Milyen laptopot vegyek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hykao
Max. vásárlásnál szerintem...
Solten
Azt elfelejtettem hozzatenni, akkor ajanlanam oket ha a jatek is szoba jon bizonyos szinten. Nethez boven eleg vmi IGP is.

Saor Alba

Solten
Hello. A geforce G102M nagyon hurka barmilyen jatekhoz is. En ezt ajanlanam: link, vagy ezt (jol johet a nagyobb kijelzo): link. Nyilvan a mobilitas is fontos neked bizonyos szinten, ha csak netezes a lenyeg, vasarolj asztali gepet, olcsobban kijohetsz, akar monitorral, mindennel egyutt.

Saor Alba

Solten
Hi: link

Saor Alba

Solten
<#nyes>

Saor Alba

Mégis akkor tudnál ajánlani 200e-bõl ami neked nem lenne szar?xD

Hegi90
te aztán nem vagy konzumer a 12 giga ramoddal.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Az apple túlárazott konzumer cucc, ugyanolyan "minõséget" megkapsz bármelyik asusban, acerben, fusi amiloban.

Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC

Konzumer cucc, jellemzõen 1-2 órát bír.

Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC

Megbízható legyen vagy játékra? Vagy-vagy.

autoszimulator
de miért? volt ilyened/negatív tapasztalat? mert ezt a konfigot, ami ebben van, igazából egy másik laptopban is elvárnám, mert mint mondtam, fontos a sulim bejezéséhez, utána munkához meg fõleg. És innentõl bármelyik hasonló összetételû laptopot néztem, árban ugyan ott vagyok, és a DELL már egyszer bizonyított. (ez mondjuk sokat nem jelent, egyszer apple is bizonyított, azóta bármilyen termék fordult meg a kezemben tõlük, nem nyerte el a tetszésemet).
Szóval a 4 giga ram, 500as vinyó, P8600-8700-as procik ezen ár körül mozognak, maximum pár tízes a különbség, de az meg a gari hosszabbítás díja épp.

.: mobilize.hu :.

ja és ne kelljen fél évente szervizbe vinni😊
bírja a napi akár 10 órás uptimeot is 😊

Sziasztok
Laptop vásárlása elõtt állok. De milyet érdemes? Amire leginkább használnám az a netezés. A lényeg hogy megbízható legyen napi több órás használat után is pár évig mûködjön. A nagy winchester se ártana. Mivel az Asus-t nagyon leírtátok megbízhatóság terén pedig elõször pont olyat néztem ki.Asus K50IN-SX024L
De ha nem elég megbízható akkor inkább nem venném meg. A másik kérdésem hogyha játék szempontjából nézném a laptop vásárlást mint például ebben az Asus-ban az NVIDIA® GeForce® G102M, 512MB VRAM videókártya mennyire jó vagy rossz a mostani játékokhoz? De mint elõször írtam nem a játék a legfontosabb. De azért ha veszek elfuthat egy-két jobb játék is a gépen. Ajánlhattok bármilyen márkát, csak megbízható legyen.
Engem TOSHIBA Satellite L505-111 érdekelne!
(fogyasztásilag, hány órát bír? stb...)

A konfigja tetszik.

Esetleg hasonló erõs konfigú laptopot tudnátok-e ajánlani 200e Ft környékén, gamekre, filmnézés, netezés legfõképp. A design se utolsó szempont, gondolok itt az Acerekre!😊

RAZOR27
Ez a garnciás dolog érdekelne.
Tehetek olyat, hogy az 1év lejárata elõtt valamennyivel tolom ki? vagy a vásárlásnál lehet csak?

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

Még régebben írtam ide, de csak most gyûlt össze a pénzmag egy új notira. Nos én Dell-ben gondolkozom, mert úgy tudom az minõségi, és több helyen is ajánlották. Körülbelül 170-180 ezrem lenne rá, a 200 a teteje. Nagyon nem vagyok naprakész a témában, ezért is írok megint ide. A laptop.hu-n nézegettem ebben az árkategóriában a Dell gépeket, hát az adataik (ram, vinyó, stb) az nagyon jól hangzik, de ennél többet én nem értek a hardverhez. Mit ajánlotok? Játszani egyáltalán nem akarok, fontos lenne a teljesítmény, a megbízhatóság (napi több mint 10 óra használat, nagy erõforrásigényû programok), és a mobilitás sem utolsó szempont. Ilyen árkategóriában kapható olyan Dell, ami kielégíti ezeket az igényeket?

