Milyen laptopot vegyek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MaSzKa
ha ATI vga akkor a driverben kell beállítani a Catalystban

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

Sziasztok

Az a gondom, hogy összekötöm a laptpot a tv-vel, hdmi-vel. És telejesen átméretezi a képet, átvállt 1080p re, és sokkal nagyobb lesz a kép. Amugy a laptop 1366x768-r a van állítva. Windows 7 van rajta. Hogy lehet ezt beállitani?

Köszi
MaSzKa
olvastam a PH teszteket az SSD-rõl
hát nem ájultam el tõlük
sokat kell még javulniuk és drágák is piszkosul

az átlag ssd bizonyos esetekben lassabb, mint az 1TB-os Samsung F3-as

és csak 160gb-osak és 3-6x többe kerülnek

Solten
Ja.. Sebesseg szempontjabol ez igen komoly cucc: link. A "gond" itt is az hogy csak 30 GB es pl £75 ketto darab 500 GB F3.

Saor Alba

gurubefree
meg az ar 😞(( egy 160GB OCZ £260+

ゾルターン

Már mind1,megoldva 😊 Win7-tõl eleve óckodik,elég ratyi ahhoz.

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Solten
Joval gyorsabban olvassa az adatot az SSD ez nem kerdes (egyeb esetekben (pl. masolas) jocskan raver egy merevlemez), igazabol en egy teljes SSD vs F3 RAID 0 tesztre lennek kivancsi. Mert a Raid 0 piszok gyors. Bar itt ugye notebookrol van szo, oda jobb valasztas lehet egy SSD (azonban ott van meg az adatbiztonsag kerdese - HDD-hez kepest joval rovidebb elettartam).

Saor Alba

V43 1105
Tegyél rá Win7-et ..

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Hi!

Unokatesóm itt hagyta nálam a laptopját,merthogy õ raj akart lenni,rárakott egy agyonbuherált mittomén milyen XP-t és hát nem akart elindulni 1 idõ után. Ráraktam egy teljesen eredeti XP-t,hangkártya driver fentvan,touchpad,launch manager...szóval minden. Vezeték nélküli hálózatot talál,de ha rádugom az én asztali gépemrõl rendes kábelnetet,akkor nincs net. Elvileg felrakta a chipset drivert,de akkorse...semmi.

Acer Aspire 5315 laptopról volna szó.
Gyári driver lemezt elkeverte a hülyegyerek...<#idiota>

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

gurubefree

&#12478;&#12523;&#12479;&#12540;&#12531;

MaSzKa

Sziasztok!

Laptopot szeretnék vásárolni, tudnátok segíteni??
Nem kell csúcs gép, de azért ne legyen túl gyenge, filmnézésre, netezésre, mindennapi használatra kellene.

Elõre is köszi: tonnni
ThugEdge
sziasztok
egy ilyen gép mire lenne elég játék szempontjából?
nem kimondottan arra lenne, de ha rajta lenne vmi kis játékocska nem lenne rossz, de mondom nem arra lesz elsõ sorban
HP Elite Book 6930p

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

Nem rossz. 😊

Bár a képernyõ lehetne nagyobb, 16-17", hogy lehessen filmet is nézni.^^
A windóz mennyit nyom bele az árba? És ugye teljes verziós, nem valami próba verzió?

Az ár pedig legyen 250eFt, abból még vissza lehet igényelni az áfát. 😊
Solten
Hi: link

Saor Alba

Hali!

Mostanság szeretnék laptopot venni, 1-2 hónapon belül. Fõleg játékra kellene, az ár nettó 200eFt.

Tudnátok ajánlani egyet? Jöhet privibe is!

