Milyen laptopot vegyek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Saor Alba
az Asus eléggé bunkó, és mással is elõfordul ilyen eset
Amióta felraktunk fórumokra, hogy mi történt a netbook al, találtunk ugyanígy járt embereket. Ugyanígy jártak, ugyan úgy bántak el velük. Sok fórum hozzászólás úgy kezdõdik, hogy:
„úgy gondolom valamit nem mond el”
„meglepõ probléma, eddig sose láttam ilyet”
„hazudik”
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
tucatszámra érkeznek a panaszok
érdemes elolvasni a kommenteket is a homáron
Sajnos az viszont igaz hogy az Asus-nak nincs hazai szervize, azaz lehet van még Székesfehérváron, de nekik inkább nem adnék semmit, ez viszont nem a márka hibája inkább a szervizé.
és ez milyen? Kell op.rendszer is.
Saor Alba
Nem csak az Asuse. Engem az MSI szerviz is szivatott rendesen... <#vigyor1>#vigyor1>
#8592: ez egy baromsag: egyaltalan nem vedeni akarom a ceget. Szepen latszik hogy az user lezuzta a kepernyot es ingyen ki akarta javittatni. A garancia nem foglalja magaban a juzer vandalsagat.
"Este, a használatot követõen letettük a készüléket a helyére, rádugtuk a töltõt, majd legközelebb csak reggel nyúltunk hozzá. Ekkor a mellékelt képeken is látható hibajelenség fogadott minket."
Hibajelenseg... <#hehe>#hehe> <#hehe>#hehe> <#hehe>#hehe> Vegul is a ha a bezuzott LCD-t annak vesszuk... <#hehe>#hehe> Vagy ilyen szepen az ejszaka folyaman onmegsemmisult?? <#vigyor>#vigyor> Hogy lehet arca ilyen levelet irni a szerviznek?? <#vigyor>#vigyor> Es meg fel van haborodva ha kiszamlazzak az uj panel arat meg a javitasi koltseget. En 4x ejtettem csukott allapotban a padlora az 1000H-t, kutyabaja. Sorry de az urban legendeket nem veszem be.
Saor Alba
Vásárló kontra Asus szerviz
(Alcím lehetne az is : Hogy vetessék meg kétszer a netbookot.) Történt, hogy egy nagyon kedves barátom...
sok itt a baj
nem ajánlom az Asus-t senkinek se
Sajna az ASUS az utóbbi években kifejezetten népszerû prémiummárkává lépett elõ. Számomra sosem lesz egyéb mint kommersz, csilli-villi keleti bóvli, ami a nagy tömegeknek bejön, de a termékek minõsége fõképp az árukhoz képest legfeljebb elégséges. Igaz ez a VGA-ikra, alaplapjaikra, sõt a laptopjaikra is.
ez már a 3. cikk csak ebben a hónapban
bunkók, lassúak, nehéz megoldani a problémát velük
érdemes kerülni ezt a márkát
hiába adnak 2év garit, ha csak ezt tudják nyújtani
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Csucsmodellben: korajhet 820QM CPU, 8GB DDR3 SDRAM, ATI Mobility Radeon HD 5870 1GB GDDR5 VRAM, 1TB HDD.
Saor Alba
Saor Alba
* PROCESSZOR: AMD Sempron M100 2.0Ghz
* MEMÓRIA MÉRET: 3Gb
* MEMÓRIA TÍPUS: DDR2
* KÉPERNYÕ ÁTMÉRÕ: 16"
* FELBONTÁS: 1366x768 (WXGA)
* MEREVLEMEZ: 320 Gb
* OPERÁCIÓS RENDSZER: Nincs
* OPTIKAI MEGHAJTÓ: DVD-RW
* AUDIÓ: Igen
* INTEGRÁLT VGA TÍPUS: ATi Mobil RadeOn HD4200
* WLAN: Igen
* HÁLÓZAT: 10/100/1000Mbps /Gigabit/
* MODEM: Nem
* BLUETOOTH: Nem
* IRDA: Nem
* USB PORT: 3 db
* SOROS PORT: Nem
* PÁRHUZAMOS PORT: Nem
* SÚLY: 2,5 kg
* FIREWIRE /IEEE1394/: Nem
* KAMERA: Igen
* S-VIDEO: Nem
* MOBIL NET:
* SSD MEGHAJTÓ: Nem
* KÁRTYAOLVASÓ: Igen
* HDMI: Igen
* DISPLAYPORT: Nem
106500ft
2év gar
2év garhttp://ipon.hu/?product_id=134146
Solten errõl mondj már valalmit.
