16455
-
#15854 Amennyiben erről beszélünk, mondjuk úgy, hogy csoda hogy hajlandó volt települni a W7. Igen régi. XP-t telepíts arra. Remélem nem adtál érte 10-20k-nál többet (mert annyit sem ér).
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2014.08.13. 03:03:20 -
#15853 Sziasztok! Vettem egy használt laptopot, Amilo L 7300. A gondom az hogy feltettem rá win7-et de a windóz nem ismerte fel sem a hálókártyát, sem a wifi-t, sem a hangkártyát :(
Itthon router van de azt sem találja.
Csak XP-s drivereket találok hozzá.
Ilyenkor mi a megoldás? Túl régi lenne már ez a laptop win7-hez? -
matecsavo #15852 Nekem ez tökéletes. Mert néztem egy asztalit monitorral mindennel, az jobb konfig ugyan ennyiért, csak koliba nem tudom, hogy milyen biztonságos, meg hova raknám stb. Ezért húzok a laptop felé és ezzel szemezek már egy ideje. -
#15851 150-160-ért nem kapsz jobbat, tehát igen.
Kb. így fut rajta a Battlefield 4
Far Cry 3
Crysis 3
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2014.08.12. 21:15:03 -
#15850 a leírtaknak megfelel -
matecsavo #15849 Nem úgy szeretnék játszani, csak átlagosan modern játékok fussanak rajta normálisan, nem muszáj high-on, grafika engem annyira nem érdekel. :) Akkor szerinted így, hogy így ezt leírtam, akkor szerinted továbbra is jó ez a laptop? -
#15848 Teljesen jó az az ASUS annyiért. Az egyik legmodernebb AMD proci, rahedli memória és háttértár. A VGA az egyetlen gyenge láncszem, de gondolom nem 1080p-ben szeretnél krájzisszal játszani. Ha mégis akkor nézz körül a 300k feletti laposok között:)
Riddick: te meg kifejthetnéd mi a problémád a lapossal, ha már tanácsot szeretnél adni...
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2014.08.12. 20:02:52 -
matecsavo #15847 Akkor max 160 ezerig milyet? Mert programtervezőire megyek és azt mondják oda kell laptop, de azért játszanék is. -
#15846 Óóó, hát ha használatra is kéne, akkor semmiképpen! :( -
matecsavo #15844 Megérné megvenni ezt a laptopot?
Most megyek főiskolára és játékra, meg használatra kéne. Laptopok terén nem vagyok otthon, hogy a processzor, vga stb milyen jó.
Utoljára szerkesztette: matecsavo, 2014.08.11. 22:37:22 -
#15842 látom a pénzt ti is inkább nyomtatjátok -
#15841 -
villon123 #15840 jaj, bocsi egy köteg húszezres belelógott a képbe :S -
villon123 #15839 Megérkezett a laptopom..
Ezek a tulajdonságok szerintetek mennyire jók? Csak a proci érdekel meg a videokari
-
#15838 Sziasztok!
Szerintetek a 100-110 ezres árkategóriában ez a laptop elfogadható? Tudtok esetleg ennél jobbat?
Lenovo IdeaPad G500
-
#15837 De a telót közelről nézed. Mindazáltal arra is sokallom. :) De mint írtam, ízlések és pofonok. -
#15836 Nekem az 5,2"-os telómon is tetszik a fullHD, még ott is látom értelmét.
Meg ennyi pénzért bele is férhet ez a felbontás ebbe a laptop-ba.
Szerintem a bolt is megbízható. Máshol nem is nagyon találom olcsóbban ezt a lapost.
Írtam nekik e-mail-t is, hogy garancia megvonás nélkül cserélhetem-e otthon benne a HDD-t SSD-re, hamar válaszoltak rá (azt írták cserélhetem). -
#15835 fullhd nem sok erre a méretre (nem is kevés), de mint mondtad, kinek mi:)
Ha olyan szakon tanul a srác, lehet van dreamsparkja, és akkor ingyen letöltheti hozzá a windowst. Linux gondolom kiesik a bf3 miatt :) -
#15834 Szép darab. :) Nekem a full HD kicsit túlzásnak tűnik 15,6-ra, de erről erősen megoszlanak a vélemények. Az IPS kijelző mindenesetre biztos szép. Meg úgy az egész gépen látszik, h minőségi cucc. Egy op.rendszert mondjuk adhattak volna hozzá. :D A boltról nem tudok nyilatkozni, de maga a gép nekem tetszik. -
#15833 Sziasztok!
Öcsémnek szeretnék hátralévő egyetemista éveire (és természetesen későbbre) egy megbízható komolyabb laptopot vételezni.
Nagyon nem vagyok benne a laptop mizériában, de úgy érzem ma este pár óra alatt ki is sikerült választanom a szerintem megfelelőt.