Köszi!
hykao
Lementve nem randa, mert a lementett képet natív felbontásban csodáljuk. 😊 A megjelenítõdön randább a kép élõben, ha nem natív felbontásban játszol. Persze driverbõl oda lehet szögezni az 1920x1080-ra az 1280x720-at, de ekkor meg jelentõs haszontalan fekete rész éktelenkedik a kép széleinél...kb. mint a ZX Spectrumos - C64-es idõkben, ahol a hatalmas haszontalan keret csak a betöltés jelzésére volt alkalmas. 😊

No mindegy, te tudod, de én valahogy idegenkedem egyelõre a FullHD felbontástól laptopok esetén.
gurubefree
Nekem nem ugy tunik hogy "randa" lenne .....

Nem kimondottan jatekra vettem , inkabb ha adodik ra alkalom akkor szivesen elcsapom az idot nem gepigenyes jatekokkal amire ez a gep tokeletesen elegendo . Az hogy vannak kompromiszumok .... hat engem nem igazan zavar mert az asztalim 24/7ben megy ... ez inkabb internet , film ejszakai muszak ebrenmaradast segiti XD

Solten
Hi. Probald ki a legfrissebb DX9-et: link

Ilyet vettem 320 GB-s verzioban, csak ajanlani tudom: link

Saor Alba

Solten
Egen... 😄 Van meg rosszabb, mikor is a Logitech billentyuzetet teszteltek, olyan erzesem tamadt hogy legszivesebben fejbevagnam oket vele 20x. Kisse droidok de a tesztek frankok.

Saor Alba

redmonk
nem sántikálok semmiben csak láttam h a lenovomban 😄 is az van és nemtok róla sokat és érdeklödöm csak 😄

!be hard, be ruthless! Origin: H4NZo

hykao
Természetesen nem az általad linkelt ASUS-ra értettem... 😊
Hát ezzel én is el lennék 😊, bár nekem inkább a G51 gyere be.

nem, nem akarom meg venni (még) csak idén leszeretném cserélni a gépemet és olyan 150-200 közt nézegetek gépeket. Elõször a K50AB SX045-öst néztem ki vagy K50AB ULTI.-t, de az ezeknél azért jobb erõsebb a proci (gyorsabban számol az Excel több 10e soros táblázatokkal dolgozom, millió képlettel) és persze ASUS fun vagyok 😊

mért mi a baj a hordozhatóságával?
A méretei és a súly egy átlagos 15"-os notié, ok a teljesítmény miatt biztos zabálja az akksit, nem ellen fele a az ULV-s prociknak, no de teljesítmény szempontjából viszont fordul a helyzet, ezért kell mérlegelni teljesítmény vagy hosszabb üzem idõ, kinek melyikre van szüksége.

hykao
Mire szeretnéd használni ezt a gépet?
hykao
Jaj miben sántikálsz már megint? 😛 Mostanra már minden újabb gép LED-es megvilágítást kap, szóval ezzel már nem nagyon kell foglalkoznod...amúgy a LED-es kijelzõk kevesebbet fogyasztanak, és kiegyenlítettebb a kijelzõ megvilágítása stb...
mert ott nem i3-350-es (SX121) procival van, ha nem i5-430M (SX116).

hykao
Akkor sajnos mégsem tökéletes minden...hisz a játékra csak korlátozottan alkalmas videokártya nem bírkózik meg a laptop natív felbontásával...és minél kisebb a felbontás a natívhoz képest, annál randább a kép sajna...játék szempontjából nem túl ideális választás volt ez a gép.

Ha az ember játszani is akar a gépen, akkor ideálisabb a 720p körüli felbontás vagy ha FullHD, akkor bikább videokártya kell - és ekkor kezd a dolog egyre inkább a hordozhatóság rovására menni, mint pl. az imént linkelt ASUS esetén...
redmonk

Errõl mi a véleményetek kb. 180e az ára.

redmonk
mennyivel van jobb képe a LED-es monitornak?

redmonk
LED és a sima kijelzõ közötti különbségrõl hol találok tesztet?

gurubefree
Sziasztok

Megjott a joszag .... Sony Vaio VGN-FW56E

Minden tokeletes ... 1920x1080 , T6600 , 4GB RAM es gyonyoru kijelzo es szinek es szerencsere erre a modelre mar 64bit-es opr-t tettek ... nem ugy mint az elozo modlekkre amikben ugyan csak 4GB memoria volt de 32bit-es opr-el arultak ( ???? )
Kiprobaltam az AION-t ( 1280x720 36-67 fsp ); COH is megy tokeletesen de a GIRT 2 valamiert nem hajlando felmenni a gepre . ( ??? ) valami DX problema .

