16455
  • bajgunar
    Ue, PCX-ben csak 197.500.- 20k -t megspórolsz, de am, sztem Asus K72DR-TY042D ezzel jobban jársz.
    Vélemény?
  • gerey
    Üdv, érdeklődnék szerintetek ezzel mennyire lehetne újabb játékokat futtatni, mert ezt néztem ki magamnak, csak kíváncsi vagyok a ti véleményetekre is.
  • Balazs15
    sajnos ez egy fos ezen nem hogy a wow de még a super mario is akadva venné fel a gombáját
  • tcs007
    Sziasztok.
    Nekem leginkább itthoni használatra kellene a laptop meg kisebb helyeken zenélnék róla,viszont nem volna baj az se ha néha tudok játszani is rajta pl wow-al stb.
    Lehet ezen a laptopon játszani? mert ezekröl az integrált cuccokrol nemtok semmit :S
    előre is köszi

Toshiba Satellite L500-24V
    Processzor Core i3-330M (2.13 GHz, 3M Cache)
    250GB (5400rpm) SATA
    2 GB (1066 Mhz DDR3
    15,6” HD kijelző
    DVD+/- RW SuperMulti DL
    integrált Intel HM55
    2 x USB 2.0, 1 x eSATA/USB 2.0
    1 x Ethernet
    VGA bemenet
    HDMI
    mikrofon, sztereó, fejhallgató-/vonali kimenet,
    PCMCIA Express (34)
    Univerzális memóriakártya-olvasó (SD, MemoryStick, MemoryStick Pro, MultiMedia Card)

6 cellás lítium-ion akksi, 2 év garival
  • Nardon
    nétegetve a fenti "mobil graf procok erősorrendjét"
    nem sokkal de az ati nagyobb fps-t produkál. amugy ezt te is bármikor megnézheted.
  • Klon
    üdv
    melyik vga a jobb?

1) NVIDIA™ GeForce® G 310M 1GB DDR3 + OPTIMUS
    2) Ati Mobility Radeon HD 5145 512MB DDR3;

köszi
  • Solten
    Hi: link1, link2 (szerviztol fuggetlenul).
  • zvaragabor
    Már mint nem úgy értem, hogy azért keresek jobbat, mert ez nem jó, hanem mert tényleg jó ár/érték arányban.
  • vass17
    Sziasztok,
    szeretném eladni a toshiba A200-as laptopomat, de nem tudom, hogy most mennyit érhet. Erről lenne szó: c2d T5250, intel X3100, 2,5gb ram, 320 gb hdd és 1,3 mp-es kamera. A gép 2 és fél éves.
    Szerintetek milyen áron lehetne hirdetni, ami reális érte?

Előre is köszönöm a választ:)
  • zvaragabor
    Köszi! Bárhogy is keresek árban/tudásban jobbat, nem nagyon találok. Valakinek van erről a notiról véleménye/tapasztalata?
  • Bladzs
    Segítséget szeretnék kérni(mint mindenki). Átlagos használatra, film, játék, net stb. 250-350e között mozogva. Ha lehet olyan márkát ami mögött jó szerviz van, és nem japánból kell hozatni alkatrészt, ha meghibásodik. Én toshiba satelite és acer aspire körül gondolkodom de várom a válaszokat. Köszi.
  • Solten
    link
  • Solten
    En nem valaszoltam, mert ennyiert nem igazan van jobb ajanlat a Pavilionnal. A procitol meg ne parazz... ;)
  • 4DeadRace
    Na senki se válaszolt ezért megpróbálom újra :)

Szeretnék venni egy laptopot egyetemre de azert jatszani is szeretnek rajta. 22O körül neztem gepeket legjobbnak a hp pavilion dv6 3o7oeh-t talaltam. Szerintetek?

VGA arkategoriahoz kepest eleg jo a procitol felek kicsit.

Vagy esetleg valami más ajánlat?
    Leginkabb BF2 BC2 MW2 aminek kene futnia rajta.