hykao
Aham, értem. Hát ha a játék nem annyira számít, akkor nem ilyen kategóriát kéne nézned...azonban ha mégis számít bármennyire is, akkor gondolkodj el kicsit többért a Dell XPS 1640-en vagy a Toshiba A500-134-en.
(amúgy a Fusi kijelzõje is LED-es, és a garanciaidõ pár tízezerért 3 évre bõvíthetõ...)
autoszimulator
A játék már nem számít, egy két alap dolgot tolok maximum, azok még régebbi kártyán is elmennek. Ami fontosabb nekem az a proci és a memória, mert attól, hogy nem játékra kell, nem is csak net és MSN, hanem bizony munkaeszköz.
DELL-tõl nem nagyon szeretnék most eltérni, mert az a 3 év gari, amit ígérnek, az én laptophasználatom mellett, 12-14 órák, közben fordítási folyamatok, proci pörgetés, nem a legjobb a gépeknek, és sajna hagyott már cserben 1 éves garis Asus, 2 hónappal a gari után. Rendbehozatala több lett volna, mint amennyit ért, ezért is akkor letettem a laptopról, ám most sajnos már nem tudok tovább élni PC-vel, kell a mobilitás. És a Studio pl felülmúlja a mostani PC-met, amin szintén minden vígan elmegy, amire szükségem van.
Lenti fujiban, õszintén szólva a T4300-as fáj picit. Ha azt kicserélem a Dell-ben levõére, + nézem az LED kijelzõt, 3 év garit, levonom ebbõl az elõnybõl a rosszabb videókártyát, akkor végeredményben a számomra hasznos tényezõk a DELL felé húznak, még ha kicsit így is többe jön ki.

hykao
Ha játszani is szeretnél (márpedig gondolom szeretnél, ha már egyszer ilyesmit nézegetsz...), akkor inkább ne ezt válaszd...a videokártyája elég gyenge mai viszonylatok közt, és az árhoz képest. (a lentebb említett Fusi 146 ezerért majd kétszer olyan erõs videokártyás...)
Jockey
khm meg mindig nem vettem meg az ujat, sajnos eleg tudatla vagyok, van valami hely, ahol megtudom nezni, hogy laptop-ba ati es geforce kartyaknak mi az erossegi sorrendje? mert nekem ezek a kodok semmit nem mondanak😛

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

autoszimulator
ismeri valaki a notebookzone-t? ez az ár kicsit érdekes ezért a konfigért, konkurensekhez hasonlítva...

RAZOR27
xDDD már megszoktam a jó öreg sg-s iróniát xDDD ezesetben megvan az egyik jelöltem, köszi ^^

hykao
Úgy értette, hogy ennek a laptopnak KURVA JÓ az ár/érték aránya! 😊
RAZOR27
Nem értek túlzottan az ár/érték arányokhoz laptop téren, de gondolom látszik is ^^

Ha tudnál valami jobb (hardwareben értem, a hdmi meg egyéb cicoma másodlagos) laptopot ilyen áron -esetleg olcsóbban- azt nagyon megköszönném

Solten
FuSi FuSi, oke, ill. mar csak Fujitsu, de azert mennyire durva ez a hardver-szoftver-kinalat ennyiert... <#idiota> HDMI-kimenet, Win7, GT 240M (majdnem Mobility 4650 szint...). Nice.

Saor Alba

erre a Fujitsu-ra én is kiváncsi lennék, elég jo paraméterei vannak, a többihez képest

Ismered a mondást: nem vagyok olyan gazdag hogy olcsót vegyek. Ez itt is igaz.

RAZOR27
Hai!

Lenne egy olyan kérdés, hogy megéri a pénzét egy ilyen Fujitsu?
Igazából ennyi is lenne, mert alternatíva csak akkor érdekel, ha olcsóbb, mert nem vet fel a pénz és ezt is csak max hitelre tudnám letenni, elõre is köszi 😊

... ami jól befûti az egész lakást, sokat fogyaszt, 2x olyan nehéz miatta a DTR, 3x olyan drága és még gyenge is. Tisztára "megéri"...

ertem de mi az az ar amiert megeri? mert ennyit tuti nem adok erte

Solten
Hello. Kicsit tobb, de ebben legalabb van egy komolyabb VGA 😊

link

Win7, 4GB DDR3, 500GB vinyo... fincsi.

Saor Alba

Solten
Vegul is a celnak megfelelenek. Jatekok teren tenyleg csak a regiek vagy egyszeruek...

Saor Alba

Sziasztok!
Be szeretnék szerezni egy notebookot, de nem igazán ismerem a márkákat, így nagyon örülnék egy kis segítségnek. 200-205 ezer Ft amit max ki tudok rá adni, és olyan kéne, amin lehet filmet nézni (HD-t is), játszani is. Ezen kívül ugye netezésre, házi dogák megírására, msnezésre használnám (beépített webcam jó lenne) leginkább, szóval a PC-met akarom lecserélni. Tudom h egy olyan szintû notebook, ami helyettesíteni tudná az asztali gépemet nagyon drága, de mégis 200 ezres árkategóriában mit ajánlanátok?
Elõre is köszi a válaszokat.
Tudom,hogy nem mai csirkek de arra se felelnek meg amire kellene? vagy annyiert kapok ujabbat?