Nem most de idovel szeretnem a HHD-t lecserelni egy gyorsabb es halkabb valtozatra .
Megkoszonnem ha mondanatok par tipust ami jo ebbe a notiba .

Elore is koszi

soo277
Én ezt venném 😊)<#wow1><#wow1><#wow1>
ITTVAN!!

8600k,32gb,2080,Acer predator 27"

V43 1105
Ez a két ember kibaszott idegesitõ 😄DDD na asszem telefonálgatni fogok ..köszi hykao <3 :] és neked is solten bácsi 😛

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Solten

Saor Alba

hykao
Errõl az új Fujitsu szériáról szintén elég jókat írtak a tesztekben, úgyhogy nyugodtan ajánlható, fõleg 3 év garkiterjszetéssel...
(a túlfavorizált MSI-teknél ez sem rosszabb hidd el... 😛)
hykao
Végighívogattad az összes céget? Mindenhol 3 hét? Mert az ÁRGÉP listájában a 2. cégnél azt írja 1 nap alatt szállítják: KATT

UPDATE: mondjuk az elsõnél - ami a legolcsóbb - is 24 órát ír...
redmonk
fõleg
mondjuk én fujit nem vennék

Solten

Saor Alba

redmonk
esetleg ez link

vagy ez link

V43 1105
Srácok Solten ajánlott egy Acer notebookot de sajna 3 hét mire megjön, és addig nem tudok várni mert meglepetés lenne, max 180 ropiért tudtok olyan gépet amivel lehet akár játszani is ?:-)

MaSzKa

<#idiota><#vigyor>

redmonk
az i-re a pontot ez tette.
"A Lenovo Ideapad U550-nek könnyû dolga volt, hiszen kapásból 20 ezer forinttal olcsóbb hasonló kiszerelésû ellenfeleinél. A cserélhetõ optikai meghajtó, a jó ergonómia és a viszonylag halk és hosszú üzemidejû mûködés pedig elegendõ ahhoz, hogy szintén rásüssük az ajánlott plecsnit." (ipon)

Úgy hiszem eldöntöttem mit fogok venni, köszi a segítséget srácok. Egy kis köszönet jár Maszkának is de sokszor összezavartál.

Solten
uhum

Saor Alba

redmonk
Olvasom, hogy lehet váltani a videóvezérlõk között. Na most, ilyenkor a másik leáll? Az akkumulátor üzemideje meg jóval megnõ ha pl átváltok az alaplapi integráltra?

Solten
Nekem jol jott mikor egesz nap hurcibaltam a skot fovarosban (1kg), es kavezokban/mcdonald's-ban ucsorogve keresgeltem az albit 😊 (6-8 orat kibirt). Azert is vettem anno.

#8502: omg, Te sem vagy egy egyszeru eset... <#hehe> <#rolleyes> (#8465) Szivsz valamit? <#vigyor>

Saor Alba

redmonk
De vak vagyok ipon-n is van egy rövid teszt.
Bocsesz srácok

redmonk
Hát már az lesz mert ez a csõlátás és bocsánat, hogy ezt mondom ez nem vezet semmi jóra. És még én legyek rugalmas. Megveszem, most megrendelem<#vigyor3> na jó csak vicc, de nagy valószínûséggel az lesz.
Csak egy teszt nagyon érdekelne normális képekkel együtt.