Milyen laptopot vegyek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jockey
van valami értelmes alternatívátok a korábban linkelt acer- helyetT?
nem jött meg és ujabb 2-6hetet mondanak szállításnak:-p

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Solten
Solten
5650

Saor Alba

inter94
melyik jobb vga?gt330m 1giga
vagy 5650 1gb?

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

Solten
uhum

Saor Alba

Ennél jobb az Acer ?

Solten
Solten
HDMI alap a "G" jelu Acerekhez (erdemesebb a gyartoi oldalt bongeszni a specifikaciok teren mint a vicc iponet), a HD4330-nak is 80 szamoloegysege van mint a 4570-nek csak az orajelei alacsonyabbak.

Saor Alba

Gollo
Hello.
hát szerintem az 5. a legjobb.. ez elvinné a simset.. a többi kérdéses .. de ha elis vinné a többi csak ultra low-on csak ugye abban nincs se bluetooth, se hdmi... linux van rajta.. ha nemkell akkor simán legyúrod róla és felteszel egy windows-t... 😊 de majd az okosabbak mondanak valamit pontosan.. 😄

\"Erőművem\": Core2Quad [email protected], 5Gb Noname Ram @ 800 Mhz, Ati Radeon HD5830 @ 1GB, Asus P5KSE, Noname 420W, 750GB Samsung Hdd.

Solten
Hi.: link + link.

Saor Alba

Sziasztok, remélem tudtok segíteni!
Nem tudok választani...laptop fõleg filmnézésre kellene; a wifi, hdmi, bluetooth igazából csak azért, mert hosszabb idõre venném. A hordozhatóság is fontos (hetente 200km, vonat😊 Esetleg játékokra, pl sims3 (de az az asztalin is gagyin megy😊 ár az kb 150e (+táska, egér), ha lehet op.rendszer nélkül.
Kérdés: ha nagykerbõl (CHS-bõl) szerezném be, akkor is op.rendszerrel adnák?

Köszönöm szépen a válaszokat,
üdvözlettel,
vic

Szóval ilyesmiket néztem ki:
1. acer 5810 t timeline-ulv
2. msi cr700x - ez szép nagy😊
3. toshiba satellite L500 1Q7
4. dell_vostro_1015
5. acer_aspire_5542g
xNoodlex
Lenne itt egy kérdésem 2 net(note)bookról. Errõl és errõl.
Alapvetõen tanulásra lenne használva, de játszani is szoktam, ezért az lenne a kérdés, hogy egy CS:Source szintû játék elmegy-e még ezeken. Gondolom az UL20A-nál a videókártya lehet a kérdéses, az 1201N-nél meg a processzor..
A véleményetek érdekelne, illetve ha valakinek van személyes tapasztalata akkor megköszönném, ha írna egyéb dolgokat is a masináról.

MSI VX600 with Windows 7 Professional (x64)

nesto
Asus f3-as notebook-hoz mûanyag borítást, ami az alján található hol és mennyiért lehetne venni?
A legalsó fekete burkolatra gondolok

Klemice
kösz

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐

Solten
Hamarosan Magyarországra is megérkezik az Edge és az X100e

Sok TP tulaj nyavajog hogy ez nem az a minoseg amiert heroinarat lehet elkerni (van benne valami), de jo minosegu cuccok, vegre ertelmesnek mondhato aron.

Saor Alba

Solten
Kb, ugyanaz. Sporolj szvsz egy HD 3200-vel szerelt gepre ha a 3D-s jatek erdekel bizonyos szinten.

GMA 950/3150 -el a retro 2D-s gamek futnak szepen (volt 1000H-m...), mar ha nem villognak eppen a texturak ugyanis a driver katasztrofa hozza (legalabb is a Win7).

Saor Alba

redmonk
még nem igazán <#pardon1> de igyekszem.
nem megy az olyan könnyen, meg igazából nincs bajom ezzel a géppel csak a mostaniak könnyebbek kicsivel kisebbek is és kéne egy vérfrissytés hardver szinten

!be hard, be ruthless! Origin: H4NZo

Solten
Ja tenyleg, te meg mindig nem vettel semmit!?? <#hehe> Legalabb mar van konkret elkepzelesed, haladas... <#vigyor>

Saor Alba

redmonk
Sziasztok

Megint én, lehet solten ki fog akadni 😄
Még nem vettem gépet mert a lehetõ legjobban akarok kijönni és hajlandó vagyok kompromisszumokat kötni.
Vázolom a szitut: - van egy HP Pavilion DV5-1020eh laptopom a világon semmi baja nincsen. Ezt eladom és rakok hozzá még és úgy vennék egy újabb laptopot. Weblapozás, netezés, zenelejátszás, GIMP futna egy idõben. Valamint este szeretnék HD filmet nézni és hallgatni a gép zúgása nélkül, tehát bírja a dolgot. (nem full HD-ról van szó) Néha még TV-re is ki lesz rakva a kép.

