16455
-
#10849 Köszönöm a választ, de ha lehet inkább ati kártya, és 4gb ram kellene, ha esetleg ilyet tudsz ajánlani azt köszönöm. -
#10848 link -
#10847 Azért jöttem ide, mert nem értek hozzájuk :) Köszi, megnézem. -
#10846 Azt kérdezném, hogy ezzel milyen minőségben futna a Starcraft 2, Dragon Age, Mass Effect 1-2? Vagy, ha esetleg tudtok javasolni valami jobb gépet ebben a árban, azt is szívesen veszem. -
#10845 Ne viccelj mar, ez meg az elso generacios atom, mondhatni osi cucc :)
Samsung N210 szvsz (pl), vagy valami 11.6"-os netbook... Vagy gyujtogetsz meg es veszel nagyobb kijelzos gepet HD 4200/4250 IGP-vel. Ezekkel mar lehet jatszogatni is. -
#10844 Én is kérnék egy ilyen linksorozatot :D -
#10843 Hello.: link1, link2, link3, link4, link5. -
#10842 Samsung N150-t vegyél. Jó üzemidő, matt kijelző.
Amúgy a HDD meg a BT kb utolsó ami számít, lévén olcsón megoldhatók házilag. -
#10841 Ezt néztem ki. Ez az egyetlen ebben az árkategóriában, aminek 250gb-s vinyója van, és van benne bluetooth. Tudom hogy játékra kevés lesz, de jobb mint ülni a koliban, üres szobában. -
technext #10840 ha játszani is szeretnél bökj oda egy egyest a 8as elé -
#10839 Sziasztok. Most tervezem egy laptop vételét, szeretném ha nem lenne túl kicsi a kijelzője, játszanék is rajta, újonnan kellene. Körülbelül 80-85e forintom lenne rá. Wifi szükséges hogy legyen benne, meg esetleg egy webcamera. Előre is köszi. -
neB #10838 Sziasztok!
Tudnátok nekem segíteni laptop vásárlásban?
Jelenleg két termék között vacilálok. Elsősorban netezésre, filmezésre, néha photoshopra és mondjuk játékra lenne (természetesen tudom hogy e kettő közül egyik sem gamer laptop igazából 2-3 évvel ezelőtti játékokkal játszanék rajta).
Annak már utána néztem hogy a videókártyája az Acernek gyengébb viszont erősebb a procija és több RAM van benne (ráadásul ddr3-mas). És akkor az lenne a kérdésem hogy az Acer a gyenge videókártya ellenére fogja-e ugyanolyan jól futtatni a játékokat mint a Toshiba. Továbbá ez a kettő mennyire megbízható márka?
Acer EX 5635
Toshiba Satellite L500D-163
Illetve ha van hasonló árban hasonló teljesítményű vagy jobb laptop akkor szívesen venném a tanácsaitokat
Előre is köszönöm. -
FGB #10837 nekem 3 éve az van és semmi bajom vele. az asztali gépem szintén Asus az kicsit öregebb de annak sincs semmi baja, nekem bevált. De ez attól is függ, hogy bánsz vele. -
Bujden91 #10836 asus -
Bujden91 #10835 Hali az ausu laptopok megbízhatóak? -
#10834 felloktem azt a 10.8ast amit a forumon talaltam es mukodik jol. ott azt irtak, hogy ez nem nezi meg a laptop gyartojat es azert. -
#10833 azota talaltam forumon egy 10.4est ami megkeruli az ellenorzest, szoval az tuti fog mukodni, illetve szereztem egy 10.8ast is, elmeletileg az is fog menni. holnap megirom, hogy mire jutottam. -
Terence007 #10832 Dehogy nyírja, maximum kompatibilitási problémát ír és kilép. Próbáld meg, hátha. -
#10831 mi lenne ha nem a mobility radeon driveret szednem hanem az asztali radeonet? kinyirna az a laptopba a videokarit? -
Terence007 #10830 Hmm, pedig már két HD4650-es Toshibára is telepítettem azt a drivert és semmi gond nem volt, akkor no idea. -
#10829 itt neztem meg eloszor de nem jo. irja is, hogy nem jo. letoltottem. futtattam erre kiirta, hogy hardware not supported. -
