Milyen laptopot vegyek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tehát a mostanában sokat emlegetett ACER-en remélhetõleg elég szépen elfutkározik majd...bár a túlontúl olcsó ár miatt nem csodálkoznék ha az 5650-es kártya mellé csupán DDR2-es ramokat raktak volna ebbe a masinába.
Egyébként itt még mindig csak 184e, nem tudom miért a drágább cég linkjét nyomjátok mindig: KATT
Szoval gondoltam a tokom szarakszik a telefonos supportal, vissza a Comet-nek (hulyeazertnemvagyok brit, civilizaltabb megfeleloje). Ott meg azonnal a kezembe nyomtak egy masikat. Bontatlant ("remelem ezzel szerencseje lesz" jokivansaggal). Apro dobbenetet ereztem, mert hozza vagyok szokva a balkani allapotokhoz (VGA-mon a kinyiffant ventit 1 honapig "javitotta", az MSI szerviz, majd kaptam egy ugyanolyan tipust csak nem az en peldanyomat. Mert azt nem kellett suritett levegovel "portalanitani" (igy is 3 kilo port hagytak rajta)).
Saor Alba
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
az akárhogy nézem 190eft
mert felfelekerekítenek
!be hard, be ruthless! Origin: H4NZo
- Kijelzõ: 15.6"
- Processzor: Intel Core i5-430M 2.26 GHz
- Memória: 4 GB
- Merevlemez: 500 GB hdd
- VGA: Radeon HD5650
- Optikai meghajtó: DVD-RW
- Op. rendszer: Windows 7 Home Premium 64bit
- Wlan: b/g/n
- Webcam: 0.3 MPixel
- Kimenet: VGA, HDMI
- Lan: 10/100/1000
- Akkumulator: 6 cellás
- Garancia: 12 hónap
- Ajándék: -
ebbe jó cuccok vannak
neves gyártónál mennyibe kerül többe ez?
Saor Alba
Highlights & Details
* Display: 39,62 cm (15,6) TFT WXGA
Prozessor: Intel® Core™ i3-350M 2mag
Arbeitsspeicher: 4 GB DDR3-RAM
Festplatte: 500 GB SATA
Grafik: ATI Mobility Radeon HD5470 mit 1024MB GDDR3 VRAM
DVD-Brenner (Double-Layer)
WLAN bis 300 MBit/s.
Ausstattung
* neuester Intel-Prozessor
* Spielefähige Grafikkarte
* Webcam
* Speicherkartenleser
* Super Hybrid Engine für bis zu 35% weniger Stromverbrauch
* Altec Lansing Lautsprecher
* integrierter Nummernblock
* HDMI-Anschluss
Lieferumfang
* Akku
* Netzteil.
190eft az euronicsban
Core i3 cpu 350
Ati Hd5470 1GB gddr3
2év gar
szerintem ez is jó vétel
bár a gta4-hez azért 500eft-os gép kéne, a legerõsebb ATI HD 5xxx Mobility vga.-val
Vásárlás elõtt állok. Nekem Játékra kell a gép ez alatt nem szupermáriót értek, hanem GTA IV stb. 3gép közül nem tudok választani segítségeteket szeretném kérni, hogy játékra melyik a legalkalmasabb.
1. fixnotebook.hu/search/complex?processzorok[]=Core+2+Quad&price_from=&price_to=
2. http://mysoft.hu/details.aspx?pn=LX.PDA02.025
3. http://mysoft.hu/details.aspx?pn=LX.PFQ02.049
Válaszaitokat elõre is köszönöm.
Üdvözlettel: Szabó Arnold
Nincs véletlen valakinek elfekvõben egy 256Mb SD PC133-as memóriája?
ha valakinek van prv.
elsö
másidik gép
a két noti között van 28ezer huf különbség, de csak a prociban fejlettebb a második gépben. Mi erröl a véleményetek? Megéri a drágább?
meg nem azért de ha már megbizhatóságról beszélünk stb és veszek egy viszonylag drága de akár olcsó laptopot és tudom h nem lesz lové ujra akkor fõleg vigyázok rá...
Az asus processzora kategóriákkal alul marad, a core-i 3év múlva is proci lesz... A videókártyája teljesítményben ugye kb ugyanott van, de a dx11 elõnye hosszú távon kijön.(ha feltételezezük hogy valaki 188000ftért nem 1 évre vesz laptopot.)
A minõséggel szerintem nincs gond, kiforrott az Aspire.
Refurb szekcióban 1450 dodó asszem, de figyelni kell mert nem mindig kapni.
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
csak viccelek...fontold meg az a tuti
szóval
egy hangcucc is belefér még és ott vagy árban mint egy imacnél és van egy tv-d laptopod hangcuccod bill egered...
NEKEM ILYEN KÉNE XD
LCD-TV 172280,-
Logitech MX5500 26587,-
Asus N60DP 200012,- --- ha szükség van rá ugye viheted magaddal is.
Notebook + TV HDMI-ben összekötni, felbontást beállítani majd ágyból lehet netezni de talán PIP funkció is van és mellette TVzni is lehet, vagy saját filmet nézni.
Nekem inkább valami ilyesmi kéne. Otthon is tudsz lenni, és ha kell akkor meg viszed magaddal.
mikor asztalim volt elég komoly gép volt még 2 év után is havi egyszer egy kis porszivozás odafigyelve azt kész kb ennyit kellett vele csinálnom az meg ugy 5perc.
de te tudod...
Rengeteg erõs megbízható notebook létezik. pl Acer Timeline sorozat 7órát is bírhat. Van más alternatíva is de én ezt ismerem saját kezûleg. Ha vigyázol rá a többi is kibírja és manapság 2-3 év garikat is kap az ember vírusoktól meg nem nagyon kell tartani mert pl a különbözetbõl vehetsz jogtiszta virusirtót is akár. Az egyértelmü h OSX-re nem nagyon vagy abszolut nincs virus. Hozzáteszem 1,5éves laptopomon egyszer sem volt semmi és mégcsak vírus irtó sincs rajta pedig szörfölök elég rendesen.
Tehát internetezni egy megbízható márka pl. Toshiba közül is tökéletes egy gép mondjuk 200ezerig Windows7-el szinte tökéletesnek is el lehet mondani. Másik 200ezerbõl meg mondjuk: Egy FULL HD TV + lejátszó vagy hatalmas külsõ merevlemez a filmekhez vagy ezer más értelmes dolog.
Én nem játszom már egy ideje...
Csak mondtam, hogy fontold meg a dolgot, de ha nálad lové nem számít akkor gratulálok neked vagy szüleidnek, mit tudom én kinek kell.
Mert jó múltkor még az MSI X600-al szemezgettem ami még most is jó lenne számomra, de ez talán még inkább.