Amik szóba jönnek:
-MSI X600XEz nálunk a Euronicsba egy 10essel olcsóbb író nélkül. A maradék pénzbõl még vennék külsõ merevlemezt meg egy nano egeret de ez részletkérdés.
-Lenovo U550
-MSI CX620
-Acer Aspire 3810TGHP Presario CQ61

Morpheus_v2
Megéri sztem spórolni rá 5000-8000-at. 😊
ZTM
Ha tényleg annyira nem való játékra az a GMA 950, akkor még ha spórolok hozzá talán, egy jobbra is futná:Erre ebben már picit komolyabb a grafikus vezérlõ, persze nem a játék a fõ cél de ha tényleg annyira nem futnak rajta inkább spórolok hozzá...

Solten
Ez jo cucc, korajharom meg nem fogyaszt sokat (32nm), 6 cellas akkuval... megeri az arat szvsz. Teszt egyelore nincs, csak a "gamer" nagytesorol (GX620).

Saor Alba

redmonk
link tudnátok errõl tesztet mutatni? megéri az árát? Core i3 nagyon zabálja az akksit?

Solten
Sracok, az Intel GMA 950, meg a jatek az ket kulonbozo fogalom. Esetleg passzianszra.

Saor Alba

ZTM
Persze, természetes hogy nem játékra valók, ezt szemelõtt is tartom, mint írtam a netezés a fõ elvárás, de nembánom ha régebbi játékok mennek rajta, hogy azért ne csak netezésre legyen és ha olyanom van, és nincs asztali gép közelben jól jön.Hát meg kell gondolnom ezt az MSi-t ez már egy hangyányival túl van a 70k-n de 6 cellás akku és 160 GB, de még így is alighanem 10k-val van túl a FUJITSU-n, a ASUS tökéletes lenne de ez a szervíz, ki tudja mikor lesz szükségem rá aztán ha ilyet kapok az szívás.
De árban az ASUS és a FUJITSU jobban megéri, az hogy csak 60Gb-os a vinyója nem oszt nem szoroz, pár zene, kép meg egy két olyan játék ami rajta lenne, de a net a lényeg.
Nehéz dönteni, proci és grafikus vezérlõ ugyan az mindben.Ha kinézetre kéne döntenem akkor ASUS de lehet hogy a FUJITSU megbízhatóbb lenne, fõleg az olvasott cikkben látott hiba miatt.Az MSi már drágább de meggondolandó.Szval akkor melyiket?

Morpheus_v2
Sztem egyik se való játékra, de akkor már a asus egy fokkal jobb. Azért lesd meg ezt a hozzászólást, nincs túl jó híre az asus szervíznek mostanában-> link
Én ezt a notit tudnám ajánlani, bnõmnek már 1,5 éve ilyenje van és semmi baja: msi
Voltunk vele szervízben egyszer, de utolag én csináltam meg rajta egy szoftveres hibát, mert a szervízesek nem találtak semmi. De legalább barátságosak voltak. <#idiota>
ZTM
Találtam másikat is:Ezt annyi különbséget találtam hogy ez nekem szebben néz ki, és 60 helyett 160 gb-os a vinyója, illetve nincs rajta oprendszer...
Szerintetek melyiket vegyem?

ZTM
Szeretnék venni Netbookot, bár elsõ sorban netezésre kéne, de a játékot sem vetném meg, a szomszédba átvinni LAN-ozni is jó lenne, régebbi játékokkal(de tényleg régiekkel, MOHAA, cod1 2 C&C Generals stb.).Sajnos nagyon szûkös a keret ezért is inkább netbook és nem valami nagyobb laptop, tehát össz 70eFt-om lenne a gépre.
De viszont találtam egyet ami jó lehet, de azon kívül hogy mi van benne mást nem nagyon tudok róla... Ezt néztem ki, elég jó az ára, és szerintem megfelelne az elvárásaimnak is.
Szval mi a véleményetek errõl?