Acer EX7630EZ-441G16MN
Köszi
Rég hallottunk,Bull hiányol 😛
Köszönet elõre is
Saor Alba
Saor Alba
linkeltem már 1 hete kb
Szerintem akkor ez lesz😊, köszi a gyors választ.
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
mindenki vigyáz rá nagyon és nem dobálja/cseszteti meg ilyenek
mindegyik gyári állapotában van nem lett utólag bõvítve sem
most én azzal a HP CQ61-320SH-val szemezgetek nagyon 125eft nagyon baráti ár érte, mert 1 igazi AMD TIGRIS
fõleg ár/érték tekintetében és a 2év garancia az erõssége
eddig én 1 MSI-t ati x1250 160eft vettem 2éve semmi baj vele
és ismerõsöm is vett 2.5 éve azzal sincs semmi baj
egy másik ismerõsöm 9100M 3hónapja vett azzal sincs semmi baj eddig
így bátran ajánlom
viszont Fujisu siemens-sel már van van bõven az 1.5 éve lett véve
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
kérdésem lenne😊 mekkora a teljesítményben a különbség az ATi Mobility RadeonŸ HD4670 512MB DDR3 VRAM és ugyanezen kártya, ATi Mobility RadeonŸ HD4670 1gb ddr2 csak 1GB DDR2 között.
a két gép amitkinéztem egyb.:
Asus1
asus2
a2 gép között, ha jólnéztem, csak a videókártyák RAMjában van különbség...meg az árban persze
elõre is köszi a választ😊
amik cuccok benne vannak azok jók szerintem nagyon is
a gépet megnézném élõben is
a support lehet problémás
Gigabyte GA-G31M-ES2C Intel Pentium Dual Core E2200 2.2Ghz@3Ghz 2GB DDR2 800Mhz VTX3D HD5770 1GB DDR5
A Samsung új meghajtója nem csupán zenéinket vagy egyéb adatainkat tudja biztonságosan tárolni, de kép- és videószerkesztés esetén is megfelelõ sebességet biztosít – nyilatkozta H. S. Lee a Samsung storage divízió marketingért felelõs alelnöke. – A 2TB kapacitású STORY Station Plus meghajtó 500,000 MP3 zenefájlt, 560,000 digitális képet vagy 880 óra magas felbontású videót képes befogadni.
Samsung STORY Station PlusSamsung STORY Station Plus
Az eSATA csatlakozás meghatszorozza az adatátviteli sebességet a szabványos USB 2.0 csatlakozóval rendelkezõ külsõ meghajtókhoz képest, így nagyobb rugalmasságot biztosít felhasználóinak. Az eszköz 480 (Mbps) USB 2.0 és a 3.0 Gbps eSATA csatlakozási opcióval kerül a boltokba.
A meghajtó készenléti állapotban csupán 0,1 W-ot fogyaszt, ami 96%-os megtakarítást jelent a hagyományos 2,5W-hoz képest. A csökkentett készenléti energiaszint a 2010 januárjától hatályba lépõ EU követelményeknek is maximálisan megfelel (Energy Using Products Directive for Standby Regulation).
A drive 1-tõl 2TB-ig terjedõ kapacitással kapható. Az alumínium külsõ bevonat nem csupán elegáns külsõt biztosít, de a hatásos hõelosztáshoz is nagyban hozzájárul. A termék a SecretZoneTM személyes adatok titkosítására szolgáló, a SafetyKey™ jelszóvédelmi, valamint az Auto Backup- archiváló szoftvereket is tartalmazza. A STORY Station Plus meghajtók 2009.novemberében kerülnek az üzletekbe.

