16455
-
FGB #9249 véleményem szerint inkább ne verekedjen, sokkal inkább teret engedjen -
#9248 Igen? Akadás nélkül? Fullon? :D Akkor elég komoly videókártya lehet az.
Az én 8800GT-m szóba se áll a játékkal. De viccen kivűl :D Amugy egyetértek.. nemlenne rossz ha az atival meg az nvidiával "verekedne".. -
#9247 Megy meg a Transport Tycoon is... (kiprobalva) Amugy az Intel megtanulhatna vegre normalis GPU-t gyartani... -
#9246 Super Mario. :) -
#9245 hali, egy Intel GMA950 - 256MB videokártya mennyire számtit jónak? Most a többi adattol leszámitva, játékokra lehet ezt használni? :) -
#9244 Igen, a Packard. :)
Csak azért vennék inkább valami Acer-t, mert az most nagyon fel van kapva, hogy pl "legnagyobb laptop gyártó". Gondolom akkor elég megbízhatóak is, meg a szervizük is jó.
Meg leginkább az 5810TG tetszene, csak nem tudom azzal a procival nagyon rosszul járnék-e.
De személyes tapasztalat már végülis van Balee 007 által, akinek nagyon tetszik, szóval lehet én se szarozok és spam-elem itt tele a topikot. :) -
#9243 Akkor legyen a masodik. ATOM Z520-t be kene tiltani, annyira harmatgyenge... :) 5536G-ben pedig egy regebbi 65nm technologias CPU figyel.
Kulonben meg ezt vedd: link :D ;) -
#9242 Hm, iponon akciós most ez
Úgy hallottam Asus-ok is majdnem olyan jók, mint az Acer-ek, de én mégis inkább ehhez vagy ehhez húzok.
Most már lassan tényleg nem tudom melyikkel járnék a legjobban. -
#9241 Alienware nagybetűs GAMER notebook
GTA4-hez...
-
#9240 Ja ok, csak a sracnak a GTA4 a szempont...
Jofele, nekem is tetszik... -
FGB #9239 én a GT310M helyett mondtam inkább a HD5470-est, nem a játékokra alkalmas notit néztem, mert ebben az árban ilyen nem nagyon van, és szerintem ebben az árban ez a legerősebb ASUS vagy inkább EZ (Asus-ok közt! egyben nekem személyes kedvencem) -
#9238 HD5470 es Geteanegy? Jo poen. Azt vegye mar mindenki figyelembe hogy egy koeros desktop vga-t is megizzaszt ez az elb@szott konzolport, ne mar notival akarjon gemerkedni. Kivetel: ha felmillios gepen akar vele jatszani... :DDD Azzal lehet. -
FGB #9237 szerintem a Asus K52JR-SX121D jobb választás lenne, ha minden képen az Asus mellett teszed le a voksod.
Processzor: Intel Arrandale Core i3-350M
Processzor gyártó: Intel
Processzor sebesség: 2.26GHz
Chipset: Intel HM55
Megjegyzés: 1333MHz FSB,64bit,3 L2 Cache,32nm
Memória méret: 4GB
Memória típus: 1066MHz DDR3
Megjegyzés: 2 x SODIMM bõvítõhely akár 8GB RAM
Merevlemez kapacitás: 320GB
Merevlemez típus: SATA 5400RPM
Optikai meghajtók: DVD SuperMulti
Kijelző: 15.6" HD (1366x768 HD, 16:9), Color Shine - LED háttérvilágítás
Grafikus kártya: ATI Mobility™ Radeon® HD5470
Grafikus kártya típusa: dedikált
Grafikus kártya megjegyzés: 1GB DDR3 VRAM
Mikrofon: Bemenet
Hangszoró: Van
Webkamera: 0.3Mp
W-lan: 802.11b/g/n
VGA: Van
USB: 3
HDMI: Van
Kártyaolvasó: 3 in 1 kártyaolvasó (SD,MMC,MS)
Nyelvezet: Magyar nyelvű billentyűzet, dokumentáció
Méret: 38.0 x 25.5 x 3.45-3.57 cm
Súly: 2.62kg
Akkumulátor: 6 cellás (4400mAh) Li-Ion
Csomag tartalma: Hálózati adapter, ajándék táska+egér
Garancia: 2 év világgarancia + háztól-házig szolgáltatás
Ár: 176e -
#9236 Kaptam egy privát üzenetet egy új felhasználótól, aki (állítása szerint) annyira új, hogy még írni sem tud ide.
