Milyen laptopot vegyek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A fuji felejtõs, nem akarok szenvedni vele...
#8148: ha mxm modulos elviekben igen, de tul maceras beszerezni/tul draga, nem erdemes vele foglalkozni szvsz.
Saor Alba
Intel Core i7-720 1.6GHz
Core 2 Duo P8700 2.53GHz
Melyik a jobb?
Köszi
Saor Alba
!be hard, be ruthless! Origin: H4NZo
Saor Alba
Az elõbbi link nem jó, Acer-re gondoltam. Amit te javasoltál azt csak azért lõttem ki a listából, mert ahol vásárolni akarok ott nincs ilyen.
Saor Alba
Nem.
"Esetleg egy ilyesfajta asus vetélytárs nem lenne ésszerûbb?"
Konkretan melyik?
Saor Alba
Intel Core i7-720 1.6GHz
Core 2 Duo P8700 2.53GHz
Melyik a jobb? Vagyis az elsõ, de tényleg jobb?
Köszi
Esetleg egy ilyesfajta asus vetélytárs nem lenne ésszerûbb? Nekem asusom van és nagyon megvagyok vele elégedve, az acerekkel kapcsolatban semmi tapasztalatom nincs, de amennyire néztem azokra kevesebb garanciát vállalnak mint az asusok esetében.
Lenovo ThinkPad T400; Sennheiser HD 201; Merida Matts TFS Trail 350D
Aksiról úgy hallottam hoyg ezek az acerek már egész sokat bírnak. Ez mennyibe lehet igaz?
Saor Alba
Netezéshez meg filmnézésre kellene /NEM HD/
Saor Alba
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
90-120e Ft között szeretnék gépet venni a barátnõmnek, kis képernyõmérettel (7-14"). Tulajdonképpen csak otthoni, illetve fõiskolai elõadásokon való jegyzetelésre használná. Játszani nem szokott, ha igen akkor is csak online flashjátékokon, vagy fishdom-féle egyéb kisebb szoftvereken. Igazából az irodai része lenne elsõdleges felhasználási célnak kitûzve: e-mailezés, szövegszerkesztés, filmnézés néha vonaton, és természetesen böngészés.
Várom a tippeket, és elõre is nagyon köszönöm a választ.
...és itt van még egy elég jó cucc: Sa3650 198e-ért az itthoni piac - játék szempontból - valószínûleg legerõsebb gépe a nem csillagászati árú kategóriában...(ebben a típusban benne van a 3870-es, nem a graphicboosteres megoldás)
Ez erõmû, nagyon durva VGA és elég jó CPU! 20000ftért kapsz hozzá 2 év garit pluszba!
3 év garival mit gondoltok, jó vétel?
Saor Alba
Épp azon vagyok, hogy vegyek egy notit. 170-180e ft körül. Szeretnék vele játszani is és hát.. nem akarok rá költeni, uh. a garancia fontos.
ASUS K50ID-SX096D ezt néztem ki.(4gb ddr3 1066mhz, 500gb vinyó, T4400as proci...) Ebben nV gt320m 1GB vga van, esetleg valaki tud róla mondani valamit? Vagy akár másik ár-érték arányban király laptopot ajánlani..?
Egyébként elnézhetsz a gyártó honlapjára, lehet, hogy találsz leírást hozzájuk, illetve a google is ott van..
MSI VX600 with Windows 7 Professional (x64)
A "? (nem tudom, mihez?):"-nél,az 1. hármat mindenképp rakd fel,az utolsó csak arra szolgál,hogy a drivereket frissítse. Szerintem érdemes felrakni.
Webkamerához pedig azt,amelyik szintén van a gépben.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Kaptam a laptopomhoz egy lemezt, amelyen különbözõ illesztõprogik vannak. Nem tudom, melyiket is telepítsem, melyik a jobb, és nem is tudom egyes esetekben, mire való, hiszen nem értek nagyon hozzá?
WiFi-hez:
Foxconn TW Wireless LAN 3rd WiFi BG Atheros HB95
Foxconn TW Wireless LAN 3rd WiFi 1x2 BGN Ralink RT2700E
Foxconn TW Wireless LAN 3rd WiFi 1x2 BGN Atheros AR5B91
? (nem tudom, mihez?):
AMD VGA Chip M92LP
Realtek Card Reader Chip RTS5159
Realtek LAN RTL8111CA
Dritek Launch Manager
Touchpadhoz:
Synaptics Touchpad (ezt telepítettem)
ALPS Touchpad
Webkamerához?:
Suyin Camera Utility Crystal Eye
Chicony Camera Utility Crystal Eye
Jó lenne, ha segítenétek, mit is tegyek fel, hiszen mind nem mehet.
Elõre is köszi!
Az enyém most kb. 2,5 éves lehet (C2D 2GHz, 2GB RAM, 80GB HDD, GMA950), 1 éve vettem és akkor vadiújnak nézett ki, mivel az elõzõ tulajnál sokadik gép volt. 27 ciklusos akkuval kaptam, még ma is bír 4 órát, ami azért ilyen teljesítményû Win-es gépekrõl ha jól tudom nem nagyon mondható el.
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
de ez még nem jelenti azt h minden ember tudna hozatni.
ゾルターン