16455
-
FGB #9289 A K50-es az a régebbi széria, a K52-es az meg az idei év eleji modellek. Nekem nincs okom panaszra Asus-okkal kapcsolatban, a kérdés inkább az mire szeretnéd használni? Gondolom nem a játék a cél, mert arra alkalmatlanok, én a helyedben az 1. 4. és 5. közöl válogatnék, annak függvényében, hogy mire kell a gép. A GT310 ugyan az mint a GT320-as kártya csak ha minden igaz az már optimus-os, ha nincs szüksége a gépnek a GPU-ra nem használja, de ebben majd kijavítanak, ha tévedek. -
#9288 hali
ezek közzül melyiket ajánljátok legjobban? ...és ár/érték arányban melyik a legjobb?
1: K50IE-SX053D
2: K50ID-SX096D
3: K50IE-SX112D
4: K52F-SX082D
5: K52JR-SX121D
előre is kössz szépen! -
MPCrazyus #9287 Egyébként Asus K52JR-K52JR-SX041X ezt miért nem találom egy magyar oldalon se? Van valakinek valami infója, hogy kapható lesz-e, ha igen, akkor mikor és milyen árban? -
MPCrazyus #9286 Sajnos nekem nagyon szimpatikus az ASUS K52JR-SX101D :P... meg nem max grafon akarom a codokat...olyan közép-minimum azért remélem menne :) Asus K52jr SX041X ---> Ebben ugyan az a VGA van, mint amit én néztem? ha igen akkor az bőven sok is... -
PeeVee #9285 Cső!
Haveromék dv5öse is rohadtul melegedik...Egy ventis alátéttel sokat javul a helyzet!:)
MPCrazyus:
A HD5470ban az 5ös szám jól hangzik, de gyengus..:( Én 4650es notit választottam (ACER AS5738ZG-444G50MN), relative gyenge t4400as procival.. A prociigényes játékokat nem szereti, de ha VGA kell, akkor elég zsír !! (cod) 165000alatt is éehet kapni tuti. -
#9284 Uhum... Attol a +2GB-tol meg nem lesz erosebb a VGA... Kb MMO-khoz jo. -
mukika36 #9283 Asus K52JR-SX121D = Asus-k52jr-sx101d + 2 Gb RAM
...csak egy megjegyzés volt... -
Ha valamilyen szinten jatszani szeretnel (fps-ekkel), keresd a HD 4650/4670/5650-el szerelt modelleket.
-
MPCrazyus #9281 Szeretnék véleményt kérni erről a notebookról: asus-k52jr-sx101d
Az érdekelne, hogy mennyire futna rajta pl egy CoD:MW2 vagy CoD:MW szintű játék. Valamint, hogy a maga árkategóriájában van-e ennél jobb választás. Melyik cucc a leggyengébb benne?
előre is köszi -
#9280 Baromság. Azt szokták negatívumként felhozni, hogy túl hangos a proci hűtő ventilátora...ám úgy tűnik a teszterek nem néznek a BIOS-ba, ahol ki lehet kapcsolni azt a funkciót, hogy a prociventi egyfolytában menjen...én kikapcsoltam az enyémen, nem nyári hónapokban ha nem izzasztom a gépet, meglehetősen halk így... -
huiner #9279 azt hallottanm a hp ról hogy szar a hűtése! Igaze ez? -
#9278 Hááát akkor már inkább egy HD5850-es Dell Alienware, illetve egy hónap múlva a HP Envy 17 szintén ilyen videokártyával.
Bár én ha most vennék játékra alkalmas gépet, maradnék az Envy 15-nél - jó kis HD5830-as kártyával - kb. 1100 dodóért házhoz jönne...minek 3-400e-t kiadni, főleg ilyen régebbi nV kártyás gépekre... -
#9277 Ha Dell, akkor Alienware...azonban itthon egyrészt sokkal drágábbak, másrészt emlékeim szerint csak gyengébb videokártyás modellek kaphatók a nagyobbik típusból (M15X)...ha elég neked a 11.6 hüvelyk, akkor pedig M11X (és érdemesebb ebay-ről megvenni - akár 100e forintot is lehet spórolni...) -
#9276 Ebben az árban nem kapsz, de DELL-t, se Sonyt ilyen felszereltséggel -
huiner #9275 Valami más? Sony esetleg dell?
-
#9274 Hi. Asus G51 (?). -
huiner #9273 sziasztok! szerintetek melyik a legjobb gamer laptop kb. 350 e körül bruttóba?
