16455
-
#9369 Persze, hogy bontatlan! Egyébként innen, bár alkudtam az árából egy kicsit :)
1 nap alatt meghozták. -
#9368 Hol vetted? bontatlan volt? -
#9367 Oké, pár kép, mivel mindet lekicsinyítettem 1024X -re így egybe szúrom az összest. Szóval akkor a "lopakodó", már ahogy elég találóan nevezik (megjegyzem tényleg nagyon hasonlít a külső):
Az egér és mellette a fülhallgató, elsőre azt hittem, hogy a patkányt bebuktam, de mint utóbb kiderült az Asus lelkesen "bemikuláscsomagolta" a táphoz...
A táska, impozáns, nagyon kényelmes és elég nagy is, ha önmagába lehetne kapni, lehet rendelnék még egyet!
....és jöhet a lényeg, méretre elég nagy, a háttérbe egy 22" Samsung monitor eléggé jelzi, ez egy hatalmas masina :)
oldalról:
hátulról..nagyon vad, tisztára mint egy F17 -es
ugyanez felülről
kinyitva, bocs, de még nem vettem le a képernyőt védő tapaszokat :(
ugyanez felülről:
becsukva:
és bezárva:
-
Kalozoner #9366 az akksi idő sztem se valami kiemelkedő, de ez abszolút a desktop replacement kategória szerintem... -
#9365 Jah, kb vhogy így megy ez. -
#9364 Az igen, grat, über állat gép, bár sztem akkuról 1 óráig sem bírná még a youtubozást se :D BC2-t már gond nélkül viszi sztem min highon.
Azt, most tökre lenézem a sajátom :( csak egy K50AB -
#9363 Készülnek, most is azt csinálom, 2 perc. -
#9362 mivammá' hazaértél má'? !KÉPT! -
#9361 Tudod ez úgy van, hogy az ember lát egy gyönyörű, vadítóan erős, piros cabrio-t és álmodik is vele, de végül az esős időben bekucorodik a jó öreg hard top sedan-jába... -
#9360 Mer én is erősen rágerjedtem. Azonban nekem igazándiból nincs rá szükségem sajnos... Pedig vettem vón egyet én is. -
#9359 Te voltál a felbujtó! :) Te linkelgetted először :)
-
#9358 ATi Mobility Radeon® HD5870 1024MB GDDR5 VRAM
ennél már csak a HD5870 CF Mobility a jobb :D
nekem ATi Mobility Radeon® HD4330 512MB van -
#9357 Gratula, ez alatt semmit sem érdemes venni laptop fronton, ha game a cél!!! 10/10 -
#9356 Az akkumulátor élettartamának maximalizálása
A számítógép akkumulátor, mint minden akkumulátor "fogyóeszköz". Ez azt jelenti,
hogy bizonyos idõ alatt, és használattól függõen az akkumulátor teljesítménye lecsökken.
Az akkumulátor élettartamának maximalizálása érdekében kérjük tartsa be az alábbi javaslatokat.
Az akkumulátor elsõ használata
Ha elõször használja az akkumulátort, hajtsa végre az alábbi folyamatot,
mielõtt az új akkumulátort számítógépéhez használná.
1 Helyezze az akkumulátort a számítógépbe. Ne kapcsolja be a gépet.
2 Csatlakoztassa a hálózati tápegységet, és teljesen töltse fel az akkumulátort.
3 Húzza ki a a hálózati tápegységet.
4 Kapcsolja be a számítógépet és mûködtesse az akkumulátorról.
5 Teljesen merítse le az akkumulátort míg az akkumulátor lemerültségjelzõ jelez.
6 Csatlakoztassa a gépet újra a hálózati tápegységhez és teljesen töltse fel az akkumulátort.
Végezze el a fenti lépéseket, míg az akkumulátort teljesen feltölti és teljesen lemeríti háromszor. -
Kalozoner #9355 majd ha van időd tesztet a népnek...
