Milyen laptopot vegyek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Saor Alba
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Nem ertem mi ezzel a gond... <#rolleyes>#rolleyes>
A masik, meg szvsz keruljuk a laptop "nem-erre meg nem arra valo" "okossagokat"... Majd az felhasznalo eldonti mire van szuksege. Ha hosszu akkus uzemidot szeretne, nyilvan vesz ULV-os IGP-s gepet. Ha jatszani is akar eros vga-s gepet. Ha mozizni rajta, Full HD-sat Blu-ray optikaival. Stb. stb.
Milliofele keszulek van mar a piacon hogy mindenki igenyet kielegitse, ne mar egy okostojas akarja megmondani mire lehet hasznalni es mire nem... <#vigyor>#vigyor>
Saor Alba
Nem véletlenül adják nagyon nagy aksikkal, 9cellás 5000mAh vagy még nagyobbak, de azok is csak az alap 2-3 órát bírják ki, ha nem használod erõsen, játék, film stb.
Egy 17" noti persze h erõsebb mint a kisebb társaik, nagyobb hely-> nagyobb alkatrészek Azokat tényleg játékra gyártják, 4870 kari árulkodik is róla 😊
És notin is lehet tök jól gamelni szerintem.
A készenléti idõrõl fölösleges vitázni, beállítástól is jeolentõsen függ, nem hogy a felhasználástól
33 éves fejjel képes vagy mmo val gamelni?
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC
Amúgy olvasd el még egyszer mit írtam...
Jelenleg 2 óra 47 percet ír ki, ennél többet nem tud az én "szarom"
Nekem ennyi bõven elég egyelõre, majd veszek hozzá 9 cellás akkut.
Valóban nem vagyunk egy súlycsoportban, öcsifing.
Sulinetes...pff, hamarabb kelj fel, ha kötözködni szeretnél, nem vagyunk egy súlycsoportban picilány
nem fogsz innen hiányozni <#kocsog>#kocsog><#lama>#lama>
Valóban mérhetetlenül hülye vagy.
Amúgy meg mérhetetlenül ostoba vagy sajnos 😞
Játszani pc-n jó, mert arra vannak csak jó játékok.
.: mobilize.hu :.
Nekem egyébként HP dv6-1130eh-m van - ami kinézetre tökolyan, mint amit kinéztél -, és bár teljesen meg vagyok vele elégedve, azért ha ma kéne vásárolnom, valószínûleg inkább a lentebb említett Toshibát vagy a Dellt választanám! (annak ellenére, hogy a szépségversenyt valószínûleg a HP nyerné!!! Ám sokszor égetõ a hiánya a billentyûzet háttérvilágításának (amit mind a Toshiba, mind pedig a Dell megoldott...), illetve a billentyûzet fényes felülete elég csúszós-sikamlós tapintású - már-már kellemetlen érzetû.
MSI VX600 with Windows 7 Professional (x64)
MSI VX600 with Windows 7 Professional (x64)
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
kijelzovel kapcsolatban: abban igazad van h altalanossagban jatekokra nem egy nagyon bika kartya melle erdemesebb egy visszafogott felbontasu kijelzot valasztani. viszont idezem h mire kellene neki: "1-2 single player, de fõképp MMO-k mennének rajta."
nincs olyan MMO amit ne hajtana ki minden maximumon, tokeletes fullhd-ben ez a gpu. a legujabb jatekok 80%-at is elviszi fullhd-n max beallitasokon. csak h par peldat emlitsek: PES 2010, SAW, COD MW2, Dragon Age, L4D, L4D2 (+gyakorlatilag az osszes source motoros jatek: HL2, TF2, Portal, DoD, stb), stb.
tehat (hacsak nem mondjuk GTA-val vagy Crysis-al akarna jatszani), a jatekok zome gyonyoruen fog 1080p-n futni, az 1080p pedig tobb mint ketszer olyan reszletes, mint a 720p, szoval nem kell ecsetelni az elonyeit. gyengelatoknak (kozelre) valszeg nem praktikus, egyebkent sokaknak pedig nagyon hasznos lehet. a felbontast pedig nyilvan barmikor at lehet allitani, dpi beallitasokat megnovelni, ha arrol van szo.
tudod van aki kocsmaba jar, kurvazik, stb
van aki meg jatszik es kozbe tud a csaladdal is foglalkozni
de persze ezek mind szubjetiv dolgok..
az a toshiba eleg jol nez ki, hmm hmm
xNoodlex, nektek is inkább ez ajánlott a HP helyett.
dell-be a 2giga ram nem kevés?
Az igazi az lenne, ha itthon is az ember maga tudná összeválogatni az alkatrészeket, mert eddig még alig-alig találtam - játékos szemmel - ésszerûnek tûnõ összeállítást...hisz ált. az erõsebb procihoz és videokártyához mindjárt hozzácsapják az FHD kijelzõt, ami szerintem felesleges egy 15-16 hüvelykes kijelzõ esetében - gyengébb szemûeknek pedig egyenesen kínszenvedés - bár ha az volt a cél, hogy a legolcsóbb és a legdrágább gép játék beli futásteljesítménye kiegyenlített legyen (ugyanúgy fusson kb...), akkor telibetrafáltak...<#idiota>#idiota>