16455
  • V43 1105
    Esetleg valami más márka ? :-)
  • bajgunar
    HP-Compaq Pavilion dv6-3060eh
    HP-Compaq Pavilion dv6-3050eh
    Ez a kettő között, mi a külömbség? Pezsgő színű? Ez + 7600HUF ???
    Ez a kettő közül kéne választanom, meik legyen? Amit linkeltél, 60EH?
    Bocse, köszi.
  • SaphireDraco
    Igen én is azt nézem hogy lehet hogy az lesz jog veszel valami olcsot mondjuk kb70 ért Es rakotom a monitorra :)
  • bajgunar
    Köszi szépen!
    ATI Mobility Radeon HD 5650
    Tényleg! Itt nézegettem, mik vannak, és jah, ez a laptop tényleg frankónak tűnik. Mondjuk OP nem kéne, hanem inkább a 4Gb, de mind1.
    Asszem ez lesz a végeredmény, +1*köszi.
    Meek és megveszem. Sztem hétvégére meglesz.
  • Solten
    link
  • zvaragabor
    #10910, #10908 - Köszi szépen.

Mindenkitől - Szerintetek az normális, hogy az első alkalommal feltöltött akksi kb 1 és egy háromnegyed óráig bírta? Ubuntu live cd-ről működött, egyenlőre nem tettem föl semmit. Lehet, hogy ez miatt? Mert hogy CD-ről pörgetett mindent?
  • bajgunar
    Solten! , ha már ennyire benne vagy a témában, nem tudnál nekem ajánlani egy olyan laptotpot, ami max 200k lenne, de azért játszani is lehetne rajta rendesen. Uncsitesómank kéne, és legfőképp a cod6 -ot szeretné tolni rajta, élvezhető minőségben.
    180-200 között árban. Köszi előre is.
  • franc0
    Esetleg kisebb laptop (a hordozhatóság miatt) + otthon néha rákötni TV-re vagy monitorra?
  • Solten
    Hi.: link.
  • SaphireDraco
    Sziasztok!
    Szeretnék laptopot vásárolni és mivel egyátalán nem vagyok ezekben otthon ezért a ti segítségeteket szeretném kérni :)
    És a lényeg hogy minél nagyobb legyen a képernyője :)
    Azt szeretném kérdezni hogy miket tudtok ajánlani? 150 fölé azért nem nagyon szeretnék menni )
    A használtak is jók :)
  • Solten
    Hi.: link. A proci 2 magos, atomtakarekos (10W TDP), hosszu uzemido, az IGP HD videot gyorsit, HDMI kimenet. Szoval a celjaidra boven tokeletes :)
  • Solten
    Na igen, tenyleg tul szep lett volna ha igaz... :)
  • V43 1105
    15-16 max..
  • bajgunar
    Felhvtam reggel a Kventa -t, de a csóka semmi se tudott, meg nem is találta a GT420M -es laptop-ot, h olyan nincs.
    Ja-ja, gyorsan megváltoztatták az adatlapot.
    Mind1. Ha netán ezt olvassa, szívesen elküldöm a képeket, meg a régi link-et. Megvan, lementettem a google álltal tárold változatot, ahol még a 420-as van, szinte minden boltnál, ugyanugy shopmániában is.
    Érdekes
    Senki nem ugrott rá, vagy ennyi időnek el kellett telnie, hogy észrevegyék? 09.05. én tüntették fel elsőnek a 420-as karival, azóta most írták át?
  • scs17
    Hát ma már átírták ATI-ra az adatlapon, szóval úgy néz ki túl szép volt, h igaz legyen :D:D
  • FGB
    mekkora méretben gondolkodsz (<15"; 15"; 16"; 16"<)?
  • V43 1105
    Sziasztok!

