16455
-
#9489 Ebben az új gépedben több és/vagy erősebb ventilátor üzemelhet, mint a szokványos laptopokban...esetleg kukkants be a BIOS-ba, hátha van olyan funkció, hogy "FANS always ON" vagy ilyesmi. Ha van, akkor kapcsold ki, és akkor a ventilátor(ok) nem fognak menni ha kell, ha nem...bár valószínűleg a videokártya ventije a ludas, arra pedig nem érvényes ez a BIOS opció, csak a CPU-ra.
Az is lehet, hogy gyárilag ilyen a dolog. Tesztekben nem említenek ilyesmit? -
#9488 -
gotchaaa #9487 a kis rezonancia egy idő után nagy rezonancia lesz :( -
#9486 elég zavaró, pláne, ha sokat kell gépelni...és nem egy laptop volt már a kezem között..szóval :s -
#9485 szerintem viszont nemvészes egy kis rezonancia.. -
jan0327 #9484 Sziasztok. Légyszi segítsetek, hogy milyen laptopot vegyek. Max 100.000 Ft-ot tudok rászánni, de nincsenek is nagy elvárásaim. Mi a véleményetek az Acer eMachine 525-ről, vagy a HP Compaq 610-ről(ez az edigitalon most 90000 Ft). Előre is köszi! -
#9483 megy kedden szervizbe...faszom, fél milliós laptop.. -
Brinn #9482 Pontosan!Raktam új w7et, mindent maxra húztam, frissítettem a drivereket és még mindig. Még nem töltöttem progit amivel ellenőrizni tudnám a vinyóm, mert nem tudom mit szedjek le. :S -
#9481 sztem arra gondol csak, hogy beáll a gép...
Így hírtelen 2 ötlet:
1. Legyen a power menagement beállítva rendesen, igazából sztem játéknál acer-l nem árt ha táp kap áramot falbol..
2. frissíts video kártya drivert..
A többi majd az okosak..:-) -
#9480 Hogy érted, hogy nyekken?
Hallani, hogy pl a vinyó kattan 1 et? -
#9479 Most nézem, azzal nincsen.
VAn gx sorozat, de ott cask 4670 elvanmég.De az viszont még csak c2d proccal van, és sokkaldrágább is.
Szóval most marad ez a lapos, illetve ebből a 016xhu amiben nemi3 hanem i5 van.
Cs re meg egyéb apróbbjátékokra teljesenjó. -
#9478 Hé, ez nem is olyan tré gép, legalábbis konfigja szerint! -
Brinn #9477 Hali!
Tudom nem ez a megfelelő topic, de Laptop help-be nem írt vissza senki. Most vettem egy Acer 7745G-t és akad játék közben. Nem nagy gépigényű játékok, pl wow, grid és cod2. A gép megáll 2-8mp-re, nyekken egyet valami a gépben és fut tovább minden. Ha valaki tud segíteni írjon légyszives!
Köszönöm -
#9476 jó gép
5670-essel még jobb lenne -
#9475 3Dmark06 1.1.0 Oct
Most teszteltem:
MSI VR630X-236HU 4GB Nvidia 9100 G Mobility
991Pont
Compaq HP Presario CQ61-320SH VJ549EA 2GB ATI HD4330 512MB Mobility
2728Pont -
Terence007 #9474 Elhiszem, csak nekem MSI-m van ami szintén gyakran kerül vízforraló közeli állapotba a hütője nélkül. :) -
#9473 Helo, erről mi a vélemény?
