Milyen laptopot vegyek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kicsit tanácstalan vagyok ezzel kapcsolatban.
Mi is az a Windows 8 Starter? Sokkal butítottabb mint a Rendes Windows 8?
Végülis nekem netezésre filmezésre zene hallgatásra kellene a gép nem játszani akarok rajta, de hobbi szinten zenélgetek magamnak.
Van egy kis usb dj cuccom meg traktor mellé a gépen.
Most ettõl a procitól félek hogy az ilyet bírná?
...::::::...
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
a nagyobb meretu ssd nagyon draga, kisebbhez meg gondolom kell kulso hdd, de az meg korulmenyesse teszi az egeszet?
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
Milyen lehetõségek vannak még?
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Nekem a thinkpadnél pl egy saját programmal tudom állítani, hogy mikor álljon le a töltés és hogy ha egy adott % alá esik újra elkezdi tölteni.
Lenovo ThinkPad T400; Sennheiser HD 201; Merida Matts TFS Trail 350D
http://sg.hu/listazas_msg.php3?id=1073481175&no=91175
Most vettem meg életem elsõ laptopját és felmerült bennem két kérdés.
Adott egy HP Probook 4740s.
1. Néha kiirja az akksinál hogy xy%,csatlakoztatva,de nem tölt. Ilyenkor ki kell kapcsolni,kihúzni a kábelt majd újraindtani. Igy jó lesz. Mi okozhatja ezt?
2.Ezek az ebayen található autós töltõk használhatók? Pl ez. Nem teszik tönkre az akksit? Normálisan tölt? Pontosan milyen tipusú töltõ kell az enyémhez? Mert ha a tipusat beirom akkor csak két termék van és mindkettõnél irreálisan drága a Posta.
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Amúgy az a 6-7 óra elég extrémnek tûnik. Vagy nem nagyon használja az alatt, vagy egy kicsit túlzott az ismerõsöd. 😊
y50
igazából nem gamer laptop kell, csak excel, word, filmnézés, netezéshez, szóval alcsony proci órajel, és integrált VGA bõven elég. Csak az ilyenhez meg lehet alapból nem adnak olyan erõs aksit <#nemtudom>#nemtudom>
A mai laptopok milyen aksi idõvel rendelkeznek általában? Vannak olyan speciális modellek, amelyek 4-5 óráig is mûködnek ha az ember annyira nem terheli, csak filmet néz, netezik, ilyesmi? Vagy ez kb esélytelen?
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
PL: "Both the processor and the primary graphics card approached the critical 100 °C range when the system was maxed out"
Plusz valahol egy fórumon anyázott egy tulaj ugyanezért. Elküldte szervízbe, ahonnan azzal küldték vissza, hogy ez van.
Hozzáértõk segítségét kérném.
Szeretnék egy laptopot venni, fõleg iskolai feladatokra, filmezésre, videózásra, skypozásra használnám. Képernyõ legyen 17.3" (nem sûrûn fogom hordozgatni), és legyen Windows 8.1 kompatibilis.
Valakinek valami ötlet?
Elõre is köszi! 😊
Snowangel
200 ezer körül milyen gépet ajánlanátok? Manapság mi a "best buy" ennyiért? Néha játékra is lenne használva.
i5-4300m vs i7-3630qm
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
Dell Latitude E5440 i5-4300U
Valamelyik Dell Latitude 3440
Dell Latitude E5440 i5-4300M
Másik kérdés, hogy meg éri-e az M processzor azt a 22 ezer forintos felárat. Tudom a windows is megdobja az árát, de nem találtam Windows nélkül... Kár. Elvileg nem igazán mennék a 255 ezer forintos határ fölé, de ha megéri akkor talán bedobom azt a maradékot, hátha tudom majd 8-10 évig használni.
Vélemények?
ACER Aspire E1-570G
Acer-t ajánlom ha a nagyobb képernyõ méret és súly nem fontos.
Ha a játék nagyon nem fontos tényezõ, akkor bármelyik Sony VAIO-t ajánlom (ha van ebben az árkategóriában).
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
Kérnék egy kis segítséget laptop vásárlás kapcsán.
Egyik kollégám szeretne venni a lányának, fõképp tanulásra kellene, nem nagy játékosok, szóval nem kell ilyen téren nagyon matekozni, de azért ha a pár éves játékok közül egyet-kettõt "elbír", az nem gond.
Az egyik legfontosabb kritérium talán az lenne, hogy "kiforrott" legyen a cucc, ugyanis az elõzõ HP Compaq lapos szériában (mint utólag kiderült) alaplapproblémás volt, meg is adta magát közvetlenül a gari lejárta után. Az új alaplapot is kivetette magából majd egy év után.
Összegben olyan 100-130 körül mondta, ár-érték arányban kellene valami elfogadható megoldás.
<#eljen>#eljen>
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014