16455
-
#9929 Hello. Gondolom a teljesitmeny az elsodeleges...: #9922. -
kidboy #9928 sziasztok. Szeretnék segítséget kérni. Szeretném lecserélni az asztali számítógépemet laptopra. Asus laptopot szeretnék mindenképp. Néztem párat csak nem tudom melyiket érdemes? Asus G51Vx , G51Jx , G60Vx , G70Sg , G73Jh ?
köszönöm a segítséget. -
#9927 ertem...koszi -
#9926 Ha valamilyen szinten akarsz warcraftozni, ne gondolkodj rosszabb VGA-ban...: link -
#9925 hat koszi de en vmi masra gondoltam inkabb vmi roszabb vidkartya jobb proci ,legyen benne kekfog,hdmi stb...
sry h ezeket nem irtam:P -
#9924 link -
#9923 hat nem tom legyen egy oan 130k ft kb... -
#9922 Hello. Max. arat is irj... -
#9921 Sziasztok!
Kene nekem egy oan laptop amin full hd filmek futnak rendesen,aksija viszonylag jol birja,jatekok mondjuk ienek h warcraft 3 menjen rajta szepen meg meg par jatek(szal ne legyen inkabb intel-es a vidkartya)es kb ennyi...Mit ajanlottok? -
#9920 17.3" osnak egy hátránya van, drága hozzá a táska :D:D Nekem szerencsém volt gyári táskát találtam hozzá 2000ft ért :) -
#9919 Volt már 10.1" os gépem, 15.4" os , és most a17.3" -os, ugyan ugy táskában van. nem sokkal nagyobb és megéri nagyobbat venni ;) Az hülyeség hogy a VGA nem bírja el a játékoknál. Nagygépekbe nagyobb a VGA általában. Lejebb veszed a felbontást voala... Dv9000asról általában. nekem HP Dv6000 esem volt, széria hibás az összes, WiFi elszáll miután a gari lejár :D alaplaphibás volt. Dv9000 sztem ugyan az csak nagyba :) HP ból ezt a régebbi DV9000 est felejteném :) -
Nardon #9918 nyilván nem gondoltam komolyan, de ha valaki nem fejti ki a kérdését, csak ez a "milyen ez a laptop", "milyen gyors" típusú kérdésekre nem nagyon lehet mit válaszolni. :D
amugy meg lehet felesleges, ha hordozni akarod sokat. -
#9917 Ez mekkora hülyeség szerintem amit írtál :D
"feleslegesen nagy a kijelzője" Sokan filmet néznek alaptopon.
TV be neked a kicsi jön be mi ? :D Kijelző soha se lehet feleslegesen nagy :) nekem is 17.3" os van. És akármilyen ismerősöm meglátta, irigykedett. Nagy kijelző= nagyobb ház= jobb hűtés.. Legalábbis így van ez az én Asus K70 emnél. -
#9916 Csak úgy általánosságban, hogy milyen hibái és előnyei vannak. -
Nardon #9915 elavult és fölöslegesen nagy a kijelzője :D
konkrétan mire gondolsz? mire kéne? mire vagy kiváncsi? -
#9914 Hello!
Mi a véleményetek a Hp Pavilion dev9000-ről? -
Balee 007 #9913 Közben találtam egy gépet ami megtetszett csak manapság nem hallok sok jót az MSI-ról.
Szerintetek ez milyen lehet: MSI X400X
Csak netezéshez kellene és azért az az 500Gb-os merevlemez nagyon meggyőző ezért az árért sztem. valamint még talán a procija is erősebb mint a lentebb linkelt Lenovonak és erre is 2 év gari van szóval még arra se lehet panasz. Egyedül a minőségétől tartok kicsit. -
Balee 007 #9912 ha hálózatról használod vedd ki belőle az aksit mert úgy nem csökken olyan mértékben az léettartama mintha benne lenne folyamatos töltés mellett -
#9911 uhh de hülyén fogalmaztam:) -
#9910 hali skacok
Egy kis technikai tanácsra lenne szükségem
A notebook tápjával kapcsolatban
Mi a legjobb a tápnak?
Többnyire otthon használom és csak elvétve viszem el magammal
Kérdés
Hálózaton keresztül használom hadjam benne a tápot és úgy használjam vagy szedjem ki és úgy használjam hálozaton keresztül?
