16455
  • Nardon
    azért ragaszkodok, mert olyan 2-3szor többet bir az akksija mint envy 15-nek, és nem fér el a táskámban :D, egyszerübb a kezemben egy gépet vinni, mint egy gépet + még ezer kisebb nagyobb alakatrészét hordozni külön.

mellesleg most jött ki, ugyis esik az ára majd.
  • csaby14
    mindnere inkább mindenes kell, jáékra nem nagyon kell kigyurtnak lennie csak annyira hogy elfussanak rajta kisseb időtöltére tervezett játék pl.: sims2-3 talán de nem muszály hogy ezek kissebbek azon kívűl szövegszerkesztés netezés ezekre a hétköznapi dolgokra és lehetőleg 150.000Ft-alatta legyen
  • trogerzsiger
    Hello!

tudom hogy nem idevág, de sajna nem találtam segítség topikot. Na van egy fujistsu lifebookonk. Nővérem kapta a főnökétől, és van rajta jelszó, biosba nem tudok belépni mert előtte kéri, kint van siemes logó teljes képernyőn és akkor jön be egy kis ablakon a jelszó. Hívtak már fel szervizeket, aztmondták hogy ezt egyszerű megszüntetni, csak nem emlékszik rá hjogyan kell.. :C Ja és a főnöke se emlékszik a jelszóra :C Tudtok segíteni?
  • hykao #10126
    Csak a lényeget nem írtad...mire és mennyiért?
  • csaby14
    hello én is most valamilyen notebookeon gondolkodok nem netbookon valami jó kéne aránylag jó áron azért vannak olyan megkötéseim is hogy legalább 2 GHzen fusson a proci meg hogy wifi legyen benne meg webcam microfonnal meg hogy jól nézzen ki meg vannak olyanok is amik előny de elhanyagolható nálam olyan mint pl.: a bluetooth meg a numpad és előny még a multitouchos touchpad ilyen feltételekkel tudnátok valamit ajánlani ?
  • Edizon
    Köszi a segítséget!
  • hykao #10123
    Miért ragaszkodsz hozzá? Nem fér-e el a laptop táskában a külső usb-s optikai meghajtó? Amúgy Envy 15 Ebay-en 1100USD postaköltséggel, Envy 14 meg 1500...és a 14-esben csak 5650-es a videokari...szóval egyértelműen az Envy 15, ami jobban megéri...
  • lacika0000
    sziasztok!
    Toshiba notik milyenek megbízhatóság és szervíz szempontjából?
  • Nardon
    de mire jó papirnehezéknek? valami pontosabb infó?

@cantu envy 15öt ebayröl szerezhetsz simán, mondjuk én inkább envy 14-et néznék, alig kisebb vmivel, viszont én ragaszkodok az optikai meghajtohoz vhogy...
  • LeventeV
    500-600 euroert mondjatok jo laptopokat. kosz.
  • Solten
    Ultravékony Pavilion AMD-s alapokon

• Solten
    Hello. Vehetsz hozza garanciat/+2GB-t...: link :) (itt meg olcsobb: link)

#10117: nincs mit.
  • Balee 007
    Értem.
    Kösz szépen
  • Solten
    Hi, a T6570 45nm, 35W TDP, ugyanugy fog melegedni mint az Athlon II M300 (45 nm, 35W TDP)... De lehet hogy jobban, mert az Intel kisse mashogy ertelmezi a TDP erteket... Amugy is sok fugg a keszulektol, a hutes kialakitasatol, stb. Geforce Go 105 + jatek -> :DDD

#10112 (ha 130k korul huztad meg a hatart...)
  • cantu
    Hali,
    hykao hol tudok hp envyt nézni mert semelyik honlapon nincs róla rendelhetőség.. egyáltalán itthon forgalmazzák?
  • Balee 007
    Hellosztok.
    Szeretném leváltani az asztali gépemet egy laptopra, mivel az kevesebbet fogyaszt és amire az asztalit használom ahhoz felesleges (HD filmek, net, msn, ritkán TOCA 3).
    Kinéztem két gépet ami kb ugyanazt tudja csak az egyik Intel-nVidia míg a másik AMD-ATi.
    Extensa /Intel/
    Aspire /AMD/
    Szerintetek melyik lenne jobb a fent említett dolgokhoz? A kinézet az nekem csak másodlagos, de ami fontos az a melegedés, ugyanis apám gépe /AMD-s/ nagyon hajlamos a melegedésre és néha már kellemetlenül meleg szokott leni a csuklótámasznál. Ezért gondoltam hogy talán az Inteles nem melegszik annyira.
    Ezeket figyelembe véve melyiket ajánlanátok nekem?
    Előre is köszönöm mindenkinek a segítséget.
  • Axsys
    Természetesen szétnéztem, ott ahol majdnem 1 hete 193k volt már ottis 200k felett árulják.
  • Solten
    Ok, ez esetben: link.
  • hykao #10111
    Inkább a HP, és ha lejjebb olvasol kb. pár hozzászólást, akkor találsz ugyanilyen HP gépet kicsit gyengébb procival, 1GB-tal kevesebb rammal 200e-ért is...persze, ha a pénz nem számít, akkor hajrá! ...bár 270e-ért én már inkább egy HP Envy 15-öt vennék...
  • hykao #10110
    Győződj meg róla, hogy a videokártya játsza-e a filmet hardveresen, és nem a CPU szoftveresen...pl. Media Player Classic Home Cinema lejátszó alkalmas ennek eldöntésére. (Ha hardveresen játsza, a bal alsó sarokban ott lesz zárójelben, hogy DXVA)