Van olyan osszeg amiert megeri valameket megvenni? vagy mehet a kukaba? 😊

Solten
Hello. Amiket irtal, mar regi darabok, regi CPU-val es IGP-vel. Inkabb ezt: link

Ez se rossz 130-ert: link

Saor Alba

Sziasztok.

A segitsegeteket/velemenyeteket kernem. Laptopot szeretnek venni netezes/filmezes celjabol de azse gond ha par kisseb/regebbi jatek elfut rajta. a max. amit ra szannak az 100-130 ezer ft korul van. De orulnek ha talalnak erre alkamsat 100ezer alatt 😊

Mas. szerintetek ez er 90 ezer ft ot:
ASUS x51rl intel dual-core T2330 1,8 Ghz/2 Gb ram/ 120 Gb Hdd/ Ati X1100

vagy ez 100 ezret:
Toshiba Satellite A300D-11S amd athlon64 x2 1,9/2 gb ram/200Gb hdd/webcam/dolby sound system/vista premium

megfelelneke egyaltalan a celra? mennyit ernek?

Koszi elore is.

Udv

EmThor
az akksija 6 cellás (5.5 óra) és nem lóg ki, belesimul a ház vonalába. ramcsere 2 csavar kivételét igényli mindösszesen.

100-110 körülre várom az árát, idén tuti lesz (még talán novemberben) itthon is.

EmThor
hp mini 311 teszt

nvidia ion + atom n270 + 1 giga ddr3 ram, bõvíthetõ 3gb-ig.
11" kijelzõ, 160gb vinyó.

itthon nem tudom mikor lesz. konkurenciája egy 12" ionos duál atom magos asus lesz, de ez árban verni fogja.

10"-láttam élõben (nem csak media marktban, hanem szobában), kicsi. 11-12" -nekem- már ok.

van rajta hdmi is

Solten
Perfect, szinte ingyen van <#eljen> <#hehe>

Saor Alba

nekem kijött 3120 dodóból, nem vagyok én nagyravágyó....<#hehe>

ASUS M4A785TD-V EVO, Phenom 2 555, Samsung f3 500Gb, 2Gb DDR3 1333 MHZ, Corsair CX400, 4890 TOXIC Iphone 3G 16G

Solten
Dell-ek profin nyomjak... <#alien>

Saor Alba

5c0rp330n
fasza, de ha kibaszottgazdag lennek, es lenne is igenyem ilyesmire, sztem nem ezt vennem, ebben meg nincs i7 proci, m15x-ben mar van.

whiskeyman

&#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#771;&#830;)&#1782; CefreTeam&#8482; &#3663;&#865;&#815;&#3663;&#64831;

Solten
Asus N60Dp – Tigris-szív

Eleg jo lett az uj platform... 😊

Saor Alba

Solten
Hi.: link (ide is). Jatek: ebben az arkategoriaban ez a legerosebb VGA szerintem.

Saor Alba

Solten
Nm. Erdemben nem tudok nyilatkozni roluk, van egy budget 1000H-m (illetve mar az asszonye <#zavart1>) 2* landolt a foldon 1.5 m magassagbol, sokat volt hurcibalva, kutyabaja. Ha az Asus a tobbi laptopjat is ilyen strapara epiti, akkor nincs ott gond... <#zavart1>

Saor Alba

xNoodlex
A fussanak rajta dolgok elég tág fogalom. Kérdezd meg, hogy pontosan mi az aminek futnia kéne rajta és akkor meg tudják mondani a többiek, hogy 170-bõl tud-e olyat venni..

MSI VX600 with Windows 7 Professional (x64)

The Protector
Sziasztok.Haverom Laptopot szeretne venni.Szokott játszani is szóval netezésre és játékra lenne.(nem kell olyan laptop amin minde brutál beállítással menne de azért fussanak rajta a dolgok)
Próbálok neki segíteni de itt többen értenek hzzá(nálam skkal jobban)

Kérném szépen az ilyen ügyekben jártas emberek sgítségét.Természetesen nem kötelezõen kéne kiválasztani h melyik legyen hanem lehet teljesen másikat is ajánlani kb 170ezer ft-ig(de az sem baj ha picit drágább)

Elõre is köszönöm.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Hegi90
Ha nyomva tartom a fel, és a bal iránygombokat, akkor nem reagál az S és a D billentyû
Van erre megoldás?

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

lamase
szerintem kurvajó nekem is az van, tegnap vettem

Szerkesztőket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.