Milyen laptopot vegyek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
Az a gondom, hogy összekötöm a laptpot a tv-vel, hdmi-vel. És telejesen átméretezi a képet, átvállt 1080p re, és sokkal nagyobb lesz a kép. Amugy a laptop 1366x768-r a van állítva. Windows 7 van rajta. Hogy lehet ezt beállitani?
Köszi
hát nem ájultam el tõlük
sokat kell még javulniuk és drágák is piszkosul
az átlag ssd bizonyos esetekben lassabb, mint az 1TB-os Samsung F3-as
és csak 160gb-osak és 3-6x többe kerülnek
Saor Alba
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Saor Alba
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Unokatesóm itt hagyta nálam a laptopját,merthogy õ raj akart lenni,rárakott egy agyonbuherált mittomén milyen XP-t és hát nem akart elindulni 1 idõ után. Ráraktam egy teljesen eredeti XP-t,hangkártya driver fentvan,touchpad,launch manager...szóval minden. Vezeték nélküli hálózatot talál,de ha rádugom az én asztali gépemrõl rendes kábelnetet,akkor nincs net. Elvileg felrakta a chipset drivert,de akkorse...semmi.
Acer Aspire 5315 laptopról volna szó.
Gyári driver lemezt elkeverte a hülyegyerek...<#idiota>#idiota>
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Laptopot szeretnék vásárolni, tudnátok segíteni??
Nem kell csúcs gép, de azért ne legyen túl gyenge, filmnézésre, netezésre, mindennapi használatra kellene.
Elõre is köszi: tonnni
egy ilyen gép mire lenne elég játék szempontjából?
nem kimondottan arra lenne, de ha rajta lenne vmi kis játékocska nem lenne rossz, de mondom nem arra lesz elsõ sorban
HP Elite Book 6930p
Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!
Bár a képernyõ lehetne nagyobb, 16-17", hogy lehessen filmet is nézni.^^
A windóz mennyit nyom bele az árba? És ugye teljes verziós, nem valami próba verzió?
Az ár pedig legyen 250eFt, abból még vissza lehet igényelni az áfát. 😊
Saor Alba
Mostanság szeretnék laptopot venni, 1-2 hónapon belül. Fõleg játékra kellene, az ár nettó 200eFt.
Tudnátok ajánlani egyet? Jöhet privibe is!
Köszi!
No mindegy, te tudod, de én valahogy idegenkedem egyelõre a FullHD felbontástól laptopok esetén.
Nem kimondottan jatekra vettem , inkabb ha adodik ra alkalom akkor szivesen elcsapom az idot nem gepigenyes jatekokkal amire ez a gep tokeletesen elegendo . Az hogy vannak kompromiszumok .... hat engem nem igazan zavar mert az asztalim 24/7ben megy ... ez inkabb internet , film ejszakai muszak ebrenmaradast segiti XD
ゾルターン
Saor Alba
!be hard, be ruthless! Origin: H4NZo
A méretei és a súly egy átlagos 15"-os notié, ok a teljesítmény miatt biztos zabálja az akksit, nem ellen fele a az ULV-s prociknak, no de teljesítmény szempontjából viszont fordul a helyzet, ezért kell mérlegelni teljesítmény vagy hosszabb üzem idõ, kinek melyikre van szüksége.
Ha az ember játszani is akar a gépen, akkor ideálisabb a 720p körüli felbontás vagy ha FullHD, akkor bikább videokártya kell - és ekkor kezd a dolog egyre inkább a hordozhatóság rovására menni, mint pl. az imént linkelt ASUS esetén...
Megjott a joszag .... Sony Vaio VGN-FW56E
Minden tokeletes ... 1920x1080 , T6600 , 4GB RAM es gyonyoru kijelzo es szinek es szerencsere erre a modelre mar 64bit-es opr-t tettek ... nem ugy mint az elozo modlekkre amikben ugyan csak 4GB memoria volt de 32bit-es opr-el arultak ( ???? )
Kiprobaltam az AION-t ( 1280x720 36-67 fsp ); COH is megy tokeletesen de a GIRT 2 valamiert nem hajlando felmenni a gepre . ( ??? ) valami DX problema .
Nem most de idovel szeretnem a HHD-t lecserelni egy gyorsabb es halkabb valtozatra .
Megkoszonnem ha mondanatok par tipust ami jo ebbe a notiba .
Elore is koszi
ゾルターン
ITTVAN!!
8600k,32gb,2080,Acer predator 27"
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
(a túlfavorizált MSI-teknél ez sem rosszabb hidd el... 😛)
UPDATE: mondjuk az elsõnél - ami a legolcsóbb - is 24 órát ír...
Saor Alba
<#idiota>#idiota><#vigyor>#vigyor>
"A Lenovo Ideapad U550-nek könnyû dolga volt, hiszen kapásból 20 ezer forinttal olcsóbb hasonló kiszerelésû ellenfeleinél. A cserélhetõ optikai meghajtó, a jó ergonómia és a viszonylag halk és hosszú üzemidejû mûködés pedig elegendõ ahhoz, hogy szintén rásüssük az ajánlott plecsnit." (ipon)
Úgy hiszem eldöntöttem mit fogok venni, köszi a segítséget srácok. Egy kis köszönet jár Maszkának is de sokszor összezavartál.
#8502: omg, Te sem vagy egy egyszeru eset... <#hehe>#hehe> <#rolleyes>#rolleyes> (#8465) Szivsz valamit? <#vigyor>#vigyor>
Saor Alba
Bocsesz srácok
Csak egy teszt nagyon érdekelne normális képekkel együtt.