16455
-
#9889 ez meg még jobb már ami a belsőt illeti
itt lehet válogatni bőven a a HP Renew gépekből
320gb-os nál kisebb hdd-et nem érdemes
minimum a 2GB ram 2 magos CPU
Intel videókártyákat kerülni kell mert semmire se jók, főleg nem HD filmnézésre meg játékra -
#9888 Hopp elfelejtettem: ez is jó -
#9887 Ha fontos projekt van, akkor el kell zavarni a családot a géptől :)
Én minden nap magammal viszem a noteszt, szerintem a 15 colos nem erre való. 13-14 a frankó. Azért fontos mire kell, mert asztali mellett 100-ból is kijön egyetemre való gép, lásd 9871. hsz.
Amúgy amikor ilyen helyzetben voltam mint most te, vettem egy használt Mac-et 145-ért, és nem bántam meg. -
#9886 Bocsi ezeket a dolgokat lefelejtettem :D. Szóval: 14-15 colos kijelző legyen; egyetemista vagyok, ezért hetente vinném ide-oda; a kinézet fontos nekem; van asztali gép, de család többi része használja inkább, nem lehet nagyon odaférni; az ársáv pedig azért ennyi, mert ennyit tudok megengedni magamnak.
-
#9885 Mire használnád mik az elvárásaid, mennyit hurcolnád, mekkora kijelző kell, van-e mellette asztali géped, miért ebben az ársávban stb stb stb....
Ez nem olyan mint a benzinkút, hogy bemegyek oszt' tankolok :)
De tessék, ez például annyiba fáj és jó kis gép :) -
#9884 Üdv!
Laptop vásárlását tervezem és az a kérdésem, h milyeneket tudtok ajánlani 130-150e Ft-s tartományban? (videokártya nem számít, mert nem játékra használnám elsődlegesen)
A választ előre is köszi! -
Nardon #9883 az hogy a gép sebessége, olyan nincs. milyen gyors a géped? hát tud menni olyan 150km/h-val ha az autoban van...
a processzor igényes műveleteket nyilván nem fogja befolyásolni, de amihez a vid kari is kell, azt minden bizonnyal. -
#9882 köszi a választ:)
hogy hogy nem ér sokat a több ram ha szar videokrátya van egy laptopba? ugy tudtam hogy a gép sebességét nem rontja a vga.. vagy igen?:S -
Kalozoner #9881 egy kis ellentmondás volt a szövegemben, aki jár a felsőoktatásba érti a lényeget.. off vége -
Kalozoner #9880 sztem semmi értelme a laptopnak a fősulin, minden jegyzet beszerezhető, a másik meg nincs olyan ember aki minden órán mindig jegyzetel, vagy van de azt a réteget hagyjuk... -
Nardon #9879 kb az olyan előadásokon lehetséges ahol, semmilyen képletet stb ne kell írni, csak tömör szöveget. mint mondjuk elte bölcsészkaron, a mekis hamburgersütés fortélyai tárgyból lehetséges. -
Kalozoner #9878 meg azt megnézem, ahogy számvitel, mikro, makró, gazd matekon jegyzetel valaki... -
Nardon #9877 nem tudom milyen egyetemre/fősulira fogsz járni, de nálunk a közgázon esélytelen az hogy bármit is jegyzetelj géppel, egyrészt nem tudsz elég gyorsan írni és formázni egyszerre, hogy elég átlátható legyen mint egy kézi jegyzet, másrészt nem minden tanár tolerálja a gépet.
ha vki gépet visz az vagy netezni órán, vagy játszani hoz... -
#9876 új MSI gépek
-
#9875 ULV?
és amúgy ezeken megy már jól a win7?
amúgy nekem is az szimpibb,meglátjuk mi lessz belőle
köszi:) -
#9874 Kisebbet szvsz, hosszabb akkuido, egyszerubb hordoznod...
Egy magos energiatakarekos ULV, celjaidra boven jo. -
#9873 hú
ezek nagyon jól néznek ki
a kisseb az jó?mert bőven elég lenne az,fősuliba kéne,ha felvesznek:D
órán írni.
melyiket ajánlanád amúgy?
ez milyen processzor ami ezekben van?2magos? -
#9872 vagy: link. -
#9871 Dobj ra egy 10-est: link. -
#9870 nah skacok
90ezer körül van már olyan laptop amin elmegy a Win7 normálisan,
szövegszerkesztésre kéne csak,nem játékra,esetleg film nameg internet
méret nemszámít(netbook is elmegy),csak valami jó márka legyen,ez a JW nem tetszik nekem sajnos:( -
Terence007 #9869 Ja látom te is pont ezt linkelted. -
Terence007 #9868 Hát igen, 434G32MN <-> 434G50MN.
Az általad linkeltben (típusszám alapján) 5470-nek kéne lennie és 320-as vinyó 220 ropiért.