Terence007 #10828 Innen nyugodtan válaszd ki ami kell, aztán mehet fel a driver. Ugyanúgy jó Toshibára mint akármi másra. -
Inquisitor #10827 Ennyiért újonnan semmit se kapsz. Én valami ilyesmit keresnék: Link -
#10826 Cső. melyik a jobb gép? nagyon sürgős köszi előre is:
Asus
vagy
acer -
#10825 ma kaptam meg a Toshiba Satellite L500D-16k laptopomat csontszarazon. Ati Mobility Radeon 4650 van benne. ellatogattam az ati oldalara hogy szedjek hozza egy friss drivert erre latom, hogy a sony vaio es a toshiba laptopokban levo kartyak nem tamogatottak. sebaj, felmentem a toshiba oldalara de ott ez a laptop nem letezik, csak l500D es aztan egy betuk es szamok (osszesen vagy 5). honnan tudnek szedni hozza drivert? -
#10824 11.6"/12"-es netbookot. Pl: link. -
#10823 szart:D
annyiért sajna csak netbookot lehet kapni -
#10822 Milyen notebookot ajánlotok 100ezer forint értékben?:) -
#10821 Annyiért nagyon jó a hardver amit kinéztél, de ha ennyit kiadok én személy szerint ilyesmiket néznék:
1. Kiváló szervizháttér
2. Win és Office is jár elvileg hozzá. -
Inquisitor #10820 Nem a gép nem megbízható gyártmány, hanem a cég aki a magyar kizárólagos szervizelés jogát megvette ... lassú. Ha bővíteni akarsz, akkor meg lassú és drága.
Lehet hozzá venni +1 vagy +2 év garanciát, vagy akár biztosítást is. -
Inquisitor #10819 A típusszám a gép HW összetevőit adja meg, NEM az oprendszert!
A Windows nélküli verziókon általában Linux van, ennyi ... nyilván egy külön megvásárolt Windows meg sokkal drágább. Persze azt nem árt tudni, hogy OS telepítő CD-t meg driverlemezt a mai gépekhez nem szoktak adni. -
#10818 Valóban Win 7 van hozzá, rákérdeztem. Viszont egy kicsit elbizonytalanodtam, mert mondták páran, hogy Acer-t ne vegyek mert nem a legjobb a szervízháttere. Míg pl. az Asus vagy a Packard Bell 2 év garanciát ad a gépeire addig az Acer csak egyet és, képesek több ideig (2-3 hétig) is bent tartani a gépet.
Mi a véleményetek? Szerintetek se vegyek Acer-t? Megbízható gépek ezek? -
#10817 Köszi. :)
Mindenképpen olyat szeretnék amihez Win 7 van. Holnap felhívom az acer shop-ot és rákérdezek, hogy mi van hozzá. -
#10816 #10815: elkepzelheto. Ha linux jar melle, nyilvan valamivel kedvezobb az ara. Ha csak 5 ezerrel, akkor eszedbe ne jusson Win7 nelkulit venni... :)) -
#10815 Még egy kérdés merült fel bennem.
A hivatalos Acer márkabolt honlapján a leírásnál az Acer Aspire 5742G-3374G64MN notebook-nál azt írja, hogy: Operációs rendszer: Windows 7 Home Premium 64bit
link
A laptopszalon.hu-n ugyan ennek a notebook-nak a leírásánál az szerepel, hogy Operációs rendszer: Linux
link
Valamelyik elírás? Vagy lehet, hogy egyik helyen ezzel adják a másik helyen meg azzal? 180e Ft-ot megérne Win 7-el, nem?
A videokártya miatt tetszik meg, hogy a processzor sem rossz benne. -
#10814 Köszi.
Akkor most már ezek alapján nézelődök. -
#10813 Fokent a pipeline-t nezd, a 320M: 24, a 420M: 96. Az asztali 9600GT-nek is 96 van (tudtommal)... Aztan a reszletek orajelek, alkalmazott memoria, stb. Noti VGA-knal jo nagy a szoras ilyen teren. -
#10812 gondolom amelyik előrébb van a rangsorban, az a jobb nem?:D
320m 76.
420m 66. -
#10811 Megnéztem a notebookcheck.net-en, azokat linkeltem be, csak nem tudom, hogy ott mit kell nézni. -
#10810 ez egy felfelé mutató nyíl akart lenni:D