esetleg tipp h hol vegyem (http://www.argep.hu/trend/ASUS/Asus-K52F-SX082D.html)? mert vannak 160ért is már, de azokat a helyeket nem ismerem (iponról hallottam)
  • Solten
    Akkor pl.: link es link. A garanciat ervenyesitheted az 1 ev nemzetkozin belul, tehat kitolhato 3 evre. Vagy megelegszel a 2 evvel, van par olyan keszulek.
  • Ramox
    Köszi, és amennyiben nem? Ajánlanál egy B tervet kérlek? 150ezerig enged a keret.
  • Solten
    Hello, ha a football manager elfutkos az integralt Intel vackon, akkor ez a gep a nyero :)
  • Solten
    Hi. Vagy: link
  • Solten
    Hi. Masodik inkabb...; Ez nagyjabol szvsz megfelelne az igenyeidenek: link. Azert nagyjabol, mert jatek szinte kilove. Ha ez a feature is fontos, melyebben a zsebbe kell nyulni.
  • zkas
    pl
  • Solten
    Akkor jobb lenne szamodra inkabb egy integralt VGA-s vas, erosebb, ketmagos CPU-val. Szerintem. Bar attol fugg milyen altalanos felhasznalasu programokra gondolsz.
  • tomeeka91
    Sziasztok!
    Noti vásárlás előtt állok, info szakra készülök egyetemen(programozós sw-k menjenek), és még a HD filmekkel se legyen gondja, olyan 15" körülit keresek, 160k érték körül. Mit ajánlotok, mire figyeljek?:)
  • fery02
    Iponról vetted a gépet? Mert ott azt írják, hogy Win 7 jár hozzá. Ha onnan vetted, akkor ez egy elég szemét dolog.
    A tesztet majd végignézem, ha lesz időm, köszi!
  • Balee 007
    Esetleg figyelmedbe ajánlom ezt a tesztet.
    Igaz hogy ez csak a 3810T és intel GMA-s de azért egész jó sztem.
  • Balee 007
    Hát nekem Vista volt rá előtelepítve szóval DVD-t nem adnak hozzá hanem az OP-redszer már elő van telepítve a gépen. Amikor elsőre bekapcsolod akkor kell úgymond beállítani az alapvető dolgokat.
  • fery02
    Biztos meglepő lesz, mert életemben nem volt még laptop-om.
    Gondolom ami Win 7 jár hozzá, azt külön egy asztali gépre még pluszba nem lehet feltelepíteni, csak a laptopra.
  • Balee 007
    Remélem neked is legalább ennyi örömed lesz a gépben mint amennyi nekem van :)
  • fery02
    Akkor jeee! :)
  • Balee 007
    Hát nekem csak 720p-s filmjeim vannak de azt zökkenőmentesen vitte, igaz kicsit az már megdolgoztatta a procit is de nem nagyon (max 40-50%)
    Azért az a 4330-as ATi meg a 4Gb- RAM sokat segít
  • fery02
    Játszani egyáltalán nem szándékoznánk rajta. ;)
    Leginkább internetre, meg általánosabb felhasználású programok.

HD filmmel kipróbáltad már amúgy a vasat?
  • Ramox
    Sziasztok!
    Kinéztem ezt a Dell Vostro 1015 -öt. Nem vagyok egy nagy játékos, jóformán csak football managerezni szoktam és facebookon farmozni :D Tehát leginkább csak internetezésre használnám, és fontos a 3 év garancia. A Dell-ekről eddig csak jót hallottam. Esetleg valaki tapasztalat vagy vélemény? Esetleg hasonló árkategóriában 150e ftig ajánlanátok laptopot amire TI személy szerint voksolnátok?
  • Balee 007
    Nem tudom hogy mennyire szeretnél rajta majd játszani de lehet hogy arra már kevés lenne a gép.
  • Balee 007
    Nm :)
    Remélem neked is legalább ennyi örömed lesz a gépben mint nekem van
  • fery02
    Oké, ez a hozzászólásod most való színű akkor döntő is volt. :)
    Köszi szépen!
  • Balee 007
    hello
    én teljesen megvagyok elégedve a géppel.
    Nagyon szépen futkosnak rajta a programok.
    Először én is féltem az 1magos procitól, de egész szépen visz mindent.
    Játékokat még nem próbáltam, de nem is nagyon fogok mivel ez nekem csak egy netezős, filmnézős, dolgozós gép.
    Az akkuideje nagyon jó! Ma elvittem magammal és azt az ígért 8órát majdnem ki is bírta (ha jól emlékszem akkor olyan 7óra 40perc volt). Igaz hogy csak hálózati másolásra használtam, de engem nagyon meggyőzött.
  • fery02
    Most már végleg nem tudok választani. :D

Itt van
    ez, ez és ez.

Most már így utólag végülis az utóbbi kettő Acer felé nézegetek, de az a Packard is nagyon szimpatikus (köszi hykao).

Az a 5810TG a leárazása miatt, meg a Win 7 miatt nagyon érdekesnek tűnik.
    Egyedül az 1 magos procija nem tudom mennyire lenne érezhető használat közben a másik, az 5536G-hez képest, amiben már kettő magos proci van (leglábbis az X2-ről erre következtetek, az erősorrendjét meg nem tudom). Viszont ehhez "csak" Linux van, az erősebb VGA meg nem annyira érdekel.