Ezen kívül nem mindegy az integrált videovezérlő pontos típusa sem. A 4500M még nem, a 4500MHD viszont már képes hardveres videolejátszásra...természetesen megfelelő lejátszó program és megfelelő kódolású video esetén...
  • hykao #10109
    A 4500MHD igen, megfelelő videolejátszóval...
  • theone91
    Ja, de az Intel oldaláról minimális szenvedéssel be tudtam szerezni a drivert.
  • theone91
    Igaz, sokrétűbb teszt kéne a kari képességeiből...

Átlagfelhesználásra, 720p-re jó. Win7 mellett macerás drivert keríteni a panelhez, ha a gyártó annyira b*lfaszkodik, mint az Acer. Sem a laptohoz adott driverlemezen, sem az Acer hivatalos support oldalán nem volt olyan driver ami kompatibilis a Windows7-tel.

Amúgy meg vagyok elégedve a karival, de driver nélkül felléphetnek Aero-bugok (villódzanak az esztétikai elemek pl.).
  • cantu
    Hali,
    Az Acer-rók és Sony-ról lemondtam, ne kérdezzétek miért...
    Most 2 fajta notim rágódik de nagyon nehéz eldöntenem, mindjárt belinkelem őket..
    http://shop.radium.hu/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=6582&category_id=1&keyword=dv6&option=com_virtuemart&Itemid=8

http://shop.radium.hu/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=6432&category_id=1&keyword=n61jv&option=com_virtuemart&Itemid=8

Persze használnám játékra is, de most az elsődleges az lenne hogy melyik a strapabíróbb a 2 közül.. HP vs. ASUS
    A HP-t a kinézete miatt bíróm nagyon...
    Az Asusról meg semmi rosszat nem hallottam...
    Melyik az a laptop amelyiket nem kellene 2 hónaponta szervízbe vinni?

Válaszotokat előre is köszönöm...HP-egyszerűen nagyszerűHPlinkas
  • franc0
    Kíváncsiságból megnéztem Intel GMA950 alatt (proci T7200). Simán ment, szóval ez a videó nem az az izzasztó típus.
  • theone91
    Na, ezt a ezt a (1080p, avi) kisfilmet is röccenésmentesen, simán vitte.
  • theone91
    Nekem ilyen karim van (egy Acer e-machines E725-ben), nem túl erős viszont a 720p-vel hibátlanul megbírkózik, 1080p-t nem próbáltam, most szedek egy 1080p sample-t.
  • technext
    Üdv, az lenne a kérdésem, hogy Intel GMA 4500M kari le tudja szépen játszani a HD filmeket (720p, 1080p)?
  • hykao #10101
    Szerintem ne vegyél már régebbi Paviliont, inkább: #10098 - #10100 ...ha pedig szánsz rá még egy kicsit, akkor lesz nemsoká 3. generációs DV6 szériában is i5 Intel procis.
  • hykao #10100
    Van olcsóbb hely is a HP webshopnál! Keress rá Árgépen vagy olvass kicsit vissza. :)
  • lacika0000
    Sziasztok!
    Laptop vásárlás előtt állok. Maximum 200e FT-ot szeretnék rá költeni.
    Első sorban nekem a megbízhatóság a fontos, szal ezért gondoltam a HP-ra mert sok jót hallottam róla. Jó lenne ha a mostani játékok elfutnának rajta, tehát minimum egy HD4650 vga-ra gondoltam, és 4GB ramra. Prociból pedig intel-re, mondjuk core2 duo-ra. Nem szeretnék Renew notit, inkább teljesen újat, 2 év garanciával. Tudtok ajánlani valamit? Remélem az igényeim beleférnek 200ezerbe, bár nem vagyok eléggé otthon a notikban. Előre is köszi a segítséget.
  • Axsys
    Az MSI eddig nagyon szimpatikus, igazából játékból max MMO-t nyomnék vele.

Közben nézegettem a nemrég linkelt új HP[LINK]-t, ha 200k alá megy az ára lehet inkább ezt választom, bár a proci elég gyengének tűnik benne.

Szerintetek?
  • Edizon
    Megkérdeztem nincs e valami külön kérése? válasza: neki csak MSN-re és Sims3-ra van szüksége xD
  • Balazs15
    inkább legyen plusz 1-1.5kg val nehezebb egy laptop de azok legalább tudnak is valamit..majd megerösödik a hölgyek keze....:D az meg amugyis rájuk fér
  • zvaragabor
    Rendelt már valaki innen?
  • Solten
    Holgynek szvsz konnyu, elegans notira van szuksege :) : link1, link2. Figyelembe kell venni azonban hogy nincs bennuk optikai meghajto.
  • MaSzKa
    GMA-4500MHD

szerinted én ilyen vacak vga-t ajánlottam bele?

ezzel nemhogy játszani, de még 1 filmnézés is megfingatja
  • Solten
    Ha a jatek is fontos: HP.
  • Nardon
    egy idióta spamje?
  • kenyer007
    Hát ez meg micsoda?