Szóval megkért, hogy írjam be ide helyette ezt:
"Gamer laptopot szeretnék, max 360 ezer ft értékben. Eddig legjobbnak az Asus G72GX-TY0025V tűnik, de mivel én nem értek hozzá, szeretném a segítségeteket kérni, hogy megéri-e, vagy tudtok jobbat." -
#9235 Ilyenekre gondolok csak, mint mondjuk zenelejátszó, msn, meg esetleg még néhány aprócska program. Szóval nem lenne túl erőltetve a szerkezet.
Annyira meg azért csak nem gyenge, ha egyszer Acer, 3 GB Ram-mal, meg Win7-et adnak hozzá. -
#9234 Eléggé korlátozottan alkalmas játékra a 310M. GTA4 esetleg minimumon, 800x600-ban...inkább nézz erősebb videokártyásat. A bannerben lévő link segít az eligazodásban. -
mukika36 #9233 Helló!
Szerintetek ez mennyire alkalmas játékra? (GTA4, CoD - MW2...)
Asus K50IE-SX053D
Képernyő méret : 15,6"-os
Ujjlenyomat olvasó : Nincs
Kártyaolvasó : Van
3G modul : Nincs
TPM : Nincs
Modem (RJ-11) : Nincs
Felbontás : WXGA HD LED (1366 x 768)
CPU : Intel Core 2 Duo T6670 (2,2 GHz, 800 MHz, 2 MB)
HDD : 500 GB, 5400 RPM, SATA
RAM : 2 x 2 GB DDR3-1066
ODD : DVD Super Multi
VGA : NVIDIA GeForce GT310M 512 MB
Bluetooth : 2.1 + EDR
HDMI : 1 x HDMI
LAN (RJ45) : 10/100/1000
Egyéb : Táska és egér
Operációs rendszer : FreeDOS
WLAN : b/g/n
Webkamera : 0,3 megapixel
Akkumulátor : 6 cellás
USB : 3 x USB 2.0
VGA : 1 x VGA
Adapter : 90 W
Nettó súly : 2,6 kg
Méret : 370 x 256 x 31-35,5 mm
Szeretnék ASUS mellett maradni (max 180-185 ezerért) -
tomeeka91 #9232 köszi ez tetszik, esetleg tipp h hol vegyem (http://www.argep.hu/trend/ASUS/Asus-K52F-SX082D.html)? mert vannak 160ért is már, de azokat a helyeket nem ismerem (iponról hallottam) -
#9231 Akkor pl.: link es link. A garanciat ervenyesitheted az 1 ev nemzetkozin belul, tehat kitolhato 3 evre. Vagy megelegszel a 2 evvel, van par olyan keszulek. -
#9230 Köszi, és amennyiben nem? Ajánlanál egy B tervet kérlek? 150ezerig enged a keret. -
#9229 Hello, ha a football manager elfutkos az integralt Intel vackon, akkor ez a gep a nyero :) -
#9228 Hi. Vagy: link -
#9227 Hi. Masodik inkabb...; Ez nagyjabol szvsz megfelelne az igenyeidenek: link. Azert nagyjabol, mert jatek szinte kilove. Ha ez a feature is fontos, melyebben a zsebbe kell nyulni. -
zkas #9226 pl -
#9225 Akkor jobb lenne szamodra inkabb egy integralt VGA-s vas, erosebb, ketmagos CPU-val. Szerintem. Bar attol fugg milyen altalanos felhasznalasu programokra gondolsz. -
tomeeka91 #9224 Sziasztok!
