16455
  • MPCrazyus
    Ha lenne mondjuk egy Envy 15ös USB 3.0-val és kb 250 körül lenne, akkor rohannék megvenni :))))
  • MPCrazyus
    Nem olyan jó = az én igényeimnek nem megfelelő, pl készenléti idő. A teljesítményével persze nincs gond :)
  • MPCrazyus
    210 körül...Envy nekem egy kicsit drága és nem olyan jó...nekem ez a gép kéne USB 3.0-val...Meg 15ös képernyőt akarok...nem is néztem az Envy 17et, de azt tudom, hogy Envy 15-nél csak az i7es procival szereltben van USB 3.0
  • hykao #10206
    Mennyi pénzt akarsz rászánni? Tudtommal már ma is vannak USB 3.0-s csatlakozós gépek. Pl. HP Envy 17.
  • MPCrazyus
    Végülis nem muszáj DELL, de annak örülnék a legjobban...
  • MPCrazyus
    Tud valaki mondani valamit, hogy mikor lesznek USB 3.0-s porttal szerelt DELL notebookok elérhető áron?
  • Solten
    Hi: link.
  • LeventeV
    mennyivel jobb az nvidia gt 220M az ati hd 4570-tol? mennyire eszreveheto a kulonbseg?
  • mrzoltan
    Ezen polárszűrős 3d van. Drágább,jobb technika mint a nvidiájé.
    Van belőle elm 3D-s és nem 3D-s verzió.
  • csaby14
    egyébként nem lesssz 3D-s amíg nincs hozzá szemüveg lehet drágábban venni olyat amibe van szemüveg vagy olcsóbban de akk abba valszeg nem lessz szemüveg ilyen szeműveg lehet és a legjobb most az Nvidia 3D vision kit ami kb 30.000Ft bár nem tom hogy ennek a laptopnak min alapul a 3D-je de általába ezen szoktak
  • MaSzKa
    A belső része régi konstrukció
    Amúgy jó lenne

szerintem i3-al is van ilyen
  • mrzoltan
    MAszat
    MSI
    Erről vélemény?
  • mrzoltan
    yah ez a nem 3D-s verzió,remélem nem csak papíron létezik viszont annyi bibije van hogy 10/100Mb a LAN.De a teljesítményért megéri,sztem.
  • MaSzKa
    ...ja, és bővítsd a garanciát majd 3 évre! kb 20 ropi
    Acer-nél mindenképp érdemes a gépeiket ismerve
  • MaSzKa
    Sok mindent rendelek külföldről van tapasztalatom.

Ezzel a módszerrel az Amazon és a Newegg-ről is lehet rendelni.
    Ami nem rossz, mert a megbízható webshopok között a legolcsóbb és hatalmas a választék is.

Több ilyen futárcég is van, valahol le lehet trükközni a vámot és az áfa egy részét, esetleg az egészet is.

Ez egy jó lehetőség. Ha garanciális probléma van akkor sincs baj, mert pl HP / Compaq stb-nál a a laptopoknál, bejelented a hibát a telefonos vagy a weboldalon az ügyfélszolgálaton és futár jön és viszi a gépet javítani.
  • hykao #10194
    ACER...ha nem elírás, mert nemrég még 250e volt ez a gép. Ha minden igaz, ez az a 3D-s, amit Iponon is teszteltek nemrég...digitaltrendnél egyébként csak 203e
    ...ja, és bővítsd a garanciát majd 3 évre! kb 20 ropi
  • hykao #10193
    HP Compaq és Packard Bell gépek ugranak be hirtelen ebben az árfekvésben.
  • mrzoltan
    PS-hez 100k HUF elég sovány sajna... :(
    Amúgy nálam 3 versenyző marad ringbe:
    MSI GX623
    ASUS K52JR
    ACER ASPIRE 5740DG

Sztetek melyik a nyerő?
  • technext
    Ez jogos, akkor felejtős. Amúgy weblapok készítése, PhotoShop, netezés, filmezés... ilyesmikre keresek egy jó ár/teljesítményű gépet 120 körül (de jobb lenne 100ért).
  • Solten
    Hi Zoli:

- Sony VAIO VPC-EB1M1E

- ACER NB AS5740G-332G50MN
  • mrzoltan
    Nekem konkrét típus kéne, nem itt veszem és nem ragaszkodom a MSI-hez.
  • hykao #10188
    Ami mellette szól: elég erős konfig árához képest...

...azonban sokminden szól ellene:
    - a nagyobb gyártókhoz képest gyatrább szervízháttér
    - kellemetlen billentyűkiosztás
    - nincs oprendszer
    - eléggé melegedő, és túlhajtásnál fagyásra hajlamos rendszer
    - 16:10-es képarányú (és játék szempontból kedvezőtlen felbontású) kijelző
    - leköszönő szériás proci és videokártya

Én inkább egy újabb rendszerű gépet javasolnék. HD5650-es videokaris ACER-t vagy a HP új fémházas Pavilion DV6-osát, esetleg egy Toshibát.

