16455
  • mrzoltan
    oké, köszi szépen. A proci miatt aggódok mennyivel lassabb mint a core I3.
    Aksi üzemidő, ami érdekelne még.
  • danikarate
    Én most vettem ilyet csak pezsgőszínben (HP dv6-3050eh) . Két játékot próbáltam eddig (NFS:Shift, Bad Company 2) mind2 max felbontásban médium környékén (néha feljebb) szaggatás nélkül mentek. HD filmet is próbáltam az is faszán ment. Kivitel igen szép, egérpad(asszm így hívják) egész jó, jobb mint amit eddig használtam. Felmelegedés eddig minimális,majd ha még próbáltam játékokat, írok hogy hogyan futnak.
  • mrzoltan
    Erről a HP -ról tudtok valamit, főleg a proci érdekelne, AMD terén nem vagyok otthon
  • Oszi
    Szerintem jó nagyon,mondjuk én egérrel tolom.
  • destroyer91
    hali all,vettem egy ilyen jóképű cuccost http://www.asusnotebook.hu/notebook/K52JR-SX116D,az lenne a gondom vele,hogy xp-t akarok ráerőszakolni,és ugye elvileg a vinyó miatt nem lehetne,a biosban tanácsra átállítottam az AHCI-t IDE-re és már telepíti a rendszert,na de ha végeztem vele,visszakell állítani,vagy valamit kell tenni,vagy maradhat így?
  • pinceajto
    nagyon erre a laptop felé hajlok: http://notebookstore.hu/hu/termekek/reszletek/5999_hp_pavilion_dv6-3070eh_champagne_notebook_akcios_xb517ea/

Ahogy nézem ár érték arányban egész jó és bízom az AMD prociban. Csak még annyit hogy Oszi h milyen a tapipadja? Mert nem az hagyományos van neki (itt a gombokra gondolok).
  • Nardon
    az se "p" se "t" az "i" :D

amugy kis off topic, bios frissités óta mikor kinyitom a laptopom mikor sleepen van kb várnom kell vagy 20mp-t mire mutat valamit a screen, máskor ez olyan 1-2mp volt. valaki ötlet? (régi bios visszán kivűl :D)
  • nuskingb
    köszi! Persze teszek alá mindig valamit! i7es 4magos procim van, nem tudom az melyik (p,t).

Köszi a tippeket, azért fel fogom hívni a dellt, hogy mit szól ehhez az értékhez.

Mindenesetre igazad van, tényleg kimagaslóan melegszik, ami ha normális akkor nem zavar, csak tudjam róla hogy nincs gond!
  • technext
    Sziasztok, az egyik barátnőm szeretne laptopot venni a fősulihoz.
    Alapvető elvárásai vannak csak.
    Tudjon netezni, office progikat használni, meg kis zene, film ilyesmi (nem kell hd :D).
    Ne legyen nehéz, de 14" legyen meg a képátló (a 13 sztem már kicsi, bár nemtudom). Yah és DVD olvasó kell neki :).

A keret maximum 100 000 huf. Remélem tudtok segíteni :)
  • hykao #10640
    Sajnos lehet akár "normális" is. Ezek az XPS-ek amúgy sem egy hűvös laptopok sajnos. P-s procival, és normál szobahőmérsékleten is képes a proci hamar elérni a 60 fokot. Na most akkor 30 fokos szobában, és mondjuk T-s procival (ha neked épp olyan van) nem meglepő érték a 70-80 fok - különösebb terhelés nélkül is akár.

Vagy veszel egy laptop hűtőt, vagy nem játszol ilyen meleg napokon. Gondolom szilárd felületen van a laptop, nem ágyban vagy ilyesmi.

Az adapterre is érdemes figyelni, mert baromira melegszik az XPS szériáé! Próbáld minél hűvösebb, jól szellőző helyre rakni.
  • nuskingb
    Sziasztok! Van fél éve egy dell studio xps 1645 gépcsodám. Segítsetek már legyetek szivesek, szerintetek túl durva az ha everest szerint cpu 80fok ? Meleg van most, de semmit sem futtatok, és eddig nem volt vele gond, de tegnap beszaggatott egy játék a melegtől. Olvastam erről az adapterhibáról, hogy cseréli a dell, de tudni kéne hogy mennyire normális dolog egy ilyen 78-80fokos alaphangi működés. (megjegyzem ekkor semmi extra nem fut, csak asztal)

Köszönöm!
  • balint1111
    Sziasztok.
    100-150e között szeretnék laptopot venni. Milyet ajánlotok?
    Lehetőlég azért pár játék elkocogjon rajta.
  • pinceajto
    Ne haragudj Axsys, nem neked szólt. Csak mostanában nálam igy összejöttek a dolgok.
  • Axsys
    Mi a bajod ember? Hozzád se szóltam, amúgy szerinted én miből veszem?
  • mrzoltan
    Szerintetek, pro kontra.

HP
    ACER
    Jövőhéten venném... :S
  • Oszi
    Legújabb játékok is zökkenőmentesen futnak rajta mafia 2 demo high beállításokon,battlefield bad company 2 medium beállításokon legnagyobb felbontáson tökéletesen fut!Szóval teljesen megvagyok elégedve vele!
  • pinceajto
    hykao én a drágát arra értettem h mire hozzám kerül, nekem nincs 270-ezer forintom rá. Amúgy olyan 227e körül lenne ami valóban nagyon jó ár.

