16455
-
#9409 Udv! Es max. mennyit szannal a dologra? -
#9408 A fene osszefolyt nekem a ket komment, szoval ha az optikai nem letfontossagu:
link4, link5 :) -
#9407 Hi.: link1, link2, link3 -
#9406 Hejhó,
Idén nyáron úgy érzem eljött az idő, hogy a böhöm asztali számítógépem leváltsam egy laptopra. Az 'igényeim' tulajdonképpen nem nagyok. Irodai alkalmazásokra kellene a gép, word, excel, internetezés, torrentezés, dvd írás. Méretben a 15,4" korrekt. Mivel egyáltalán nem vagyok tisztában a viszonyokkal notebook téren, hálás lennék ha valaki tudna érdemben segíteni ezzel kapcsolatosan. -
#9405 Heló, most egy 15.4"es Asus-om van de leszeretném cserélni egy kisebbre (max 14") ill. könnyebbre (a mostani 3kg-ot nyom). Ami fontos számomra hogy ne legyen harmatgyenge, kezeljen szépen több programot egyszerre és lehetőleg 720as videókat is vigye (Játszani nemnszoktam, max flash). Nem utolsó számomra a külső és a szép kijelző.
Árban lehetőleg 130-170 de max 190e ft legyen.
Tanácsot kérnék, mit ajánlottok? Esetleg várjak még (nem tudom hogy állnak az új processzor megjelenések, ha érdemes akkor nyár közepéig tudok várni a vásárlással) -
Csacsa79 #9404 sok sz@rakodás után, végre kézhez vettem:
http://www.ipon.hu/webshop/product/packard_bell_easynote_tj71_f2471_rb_230hg/138835
eddig nagyon tetszik, meg vagyok vele elégedve. -
vasziszdasz #9403 Épp most hagy fel a Fujitsu a hulladék gépek gyártásával, csak a Lifebook vonal marad. -
vasziszdasz #9402 Azért mert acer. Ez ilyen szar. Minőséget nem a teszkóban kell keresni. -
#9401 Kösz a segítséget, szerintem a két acer közül fogok majd választani -
#9400 Helló.Acer emachines e525 ről van szó és leegyszerűsítve ha bedugom a fülhallgatót, nem észleli és megy a hang tovább a hangszórón, és a mikrofont se veszi.Pár napja ezt csinálja, és nem tudom miért. Olyan mintha be se dugnám őket, egyszerűen nem észleli. Kérlek adjatok tippeket.
Köszi. -
#9399 Ja + lopakodo design...
Mindenesetre tenyleg nem egy Alienware csilicsare szinorgia. -
#9398 őőő... -
Cat 02 #9397 Szolid kinézet a 2 sugárhajtómű levegő kiömlő nyílással ? :D -
FGB #9396 Ezekkel elég jól el lehet játszadozni:
Acer 1, Acer 2, a kedvencem, MSI 1, MSI 2,
Ha esetleg valamelyik gép megtetszik nézd meg a jutyúbon lehet van fent videó milyen játék közben. -
#9395 Miért felejtse el? A Lifebook széria elég jó volt régen is, a mostani Fujitsuk közül pedig az egyszerűbb gépek is egész jók lettek...azért mert a múltban volt egy-két Fu-Si az olcsóbb szegmensben, amikkel voltak problémák, még nem kell elfelejteni egy márkát...ilyen alapon majd' minden gyártót el lehetne felejteni... -
#9394 Hello.
link1, link2, link3, link4, link5 -
#9393 felejtsd el a fujitsut
még újan se érdemes -
#9392 Sziasztok! KB 135eFT-ig miket ajánlanátok? 15'6+ 16:9 be?
én ezeket néztem eddig de ezek közül se tudnék dönteni?
HP Compaq CQ61
Acer Aspire 5738ZG
HP ProBook 4510s
netezésre, zenére, filmre lenne meg esetleg ien kis logikai gémekre bár nemtudom mennyire bírják ezek, nemértek hozzá.. ezért is kérem a ti segitségeteket?! -
#9391 Akkor egy konkrét gépeket tudok ajánlani olyan 220000 Ft-ig max. -
#9390 embörök! véleményt kérnék :) Fujitsu-Siemens Lifebook E8110 használtan 70ért? (sztem sok egy picit...)
