16455
-
#15934 Én laptopban AMD-t egyszerűen nem is vennék, mivel az Intelben sokkal jobban megbízok. -
MauroN #15933 #15925-6-ra valaki legyen kedves válaszoljon, és fejtse ki az eredményt. Köszönöm. -
#15932 Az nem hinném, h erőforrásigényes munka. Amit linkeltem, az sztem megfelel a célnak. -
Dean Winchester #15931 köszi de nincs rá több keret sajnos....
Ha ez mond vmit, C nyelven parancssoros Linux-szal fognak programozni. szóval ennyi a kritérium
láttam egy gépet 85kért kb. majd bemásolom a típust , esetleg véleményezhetnétek amit szintén megköszönnék.
mondtam neki, hogy ne kapkodja el mit vesz, inkább most váron vele 1-2 hetet is ha kell de ne döntsön csak úgy. Inkább kérdezősködjünk még mielőtt megvesszük mert gondolom nem 1-2 hónapra szeretné venni a gépet... -
Borzaskutya #15930 Sziasztok! Eddig egy Toshiba L650-et nyúztam (klikk), ezt néztem ki a pótlására:
Klikk
A kérdésem az lenne, hogy érezhető lesz e valamiféle teljesítmény javulás az elődhöz képest. Az igények nem nagyok, esetenként játék (Pl. Fallout 3; Fallout New Vegas; Football Manager) régebbi pár éves játékok - persze nem full hdben. Internet, Irodai cuccok, Film nézés, Sony Vegas stb.
Azt megköszönném, ha tudnátok ennél jobbat javasolni, sajnos az ár eléggé kötött, max 150et tudok rászánni. -
#15929 Elég szűk a határ. Esetleg ez, ami már úgy értékelhető teljesítményű: link -
Dean Winchester #15928 Csao !
Bnőm laptopot szeretne venni.
Hordozhatóság nagyon fontos szempont, egyetemre szeretné mindig magával vinni, nem kell neki 15,6-s kijelző kisebb lenne a cél de ha nincs akkor a 15,6 is éppen jó lesz.
operációs rendszer nem fontos h legyen a gépen, azt tudunk feltenni mi is.
80,000 ft a határ de ha nagyon nem megy akkor 100,000 ft lenne a végső határérték.
Nagyon szépen köszönöm előre is a segítséget ;) -
kovipetii #15927 Sziasztok ! tanácsot szeretnék kérni. Netezni, COD, MOH , NFS, játékhoz melyiket válasszam ? Vagy ha van max 200e ig ötlet meghallgatom http://www.edigital.hu/Notebook/HP_Pavilion_15-n002sh_F2T42EA_notebook_ezust-fekete_+_Windows_8_operacios_rendszer-p405304.html?backurl=clear , http://www.edigital.hu/Notebook/Asus_K551LN-XX31D_notebook_ezust-p417006.html -
MauroN #15926 Konkrétan: Intel Pentium 3560M vagy AMD A6 6310? Mind kettő 2014 4. havi modell. Az Intel 2 magos de lényegesen erősebb mint az AMD ami 4 magos. Bannerba lévő táblázatból néztem, amit SzirmosSziszának ezúton köszönök. -
MauroN #15925 Melyiket vennétek? egy erősebb 2 magosat, vagy egy gyengébb 4 magosat? -
#15924 HP Probook 4740s amúgy -
#15923 De igen cserélik. -
#15922 Sziasztok. Van egy 2 hónapos hp laptopom amin egyik napról a másikra megjelent két hibás pixel,mobillal csináltam képet amin látszik hogy nem teljesen sötét,hanem csak kb fél fényereje van. Ezzel tudok valamit csinálni vagy együtt kell ezzel élnem mert 2 hibás pixelért gondolom nem cserélik.