Maximum 160 ezer forint értékben, netezésre, msnre, zene hallgatásra, filmezésre, office használatra milyen gépet ajánlanátok ?:) És miért?!:)
  • bajgunar
    Nah ez a GT420M -es csodamasina engem is érdekelne!
    Megkérdezted a boltot, hogy most mi is van benne?
    Mert minden más odalon én is 5740-essel találtam.
    Most ha ezt írták, én meg megrendelem és 5740-es van benne, akkor meg mi lesz? Kiverném azthiszem a balhét rendesen.
    Am az a gép elég lazán vinné cod6-ot szerintetek?
    Holnap én is felhívom őket, hogy most hogy is van ez???
  • scs17
    Igen, de lehet h az van benne.
    Árgép.hu-n megnéztem a gépet, és 170-176k -ig ati hd5470-t, 176k-tól pedig általában GT420M-t írnak az adatlapnál a boltok(logikusnak tűnik). Küldföldi oldalak szerint is van ilyen konfiguráció.
    De azért biztonság kedvéért e-mailben rákérdezek, mert tényleg nagy különbség van a két videókártya között.
  • Gollo
    Csak jót tudok róla mondani... apámnak másfél éve megvan egyszerse volt rá panasz.. ő csak dicséri hogy ilyen jó olyan jó.. :)
  • nagypite
    Azért azt nézd meg jobban mert itt nem az a video kari van benne amit ott leirtak
    ipon
  • Terence007
    Édesapám egy éve vett egy Satellite L505-111-et és azóta nincs vele semmi gond, ugyanolyan penge mint egy éve.
  • zvaragabor
    Köszi. :) Az ilyen biztatások jólesnek. Csak mert most hoztam haza. :)
  • Solten
    Batyam egy Satellite Pro tulajdonosa, ami lassan ket eves lesz, eddig hibatlan.. :)
  • Cat 02 #10905
    Picit wtf, hogy kb 3szor annyi proccess fut laptopon, mint asztalin >.>
  • zvaragabor
    Ha konkrétan erről a termékről ne tudtok, de legallább a Satellite sorozat mebizható? Nem döglenek meg a 2 év grancia után? Vagy nem kell gyakran szervizbe vinni?
  • Solten
    Igazabol a procija joval gyengebb ha a gyers erot nezzuk: 1MB cache vs 3M, az orajel egy dolog. A P6000 modern, uj cucc, 32nm litografiaval keszul. a Packardnal DDR2 rendszermemo. A VGA-ja viszont erosebb az igaz.
    A poen hogy a Packard Bell meg nem eri el anyaghasznalat tekinteteben az Acer minoseget. Ma is csesztettem egy TJ71-et, a billentyuzetet korulolelo lemez valami ujrahasznosithatott muanyagbol keszulhetett... :D
  • hykao #10902
    Vagy EZ? Hmm? Ha már ACER front... A Packard Bell procijában és a videokártyájában is több a nyers erő. Igaz 1GB-tal kevesebb ram, és 180GB-tal kevesebb HDD, viszont alapból 2 év gari, és még olcsóbb is valamivel.
  • Solten
    link
  • Solten
    Hi. Uristen, ez az ar nem valami eliras? Vedd meg gyorsan...
  • FGB
    Szerintetek a három közül melyik éri meg jobban (álltalános célokra).
  • hykao #10898
    Pedig ebben az árfekvésben inkább az ATI kártyás laptopok a nyerők. Pl: KATT
  • zvaragabor
    Erről mi a véleményetek?
  • scs17
    Sziasztok!

175e Ft környékén szeretnék laptopot vásárolni. Főleg netezésre, HD filmek nézésére, office-ra használnám, de jó lenne ha a játékok is mennének vmilyen szinten.
    Egyelőre ezt néztem ki: ACER NOTEBOOK AS5742G-3374G64MN
    Sztetek ez milyen, vagy milyet ajánlotok ebben az árfekvésben?
    A választ előre is köszi!
  • El Deloro
    Sziasztok!

200-300e között melyik most a legerősebb laptop a piacon ?
    A teljesítmény lenne a fő szempont. (főleg proci,VGA)
    Mellékesnek, meg lehet, hogy ne túl alacsony felbontása. Minél több RAM, minél nagyobb (nem méretre :) ) és gyorsabb HDD (7200rpm kb). Akkor eddig nem mondtam semmit kb. Még annyi, hogy az NVIDIA kártyák előnyben , mivel az eddigi 3 ATI kártyámmal nem nagyon voltam meelégedve (bár az asztaliban volt).
    Blu-ray kombó is előny.
    Valószínű ilyen árban nem lehet minden a legjobb, de a lényegre térve és magamat ismételve melyik a legerősebb gép most a piacon ennyiért?
  • bajgunar
    nah jah, nekem is kéne valami, ami nem 5470-es, hanem gt330 -as.
    Eléggé gyenge az a kari sztem.
    Ue a laptop nem lenne rosz egy 330-as karival.
    Esetleg tudok egyet ajánlani 200k -ért? Amin cod6 is játszható lenne?
    Előre is köszi.
    Csipesz
  • passatgt
    195:)
  • gerey
    Ok, köszi a megerősítést, én is nézegettem adatokat róla, és amihez használni akarom tökéletes. Itt pedig 194k 500-as vinyoval, 4GB memoriával.
  • Solten
    Hi, jo ez, a GT330 viszonylag eros, lehet jatszogatni vele. Iponon ez a noti 189k, 320-as vinyoval, 3GB memoriaval.
  • gerey
    Én 194e-ért néztem, csak a specifikáció miatt linkeltem azt az oldalt, ám amit te linkeltél az sem lenne rossz, csak nekem nem kell 17colos display, meg az hd5470-t sem dicsérték.