- Processzor: Intel Core Duo T5500 1,66GHz (2MB L2cache)
- Memória: 1GB DDR2 RAM
- Merevlemez: 80 GB HDD
- Optikai meghajtó: DVD író
- Kijelző: 15.1" XGA kijelző (1400x1050)
- Videokártya: Intel GMA 950 - max 224 MB
- Audio: HDA RealTek ALC262
Hálózat:
- Modem: van
- Hálózati kártya: van
- WiFi: van (Intel PRO/Wireless 3945 a/b/g)
Csatlakozók:
- SD kártyaolvasó
- USB portok: 3db 2.0
- TV kimenet: S-Video
- PCMCIA: 2db
- 1 x párhuzamos (LPT)
- Monitor kimenet: VGA 15 tűs D-SUB VGA
- Audio: Fejhallgató, mikrofon, vonalbemenet
vagy max 100 körül egy új? netezés, word, meg néha 1-2 sovány játékra menne :) -
#9389 Az akkumulátor 1. töltése
FIGYELEM! Ne töltse a számítógép akkumulátorát, ha repülőgép fedélzetén tartózkodik.
Az akkumulátor mindig töltődik, ha a számítógép váltóáramú tápegységen, külön beszerezhető
tápegységen vagy külön beszerezhető bővítőeszközön keresztül külső áramforráshoz csatlakozik.
Az akkumulátor akkor is töltődik, ha a számítógép be van kapcsolva, de kikapcsolt állapotban a töltés
gyorsabb.
A töltés hosszabb ideig tarthat, ha az akkumulátor új, vagy ha két hétnél hosszabb ideig nem volt
használatban, illetve ha a szobahőmérsékletnél sokkal melegebb vagy hidegebb.
Az akkumulátor működési idejének meghosszabbítása és a töltöttségjelzők pontossága érdekében
fontolja meg a következő javaslatokat:
● Ha új akkumulátort tölt, töltse fel teljesen, mielőtt a számítógépet bekapcsolja.
● Töltse addig az akkumulátort, amíg az akkumulátor LED-je ki nem alszik.
MEGJEGYZÉS: Ha a számítógép be van kapcsolva, amíg az akkumulátor töltődik, az értesítési
területen megjelenő töltöttségjelző ikon már az akkumulátor teljes feltöltése előtt 100%-os
töltöttséget mutathat.
● Normál használat során hagyja lemerülni az akkumulátort a teljes töltöttség 5%-áig, mielőtt tölteni
kezdené.
● Ha az akkumulátort egy hónapnál hosszabb ideig nem használta, töltés helyett kalibrálja azt.
Az akkumulátor LED-je által megjelenített állapotok:
● Folyamatos fény: az akkumulátor töltődik.
● Villogó fény: az akkumulátor alacsony vagy kritikus töltöttségi szintet ért el, és nem töltődik.
● Nem világít: az akkumulátor teljesen feltöltődött, használatban van, vagy nincs a számítógépbe
helyezve.
Az akkumulátor üzemidejének maximalizálása
Az akkumulátor üzemideje a számítógépen használt programoktól függ, amíg a rendszer
akkumulátorról működik. A maximális üzemidő fokozatosan lerövidül, és ezzel egy időben
természetesen az akkumulátor tárolókapacitása is lecsökken.
Ötletek az akkumulátor üzemidejének maximalizálásához:
● Csökkentse a képernyő fényerejét.
● Az Energiagazdálkodási lehetőségeken belül ellenőrizze az Energiagazdálkodás beállítást.
● Vegye ki az akkumulátort a számítógépből, ha nem használja vagy nem tölti.
● Az akkumulátort száraz, hűvös helyen kell tartani.
HP Compaq kéziköny akkumulátor töltésről -
#9388 most mértem le:
3Dmark06 1.1.0 Okt Default
1745pont akkisról
2727pont hálózatról -
#9387 nagyon komoly -
#9386 az everest mit ír ki akkumulátor elhasználtságra neked?
a kijelzőre mit ír ki az is érdekelne? -
#9385 Pár dolog, így 1 órányi nyüstölés után, csak így ömlesztve, ahogy eszembe jut:
Gép halk...nagyon halk...annál is halkabb :)
A képernyőn a színek nagyon rendbe vannak, gyémánt éles, megvilágítási problémák, hála a LED technológiának nincsenek, nem beszélve, hogy a fekete valóban fekete.