Bocsánat!A laptop márkája:MSI VR630-236HU
Sziasztok!Segítséget kérnék,fontos.
1hete vettem az alábbi masinát.Minden mükszik,kivéve a dvd meghajtó.
Windows7-el próbálkoztam.
Jelenség:Lemezt beolvas minden félét csak kb 5perc alatt.Utánna ok minden.Próbálgattam frissítésekkel,de nem akar javúlni.
Ha van ötletetek kérem segítsetek,vagy vigyem vissza.
Elõre is köszi.
Processzor
AMD Turion64 X2 QL-62
Processzor gyártó
AMD
Processzor sebesség
2,0GHz
Chipset
nVIDIA MCP77MH
Megjegyzés
1MB L2 Cache
Memória méret
4GB
Memória tipus
DDRII
Megjegyzés
667MHz
Merevlemez kapacitás
320GB
Merevlemez tipus
SATA
Optikai meghajtók OPTIARC DVD RW AD-7560S ATA DEVICE
DVD Super Multi
Kijelzõ
16" WXGA HD (1366x768) Glare type
Grafikus kártya
NVIDIA GeForce 9100M G
Grafikus kártya tipusa
integrált
Solten
15-os laptopok nem igazan nevezhetok "konnyunek", mar egy CULV-os Lenovo is 2.5 kg.
Az igazan mobil cuccok a 13"-14" (meg ez alatt ugye)-es gepek a masfel kg-jukkal.

btw: link1, link2, link3, link4.

Saor Alba

Solten
Van, 144k-ert...

#8716: a "HD"-val jelolt valtozat igen (Intel GMA 4500MHD).

Saor Alba

Klemice
Könnyû 15 colos laptopok milyenek vannak? hp asus msi lenovo
Acer kizárva
Tehát a mobilitás lenne a lényeg minimális teljesítménycsökkenéssel, hátha olvasott valaki valami hírt, vagy kért valaki ilyesmit, de csak miattam senki el ne kezdjen keresgélni
Kösz szépen
értékhatár kb 200 guriga

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

harlond
Intel GMA X4500 ELÉG elég a HD-film nézéshez? :-S

harlond
hát akkor edig vezet az MSI, esetleg egy lenovo alternativa?

Solten
Hi.: link1, link2.

Saor Alba

harlond
sziasztok, ismét hozzátok fordulnék, bennetek még nem csalódtam 😊
Ex-bnõm laptopot kap és kértek hogy adjak tippet, kb 5 perce kaptam a kérést szal még semmit sem néztem...
a fõ szempontok:
-dolgozni kell
-filmet nézni
-tölteni
-2,5-3óra(ez esetleg több)
ár persze minnél olcsóbban :-) megköszönném ha tudnátok vmi tippet adni. :-) hali😊

Solten
Csomagolassal, mindennel egyutt, zusammen.

Saor Alba

Hegi90
4,5 kg???<#merges2>

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

LasCar16
#8698 ??

#acm

Solten
Nem rossz.

Saor Alba

Biztos az Acer as5740g-434g50mn-re gondolsz, igen az is klassz. De, a Sony-Vaio mellett szól a 2év a gar, hogy a konzumer kategória felsõházába tartozik, minõségi, már-már presztízs márkának van elkönyvelve, és mellesleg nagyon szépen is néz ki. Eddigi Vaio-k horror áron voltak, tudását, minõséget tekintve pedig +40e-50e felár teljesen ok,legalább is remélem.
ez pont ugyanaz mint az acer uj csodagepe bar jobb benne a kamera +50 e forintert?

üdv :Nekem HP Pavilion dv5 gépem volt 1 év2 hónap után meg adta magát .
garancia persze 1 éves volt .Szervízben tipus{pavilion} hibárol beszéltek nekem.
Ezek utá egy megbízható gépet ajánlana valaki.
Szerintem Sony az új Vaio szériával nagyon jól pozicionálja magát. Ha most vennék notit, valszeg nem hagyna hidegen: Vaio-EB
Matt fekete színben valszeg be is neveznék egyre, de sajnos itthon csak fehér van.
Sony Vaio EB matt
Sziasztok!
Nem vagyok a cég alkalmazottja, tehát nem kampányfogás 😊) csak gondoltam a 0%thm miatt elég kecsegtetõ, és van 1-2 jó gép szerintem:
http://www.akciok.electroworld.hu/fast2/akcios.php
nekemse telefonaltak ma 😄 pedig ugyvolt ma mar megjon...

Prody
Jó mind!!!

Rendeltem ebbõl 3 hete egyet. Azt mondták, hogy 2-3 hét.. letelt, írtam nekik és azt mondták, hogy még 2-4 hét és TALÁN megérkezik...
Ez a legjobb laptop sajnos :S 190 alatt is van egyes helyeken..de sztem semelyik boltnak nincs belõle... :S