...de ha nagyon ragaszkodsz az MSI-hez, akkor se ott vedd, ahol nézted, mert van ahol már 192-ért is megkapod.
  • mrzoltan
    Asztali gép helyett, mindenre :D
  • hykao #10186
    Az örök kérdés: Mire akarod használni?
  • mrzoltan
    Nah elérkezett az idő,hogy vegyek egy laptop-ot.
    Kinéztem egy laptop-ot,bár nem sok normális van,érdekelne a véleményetek.
    MSI GX623

ÉS ha tudtok jobbat 200k környékén ,akkor várom.
    Előre is köszi.
  • hykao #10184
    Akkor számoljál még rá 25% áfát, plusz a köztes cég díját, valamint szállítási költséget...

Mire használnád amúgy ezt a gépet? A konfiguráció alapján én nem erőltetném a helyedben, mert többe fog fájni mire kézbe kapod, mintha itthon vennél egy hasonló konfigurációt...
  • technext
    Mert a HP oldalán állítottam össze, és ott nem lehet linket adni, mert egyesével állítottam össze a laptopot...(nemtom elmagyarázni :D nézd meg:D)
  • hykao #10182
    Miért nem az oldalt linkeled? így nehéz eldönteni, hogy nem tudjuk a további paramétereket...(pl. garanciaidő, és egyéb plusz ktg.-ek...)
  • hykao #10181
    Te rendeltél már így? Mert én igen...és eddig márkás cuccok esetében az Ebay, nem márkás kütyük esetén pedig az ingyenes szállítással dolgozó kínai online piacok a nyerők.

Ha valaki csak egyszer is veszi a fáradtságot, és összehasonlítja a HP amerikai shopja + a Magyarországra szállító köztes cég illetve az Ebay-es eladók árait, máris egyértelmű, hogy utóbbi mellett érdemes dönteni...
  • Nardon
    ennyiért meg, de ne feledd ha ez mondjuk ebay, akkor jön rá még legalább egy 20%os áfa
  • technext
    Hp dv6z 580$

*AMD Turion(TM) II Dual-Core Mobile Processor P520 (2.3GHz, 2MB L2 Cache)
    3*GB DDR3 System Memory (2 Dimm)
    *320GB 7200RPM SATA Hard Drive with HP ProtectSmart Hard Drive Protection
    *ATI Mobility Radeon(TM) HD 4250 Graphics with 128MB Display Cache Memory
    *15.6" Screen
    *SuperMulti 8X DVD+/-R/RW with Double Layer Support
    *Wireless 802.11b/g/n Card
    *6 Cell Lithium Ion Battery
    *Genuine Windows 7 Home Premium 64-bit
    *HP TrueVision Webcam + Digital Microphone

megéri?
  • MaSzKa
    A Compaq 610 az kőkorszaki
    A Compaq 615 is kőkorszaki
    A Compaq CQ61 nem olyan régi
    A Compaq CQ62 a jelen

Ez az idő sorrend 610 meg 615-ös szériát egyáltalán nem érdemes venni

Az említett MSI pedig jó ha 80eFt-ot ér

Tibi7 ez már valami, de ennél is találni jobb vételt
  • MaSzKa
    Lehet, hogy van egy kis pluszköltsége, de jelentéktelen, mert így is olcsóbban ki lehet jönni.

Van más direkt erre szakosodott cég is, csak nem találom a hirdetésüket.
    csak 20-40%-al drágább a szállítás.

Így meg lehet oldani amit itthon nem is kapni és nem is szállítanak Magyarországra, hogy neked olyan legyen.
    Ez egy hatalmas lehetőség.
  • Tibi7
    Én meg ezt ajánlanám közel hasonló árfekvésben:
    HP Presario
  • Nardon
    kicsit elavultnak és drágának tűnik.
    ehelyett inkább ajánlanám ezt, hasonló paraméterekkel, újabb core 2es 2 magos procival. és azért mégse egy msi =)
    Compaq 610
  • jan0327
    Erről a gépről mi a véleményetek? MSI CR500-257XHU
  • hykao #10173
    Minek bonyolítani (és plusz költségekkel terhelni) az egész mizériát? Ha valaki amerikából akar vásárolni, érdemes olyan online shopot keresni, ahol élből szállítanak Magyarországra. A legkézenfekvőbb pedig az ebay...ott aztán szinte mindent megtalálsz - és szinte biztos, hogy az eladó GIFT megjelöléssel adja majd postára a cuccot, és kevesebb értékűnek feltüntetve - míg pl. az amcsi HP shop biztos nem teszi meg neked ezt a szívességet...

Hozzáteszem egy-két esettől eltekintve sokkal inkább érdemes itthon laptopot vásárolni. (kintről vásároltnak nem magyar lesz a billentyűzete, az oprendszere, nehézkes lesz a garancia ügyintézés - csak az üzleti kategóriás gépekre érvényes a világgarancia általában, és konzumer gépekre 1 év a szokásos gari...)
  • MaSzKa
    nem rossz gép
    ilyenem van AMD-s be HD4330 512MB-al
    régebbi játékok jól mennek
  • MaSzKa
    http://prohardver.hu/tema/online_vasarlas_kulfoldrol/friss.html

pl
  • franc0
    Nagyon fasza gép, ennyiért pedig az itthoni árakat nézve ajándék.
    2 memóriaslot van benne, maximum 8 giga ramot tud kezelni összesen. Viszont mivel 3 giga van benne, ezért az oprendszer is csak 32bites hozzá szerintem. Szóval ha bővítesz, kell Win-t upgradelni 64bit-re.
    Biztos hogy kell a 17 col amúgy?