A billentyűzet és touch pad,...hm..érdekes, hogy pár cikkben mószerolják a billenőt, nekem nincs vele bajom, nem is nagyon értem, hogy pontosan mi lehet vele a baj, kényelmes, nagy, rendben van. A touchpad először azt mondtam, hogy ez azért már túl nagy, nem kell ekkora, de nem, használatkor kurva jól jön a nagy felület :) ..most már azon agyalok, hogy lehetne még nagyobb :DD
Hang, nem tudom...nem próbáltam, a kézikönyv szerint van beépített mélynyomó is benne..mondjuk pont ez izgat a legkevésbé, összekötöm valahogy a 5.1 erősítővel azt kész :/
Sebességre nem tudok mit mondani, érzésre elég gyors, veri az asztali gépet, mondjuk nem nehéz neki (Core2 E8400, 4GB). Játék alatt később megnézem. Bár, láttam róla bőven tesztet, szóval ezt lehet kihagyom..:/
Egyelőre nekem ez a WIN7 is elég új, ugyanis eddig kimaradt mind a Vista és ez is az életemből, nem mintha hiányzott volna, de ...egyszer csak lépni kell...meg aztán hozzáadták az új OP rendszert :/ mindenesetre csinálok most egy család irtást, mert ahogy elnézem sok fasságot felrakott.
..hm..hirtelen ennyi jut eszembe. Jah igen, kurva jó a hozzáadott lézer patkány, az is Steel Seria, rendesen tökön bassza érzésre a Razer rágcsálót...érzékeny búcsút kell, hogy vegyek ez utóbbitól. :)
őőő...nem tudom mit lehet mondani, a várakozásaimnak megfelelt, nyugdíjba küldi az öregecske gépemet (lásd fent), megfelelően erős, kinézetre pusztít, hál'istenek buzi giccs design -t nem kapott, mint más gamer notik (lásd: alienwar, msi), szép kis konszolidált, megjelenhetsz vele bárhol.
Tulajdonképpen ára se olyan vészes, rakd csak össze egy ugyanilyen kategóriájú PC -t, árban az is 300k felett lesz. Helyesbítek, árban PC 400k felett lenne.
Summa - summárum egy 10 skálán kap egy jó 9. pontot.
Miért a mínusz? Drága. Ez mínusz, mindenképp, még ha amcsiba 300 bruttóba is kerül, Európa sajnos durván rányomja a bélyeget.
Ha megteheted, vedd meg. Élmény. -
#9384 Minőségről nem beszélek. csak a kedvedért biztos irritálja a 5870 ed.... lol egyáltalán nem vicc, fut rajta. Nem ultra very highon, van a listában medium is. Ha meg látványra mész akkor meg alapból nem notit kell venni. -
#9383 Kifelejtetted a cinkosan kacsintó smiley-t, mert ez még viccnek is durva ám! Természetesen elindul(hat) majd rajta a GTA4, ez nem vitás. A minőségről inkább ne beszéljünk pls... -
#9382 hmm....úgy tűnik a 5.1 hangot a notim HDMI -n tolja ki :( viszont nekem egy szabványos erősítőm van (RCA bemenetek és egy normál 5.1 ps), mivel lehet átalakítani? valaki tud tippet adni? -
FGB #9381 már irtam neked, meg lentebb is van, deakkor még egyszer:
Játékra az alábbi GPU-kal szerelt gépeket keresd:
- HDx6xx
- HDx8xx
ami ezek alatt van azokkal max Máriózhatsz -
#9380 Azt, hogy simán gta 4 ezhet vele. -
#9379 Őőőő, a GPU-ja 97. helyen áll a mobile gpu erő listán. Ez mit mond neked?! -
#9378 A FarmVille siman. -
#9377 Hmm...na ezt én is végig zongorázom.. -
#9376 Nem semmi joszag... :) -
#9375 Köszi, ez épp érdekelt is, mert lehet pár hét múlva laptop jön a házhoz. ;) -
#9374 Én ezt néztem ki asus ezzel már futtnak a most ki jött játékok is?
-
#9373 Olyan táska van HP-ből is kb 7eft -
#9372 "Így játékosan megy a munka" :D
"A munka játék" stb
:D -
#9371 óóóó :) csak egy tízest sikerült lenyomni, tudod a mihez tartás végett :) Mást mit mondjak? Gyorsak, a garanciát meg amúgy se ők, hanem az ASUS Magyarország adja (2év). Szóval megbízhatóak, ha erre vagy kíváncsi.
Egyébként szórakoztató gondolat a játék vele, de igazából munkára lesz használva, egyszerűen figyelembe véve az erejét és egyéb tulajdonságait ami számomra nagyon fontos (LED kijelző, 8giga RAM, Core7 proci, tera winyó, blueray stb.). Meg hát mindig is a gamer gépek voltak a legjobb munka gépek, aki mást állít egyszerűen hazudik....más kérdés, hogy a Crysis 2 -őt, vagy a Diablo 3 -at rajta fogom tolni :))) -
#9370 Mennyit sikerült lealkudnod?
meg vagy elégedve velük?