Milyen laptopot vegyek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szóval erõsebb játékra a 4200m +740m konstrukció, mint a 4500u+8850m?
Mert azért akkumulátorral is szeretném ha normálisan lehet filmet nézni vagy netezni, ezért félek a 4200m-tõl.
2. Nem 4 magos, úgy látom benyelted a marketinget. L0L
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Inkább egy Z510-et ajánlanék normális i5 4200m procival (sokkal erõsebb) meg 740m-mel (gyengébb, viszont fogsz tudni játszani is <#gonosz1>#gonosz1>)
Dell 3537
Játszani is szeretnék, persze tudom, hogy erõs megkötésekkel lehet csak ezen az árszinten, de úgy érzem, hogy ez nem egy rossz összeállítás! 😊
"All those moments will be lost in time, like tears in rain."
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD
De az tény, h onnan nem szabad venni semmit, már én is olvastam több helyen.
http://www.radium.hu/gamer-laptop/asus-x550-90nb04s2-m02040.html
De van itt meg par gep:
http://www.radium.hu/gamer-laptop.html
Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD
Mi számít extrémnek? Nvidia 740m/840m, AMD r5 230m, HD 8730m, HD 8670m, max 8850m videókártyák vannak jobb esetben ezekben a gépekben. 8 GB memória se túl gyakori, nem még az SSD.
Példát tudok írni, amiket nézegettem:
-Lenovo M5400
-Dell 3537
-Dell 5537
-Acer Aspire E1-572G
Kernek tippeket, hogy aktualisan milyen gamer laptopot ajanlanatok, megadnek par instrukciot!
- Ar: 160.000 - 190.000
- 8 GB memoria
- 15"
- extrem grafikai teljesitmeny
(SSD kene bele?)
Elore is koszi a valaszokat!
Kedves Fórumozók tõletek kérnék segítséget. Tanulmányaim jövõre az egyetem felé sodornak, ezért szeretnék laptopot venni. Sikerült is a listát két gépre leszûkítenem, de nem tudok köztük választani. Kérem segítsetek!
1. opció : Lenovo Essential M5400A
2. opció : Dell Inspiron 3542 laptop (INSP3542-16)
Elõre is köszönöm a segítségeteket!
Üdv:kerekesm
Ha autó, kelet felé kell õket keresgélni.
Mondjuk a VW tényleg fos, 3-ból 3 motor/váltóhibás a flottánkban.
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
semmi gondom vele..ma is futnak rajta az aktuális játékok csak alacsony beállításokkal..
ennyit az acer nem megbízhatóságról..
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
És mégegyszer elmondom, hogy a célnak megfelel az amit beraktam. Sims 3 és WoW-hoz nem kell olyan laptop amit munkára találtak ki.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Úgyszintén.
(Én az Acer-t választanám.)
Filmezni és játszani 15"-os WXGA monitoron... És az a 4 magos proci nagyon nem tud többet mint az i3.
Néztem 2 gépet mind a kettõ 150k ft. :hp pavilion 15-n052sh és n002sh
Szerintetek megéri valamelyik ennyiért? Ha nem, tudnátok alternatívákat mondani ennyi pénzért? Film, zene, netezés, wow és sims3 menne rajta.
Elõre is köszönöm!
Am. teljes mértékben egyetértek. 😊
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Valahogy egyre jobban húz vissza a szívem a Lenovo M5400-ashoz, amiben van egy hybrid merevlemez.
8 gb SSD-t hogyan használ a gép? Mert arra nem fér rá egy Windows. Saját maga tesz be oda gyakran használt fájlokat és így gyorsítja a rendszert?
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Szóval várjak-e a vásárlással, vagy tök mindegy.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Megmondom õszintén, az Asus már nem férne bele a keretbe. 150-170 000 körülit nézegettem elõször, most a max 200-210 000.
Lehet túlkomplikálom, de mégis sok pénz ez nekem, nem szeretnék nagyon mellényúlni.
Nézegettem már a két videókártyáról összehasonlításokat, melyik járéknál mennyi fps-t nyújtanak, de nem volt sokkal jobb a másiknál egyik sem.
Azt nem tudom, hogy mondtam-e, de egyetemi évimre szeretném a gépet.Nem tudom milyen szempontokat kell nézni, talán akkumulátoridõ. Nem mérnökire megyek szóval nem fogok tervezõprogramokat használni, csupán szeretném ha pár mai játék is elfutna rajta.
(Természetesen tudom, hogy laptop nem játékra való, fõleg nem ebben az árkategóriában)
Nekem 5737 volt, de váltottam erre. Ég és föld.
Szóval ez a másik Dell.
Simán megéri a felárat
A Lenovoba a processzor igaz,hogy stock 2.5GHZ ketyeg viszont i7 turbo speed ugyanúgy 3GHZ mint az i5.
Az i7 ráadásul fele annyit sõt még kevesebbet fogyaszt mint i5.
i5 8-10%-al erõsebb,ez sem egy hatalmas érték a 2 között