nagyon kiváncsi vagyok, bár inkább a procira, hogy mit tud... -
#9354 Látom, külön patriciót tart fent neki, gyárilag, recovery,...hm...ja, igen, van külön rész rá a WIN7 -be....hát...nem mondom, hogy oda vagyok ezért a megoldásért, de annyira nem rossz. -
#9353 Win7, minden gyartonak van erre egy specko programja (Acernel pl eRecovery-nak hivjak...). Szvsz bekapcsolod, csesztetni fog egybol egy popup hogy csinalj recovery (v. backup) lemezeket (ahogy az Aceremnel, ahogy a b.nom HP-janal is ez tortent). Kiirja a lemezekre a "gyari", elso bekapcs utani allapotot. Egyes gepeken van egy recovery particio, a rendszervisszaallitas egy gombnyomas. -
#9352 fasza...
egyébként, hogy backup? manuálisan vagy van valami lehetőség win7 -en belül? -
#9351 Normalis, Win7 mellekelese mar nem divat (meg amugy is OEM...)... Elso bekapcs utan keszitened kell rendszer-backup DVD-ket. -
#9350 meg van az egér :D az aksi mellett volt külön dobozba....de akkor, hogy jött a fülhallgató?
...helló! nem találom a WIN7 DVD ez normális?
...szerk: ez nem laptop...ez az bazmeg, ez repülő...vagy olyasmi, elég brutálisan nézki -
#9349 alakul... -
#9348 Érdekes...azt hittem egér van hozzá, helyette egy Steel Series fülhallgató van...ami egyébként geci jó néz ki, meg tényleg színvonalas...de nekem patkány kellett volna! mindegy, marad akkor az otthoni Razer egér :s
szerk: vagyis nem Steel, csak elsőre annak tűnt, Republic of Gamers, Asus cucc, viszont a hátitáska bitang jó, kényelmes, elegáns...holnap abba hurcolom az uzsit
szerk2: még is csak Steels series...csak megtévesztett a republic címke...döntsék már el :D -
#9347 én is ezt nézem
melóba vagyok, majd este 5 után haza érek, csinálok egy komplett sorozatot, meg egy kemény kritikát is írok...azért remélem lenyűgöz, a fél milla ára elég húzós volt -
#9346 eddig jó egy doboz..hmm -
#9345 -
#9344 nemá :D én már a kapuban bontanám :D !KÉPT! -
#9343 :D Kepeket pls bakker :) -
#9342 MEGJÖTT!
faszom...nem merem kibontani..:D -
#9341 Könnyű és vékony játékos Acer notebook
-
#9340 Az AMD-vel víziónál az Acer
-
#9339 Hehhe, tegnap meg 180k brutto volt az Acer, meg is lepodtem... -
FGB #9338 Csak gratulálni tudok hozzá! Kíváncsian várom a beszámolódat róla -
#9337 link vagy link (utobbit, ha nem eliras megrendelnem kb rogton... :DD) -
#9336 Ez az Ubi egyre faszabb lesz. Dell arulja is vele par vasat. -
#9335 Kipróbáltam rajta a legújabb ingyenes Ubuntu Linux Letöltés: Ubuntu 10.04 Magyar
ajánlom mindenkinek, nagyon jól sikerült
telepíteni se fontos, tökéletesen ment CD-ről is
asszem még HDD se kell a gépben hozzá, csak be kell bootolni az Ubuntu CD-t ami egyszerű
aki csak netezik meg hasonló és kell neki 1 ingyenes legális Operációs rendszer a laptopjára - annak ez lehet a legjobb választás
Excel és Word féle program is bele van építve
telepítés nélkül is felismert szinte mindent
hangot, wifit, vga-t stb -
#9334 111eft szállítással
Ár/teljesítmény arány igen jó
lehet kapni ugyanezt 500GB-os HDD-vel 4GB rammal Win7 64bit-el 2.1GHz-s cpuval 158eFt-ért
http://www.argep.hu/main.asp?suche=CQ61-320SH+WD436EA&x=35&y=2 -
#9333 Kepen levo a tied? Eleg klassz, 110e es a HDMI, kartyaolvaso, bluetooth, eSata sincs lesporolva. Verhetetlen arban. -
#9332 Hajh, komoly vas... :) -
#9331 marmint az asus/d..:) -
#9330 nos, szep darab, gratula hozza:)
biztos nagyon klassz lesz, en acert vettem most alacsonyabb arkategoriaba, de hianyzik a 17es kepatlo, de teljesitmeny/cash alapon csak kissebbfelbontassal be kellett ernem:)
amugy sztem szep darab, nekem nagyon tetszik