-
Balee 007 #9909 Esetleg ha ilyen árkategóriában (max 135K) tudtok jobbat ajánlani a Lenovonál akkor azt szívesen venném. A 13,3" lényeges lenne mert annál kisebbet nem szeretnék venni semmiképpen. -
Balee 007 #9908 Én is gondolkodtam ilyen gépeken csak nekem fontos lenne a hordozhatóság ezért is gondoltam a 13,3"-os gépre mert azon még aránylag lehet filmet is nézni és kisebb mint egy 15-16"os gép és nem mellesleg az üzemideje is jobb ami szintén lényeges lenne a számomra. -
#9907 Ennyi pénzért ezt vedd inkább. -
#9906 4GB rammal ne bírná el ? :)) -
Balee 007 #9905 Sry a sok postért de lenne még egy kérdésem.
Ez a gép netezéshez meg filmnézéshez (nincs szükségem a HD minőségre) megfelelő lehet? Az a proci ami benne van elbírja egyáltalán a Vista-t? -
Balee 007 #9904 Hello
Tudnál feltenni képet a gépről? Mennyire csillogós a felülete meg a kijelzője? Én is netezésre meg filmnézésre használható gépet keresek és ez nagyon megtetszett. Még az élményindex is jónak tűnik. -
#9903 Megtudná nekem valaki mondani, hogy mennyit ér egy HP Compaq 610 -es TÖRÖTT LCD vel? Minden más müködik, szeptemberben lett vásárolva. Konfigját nem tudom pontosan, de sztem valami alap lehett. Nagyjából mennyibe lehetne elpasszolni egy ilyen gépet így törött LCD vel? -
#9902 Na itt volna az élményindex, ha erre gondoltál:
Mindenkinek:
Végül is úgy döntöttem inkább egyelőre még békén hagyom azt a 149 GB-os teli partíciót és az üreset szedem szét és azzal gazdálkodok. Egy ideig az is nagyon elég lesz a családnak, nem adattárolásra használjuk majd úgy sem, arra ott vannak a nagy gépek.
Ha nagyon kéne a hely a későbbiekben, akkor majd hykao (köszi érte) által küldött linket kézbe veszem és megérdeklődöm a dolgokat, egyelőre már nem akarok vele foglalkozni.
Elvégre is nem okozhattam elvileg jogsértést, mert üres partíciót szedtem csak szét.
A laptop amúgy eddig zseniális, jobbat el sem tudnék képzelni erre a felhasználásra, csak azt nem értem, hogy driverek hozzá a hivatalos oldalon miért csak x64-es Win7-hez vannak csak, mikor a laptop "csak" 3 GB-os, így pl én is csak x86-os Win7-et tettem rá. -
cantu #9901 ali,
hozzáértő segítség kellene nekem
Ebből a 2 laptopból akarom v.melyiket megvenni, de nem tom melyik legyen
http://www.argep.hu/product_1199403.html SONY VAIO
http://www.elektroplaza.hu/?option=com_pvm&view=showproduct&id=130741&referer=argep.hu
Szóval hallotam már sok rosszat az acerről de gondolom csak az alső-és középkategóriás gépekre igazak ezek nem??
A sony-ról mindenki cask jót írt!!
NEM TUDOM SEGÍTSETEK! -
#9900 További Linux -ok
Ubuntu 10.04 már egész használható
miért nem telepíted fel ami rajta van linux ha van?
Recovery Modban -
#9899 Miért nem hívod fel a Packard Bell magyarországi ügyfélszolgálatát, és kérdezed meg, hogy a te géped esetében befolyásolja-e bármiféle módon a garanciát, ha leformázod-újraparticionálod a vinyót. -
#9898 Fogalmam sincs, abban sem vagyok biztos, hogy egyáltalán van benne, mert ha lenne, akkor gondolom felhasználóbarát módon pár egyértelmű lépés után, már egyből használhatnám.
Ebben az esetben pedig teljesen nem tudok csinálni semmit, csak bámulni a szövegeket (ilyen licensz szarságok gondolom). Igaz, nem volt még dolgom ezelőtt soha sem laptop-pal.
De épp most írok ki ubuntut, futtatom majd CD-ről és szétnézek, hogy mégis mi a szar van a partíciókon.
Mert látok itt Linpus Linux-ozgatást néhol a papírokon, meg laptop is írja a szövegek között. Dobozon "boot-up linux" van írva, ipon-on, meg hogy nincs is OS a gépen (bár csak tényleg így lenne). -
#9897 írd le konkrétan mit vettél és milyen linux van rajta
mert a mentholos linux ingyenes és az ubuntu is
Linuxok
pontosan milyen linux van a gépen? -
cantu #9896 nem értem....1 gyors kérdés a sony vaio i3-as procival miért kerül annyiba mint i5-össel
Link:http://shop.radium.hu/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=5957&category_id=363&option=com_virtuemart&Itemid=8&vmcchk=1&Itemid=8
or
http://www.argep.hu/product_1199403.html -
#9895 Haver is azt mondja, hogy ő még pl nem is hallott még szoftveres garanciáról laptop-ok esetében (ahogy én sem).
