16455
  • Nardon
    játékra aligha. de amugy megéri a pénzét.
  • Tibi7
    Helló! Vélemény erről?
    link
    Főleg netezésre és filmezésre kell, de játszanék is vele, persze nem fullon a legújabb gameket. Köszi!
  • Nardon
    a 3gb az 100% hogy 2+1gb ram benne tehát biztos hogy lehet bőviteni.

hogy megéri-e? mire kellene? ennyiért lehet már erősebb darabokat kapni. mondjuk acer timelinex széria, ami ugyszintén minőségi darab.
  • cantu
    Sziasztok,
    Mi a véleményetek erről a laptopról sztem árban elfogadható csak a 3GB ram zavar vajon lehet-e bővíteni?
    Megéri-e megvenni?
    DELL
  • fery02
    Az árát kifelejtettem, ipon-ról venném 14000-ért.
  • fery02
    Sziasztok!
    Ti vennétek ilyet?

Akinek netalán van, írhatna tapasztalatokat, mert eléggé felkeltette az érdeklődésemet, mert ez akkor így magában állvány is (jelenleg egy nagy, fából készült rajztáblán tartjuk a laptopot, amin bőven elfér), hűtés is, meg erősebb hangszórók is.

A hangszórókra lennék elsősorban nagyon kíváncsi. Mert ugyan olcsóbb megoldás lenne, külön hangszórókat rákötni, de azokat mindig hordozgatni kéne külön a laptoppal, de ez a fenti módszer így "minden egyben" módszerrel nagyon jól néz ki.
  • Nardon
    www.ebay.com :DDD
  • V43 1105
    Linket.
  • MaSzKa
    az megoldható

van amerikában egy olyan futárszolgálat ahova meg lehet rendelni a USA webshopokból bármit és olcsón elhozzák neked Magyarországra
  • Solten
    Hi: link vagy link.
  • MasterJay
    Szia!
    A t41-hez kapok egy linksys kártyát +költség nélkül. 2373 4QG a modell száma.

Igazából nekem a cpu és a vga ami miatt döntésképtelen vagyok.
    T41 Intel Pentium M 1600Mhz 1Mb L2 Cache (FSB400Mhz), Ati M7500 32Mb
    R60e Intel Celeron M 1600Mhz 1Mb L2 Cache (FSB533Mhz)Mobile Intel(R)965(128 MB)
  • hykao #10158
    Inkább újabb gépek közül válassz! (i-s proci, legalább HD5650-es videokártya)
  • hykao #10157
    ...de ez a "gyári" HP shop...mármint a magyarországi...amire te azt írod az előző kommentetben, hogy "gyári", az az amerikai - csakhogy természetesen nem szállítanak Magyarországra...
  • Paparazzi20
    Sziasztok!
    Toshiba Satellite L505-139 nettó 200 körül jó vétel Radeon HD 5165-el,ha játékra is lenne szánva a laptop?
  • tomo
    a t41 kisebb masszívabb darab. de lehet hogy nincs benne wifi
    a t sorozat volt az üzleti az r meg a "lakosságnak" készített.

(a pontos típusszám alapján meg tudod nézni milyen alkatrészek vannak benne a lenovo oldalán)
  • MaSzKa
    Intel GMA Series-ről a véleményem:

4500M harmatgyenge
    4500MHD gyenge

csak rosszat olvastam
    játékokat egyből ki is lehet zárni
    FullHD 1080i 50+fps-el szerintem gondok adódhatnak de lehet még a 25+-al is

Driver-ek vacakok hozzá

Egyedül kis fogyasztás, de kis teljesítmény mellett

El kell felejteni az összes Intel vga-t, aki jót akar magának

lásd Intel 740 próbálkozás
  • MaSzKa
    Nagyon tetszik

Good Product
  • MaSzKa
    A gyártó az megfelelő, de a 615 az régi és nem annyira jóra sikerült

HP Compaq Presario CQ61-320SH még elmegy 110eFt HD4330 512MB játékokra is alkalmas vagy vedd az újabb típusát:

HP Compaq Presario CQ62Z 100eFt-tól

már írtam ezekről bővebben olvass vissza
  • MaSzKa
    ez nem a gyári HP shop

ezek csak viszont eladók lehetnek és trükkös a webshop neve, hogy hivatalosabbnak tűnjön :D

ez egy egyszerű sima webshop, aki hp-t külön árulja
  • MaSzKa
    Ez hivatalos HP shop elvileg
    Kiárt, hogy ne legyen megbízható
    Ez a legmegbízhatóbb, csak nem biztos, hogy olcsó is

itt több garit szoktak adni általánosságban
  • Vanek
    hi!
    Tanácsotokat kérném laptop ügyben,100-max130e-ért szeretnék venni egy gépet,lehet netbook is,játszani nem fogok rajta,film gond nélkül menjen,tárhely legyen benne. Azt hallottam hogy celeron ill. AMD procik miatt szaggathat a film (plázában laptopeladó),én szkeptikus vagyok... ?
  • MasterJay
    Sziasztok!

