16455
-
#10729 ez egy rakatt szar Intel GMA 4500M el...jo gép de a mário is szaggatni fog rajta...ja meg izé ne lepödj meg ha film nézésre is alkalmatlan lesz -
tomee92 #10728 Üdv!
Ezt a laptopot néztem ki magamnak.
Neketek mi a véleményetek róla?
Ha esetleg valami baja van a gépnek akkor mennyire macerás a szervízbe küldeni?
Postán felkell adni és majd hónapok múlva visszakapon?
Vagy van hivatalos Acer szervíz és oda kell eljuttatni? -
#10727 Amelyiket oprendszer nélkül adják, azon gondolom nincs rendszer visszaállítás partíció. -
Liszi #10726 hali. most szeretnék venni 13-14" gépet. 100-160 ezer forint körüli értékben. mit tudnátok ajánlani? előre is köszi. -
#10725 császtok
mi van a HP Compaq Presario CQ61-320SH laptopal? már nem gyártják? ugy eltünt mindenhonnan...szerintem 110 ezerért ennél jobbat nem lehetett venni...vártam h menjen lejjeb az ár erre már kb nem kaphato sehol...és a Compaq Presario CQ62 is a beigért olcsosága helyett is rohadt drága lett:S msot akkor 110 körül már nem is lehet jo gépet venni? -
makkero #10724 Csak a HP notebookjaira vonatkozik, hogy egy külön partícióról bármikor újratelepíthető a Windows? Az olyan gépeknél, amiket úgy árulnak, hogy az op. rendszer külön vásárolható, ilyen funkció nincs? -
Cat 02 #10723 Kinéztem ezt. Esetleg valakinek vélemény ? -
pinceajto #10722 hm. amugy tudom ajánlani a webshoppokat, ezt az ár miatt mondom. Mert ott sokkal olcsóbban tudod beszerezni és keresni is tudsz. Netezésre, meg filmnézésre nem kel anniyra erős gépe, de a photoshop hoz igen. én azt mondom h néz egy i3/i5-ös procit. Meg hozzá ati vagy nvidia kártyát (amelyik szimpatikusabb.) és probáld a pénztárcádhoz ígazitani. -
#10721 hát igazábol már nem játszanék rajta. olyan 150et szeretnék rászánni. nem játékra viszont ilyen photoshop jó lenne ha futna rajta. kérdezgettem már azóta, dell, toshiba, lenovo, hp márkákat ajánlották. de szeretnék minél több véleményt meghallgatni -
pinceajto #10720 Köszönöm a segítséget hykao!
A HP-t felhívtam egy csajszi vette fel és ott azt mondta h ha nem olyan nagy a baj akkor én magam is megcsinálhatom a garancia nem vész el.
Az aksira meg csak azért kérdeztem rá mert eddig még nem volt laptopom és nem tudtam h így is müködik.
acsati elöszőr is mire szeretnéd használni? Mert ha játékra meg komolyabb dolgokra akkor 200+ felett vannak csak jó gépek. Amúgy én is igy voltam h kérdezgettem boltokban h milyen márkát érdems venni és valahol ezt zsidták valahol azt. Az egyikben az eladó azt mondta h végólis tökmindegy, csak minőségi széria legyen. Nekem most egy HP van (már 2 napja). Amúg meg valaki az Acert szidja, valaki a Sony-t. Szal, szerintem embere válogatja. De mondom írd meg h mire kellene. -
Cat 02 #10719 Sziasztok, keresnék 1 laptopot.
3-4 óra vagy több akku idő jó lenne, az se lenne gáz, ha mennének rajta a játékok. (most 8600GTS-em van, esetleg ilyen szintű kártya?). Olyan 200k körül kéne (+/- belefér még). Esetleg, ha pont úgy van, jöhet több is, videokártyás meg nemes, de azért egy CoD2 jó lenne, ha futna :) -
#10718 valaki esetleg? -
#10717 A kijelző tükröződés normális. Egy ideje már ilyen tükröződő kijelzőkkel árulják a laptopok nagy részét. Mára már csak a drágább és/vagy üzleti kategóriás laptopok esetén választható a nem tükröződő kijelző - egyes gyártók esetében. Sokan mennybe menesztik a nem tükröződő kijelzőket, ám napfénynél használva azok sem sokkal jobbak, viszont általánosan kisebb a fényerejük tükröződő társaikhoz képest.