Na most ITT 225-ért megkapod a 434G50MN-est, amiben biztosan 5650 van + 500-as vinyó. -
cantu #9867 Acer (AS5820TG-434G50MN) notebook-ban 5650-es kari van
http://www.elektroplaza.hu/?option=com_pvm&view=showproduct&id=130741&referer=argep.hu -
FGB #9866 az Acer oldala szerint a 434G32MN-t 5740-esel adják, így kérdeztd meg a boltot tényleg 5650-es a VGA, ha igen akkor Acer, ha viszont 5470-es akkor Asus vagy MSI. Bár minőséget tekintve inkább Toshiba. -
Terence007 #9865 Szard le a rendszer-helyreállítót. Acer honlapján minden fent van ami kell neked. -
#9864 Vettem 2 hete egy Acer notit, amin előretelepített op.rendszer volt. (még jó, hogy pont most volt erről szó :-D) Nekem sem volt az szimpatikus, ezért egyből leszedtem róla és feltettem egy steril rendszert. Formázás előtt persze megcsináltam a rendszerhelyreállítót. Most próbáltam visszatenni azt, de nem akarja engedni. Be is olvas mindent rendesen, de az egyik lépésnél mégáll, hogy nincs elég szabad hely valamihez! Nem tudjátok, hogy tudnám megcsinálni? Mi lehet a baj szerintetek?
Előre is köszi! -
Nardon #9863 én az acer magyarországi oldalában bíznék meg miszerint az acer AS5820TG-434G32MN konfigurácioban csak 5470 van. mellesleg ha bármely másik webshopban megnézed ott is 5470-et irnak hozzá, szoval sztem elírás az az 5650. -
#9862 Köszi a gyors választ! Én is nagyon ezen gondolkodtam, de mindenhol össze-vissza írnak róla, mert ott pl 1 év garancia van csak rá. Itt meg 3 év garis, de ebben meg a leírás szerint "csak" 3 GB ram van:S váááá, nem értem:S Lehet én vagyok a hülye, vagy tényleg mindenhol mást írnak?:) -
#9861 Az uccsó, azaz az ACER kell neked, ez nem kérdéses... :) (persze azért hívd fel a boltot, hogy tényleg 5650-es kártya van-e benne) -
#9860 Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem. Laptop vásárlás előtt állok. Kinéztem már párat, csak nehezen tudnék dönteni. Ezek lennének azok:
Asus
MSI
Toshiba
Meg van még egy utolsó, ami kicsit már több mint a keret amit áldozni szeretnék rá, de ha megéri akkor spórolok rá egy kicsit, végülis az se sokkal drágább.
Ez (Acer) lenne az, csak azt nem értem hogy akkor ebben most milyen videó kártya van valójában, mert itt meg tök másfajta van a leírásban, vagy csak elírás?
Persze szívesen fogadok még bármely másfajta ajánlatot, tanácsot is, csak nekem ezeket sikerült találnom. :)
Segítséget előre is köszönöm. -
#9859 Ennyi pénzért máshol nem kapsz 2 giga ramot. Itt egy rövid leírás erről a cuccról.
Én a Samsungok közül választanék amúgy, de egyrészt azok drágábbak (főleg ha 2 giga ramra bővíted), másrészt meg nem veszek netbookot :) -
#9858 JW?miféle márka ez?:D
én ezt néztem
valami jobb márka nincs esetleg?
bocsi hogy akadékoskodok:) -
#9857 elnézést itt van magyar leírási is
Logitech Wireless Mouse M305
-
#9856 Ez tényleg jó gép, valaki itt vett ilyet pár hete USÁ-ból
olvass vissza -
#9855 Szerintem használhatatlan játékra
veszel 1 jó egeret pl
6-7eFt Logitech Wireless Mouse M305
-
#9854 4gb ram nem sokat ér ha a vga kevés :D
minőségben egyértelműen a HP Compaq ver mindent 130eFt alatt szerintem
egyedül a kevés akkumulátoros üzemidő kb 2óra ami a gép nagy hátránya
de ne felejtsük el HD4330 512MB van benne
ramot lehet venni 23eFt-ért a régit meg el lehet adni
akkumulátorral ugyanez a helyzet veszel bele 12cellás eredeti EV12 HP akkumulátort 8800MaH 28eFt vagy utángyártótt ugyanilyet 9600Mah-sba 17eFt
-
#9853 argep-re kikerül, mikor elindul az itthoni forgalmazása -
#9852 Atomos netbookok Samsung alkatrészekkel – a Samsungtól.
Teszt Logout
Samsung N210
-
#9851 Nyugi, láttuk az előbb is. Tessék. -
#9850 sziasztok!
70-80 között van már valami normális netbook?
jólenne ha a Win7 menne rajta normálisan
valaki légyszi!!!