Köszi előre is a segitseget.
  • passatgt
    bekapcsológomb?:D

kapd szét aztán érintsd össze a két drótot, hátha úgy elindul:)
  • franc0
    Pontosan. Eddig egyszer bekapcsolt, egyszer nem - attól függően hogyan tartottam.
    Most már egyáltalán nem. Gondoltam hobbiszerelném ebayes alkatrészekből, csakhát fingom sincs mi romlott el.
  • zvaragabor
    100 és 120 között mit tudtok ajánlani? Nem fontos 121-ért, hogy még éppen beleférjen, jó 105-ért is, ha ár/érték arányban jó. 15"-os, 2 magos, 2ghz körülit néznék, tudom, nem nagyon van, de hátha tud valaki valami bestbuy-t.
  • passatgt
    nem kapcsol be vagy mi?
  • franc0
    Tud valaki olyan helyet Bp-n, ahol meg tudnák mondani mi lehet a baja egy totál beszart Compaq N600c laptopnak? Max 1-2 ezret érne meg nekem.
  • Neogan
    Köszönöm a válaszokat, sokat segítettél :)
    Szerintem a 2GB-os DELL lesz a szerencsés.
  • Solten
    Vagy: link. Amugy a 3GB-os Dell, 500-as vinyoval, 185k.: link.
  • Solten
    Fasza cucc.
  • Solten
    Dell, ennek a VGA-ja hurka. Esetleg egy "koltseghatekonyabb" variacio: link.
  • MaSzKa

HP Envy 14 - Irigylésre méltó?

• Solten
    Ha ezekkel (#10846) jatszani is szeretnel, akkor: HD 5650. Vagy 4650/4670.
  • Neogan
    Köszi a választ!
    És esetleg ezzel összehasonlítva a DELL-t melyik érné meg jobban? Ha jól tudom árban nagyjából hasonlítanak.
  • gerey
    És mondjuk ez?
  • Solten
    Nem veszes, de barmikor vehetsz egy 2GB-s modult, csak be kell pattintani a helyere, garanciavesztest se okoz (hacsak a Dell nem annyira toketlen mint az MSI, nehany modelljenel leragasztja az egesz hatlapot matricaval).
  • Neogan
    Nem lesz kevés a DELL-nél a 2GB RAM? Bocsi, nem értek nagyon a témához, de gondolom bővíthető.
  • Solten
    Hi.: link1, link2.
  • Solten
    Szivesen, a T4400 azert nem erosebb az Athlon II P320-nal, az 5470 pedig a 4570 utodja, a listaban is elorebb all... Garancia is beleszamit az arba, hogyne. DDR3 jobb eset, foleg laptopoknal, kevesebbet fogyaszt valamivel a DDR2-nel. En a link4-et valasztanam, a P6000 friss, ropogos CPU, 32 nm. 3M cache, van benne kraft.
  • Neogan
    Igaz nem DELL, de erről mi a véleményetek?
  • neB
    Nagyon köszönöm a válaszodat, és azóta még jobban kutakodtam és találtam egy ilyen jó kis ACER-t ami körülbelül ugyanazt tudja mint az ASUS (a link 3) de a notebookcheck szerint a proci meg a videókártya is jobb a benchmark eredmények alapján.
    + van hozzá Windows 7 Home Premium is, mégis olcsóbb mint a másik. (amihez nincs semmi OP rendszer)
    Ez mivel magyarázható? Az ASUS ennyivel jobb minőségű vagy megbízhatóbb? Vagy még a +1 év garancia is jobban befigyel ilyen kérdésekben? Jelenleg e kettő között vacilálok.
    És lenne még egy mini kérdésem. A DDR3-mas RAM-ok minden esetben jobbak mint az ugyanannyi DDR2?
    Előre is köszi.
  • Neogan
    Hali egyetemre vennék én is laptopot, nincs nagy igényem de a HD filmeket vigye és néhány játék sem árt ha elfut rajta mediumon. Egy ismerősöm a DELL notikat ajánlotta, nekem max kb. 180 ezer Ft-om lenne rá.

Tudnátok ajánlani ebben az árkategóriában valami jobb gépet?

Előre is kösz :)
  • 4DeadRace
    Sziasztok szeretnék venni egy laptopot egyetemre de azert jatszani is szeretnek rajta. 22O körül neztem gepeket legjobbnak a hp pavilion dv6 3o7oeh-t talaltam. Szerintetek?

VGA arkategoriahoz kepest eleg jo a procitol felek kicsit.

Vagy esetleg valami más ajánlat?
    Leginkabb BF2 BC2 MW2 aminek kene futnia rajta.

Köszi előre is a segitseget.
  • Solten
    Baratnom az elozo verzio (generacio) tulajdonosa, fasza gepek ezek a Pavilionok.
  • Solten
    Legyen.
  • Axsys
    Én ilyet vettem, csak pirosba (dv6-3060). Teljesen megéri az árát. Igényes kinézete van, hardverileg rendbenvan, adanak hozzá Win 7 et + 2 év P&R gari van rá.
  • oliwwer
    Led-es kijelző legyen vagy sem?
  • Solten
    Az arkategoria kisse lekorlatozza a lehetosegeket: link es veszel meg egy 2GB-s memoriamodult, vagy: link.