Használtan szeretnék venni egy laptopot. (A hobbimhoz kell, oda pont megfelel) lecsökkentettem 2-re a választható lapukat.
    IBM ThinkPad T41 vagy R60e? Ezek közül már nem tudok dönteni. Mindkettőben 1.6Mhz a cpu, 40Gb, 768Mb.
  • Broland975
    Helló
    Laptopvásárlás elött vagyok és eddig ezt a két gépet néztem ki.
    Lenovo g560A és DELL Studio 1558
    Mi a véleményetek? Vagy mást ajánlotok? Játékra, internetezésre, filmnézésre használnám.
  • 1Emese
    Aki mondjuk játszik, azt mennyire érint hogy mondjuk L1 1Mb-os, vagy L1 2-4Mb-os?
  • 1Emese
    Ezt szeretném venni:Asus K50AF-SX016D
    Tudtok ennél jobb gépet, 140.000HUF alatt?
  • 1Emese
    Be lehet egy ddr2-es 1Gbos notebook ramot, beletenni egy olyan notebookba, ami tartalmaz ddr2es memóriát, és van szabad slot. Vagy előtte van még més is amit ellenőrizni kell? vagy ha csak ezt figyelem lesz a zárlat vagy gond?
  • redmonk
    akkor megrendelem
  • theone91
    Elindulni elindul, de lehet hogy diavetítés lenne belőle... :D

Amúgy az a noti megéri ennyiért.
  • Solten
    Abszolute.
  • redmonk
    lesd meg amit az előbb linkeltem én azt akarom megvenni.
  • Tibi7
    Nem arra gondoltam hogy MW2 fullon... haha
  • Narusco
    sziasztok
    200körül kéne laptop, játszásra is. ha kicsi a képernyő az nem baj, monitort használnék itthon, csak ha vinném valahova, akkor lenne a saját képernyő. asztalit eladnám, és 1 laptop lenne, aminek bikának kéne lennie.
  • Nardon
    hd 3200-al jàtszani? haha
  • redmonk
    Mit gondoltok megéri?
  • Tibi7
    Sziasztok! Mi a véleményetek erről?:
    HP615
    Elsősorban netezésre, filmnézésre kellene, de nem árt ha alacsony grafikán játszani is tudok ha kedvem van. Szerintem elég j az ár-érték arány.
  • MPCrazyus
    USB 3.0-s porttal rendelkező notebookot keresek, kb 210 ezerért.
    Ehhez hasonló belsővel: Intel Core 2 Duo 2,4 Ghz, 4 GB DDRII, FULL HD-s kijelző és egy ehhez hasonló VGA: 512MB ATI Mobility Radeon HD4570
    Gyakorlatilag a legjobb az lenne, ha kapnék egy
    ilyen notebookot USB 3.0-val
    Valaki tud valamit vagy még várjak nyár végéig?
  • Solten
    Hello.: #10118
  • daniel93
    Hali!
    Egy megbízható laptopot keresek, amin mai játékok is futnak (jó ha csak közepes minőségbe is) valamint HD filmek lejátszására képes legyen. 170 000 - 180 000-et szánnék rá.
  • FGB
    vannak olyan alaplapok amin JUMPER-rel lehet a BIOST resetelni, van amelyiken nincs CMOS JUMPER. Én a legegyszerűbb megoldást szoktam alkalmazni, amit !!!csak saját felelősségedre hajts végre, mert akár egy levélnehezéket is csinálhatsz fél perc alatt!!!
    1.) kapcsold ki a gépet, húzd ki a tápot és vedd ki az akksit.
    2.) nyomd meg a bekapcsóló gombot így, ha esetlegesen valamelyik alkatrészben lenne még egy kis áram az most elvész.
    3.) vedd le a hátlapot.
    4.) keresd meg a gombelemet, és ovatossan vedd ki (figyelj rá, mert van olyan modell ami oda van forrasztva, ezt nem tudod kivenni!), mielőtt ezt megteszed fogj meg valamit, amin le tudod vezetni az esetleges töltést ami bened van.
    5.) ha kivetted várj 20-30 percet, és tedd vissza az elemet.
    6.) szereld össze a gépet és indítsd el.
    Ha mindent jól csináltál, akkor be tudsz menni a BIOS-ba.
    Ismétlem mindent csak saját felelősségedre!
  • Solten
    Hi.: link1, link2.