Axsys, azért kérdezem h miylenek a tapasztalatok, mert ha kiadok már 200e forintot akkor nem akarok egy szar gépet venni. Mert nekem nem anyuci meg apuci adja rá a pénzt!
  • Axsys
    És milyenek a benyomások?

Mennyire melegszik? Az új játékokat mennyire viszi? (2008+)
  • hykao #10631
    Drága??? Itthon hol kapsz ilyen konfigurációt ennyiért?
  • pinceajto
    MPCrazyus, attól függ h mit szeretnél vele csinálni. Mert mondjuk játékra alkalmas, de nem kell töle csodát várni.
  • pinceajto
    Köszönöm a segítséget, de nem hiszem h fogok az ebay-röl rendelni. Drága, meg macerás.

Amugy amit belinkeltem a két toshiba közül, szerintetek melyik a jobb?
    És melyik az az új Pavilon széria, amiről beszéltek?

Illetve Oszi, nem melegszik nagyon a gép? Mert egyik ismerösömnél láttam egy régebbi Pavilion dv6-at. És az üresjáratban, értem ez allat azt hogy csak kattingattam, meg képeket néztem és akkor is durván melegedett.
  • hykao #10628
    Igen, ez az új Pavilion sorozat az eddigi legjobb! Sokat profitált az Envy sorozatból! Főleg a tapipad, ami egyből feltűnik, sokkal jobb, mint az eddigi Pavilionoké!
  • hykao #10627
    Kicsivel drágábban (253e-ért): KATT TimelineX sorozat kicsivel minőségibb az átlag ACER laptopokhoz képest, jó akksis üzemidőkkel.

Ha pedig elég bátor vagy egy külföldi rendeléshez, akkor ebben az árfekvésben úgy érzem ez verhetetlen: KATT

Nekem is ilyen gépem van, anno pár hónapja, én is ebay-ről rendeltem, végül olyan 270e-re jött ki (vámmal áfával).
    A videokártya olyan 30-40%-kal erősebb a HD5650-nél, a ház magnézium-alumínium. Egy fokkal minőségibb kategória az új Pavilionhoz képest. (bár az új Pavilion sorozat is nagyon jóra sikerült)
  • Oszi
    Eddig csak a mafia 2 demóját próbáltam high beállításokkal zökkenőmentesen fut rajta!
  • Oszi
    Egyáltalán nem mondjuk nem úgy néz ki mint a videóban amit linkeltél,hanem sokkal jobban!A pezsgő szín inkább ezüst szerintem,nagyon letisztult az egész dizájnja a gépnek!
  • MPCrazyus
    ATI Mobility Radeon 5470 512MB DDR3 VRAM
    vélemény? új asusokban lesz ez,a B53-akban
  • hykao #10623
    Na akkor mégse buzis, nemde? :)
  • pinceajto
    Oszi majd megirnád részletesebben h mi a tapasztalatod a masinával? Föleg játékok terén... Kösz.
  • pinceajto
    Sziasztok!

Már régóta nézegetem az online boltokat és járom az offline számtechüzleteket. Az első amit tapasztaltam hogy neten bizony sokkal olcsóbban lehet hozzájutni a kívánt géphez. A második h nem árt előtte alaposan tájékozódni.

Én bevallom töredelmesen kockulásra kell a gép (játék, filmnézés, progik).
    És ki is néztem két gépet. Az egyik a Toshiba Satellite L650-13T Specifikációi: http://www.notebook.hu/notebook/toshiba/satellite/toshiba_l650-13t Kérdezném hogy az i3-as proci nem fogja vissza a radeon 5650-est? A másik gép pedig szintén egy Toshiba Satellite A500-1EE Specifikációi: http://www.notebookzone.hu/mid.php?l=TOSHIBA+Satellite+A500-1EE&mid=1&lkod=106&skod=3285

És még a kérdéseim:
    Elsősorban az Acer TimelienX tulajokat kérdezném h mi a tapasztalatuk a szériáról? Mert én olvastam olyat h gyenge a kijelzője pl
    Tud-e valaki egy olyan i5-ös procival szerelt gépet amiben Radeon 5650-es van és nem drágább 250 000 forintnál?
    A mostani kifutó szériás laptopokból van-e olyan amit érdemes megenni és játékra is alkalmas?

Várom a hozzáértő válaszokat.
  • Oszi
    Megvettem a pavilion dv6 3070eh-t,első benyomás nagyon jó már most imádom ezt a gépet,ajánlom mindenkinek!
  • FGB
    Valóban inkább a K50ID-t válszad, abban erőssebb a VGA.
  • Balee 007
    1.
  • lacika0000
    Sziasztok!
    Két gép közül szeretnék választani, ezért szeretném a tanácsotokat kérni, hogy ti melyikhez nyúlnátok.
    ASUS K50ID-SX069D
    ASUS K52JR-SX101D-4G
    Végülis arra lennék kiváncsi, melyiken mennek jobban a játékok.
  • kem001
    Bocsi, nem akartalak letámadni, csak én is később néztem, hogy mekkora a kijelzője
  • somdav95
    Én csak egy ötletet adtam, és mondtam hogy a 14"-es kijelző nem olyan kicsi, nem kell rögtön támadni ha csak egy tanácsot szeretne adni egy ember :)
  • kem001
    Vagy esetleg tudsz 15.6-os kijelzővel hasonló teljesítményű laptopot?
  • somdav95
    Jólvan, nem kell itt durcizni :)
  • kem001
    Meg az én pénzem..
  • mrzoltan
    13,3" tényleg elég kicsi...
  • somdav95
    14" az nem olyan kicsi, bár végülis te döntésed :)