Játékra kellene. -
#9472 hmm...észrevettem, vagyis szvsz ez most jött elő, hogy kissé rezonál a noti :( vagyis ráteszem a kezem és rendesen érzem, hogy vibrál, nem erősen, de érezhetően...gondolom ez nem normális :( tipp? -
#9471 Hannstar HSD173PUW1 17.3 LCD
-
#9470 milyen típusú kijelző pl nekem:
Képernyő neve: Chi Mei N156B3-L02 15.6" LCD(WXGA)
Költséghatékony hordozható számítógéppel jelentkezik a HP
-
#9469 Aksira 4% ír
A képernyőre mit? Mit kell néznem? -
FGB #9468 Tudja valaki az Asus X5DAF széria melyik "K" sorozat? -
#9467 van még egy kategória vagy inkább kettő -
FGB #9466 A Fusi, a Lenovo és a Sony céges gépek és nem az olcsó gagyi változatok, de mégis vannak vele problémák. Szóval nem minden az ár! olcsó gépekből is ki lehet fogni jókat és nagyon jókat, ahogy a méregdrágákból is rosszakat és nagyon rosszakat. A másik dolog, hogy kinek mire kell a gép, nascar pályára nem egyterűvel kell menni, ugyan akkor a Ferrari alkalmatlan OF-Road-ra... -
vasziszdasz #9465 Konzumer notinál ez végülis nem hiba, hanem feature. Itt a legfontosabb, és egyetlen szempont: az ár. Hogy milyen hulladékból jön össze, az mellékes, sőt profit is kell hogy legyen rajta. Így hát hulladékból készül, ilyen áron más szóba se jöhet. Mint a kínai cipő vagy a párizsi. Parasztvakítás parasztoknak. Az emberek meg elhiszik hogy olcsón is megkaphatják a jót, de nem. -
Terence007 #9464 96 fok? Gondolom MSI-d van... :)
Egyébként a 9600M GT gondolom nem egy rossz kártya, most más egy ugyanilyen jó Radeonnal ugyanezt beírhatja. ATI vs nVidia kb. mint alma vs. körte vagy Intel vs. AMD, mindenki azt választja amelyik szimpatikus neki vagy amelyiket anno megszerette. -
#9463 2 éves lesz hamarosan a gépem, de még mindig jól futnak az újabb játékok...GeForce 9600M GT 512MB
L4D 2 max grafikán, CoD MW2 is parádésan fut, igaz ez már nem maxon...
bár egyszer az Everest 96 fokot mutatott GPU-ra, L4D 2 közben :| -
#9462 Ha játékra is akkarom használni a laptopot akkor melyik kártya jó GeForce vagy az ATI??? És típusok szerint melyiken futtnak jól a játékok??? -
tomi04 #9461 igazából az egyik jó barátomnak kell és a játékot is mondta szempontnak -
Kalozoner #9460 proci az jófajta
4 giga ram oké,
videókártya elmegy bár mire kell?
packard bellről én még nem nagyon hallottam rosszat, se jót.... a teljesítménye szerintem meggyőző, ha nem játék az elsődleges szempont... -
tomi04 #9459 bocsi valaki tudna segíteni a korábbi kérdésemmel kapcsolatban: (#9452) -
#9458 Hello! Egyetemre szeretnék egy laptopot beszerezni, és ehez kellene egy kis segítség. Az ottani munkára, néhány játék futtatására, és filmezésre legyen alkalmas. Ezt a kettőt néztem ki, de ha tudtok hasonló árkategóriában jobbat, akkor az is érdekelne.
Asus K61IC-JX146D
Asus K52JR-SX101D
Előre is köszönöm! -
#9457 Tökéletes gépcsoda, vedd meg nyugodtan :-) -
#9456 az i5ös verzióját keresd, az sem sokkal drágább:) -
#9455 Más vélemény? ---> [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1044312500&no=9436]#9436[/URL] -
#9454 acer
Tudtok valami jó kis hűtőpadot ajánlani ehhez a géphez 8000 ft-ig meg egy jó laptop táskát is 8000 ft-ig. THX -
nuskingb #9453 köszönöm az aksi infót mindenkinek -
tomi04 #9452 Sziasztok (ezuttal egy idevaló kérdéssel vagy inkább kéréssel jelentkezem:D)
Erről a gépről tudna mondani valaki valamit ilyesmit hogy jó vagy gyenge a mai játékokra meg csak ugy általában:
http://www.pcx.hu/termek/packard-bell-easynote-tj75-jn-420hg-54842
(Különösen a procival kapcsolatban vok tanácstalan)
Válaszotokat előre is köszönöm -
#9451 Enyemmel teljesen meg vagyok elegedve. 65 nm-es CPU es egy HD 3650, befut rendesen. 30 fokos szobaban, eros 3D alatt se melegedett tul soha. Szoval teljesen klasszul oldottak meg. Anyagminoseg is teljesen okes, persze nem beleposzintu modell. -
#9450 érték/felszereltségben
igen, de ha a belső nem ilyen lenne, akkor ki venne ilyet?
mert 1 laptopnál nem csak a belső számít
hiába vannak bent jó cuccok,
ha a hűtés rossz
anyagminőség rossz
kialakítás
használhatóság
tartósság
és még sok más is sokat számít egy laptopnál