-
#9272 190k ért már megkapod az i5ös Acert, amit csak ajánlani tudok, nekem is olyan van, szuperjól bevált :-) Holnap suliban SP:Conviction csak úgy szaladni fog rajta:D:D -
gabofej #9271 Sziasztok szerintetek melyik lenne jobb anyaghasználatban,összeszerelésben,tartósságban,szervizileg tehát nem hardverileg. A két gép acer vagy asus -
FGB #9270 Öregedő mobil Radeonok új köntösben -
#9269 link1, link2 -
#9268 Egy ismerősnek kellene max 160eFt-ért egy olyan laptop, ami általános használat mellett photoshopra illetve egyéb memóriaigényes progikra is használva lenne. Tehát a jó proci és 4gb memória fontos de a vga annyira nem lényeg... -
FGB #9267 majd írd meg mi lett, az eredmény, de az is elképzelhető, hogy rossz az akksi. -
#9266 Visszamentem vele oda, ahol vettem, ott természetesen nem jött elő a hiba. :D
Azt tanácsolták, h merítsem le teljesen (ez előzőleg elmaradt), majd 16 h-s töltést neki (ez megtörtént előzőleg). Úgyhogy most így állunk. -
FGB #9265 tartok tőle, hogy a "random időközönként lekapcsolást" a windows energiagazdálkodásában kellene keresned. az meg hogy egy hibernálásból nem képes felállni a gép az többnyire MS hiba nem gyártói.
Nézd meg a beállításokat. -
#9264 Na bazzeg itt is van az első hiba. Akkumulátorról működtetve, Asus féle Power4Gear energiasémán(vagyis a legalacsonyabb fogyasztású séma), random időközönként lekapcsolja magát a notebook. Újra bekapcsolom és a jól ismert cucc fogad, ahol kérdi h csökkentett módban, vagy normálisan szeretném-e indítani a gépet.
Lehetséges h ez annyira alacsony fogyasztás, h éhen hal a laptop, nem kap elég enerdzsit? -
#9263 Notebook-áradat a HP-től tavaszra
-
#9262 Vannak meg 2 ev garival 4570-el, 5450-el szerelt vasak, siman megy veluk pl egy MMO. -
#9261 De, csak h mire számítssak. :D -
#9260 Okés, köszönöm a segítséget. Ez esetben akkor marad a DELL. Nővérem 3 év alatt már a 2. laptopját fogyasztotta el szóval így remélem nekem 3 évig ilyen problémám nem lesz.
Köszi mégegyszer a tanácsokat! -
#9259 Semire se jo azert eros. Esetleg jatekra nem alkalmas, filmet nezni pl. boven jo (HDMI kimenettel meg az 1080p is ertelmet nyer), a CPU-ja meg kelloen eros. Dell minoseg es 3 ev gari. Nem rossz ez a cucc 150k-ert. -
Balee 007 #9258 Hello
Szvsz ez is megfontolandó ha valóban 150K-d van a gépre: link
De azért várd meg még a nagyok véleményét is ez ügyben hogy ők mit ajánlanak, de szvsz ez amit linkeltem egy jó alternatíva lehet arra amiket leírtál. -
Kalozoner #9257 pont ez a lényeg, a minőséget megfizeted (nem megyek bele mi, mennyire minőségi) de a DELL annak mondható, képzeld ha az IBM árulá annyiért a gépeket mint az ACER vagy MSI.....amúgy meg ha nem játszol akkor tök mindegy milyen videókártya, ezek az integrált szarok is lazán viszik bármelyik windowst, HD filmet... -
Terence007 #9256 Hát ha már megvetted, akkor majd te megmondod nem? :) -
#9255 Néhány napja már jártam itt, de igazándiból nem jutottam semmire.
Ugye EZEN a laptopon vetyengtem de nem tudom hogy mi legyen... Igazándiból úgy érzem hogy semmire sem jó laptop, ugyanakkor ha annyira rossz a videókártyája és a processzora akkor miért 150ezer forint? Szóval tényleg átfogalmazom a kérdésemet. Ha csak általános használatra kéne egy laptop (zene, film, net) akkor 150ezer forintért ti konkrétan mit vennétek? Minőségileg és a 3 év garancia nagyon meggyőző a dellnél, de kitörölhetem vele ha annyira rossz a videkórártya és a proci ami benne van. -
#9254 Tegnap vettem egy Asus P50IJ-t, core 2 duo 2.2 GHz-es processzor(T6670), GMA 4500M VGA, 2GB RAM, 320GB vinyó.
Véleményetek szerint milyen a lapos? -
#9253 Hi.: link -
Vortodox #9252 Sziasztok! 200k körül keresek gamer laptopot. Legyen rajta gari és ne legyen rajta op rendszer. Tudtok vmi jót mondani? -
FGB #9251 és kicsit könnyebb is -
#9250 Nevetséges ez a laptop, az Asus G73Jh ráver teljesítményben és jóval olcsóbb is.