Kép1
Kép2
-
#15920 Itt a banerban van egy lista. -
MauroN #15920 És azt hol tudom megnézni hogy az egyes processzorokat milyen és mennyire erős vga van? Egyébként mi a nevük ezeknek? -
#15919 Az újabb processzorokban sokkal erősebb az integrált kártya, mint a régiekben. Persze egy új szérián belül az is igaz, amit mondasz, hogy az i5-ben pl. erősebb van, mint egy i3-ban.
Gyakorlatilag ma már az integrált kártyák teljesen megfelelőek egy alapvető netezős, irodai géphez, sőt HD videók lejátszásához is. Mi több, az erősebbek (HD4000-től) régebbi játékok szerényebb grafikán való futtatására is alkalmasak lehetnek. -
MauroN #15918 ? -
#15917 Nem a gyorsaság számít, hanem, hogy mikor jött ki. -
#15916 Dedikált kártya is "lophat" a RAM-ból. Turbo Cache technológia a neve. -
MauroN #15915 Köszi. Egy kérdés. Minél gyorsabb egy processzor, annál gyorsabb a bele integrált videókártya is?
Utoljára szerkesztette: MauroN, 2014.08.28. 00:27:37 -
#15914 32 bites operációs rendszer vagy az integrált vga csippent le magának belőle.
Utoljára szerkesztette: V43 1105, 2014.08.27. 23:35:06 -
MauroN #15913 Haverom most vett egy laptopot, de a 4 giga ramjából csak 3.2 elérhető. Ez mitől lehet? -
#15912 Én még nem vettem, de csak akkor vennék, ha van rá gari. (Vagy még min. fél év gyári, vagy használt gépeket árusító üzlet által adott.) -
MauroN #15911 Használtan érdemes laptopot venni? Ha igen, mire figyeljek oda? -
#15910 Nem nézik. Ellenkező esetben nagy gondban lennék, mert DOS-szal jött a laptopom anno :) -
#15909 Sztem semmi jelentősége a garancia szempontjából. -
MauroN #15908 Nem, hanem hogy ha újonnan veszel egy laptopot mondjuk win 7-el, én meg letörlöm, és win8-at rakok fel. -
#15907 Rendszerújratételre gondolsz? Sztem ahhoz nincs köze a garinak. -
#15906 Nem mondtam, h ebben a boltban keresd. -
Bladzs #15905 Akkor vagy én vagyok a vak, vagy tényleg nincs jobb ebben az árfekvésben. 4200Mes procival plusz 15ezer lenne hasonló gép, és az a proci nem sokkal jobb ennél. Meggyőzhető vagyok. -
MauroN #15904 Köszi. Laptopok ugye op. rendszerrel kaphatóak. Garancia lejártáig nem is piszkálhatok hozzá? -
#15903 Annyiért felejtsd el. Jobb ár/érték arányú gépet is lehet kapni ezért a pénzért. Vagy ugyanezt nézd meg Iponon, sztem ott olcsóbb. -
#15902 Valahol az Atom és Pentium közt. Pentium alá én nem adnám, még netezős gépben sem. -
MauroN #15901 És a Celeron? -
Dobronski #15900 Kuka. -
Peenge86 #15899 Nem egy rossz gép! igazán ütős egy M-es procival lenne. -
Bladzs #15898 SZiasztok, mi a véleményetek erről? Link Még menne hozzá egy memóriabővítés. Úgy lenne 180ezer. -
#15897 Atom az csak netezésre való, a Pentiumok nem gyengék, alapvetően játékra is megfelelhetnek akár. AMD-t nem javaslok laptopban. Nem hiszem, h erősebb lenne, csak némelyik együtt tud dolgozni a dedikált videokártyával. Más kérdés, h ez jelentős teljesítménytöbbletet jelent-e a dedikált kártyának. -
MauroN #15896 És a mostani Pentium, Dual Core és Atom processzorokkal mi a helyzet? Azok nagyon gyengék? Illetve AMD vonalon mi a helyzet? Ott nem erősebb a processzorba épített videókártya? -
Dobronski #15895 te kis naiv. :)