16455
-
#10249 lehet te vagy kicsit túl válogatós :) -
#10248 A kettő közül szerintetek melyik a jobb ACER Aspire AS5740G
Packard Bell TJ75 -
#10247 Ezt nem hiszem el...
Megvettek minden norm. notit Mo.-n?
Egy sincs ami norm. lenne. -
vegytek #10246 köszi, ezt néztem én is.
csak félek egy kicsit az msi-től, mert a szervizeléséről csak rosszakat olvastam a neten. (gondolom a jókat meg nem írták le) -
#10245 link -
#10244 dehogynem, nemhiszed hogy valami csúcskategóriás laptopot adnak csak úgy:D -
mohopasi #10243 Ja, ezt a dolgot nézegettem én is. Nem derül ki... Még közelítő sem a képről, mert azt írják, csak illusztráció. De ha nyeremény, nem mindegy, hogy milyen gyártmány? Bukni nem fogsz rajta! :) Azért nagyon tré nem lehet, ez a cég nem fogja gagyival égetni magát. -
#10242 okés, akkor használom így :) köszi! :) -
FGB #10241 Asus X51RL: 3 éves napi használatban van, sosem volt kivéve az akksi mindig be van dugva hálózatba. Akksiról kényelmesen megnézek vele két 30 perces sorozatot, és még marad 15-20 perc akkuidő. -
#10240 Mehet töltővel, de kedvezőbb az akksinak, ha feltöltöd, aztán kihúzod a töltőt. Bár a mai akksik jobbak mint a régiek, nem tudom, hogy ez még mindig igaz-e. -
#10239 Srácok, az mennyire igaz, hogy nem szabad töltőről használni a laptopot? Csak hallottam, hogy nem igazán kedvez az akksinak...nemtudom mennyire igaz. Mert tegnap vettem egy notit végül, de most amíg itthon vagyok, addig mehet úgy, hogy rá van dugva a töltő, nemde? -
andrejfej #10238 Óóóó franc, az az Acer de jóó. Csak marhára nincs rá zsém :(
Ezt nem tudjátok melyik gyártó melyik típusa?(netbook)
Kellene egy rohangálós, de ezt talán ingyen elhozom. -
vegytek #10237 Laptopot/netbookot szeretnék venni a következő paraméterekkel:
- keret: 100-140K,
- felbontás: 1280x800 vagy 1366x768, képernyő méret mindegy (12", 13" előnyben)
- általános felhasználás (játék nem játszik, de flashtől ne feküdjön meg),
- munka: vpn + távoli asztal használata,
- súly olyan 2kg, de inkább kevesebb,
- kétmagos cpu előny,
- lehet netbook vagy notebook is,
- 2+ év gari
miket tudtok ajánlani? -
#10236 Acer Aspire 8943g - gyönyörű óriás
-
#10235 Olyan kérdésem lenne, hogy nem ártana egy kis plusz hűtés a laposomnak, láttam lehet venni erre a célra hűtőket. Viszont van nekem itthon sok asztali gép hütőm, abból is tudnék csinálni, viszont azt nem tudom, h az lenne a jobb ha fújná rá a hideg levegőt, vagy inkább a forrót szívja le?? A készen vehetőknél hogy van ez? -
XERT #10234 hali érdeklődnék egy ehhez (ami már lentebb szóban volt) hasonló gépről!
annyi különbséggel ,hogy i5-ös proci lenne benne...
op-rendszer se kell rá winyónak se kell nagynak lennie a lényeg ,hogy egy hasonló 5650-es kari legyen benne (ha az ati-t mondjátok inkább jónak ,én mellette állok :) ) ,mert játék-ra kell a plafon 200-220e körül van.
köszi előre is! -
cantu #10233 hali,
max. 275 e Ft-ért milyen laptopot tudnátok ajánlani ASUS-ből vagy DELL-ből?
Az fontos lenne hogy a képernyő 15.6" vagy 16" legyen, valamint az h legyen benne optikai meghajtó,és az hogy legyen rajta OS....
A vidi kártyának minimum GT 330M vagy ATI 5650-nek kellene lennie..
A proci lehetőleg i5-ös..
