16455
-
Narusco #10769 nah kicsit felkaptam a vizet...
lehet veszek bele USB-s dvd olvasót, de ha én azt bedugom, és belerakok bootos windows cd-t, akkor látni fogja a gép amikor indul és fog bootolni a lemez? + ezzel mi célja lehetett a gyárnak ?:S vigyünk minden szarral szervízbe? -
Narusco #10768 bazdmeg nincs benne cd olvasó :E hogy lehet anélkül windowst telepíteni? lehet nagyon beszoptam ?:S azért nem adtak akkor drivereket meg ilyesmiket -
pinceajto #10767 eszembe jutott valami. Oszi és LezLee ti mivel és hány részre osztottátok fel a 455 gigás partíciot? már ha felosztottátok. Mert megtaláltam a windoznak a particionáló progiját, de nem kezdtem még el. Amugy a zsugorítás alatt mit ért? -
#10766 TOSHIBA SATELLITE L500D-16K -
Axsys #10765 Melyik laptopról van szó konkrétan? -
#10764 az amd turion m500as procirol mi a velemenyetek? ahogy lent is irtam egy HD 4650el van tarsitva.
-
pinceajto #10763 Köszi, ugy van ahogy LezLee mondta.. -
#10762 Toshiba L650-146 ahogy nézegettem elég jónak tűnik. Van valakinek tapasztalata vagy hallott róla jót, rosszat? -
Balee 007 #10761 Itt egy teszt a gépről. -
azamat #10760 Dell Inspiron N5010.
Erről a gépről mi a véleményetek? -
Egerwin #10759 Drivereket feltetted? -
azamat #10758 sziasztok!
laptopot szeretnék venni, és a segítségeteket kérném.egy megbízható gépet keresek, de normális hazai szervízzel, beépített modemmel, főként netezésre és filmekre, de azért játszogatni is lehessen vele, minderre pedig van 150 ezrem. tud valaki ajánlani valami faszát? :D -
tenorx #10757 Sziasztok! Nem tudom, hogy emlékszik-e valaki, pár hete kérdeztem már itt, akkor az MSI GX660 nagyon tetszett, viszont nem tudom, hogy valaha megjelenik-e Európában, illetve talán mégse költök annyit egy gépre, jó lesz egy egyszerűbb is. A kiszemeltem, ami ezúttal kapható is Magyarországon az egyszerűség kedvéért a: LENOVO Ideapad Y560A. Mit gondoltok az IBMes Lenovo laptopokról? Illetve szerintetek érdemes i7-es procival venni, ami csak 1.6 gigahertzes, vagy inkább i5-el vegyem, ami valamivel olcsóbb, és 2.4 Ghzs?
Előre is köszönöm a válaszotokat
tenorx -
#10756 Hi!
Nekem is ugyanilyen laptopom van. Két videókártya van benne. Alapból ha aksiról használod, akkor a 4250-es megy, ha rádugod hálózatra akkor aktiválódik az 5650-es videókártya automatikusan. De te is be tudod állítani, hogy melyik menjen az Ati beállításainál. -
Oszi #10755 Hát akkor az nem hiszem hogy dv6-3070eh,hol vetted?Szerintem vidd vissza! -
#10754 Ahogy elnéztem ez 2 magos és a "videókártya" az semmit sem bír, mert csak az integrált szar megy benne. Asszem. -
pinceajto #10753 Csá!
Sürgősen kellene valakinek a segítsége!
Vettem egy HP Pavilion dv6-3070eh gépet. Itt amugy meg lehet nézni:
http://notebookstore.hu/hu/termekek/reszletek/5999_hp_pavilion_dv6-3070eh_champagne_notebook_akcios_xb517ea/
És a gépben egy ati radeon 5650 kellene h legyen, de minden benchmark progi azt írja ki h csak egy Radeon 4250-es van benne.
Most ez jól írja ki vagy átvágtak?
Onnan veszem h nem jó mert Oszi írta h neki is van ilyen gépen és h azon a mafia 2 demo lazán mnet itt meg szaggat minimumon is.
Valaki aki ért hozzá írjon! Köszi! -
#10752 cső srácok! Tudnátok nekem erről a gépről mondani véleményt, jó rossz tulajdonságait. Hogy a procija 1 vagy 2 magos meg mit bír a videókártya...Nem nagyon értek a laptopokhoz. Kösz előre is!
Toshiba satellite L500 24V -
#10751 ti melyik laptopot vennetek?
t6570 - gt 320m (asus)
turion m500 - hd 4650 (toshiba) -
Cat 02 #10750 Nem, sőőt. Max ramban több. -
#10749 Sziasztok!
Egy kis segítség kellene! Igaz, nem közvetlen noti ügyben, de részben kapcsolódik hozzá a dolog.
Egyik ismerősöm kamionozik és a notijához kellene neki USB-s tv tuner kártya. UPC-je van, azt szokta a kamionozáskor használni. De egyszerűbb lenne, ha notin tudná nézni, így nem kellene külön kis tv-t magával vinni!
Milyet tudnátok ajánlani? Létezik ebből olyan, ami már a digitális szabadon fogható adásokat is tudja fogni?
Előre is köszi!
Üdv! -
Narusco #10748 megrendeltem EZT . nézte mteszteket, de nem nagyon jött le hogy mennyire is fogom tudni ezt használni játékra. mostani asztalim 8800gt, Q6600, 2gb 800as ram. ezzel meg vagyo kelégedve, überelni fogja ezt szeritnetek? -
berserk87 #10747 Sziasztok!