Ha úgy érzed valami gebasz van a rendszerrel, bármikor újrarakhatod, bootolásnál valamelyik gombbal be tudsz lépni a boot menübe (bootoláskor kiíródik a kijelzőre egy másodpercre melyik gombbal), és ott választhatod az oprendszer újrarakását (mely egy külön partíción található)
A hátlappal kapcsolatban ne egy számtech boltot keress, hanem mielőtt bármit csinálnál, jelezd a problémát a HP-nek. Elméletileg kiszállnak hozzád, és vagy elviszik vagy a helyszínen megjavítják, ha csak csavarozgatni kell.
Én csak akksi nélkül használom a laptopomat. Nem látom okát miért ne lehetne. -
mddevil #10716 Acer Aspire 7738g ezzel van valakinek vmi tapasztalata? érdemes venni? teljesítményben jó? előnyö?hátrányok? -
pinceajto #10715 És tényleg lehet/szabad ugy használni laptopot h megy hálózatrol és közben ki van szedve az aksi? Mert eddig még ezt nem halottam. -
pinceajto #10714 Sziasztok!
Na, ma megjött HP Pavilion dv6-3070eh gép amit rendeltem.
Első benyomások:
A kinézete tetszik, tényleg ezüstös és nem pezsgőszínű, ahogy Oszi is írta.
A kijelző nem tudom normális-e de most nappal normál fényviszonyok között annyira tükrözödik h borotválkozni lehetne benne. Engem mondjuk zavart hogy néztem videot és láttam magam, horrorfilmet meg igy eséyltelen nézni rajta. Probáltam a fényviszonyokon állítani de nem sokat segített. Viszont bent a sötét szobában nem volt semmi gond. Szép képe van. És külön örültem annak h volt rajta védőfólia, még a billenyüzeten is.
Viszont elkövettem egy nagy hibát, szerintem. Elkezdtem telepíteni az elején és én balga azt hittem h fullosan feltöltve adják az aksit aztán az, szerencsére akkor amikor már befejezte a telepítést semmilyen hang jelzése nélkül leállt. GYorsan, fogtam rányomtam a töltöt és elínditottam ekkor behozta a windozt egy hibaüzenettel h válasszak és rámentem a normáls inditásra és aztán betölött mindent. Utána teszteltem töbször újraínditottam de gond nélkül betöltötte.
Kérdések/negatívumok
MOst így az elején kénytelen vagyok számomra néhány negatívumról beszámolni.
A fent leírt baki miatt, de remélem nem azért kicsit lassan tölti be szerintem a windoz 7-et.
Akkor telepakolták ilyen reklámprogramokkal. De ezeket, norton és HP cuccai kikapcsoltam.
És egy érdekesség amikor rámegyek a játékokta (Start/játékok) valamiért baromi lassan és szaggatva hozza be a játék listát. NEm tudom miért. Néztem képeket simán tudtam billentyüzeten iránygombokkal váltogatni. és a játékoknál nem. AKinek ilyen gépen van az megírná h neki is csinálta-e? Itt egyébként az előre telepített játékokra gondolok
És érdemes a nagy 445 gigás partíciot szerintetek felosztani kisebbekre és ha igen akkor milyen darabokbra? Mert eddig nem raktam fel semmi progit épp ezért.
Ja és a végére hagytam azért egy elég kiábrándító dolgot. Épp raktam el agépet és nézem a hátulját és nincs a hátlapja rendesen felcsavarozva. Mármint kilóg a bal széle. Probáltam de nem tudtam lecsavarni. Biztos ugy gondolták h elmegy de nekem most ezért lesz egy utam egy számtechboltba. Ezt a trehány munkát azért nem vártam.
Majd a későbbiek folyamán leírom még a tapasztalataimat!
-
MC Hapci #10713 Van valakinek tapasztalata ACER EX5635G-652G32MN ezzel ?:)
Most ezt néztem ki magamnak... vagy van jobb is szorosan ez az ár mellet ? -
#10712 Értem, és laptop-ból honnan kezdődik az amivel már lehet játszani?
