Milyen laptopot vegyek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Erőművem\": Core2Quad [email protected], 5Gb Noname Ram @ 800 Mhz, Ati Radeon HD5830 @ 1GB, Asus P5KSE, Noname 420W, 750GB Samsung Hdd.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
# FELBONTÁS: 1366x768 (WXGA)
ez csak vicc ugye?
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
Saor Alba
köszi mindenkinek!
Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"
Érdekelne W7 mennyi pontot ad ezekre a procikra.
Munkára inkább a K52F.
Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"
ezek közzül melyiket ajánljátok legjobban? ...és ár/érték arányban melyik a legjobb?
1: K50IE-SX053D
2: K50ID-SX096D
3: K50IE-SX112D
4: K52F-SX082D
5: K52JR-SX121D
elõre is kössz szépen!
Haveromék dv5öse is rohadtul melegedik...Egy ventis alátéttel sokat javul a helyzet!😊
MPCrazyus:
A HD5470ban az 5ös szám jól hangzik, de gyengus..😞 Én 4650es notit választottam (ACER AS5738ZG-444G50MN), relative gyenge t4400as procival.. A prociigényes játékokat nem szereti, de ha VGA kell, akkor elég zsír<#hawaii>#hawaii> !! (cod) 165000alatt is éehet kapni tuti.
...csak egy megjegyzés volt...
Ha valamilyen szinten jatszani szeretnel (fps-ekkel), keresd a HD 4650/4670/5650-el szerelt modelleket.
Saor Alba
Az érdekelne, hogy mennyire futna rajta pl egy CoD:MW2 vagy CoD:MW szintû játék. Valamint, hogy a maga árkategóriájában van-e ennél jobb választás. Melyik cucc a leggyengébb benne?
elõre is köszi
Bár én ha most vennék játékra alkalmas gépet, maradnék az Envy 15-nél - jó kis HD5830-as kártyával - kb. 1100 dodóért házhoz jönne...minek 3-400e-t kiadni, fõleg ilyen régebbi nV kártyás gépekre...
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Azt tanácsolták, h merítsem le teljesen (ez elõzõleg elmaradt), majd 16 h-s töltést neki (ez megtörtént elõzõleg). Úgyhogy most így állunk.
Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.
Nézd meg a beállításokat.
Lehetséges h ez annyira alacsony fogyasztás, h éhen hal a laptop, nem kap elég enerdzsit?
Saor Alba
Köszi mégegyszer a tanácsokat!
Saor Alba
Szvsz ez is megfontolandó ha valóban 150K-d van a gépre: link
De azért várd meg még a nagyok véleményét is ez ügyben hogy õk mit ajánlanak, de szvsz ez amit linkeltem egy jó alternatíva lehet arra amiket leírtál.
Lenovo ThinkPad T400; Sennheiser HD 201; Merida Matts TFS Trail 350D
ASUS M4A785TD-V EVO, Phenom 2 555, Samsung f3 500Gb, 2Gb DDR3 1333 MHZ, Corsair CX400, 4890 TOXIC Iphone 3G 16G
Ugye EZEN a laptopon vetyengtem de nem tudom hogy mi legyen... Igazándiból úgy érzem hogy semmire sem jó laptop, ugyanakkor ha annyira rossz a videókártyája és a processzora akkor miért 150ezer forint? Szóval tényleg átfogalmazom a kérdésemet. Ha csak általános használatra kéne egy laptop (zene, film, net) akkor 150ezer forintért ti konkrétan mit vennétek? Minõségileg és a 3 év garancia nagyon meggyõzõ a dellnél, de kitörölhetem vele ha annyira rossz a videkórártya és a proci ami benne van.
Véleményetek szerint milyen a lapos?
Saor Alba