Én is a segítségeteket szeretném kérni. 150-200 ezer körül szeretnék laptopot venni, de ha van valami olcsóbb alternatíva ami jobban megéri akkor az is szóba jöhet. Videót szerkeszteni, játszani, filmet nézni és photoshophoz használnám, szóval egy sokoldalú gép kellene.
Kollégista vagyok (és leszek még 4 évig) ezért mindenféleképpen laptopra van szükségem és hosszú távra kell. 4 évig biztosan nem fogok asztali számítógépet venni, ezért egy jobb gépre lenne szükségem. Nem vonaton/buszon történő utazáshoz kellene, mert ritkán járok haza.
És azt hiszem egy erősebb videókártyára szükségem lesz. Tudtok valamit ajánlani?
Amúgy mi a véleményetek az intel i3-as és i5-ös szériájáról. Azt olvastam róluk egy tesztben, hogy erősek és sokoldalúak vagyis játékokhoz, photoshophoz és videószerkesztéshez is kiválóak. -
#10746 sziasztok.
szeretném a segítségeteket kérni abban, hogy max 130-140 ezerért milyen laptopot vegyek,ami nem melegszik nagyon,nem hangos és jó legyen játékra is:) lehetőleg asus-t vagy msi-t szeretnék de ha tudtok jobb tanácsot adni akkor szívesen fogadnám.köszi,hello -
#10745 és 130 ezer körül már vannak -
#10744 inkább legyen ez hp g62-a70eh -
#10743 csá
ez is felejtös ennek meg a procija fos...150 ért már sokkal jobbat kapsz..amugy itt van a banner alatt mobil procik és videokártyák erö sorrendje -
starweb88 #10742 hát nekem a 2 éves notimon gond nélkül mennek a hd filmek :D -
#10741 Ez esetleg még?
A Toshiba és az Acer gondolom alapból kiesik a szar videókártya miatt, gondolom azokon egy hd videó is akad -
#10740 Ezek közül szerintetek melyiket érdemes megvenni?
Packard Bell TM81-SB-122HG
Toshiba C650-15F
ACER ASPIRE 5738-663G32MN
ASUS X5DIE-SX137D
Vagy esetleg valami ötlet hasonló kategóriában, hasonló árban?
Előre is köszi -
MPCrazyus #10739 bocs, árat nem mondtam...max 90em van rá...de teljesen lemennék a minimumig...talán a legnagyobb kihívása a gépnek egy film megnézése lenne... -
tomee92 #10738 üdv!
meggondoltam magam és mást veszek!
eztnéztem ki, ennek már a videókarija nemhiszem hogy annyira vacak
erről mit mondtok?
megfelelne tanulásra?
elképzelhető hogy tervezőprogramokat kell majd használnom, ahhoz eléglesz ez a gép? -
#10737 Üdv!
Ezt a laptop-ot ajánlották játékra:
asus-k50ij-sx338v
Mi a véleményetek róla? Én keveslem a 2GB RAM-ot így, hogy DDR2-es + szerintem a 256MB-os videokari is gyenge.
A másik pedig ő lenne:
asus-k50id-sx069d
Benne viszont már van erő.
Szerintetek megér ez a gép ennyit? Vagy esetleg ilyen tudásút kapok olcsóbban is más márkában? -
MPCrazyus #10736 Valaki tudna nekem ajánlani egy megbízható netbookot netezésre, esetleg egy filmet megnézni, meg mondjuk wordre...:) -
Balee 007 #10735 Ha játszani is akarsz akkor szvsz az 1. vegyed mert sokkal jobb a videókártya benne és manapság az i3-as procik is bőven elegek. -
Paparazzi20 #10734 Hali!
TOSHIBA Satellite L650-13T (i3 proci,ati 5650,4G Ram) vagy
Toshiba Satellite L505-139? (i5 proci, ati 5165, 6G Ram)
Fog hiányozni az i5-ös proci,ha az elsőt választom,mondjuk játékok szempontjából? -
starweb88 #10733 Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy van egy Toshiba L40-14h notim és a proci hőfokával nem vagyok kibékülve, windowsba egypár progi fut akkor 70-85 fokos ha pl. youtuben nézek egy videót akkor felmegy 90 fölé, ha pedig elinditok egy tök gagyi régi játékot akkor meg 100 fokos lesz hirtelen, és a hűtő csak pár másodpercre felpörgeti amíg visszahűti de utána megint vissza melegszik.
Lehet, hogy poros vagy nem tudom esetleg paszta nincs rajta ha egyáltalán notikon szokás rajta lenni :)
Valami ötlet? előre is köszi -
Mythic #10732 Hello! Tanácsot szeretnék kérni, hogy a két notebook közül melyiket ajánlanátok:
http://www.asus-shop.sk/katalog/asus-notebooky/intel-core-i3/asus-x52jc-15.6-i3-350m-dvdr-500gb-4g-w-b-7hp
http://www.asus-shop.sk/katalog/asus-notebooky/intel-core-i5/asus-a52jb-15.6-i5-430m-dvdr-500gb-4g-w-b-7hp
Különbség csak processzorban és grafikus kártyában van.
1. i3 350M + GF 310m 1GB Ram
2. i5 430M + ATI HD 5145 512 Ram
Általánosan mindenhol jobb pontokat kapott a 2. laptopban lévő CPU és GPU, de ebben az esetben eltérő a GPU-k memóriája...szerintetek az a 512MB érezhetően hiányozna? Ja és fontos lenne a gép Ubuntu kompatibilitása is (itt kicsit tartok az Ati-tól). Kössz a válaszokat előre is! -
#10731 Vagy 300k-ért I5ös pavilion:/ -
tomee92 #10730 nemjátékra lesz, szóval mind1
egyébként máshol más vga-t írnak bele szóval nemtudom pontosan mivan benne