Noti vásárlás előtt állok, info szakra készülök egyetemen(programozós sw-k menjenek), és még a HD filmekkel se legyen gondja, olyan 15" körülit keresek, 160k érték körül. Mit ajánlotok, mire figyeljek?:) -
#9223 Iponról vetted a gépet? Mert ott azt írják, hogy Win 7 jár hozzá. Ha onnan vetted, akkor ez egy elég szemét dolog.
A tesztet majd végignézem, ha lesz időm, köszi! -
Balee 007 #9222 Esetleg figyelmedbe ajánlom ezt a tesztet.
Igaz hogy ez csak a 3810T és intel GMA-s de azért egész jó sztem. -
Balee 007 #9221 Hát nekem Vista volt rá előtelepítve szóval DVD-t nem adnak hozzá hanem az OP-redszer már elő van telepítve a gépen. Amikor elsőre bekapcsolod akkor kell úgymond beállítani az alapvető dolgokat. -
#9220 Biztos meglepő lesz, mert életemben nem volt még laptop-om.
Gondolom ami Win 7 jár hozzá, azt külön egy asztali gépre még pluszba nem lehet feltelepíteni, csak a laptopra. -
Balee 007 #9219 Remélem neked is legalább ennyi örömed lesz a gépben mint amennyi nekem van :) -
#9218 Akkor jeee! :) -
Balee 007 #9217 Hát nekem csak 720p-s filmjeim vannak de azt zökkenőmentesen vitte, igaz kicsit az már megdolgoztatta a procit is de nem nagyon (max 40-50%)
Azért az a 4330-as ATi meg a 4Gb- RAM sokat segít -
#9216 Játszani egyáltalán nem szándékoznánk rajta. ;)
Leginkább internetre, meg általánosabb felhasználású programok.
HD filmmel kipróbáltad már amúgy a vasat? -
#9215 Sziasztok!
Kinéztem ezt a Dell Vostro 1015 -öt. Nem vagyok egy nagy játékos, jóformán csak football managerezni szoktam és facebookon farmozni :D Tehát leginkább csak internetezésre használnám, és fontos a 3 év garancia. A Dell-ekről eddig csak jót hallottam. Esetleg valaki tapasztalat vagy vélemény? Esetleg hasonló árkategóriában 150e ftig ajánlanátok laptopot amire TI személy szerint voksolnátok? -
Balee 007 #9214 Nem tudom hogy mennyire szeretnél rajta majd játszani de lehet hogy arra már kevés lenne a gép. -
Balee 007 #9213 Nm :)
Remélem neked is legalább ennyi örömed lesz a gépben mint nekem van
-
#9212 Oké, ez a hozzászólásod most való színű akkor döntő is volt. :)
Köszi szépen! -
Balee 007 #9211 hello
én teljesen megvagyok elégedve a géppel.
Nagyon szépen futkosnak rajta a programok.
Először én is féltem az 1magos procitól, de egész szépen visz mindent.
Játékokat még nem próbáltam, de nem is nagyon fogok mivel ez nekem csak egy netezős, filmnézős, dolgozós gép.
Az akkuideje nagyon jó! Ma elvittem magammal és azt az ígért 8órát majdnem ki is bírta (ha jól emlékszem akkor olyan 7óra 40perc volt). Igaz hogy csak hálózati másolásra használtam, de engem nagyon meggyőzött.
-
#9210 Most már végleg nem tudok választani. :D
Itt van
ez, ez és ez.
Most már így utólag végülis az utóbbi kettő Acer felé nézegetek, de az a Packard is nagyon szimpatikus (köszi hykao).
Az a 5810TG a leárazása miatt, meg a Win 7 miatt nagyon érdekesnek tűnik.
Egyedül az 1 magos procija nem tudom mennyire lenne érezhető használat közben a másik, az 5536G-hez képest, amiben már kettő magos proci van (leglábbis az X2-ről erre következtetek, az erősorrendjét meg nem tudom). Viszont ehhez "csak" Linux van, az erősebb VGA meg nem annyira érdekel.