Vagy felejtsem el és ha játszani akarok akkor vegyek asztali gépet? -
#10711 sziasztok
mostanában szeretnék venni egy laptopot. milyen márkák közül érdemes válogatni? meg mik azok a márkák amit semmiféleképp ne vegyek? -
#10710 Én is pavilont vennék,de mivel nekem kell programozni, vagdosni stb. intel procisat veszek, így marad az acer. -
#10709 Sehogy, 1*1GB és 1*2GB modul van benne. -
Inquisitor #10708 Hááát, a Videokártya egy HD2600pro vagy HD3650 asztalinál picit gyengébb. A 3GB ramot meg igazán megnézném miként oldják meg, hogy menjen dual chanelban? -
#10707 Kösziköszi, egyre jobban húzok a pavilion felé:) -
#10706 Annyira nem vagyok analfabéta -
#10705 A laptop.hu keresőjébe bepipáltam a Videokártyánál, hogy játék az egyik találat ez volt:
Toshiba Satellite Pro A300-15V-3GB+P
Ez alkalmas lenne játékok futtatására? -
Balee 007 #10704 Sztem ez lehet neked egy alternatíva -
#10703 Valaki tud 100-140ezerért egy laptopot ajánlani?
Min. követelmények:wifi,bluetooth,15"+,320GB+,játszani is lehessen rajta(lowon is akár) -
#10702 Mindennapokban nem, játékokban sem igazán veszed észre, viszont tömörítés, videó,audió szerkesztés stb.-nél igen. -
Axsys #10701 Core i3/5 sokkal jobb. -
#10700 Mennyivel gyengébb a Pavilion Turionja mint egy Corei5 vagy i3?Játékok szempontjából mennyit jelent?Ugye minkettőben 5650 van az Acerben és a Pavilionba is.Mindennapi használatban ugysem venném észre csak hogy játékoknál ez mit jelent. -
#10699 Köszönjük Emese...
Egyéb okosság mára? -
vasziszdasz #10698 Aki nagyobb gépet szeretne, annak is legfeljebb a 14 hüvelykes kategóriát ajánljuk. Itt is érvényes, hogy a korábbi generációs, üzleti modellek is bőven elég erősek az általános feladatokhoz, miközben lényegesen strapabíróbbak a hasonló árú, új modelleknél. -
vasziszdasz #10697 Összefoglalva azt ajánljuk, hogy aki rá tud szánni 100-150 000 forintot egy hordozható gépre, melynél elvárás, hogy kicsi (de nem túlzottan), könnyű és strapabíró legyen, akkor legjobb, ha a használt (vagy felújított) vállalati 12 hüvelykes gépek, Lenovo Think Pad X60-ak, Dell Latitude D420-ak, HP EliteBook 2510-ek és hasonlók között néz szét. -
#10696 Szerintem tökéletes a 64 bit-es verzió. -
xxxpaulxxx #10695 Köszi a válaszokat:) -
belcure #10694 Szevasztok! 1 kérdésem lenne fujitsu amilo pi 3560-re 64 vagy 32bit-es win7-est tegyek szerintetek , mert jelenleg csak 64bites van kéznél, és szükséges-e beszereznem inkább 32bitest? Kösz előre is! -
#10693 Neki mind szar, csak a Levonó a jó, hiába kérdezed.
Betegesen sok pénze van és kevés esze... -
#10692 Ok, akkor játék kilőve. Lenovo-n kívül milyet érdemes még venni? HP, Toshiba? A Samsungok-ról mi a véleményed? Elég jól néznek ki és van amelyiknek a tudása is tetszik. -
vasziszdasz #10691 Játék felejtős, egy notis vidkari felét se tudja mint az asztali párja. Aksiról meg annak a felét se. Cserébe lesz 2 perc aksiüzemidős villanyrezsód.
Ha még rádobsz egy kicsit, akkor lehet: csúcskategória1, csúcskategória2, ha olcsó kell, akkor meg pl. ez. Fost (acer, ánusz) ne vegyél! -
vasziszdasz #10690 pff...