Előre is köszönöm. -
fityere #10232 Köszi a válaszod de egy ilyet is találtam mivel próbálok 170 alatt maradni:)Acer ezt találtam még -
#10231 Hello. Inkabb a masodik. Nem tudom milyen jatekokra gondoltal, de a megfelelo elmenyhez nem art egy HD 4650/4670/5650 minimum, masik oldalon egy GT 240M/330M... -
#10230 Hi. Nem rossz. Erosebb VGA + CPU: link. -
#10229 Na végül nézegettem, és e 2 tetszett meg, nemtudom valóban jó e és van e jobb ebben az árban. Ez az egyik, ez pedig a másik. -
fityere #10228 Sziasztok
Most venném az első laptopom és ezt néztem ki.AsusMennyire lehet rajta játszani vagy multimédiára mennyire használható. -
#10227 Bár eztezt most néztem, ez se tűnt rossznak, bár a 2gb nemtudom elég e. -
#10226 Jah és 17"os laptopok érdekelnek, nem kell kicsi -
#10225 Sziasztok! Szeretnék egy olyan laptopot venni, ami kb 150ezer körül van, és használnám játékra/internet/munkára. MSI CX700/CX705öt néztem ki, tehát ilyen félék érdekelnének (4gb ram, 512mb videokártya legalább). Esetleg ha tudnátok még jó kis gépeket mutatni, az jó lenne -
#10224 Nekem mar vagy ~5 eve nem volt virusom, ha nem a warez oldalakon toltogeti az ember az ideje nagy reszet nem is lesz neki. Ha valaki uberparazik a virusoktol, hasznaljon linuxot... :D -
#10223 vga benne: nVidia GeForce Go 310 ami a Mobility Radeon HD 5450-nál 10-20%-al lassab kb
-
#10222 Visszatérve Mac-re, inkább vegyél a piacon egy rohadt almát.
-
csaby14 #10221 bocsi csak valahogy így jutnak eszembe a lehetőségek ha az eggyiket kilővöm akk van másikde nem mind egyszerre egy kommentbe -
#10220 Legyél szíves kicsit rendszerezettebben írni.. :) Köszi -
#10219 Most találtam egy nagyon korreknek tűnő laptopot:
SAMSUNG R528 Piros NP-R528-DT01HU 171eFt csak
Intel Core i3-330M 2.13Ghz processzorral, 4Gb DDR3 memóriával, 15,6"-es kijelzővel, 500GB merevlemezzel, FreeDOS operációs rendszerrel rendszerrel, DVD-RW meghajtóval, nVidia GeForce Go 310 integrált videókártyával és 2 év garanciával. WiFi: Igen, LAN: 10/100Mbps. 3db beépített USB port, webkamera, kártyaolvasó.
samsung_r528_piros_np_r528_dt01hu
-
csaby14 #10218 sztem letört valami a vinyóból akk csere sztem am pl az apple ezekre is gondolt a magsafe mágneses csatlakozóval megbotlassz a kábelben és nem a laptop az asztalról hanema töltő a macbookról repül le okosak az biztos viszont hátrány hogy drágák rossz ár érték arány de cserébe minőségibb biztonságosabb el se hittem amikor olvastam hogy a mac biztonságosabb a vírusokkal szembe mivel a vírus nem kompatibilis a mac os x-el bár hátrány mert éhány játékkal se -
krisz940122 #10217 tudom h nem teljesen ide való a téma de fontos lenne a segítség és inkább ide mint élő topicba írtam. -
krisz940122 #10216 Helló. Lenne egy kérdésem. A haverom tegnap véletlenül lerántotta a laptopját a földre. ekkor még nem lett semmi baja csak szétpattant az illesztés de visszanyomtuk. rendesen működött utána a gép. később vitte a kezében a laptopot és egy kézzel fogta és az alján a winchester környékén fogta és véletlenül benyomódott ez a rész. akkor ki is kapcsolt a gép és azóta sem kapcsol be. vagyis addig bekapcsol h kiírja a laptop márkáját de ott megáll és kész.nem tölti be az op rendszert. és vmilyen vinnyogó hangot ad ki ami egy idő után megszűnik. próbáltam újratelepíteni addig el is jutottam h a partíciókat kell beállítani és akkor vettem észre h 0 mb ír helynek. tehát nem érzékeli a winchestert.szerintetek mi lehet a baja? vki mondta h a vinyót kell kicserélni. szerintetek? előre is köszi a segítséget. -
csaby14 #10215 vagy akkor vaioból melyik? -
csaby14 #10214 vagy talán a macbook pro vagy air? -
csaby14 #10213 aha értem csak megtetszett a mac os ráadásul van benne annyi kényelmi funkció mint pl a multi touch mondjuk az vaioban is van de am vaiora is fel lehet tenni macet a windows mellé mint mac mellé windowsot ugye?
am macbookon nincs olyan hogy magyar billentyű meg magyar nyelvű op rendszer? mert tudtommal a vaio az lehet akár teljesen magyar is viszont nem tom hogy van ez macnél -
#10212 Hasonlo arfekvesu Vaio 2x olyan eros lehet hardverben, ugyhogy nem ertem a kerdesed. -
csaby14 #10211 ??? -
csaby14 #10210 szerintetek mi éri meg jobban egy unibody macbook (white nem pro és nem air hanemn a sima) vagy egy hasonló árfekvésű sony vaio