A topik legutolsó egy oldala alapján ez az ASUS N550JK tűnik befutónak.
A banner alatti erősorrend listák szerint a további, ezen az oldalon említett hasonló árkategóriás laptopokkal szemben ez tűnik a legjobb ár/érték arányú választásnak.
Ezen tuti fog tudni Battlefield 3-azni is, amikor kívánja. :) -
#15832 Terepen dolgozok,általában ügyeletet tartok csak,de akkor is kinn kell lenni. Ilyenkor szivesen néznék élő focimeccset,forma1-et stb. -
#15831 -
#15830 Én a középmezőnyben lévők közül néznék szét. Google-ba beírod, hogy "xyz review".
(Szerintem könnyebb lenne egy sorozatot tonna mennyiségben letölteni és azt nézni.)
-
#15829 Sziasztok!
Kicsit OFF:
Laptophoz szeretnék venni usb-s tunert. Ezzel ugye megoldható hogy akár a mező közepéről internet nélkül is nézhessem a szabadon fogható digitális adást(M1,M2,Duna)? Ha ez megoldható akkor mennyibe kerül kb a legolcsóbb használható eszköz? Ha pedig nem akkor van erre valami más megoldás? -
#15828 Laptop. Nem kell ipad meg ps4 meg hasonló okosságok. -
Dobronski #15827 iPad. Legfontosabb. -
#15826 Miért akarsz PC játékokkal játszani?
Miért akarsz gamer laptopot, ha menet közben nem tudsz játszani?
300 ropiból kijön egy iPad Air + PS4 + használt ThinkPad.
Gondold végig, biztosan gamer laptop kell-e neked. -
#15825 Sajnos igen. Laptopnál 200-tól felfelé főleg, eggyel jobb proci vagy VGA már súlyos plusz 10 ezreket jelent. :/ -
#15824 Oké, de:
1. Mi a baj ezzel az oldallal?
2. Akkor honnan? -
#15823 A kamionos munkambol adodoan sajnos csak laptop jöhet szóba és játék film zene netezesre lesz használva. Az asztali gépem több mint tíz éves, szóval egy pár játék ki maradt az életemből és most pedig időm mint a tenger... :)
Nézegettem lenovo y510p de abból is van 200ert i5 procival és 300ert i7el meg SLI kártyával... Rakjatok rendet a fejemben de ennyi 100k különbség? -
#15822 Az a kérdés, h mire szeretnéd használni, és minden áron laptop kell-e. Mert ez már az a pénz, amiből jóval komolyabb PC-t lehet építeni, mint laptopot venni. -
#15821 Sziasztok!
Szeretnék egy egy jónak mondható laptopot vásárolni, de már nagyon rég ki estem a hardver piac korforgasabol, azt sem tudom mit kell nézni. Nincs extra kívánság, csupán annyi hogy mindennel meg kell birkozzon. :)
A keret 300 de nem akarom minden áron el verni mind...ha van jóval olcsóbb, de annyival nem rosszabb gép, az is meg teszi.
-
Dobronski #15820 Csak ne innen. -
#15819 Oké, és ez?
Árban hasonló, de az itteni véleményekre alapozva sokkal jobb, mint a 3537! -
#15818 Nekem áldás volt a 22-es monitor után ilyen kis kijelzőn olvasni, netezni stb. Böszme nagy az a monitor ezekhez. Nagy monitor -szerintem- csak filmhez, játékhoz, és olyan szerkesztő programokhoz jó, ami igényli a nagy felületet. (Én utóbbi miatt vettem nagy monitort anno.) -
Dobronski #15817 24" után váltottam 15,6-ra... szerinted? Most már észre sem veszem. -
mjanika #15816 Értem. Köszönöm, hogy leírtad a véleményed! :) -
mjanika #15815 Hát ja emberfüggő. :D Van aki még 10 collon is vígan elvan. :) Bár a szememet az is befolyásolhatja, hogy itthon állandóan az asztali gép 22-es monitorán dolgozok. Anyám gépét havonta egyszer-kétszer használom és a 22-es monitor után valahogy olyan kicsinek tűnik a kijelző és a szemem nehezen szokja meg (kisebbek a betűk ezért jobban kell erőltetnem a szemem. Bár ha állandó jelleggel használnám a 15,6-os laptopot, lehet hozzászoknék és nem zavarna. -
Dobronski #15814 Nagy volt és böte. Eleinte tetszett hogy mekkora, de 2-3 hurcolászás után rájöttem, felesleges. Az a +2 coll csak arra elég, hogy nehezebb legyen hordozni. -
#15813 Hát akkor ember függő lesz, én 14 colon simán el vagyok 3-4 ablakkal :D
Mondjuk ennek 1440x900 a felbontása, lehet amiatt.