lehet már kapni 29eft-ért 1TB a Samsung Story Station Plus merevlemezeit
akár 1.5 és 2TB-os változatban is
e-Sata, USB 2.0, 5400rpm
szuper kis cucc
a billentyûzet szerintem, nagyon tökéletes, ebbe a kategóriában kiemelkedõ
itt 1 teszt
4féle változata létezik 2 AMD és 2 Intel
gyári weboldal róluk
jó lenne ha valaki venne már 1 AMD Athlon M300-est és beszámolna róla mennyiben más mint a tesztben, mert az a legfrissebb változat, valamit biztos újítottak rajta
Saor Alba
http://www.ipon.hu/hir/10.000_toltest_20_evet_igernek_az_uj_litiumok/10817
pár érdekes cikk
HDMI
BlueTooth
LightScribe
126eft-ért van LED-es változata is azzal vedd
HP Presario CQ61-320SH
Képernyoméret 15,6
Képernyo felbontás 1366 x 768
Képernyo típusa WXGA HD LED 15.6" diagonal High Definition HP LED Brightview Display (1366x768)
Processzor AMD Athlon II M300 (2 GHz, 1 M😎
RAM 2 x 1024MB DDR-II 800MHz
Merevlemez 320GB S-ATA 5400rpm
Optikai meghajtó LightScribe SuperMulti 8X DVD+/-RW with Double Layer
Grafikus Kártya ATI Radeon HD4330 512MB
HDMI kimenettel szerelve
Billentyuzet Magyar
Webkamera: 2 megapixel
Bluetooth: 2.0 + EDR
E-SATA/USB Combo: 1x E-SATA/USB Combo
5-in-1 integrated Digital Media Reader
Akkumulátor 6 cellás
Operációs Rendszer Free DOS
Méretek 378 x 252 x 35,1-43,67 mm
Súly 2,68kg
USB csatlakozó 3
Garancia 1 év szervizgarancia
Fõként munkára, netezésre meg filmnézésre használnám.
Én is inkább azt gondoltam jobbnak mert ha jól láttam van rajta HDMI és az filmnézéskor jól jönne ha rákötöm a TV-re.
Lenovo ThinkPad T400; Sennheiser HD 201; Merida Matts TFS Trail 350D
Toshibából csak drágát érdemes venni
HP-ból meg bármelyiket ajánlom fõleg azt amit te ott kinéztél
remek ár/érték arány
minõséget ennyi pénzért ne várj, fõleg nagy gyártóktól ne, mert a márkanevet is meg kell fizetni
a HP-t vedd szuper masina
majd írd le mire jutottál
Nagy dilemmába estem. Találtam 2 gépet amik árban majdnem egyezõek és most nem tudok dönteni.
1. HP Presario CQ61
2. Toshiba Satellite A300
Nem tudok dönteni a két gép közül. A HP-ról nem tudom hogy milyen a minõsége és kicsit aggaszt hogy csak 1 év a garancia rá, de viszont mellette szól a korszerûbb proci és VGA is.
A Toshibában az fogott meg hogy 2 év garanciát vállalnak rá, viszont ennek már kicsit régebbi a procija és a VGAja is.
Szeretném kikérni a véleményeteket. Inkább 1év garancia de modernebb vagy kicsit régebbi konstrukció de 2 év gar?
Lenovo ThinkPad T400; Sennheiser HD 201; Merida Matts TFS Trail 350D
Az a baj, hogy 1366*768-ra van állítva a laptop. Összekötöm a tv-vel, ami 1920*1080. De a tv-n a kép mérete annyira nagy lesz, hogy a felét nem látom az asztalnak, ha pedig átálítom a tv-t 1366*768-ra, akkor pedig gyenge a kép minõsége. Köszi a segítséget.
Amúgy a videokártya driverében tudod állítani ezeket a dolgokat, és mindenképp asztalkiterjesztéssel érdemes megoldani a tévézést.
Geforce van benne. Lehet hogy át kell állítani a felbontást,akorrára, mint a laptopé amikor összekötöm a Tv-vel? A régi laptopon simán ment svideom vagy rgb kábellel.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h