Érdekes dolog ez tényleg, hogy ketté (bocsánat: 3 felé, 7 mb- os -> nagyon érdekes) van szedve a vinyó alapból. Most tényleg nagy szemétség lenne, ha ezt így lenne muszáj megszokni a garancia miatt.
Lehet mingyárt megunom és legyalulom az egészet és rárakom a Win7-et, legalább túl esnék talán a Wireless beállításokon is és nyugodtabban aludnék. :D
Rakok majd teljesítmény tesztet, csak nemtom, félek hozzányúlni még. :/
Lehet várok holnapig, hátha valakinek van személyes tapasztalata. -
#9894 #9891
Ezt a keszuleket elvileg preinstall Windows 7-el kellene arulniuk. Na most ezeken van egy recovery particio, gondolom ha ezt torlod akkor ugrik a gari blablabla. Mivel neked nem adtak hozza op.rendszert gyaluld es formazd az egesz vinyot. Azert erdekes hogy akkor a fene foglal 149 GB-t... Linux biztos nem. -
FGB #9893 ha felraktad a W7-et megtennéd hogy csinálász egy képet a win teljesítmény méréséről és felteszed ide?
csak kíváncsiságból érdekel mennyit ad erre a gépre.
a linpus Linux az kb olyan nesze semmi fogd meg jól Op. semmire sem jó, csak bosszantani. Ugy particiónálod a HDD-t, ahogy azt akarod semmilyen garanciát nem vesztesz el vele. -
#9892 Remélem tényleg igazad van, de azért lehet békén hagyom még mára és várok holnapig, hátha tud még valaki valamit ez ügyben.
Érdekes az egész, mert pl kézikönyvben sincs példaként semmi Linux-os kép sem, csak is Win7-es képek vannak.
Meg ha tényleg lenne rajta valami, akkor nem egyből kellene indulnia, nem pedig mindenféle szarommal csessze az ember drága idejét? -
#9891 Mivel nincs rajta és nem is járt hozzá hivatalos OP rendszer, töröld az összes partíciót előbb
utána kedved szerint csinál pl 2-öt
Hardware garancia megmarad
a partíciót akár egy vírus is elronthatja
ha pl OP rendszerrel veszed a gépet, akkor szerintem kizárt hogy a license is eltűnjön ilyen esetben
hívni kell vagy írni kell a Supportnak, oldják meg! -
#9890 Megrendeltem végül is ezt: PACKARD BELL EasyNote TM81-RB-120HG
Írja ugye a leírás, hogy nincs rajta OP rendszer, aminek nagyon örültem, de a dobozán rajta van, hogy "Boot-up Linux".
Meg indításnál is kezdődik az egész angol sorok sorban végigmenésével (egyik lassabban, másik gyorsabban :P) közben olvasni valami Linpus Linux-ozást is, meg jelzi, hogy ha beírom, hogy "less /COPYRIGHT" (vagy valami másik parancsot), akkor gondolom megjelenít licensz cuccokat (pontosan nem néztem meg a kiírásokat, mert angol az egész meg picit lefáradtam a full angol nyelvű kézikönyv elolvasásától...meg idegességemben haladni akartam, átvergődve ezen a szartengeren).
Meg is jelenít irdatlan mennyiségű szöveget, amiknek a legvégén nincsen semmi, valami "Elfogadom" vagy "Elutasítom" választási lehetőség sem, csak egy End szöveg, ami nem hivatkozás.
Tehát akkor valami csak van rajta, meg Win 7 telepítő is ilyesmit jelez ki:
Már rég túl lennék Win 7 telepítésen, ha nem olvastam volna a garanciapapírt, hogy a gyári partíció törlése szoftveres gari és az oprendszer licence elvesztését jelenti.
Tehát ha legyalulom az összes létező partíciót, akkor attól még a laptop hardveres részére vonatkozó garancia megmarad vajon?
Mert eredeti oprendszer licensz elvesztésétől ez esetben nem kell félni szerintem, mivel a Linux elvileg ingyenes, az a szoftveres gari végülis nem tudom mit jelent, remélem nem függ össze a hardveres gari-val (bár ilyen fajta gari-t nem nagyon olvastam.
Az is elég lehet, hogy ha a kép alapján valaki meg tudná nekem állapítani, hogy melyik 149 GB-os partíció-t lehet tovább bontani nyugodtan (melyik-re telepíthetek Win7-et), mert lehet az is elég lenne nekem, max nem használnám a 149 GB-osat (bár ha már egyszer kifizettem, tartanék rá azért igényt.