Milyen laptopot vegyek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2014.08.13. 03:03:20
[merlinw.org]
Itthon router van de azt sem találja.
Csak XP-s drivereket találok hozzá.
Ilyenkor mi a megoldás? Túl régi lenne már ez a laptop win7-hez?
Kb. így fut rajta a Battlefield 4
Far Cry 3
Crysis 3
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2014.08.12. 21:15:03
[merlinw.org]
Riddick: te meg kifejthetnéd mi a problémád a lapossal, ha már tanácsot szeretnél adni...
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2014.08.12. 20:02:52
[merlinw.org]
"All those moments will be lost in time, like tears in rain."
Most megyek főiskolára és játékra, meg használatra kéne. Laptopok terén nem vagyok otthon, hogy a processzor, vga stb milyen jó.
Utoljára szerkesztette: matecsavo, 2014.08.11. 22:37:22
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Ezek a tulajdonságok szerintetek mennyire jók? Csak a proci érdekel meg a videokari
Szerintetek a 100-110 ezres árkategóriában ez a laptop elfogadható? Tudtok esetleg ennél jobbat?
Lenovo IdeaPad G500
"...jegyezze fel hajónaplójába...megtette a kötelességét. Szebb sírfeliratot tengerész nem kívánhat." - J. F. Cooper: A Vörös Kalóz
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Meg ennyi pénzért bele is férhet ez a felbontás ebbe a laptop-ba.
Szerintem a bolt is megbízható. Máshol nem is nagyon találom olcsóbban ezt a lapost.
Írtam nekik e-mail-t is, hogy garancia megvonás nélkül cserélhetem-e otthon benne a HDD-t SSD-re, hamar válaszoltak rá (azt írták cserélhetem).
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Ha olyan szakon tanul a srác, lehet van dreamsparkja, és akkor ingyen letöltheti hozzá a windowst. Linux gondolom kiesik a bf3 miatt 😊
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Öcsémnek szeretnék hátralévő egyetemista éveire (és természetesen későbbre) egy megbízható komolyabb laptopot vételezni.
Nagyon nem vagyok benne a laptop mizériában, de úgy érzem ma este pár óra alatt ki is sikerült választanom a szerintem megfelelőt.
A topik legutolsó egy oldala alapján ez az ASUS N550JK tűnik befutónak.
A banner alatti erősorrend listák szerint a további, ezen az oldalon említett hasonló árkategóriás laptopokkal szemben ez tűnik a legjobb ár/érték arányú választásnak.
Ezen tuti fog tudni Battlefield 3-azni is, amikor kívánja. 😊
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
(Szerintem könnyebb lenne egy sorozatot tonna mennyiségben letölteni és azt nézni.)
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
Kicsit OFF:
Laptophoz szeretnék venni usb-s tunert. Ezzel ugye megoldható hogy akár a mező közepéről internet nélkül is nézhessem a szabadon fogható digitális adást(M1,M2,Duna)? Ha ez megoldható akkor mennyibe kerül kb a legolcsóbb használható eszköz? Ha pedig nem akkor van erre valami más megoldás?
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
Miért akarsz gamer laptopot, ha menet közben nem tudsz játszani?
300 ropiból kijön egy iPad Air + PS4 + használt ThinkPad.
Gondold végig, biztosan gamer laptop kell-e neked.
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
1. Mi a baj ezzel az oldallal?
2. Akkor honnan?
Nézegettem lenovo y510p de abból is van 200ert i5 procival és 300ert i7el meg SLI kártyával... Rakjatok rendet a fejemben de ennyi 100k különbség?
Szeretnék egy egy jónak mondható laptopot vásárolni, de már nagyon rég ki estem a hardver piac korforgasabol, azt sem tudom mit kell nézni. Nincs extra kívánság, csupán annyi hogy mindennel meg kell birkozzon. 😊
A keret 300 de nem akarom minden áron el verni mind...ha van jóval olcsóbb, de annyival nem rosszabb gép, az is meg teszi.
Árban hasonló, de az itteni véleményekre alapozva sokkal jobb, mint a 3537!
Mondjuk ennek 1440x900 a felbontása, lehet amiatt.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Köszi a segítséget.
Jó áron van, inkább ezt. (3537 anyaga kb. mint egy kínai játéknak)
Csúnyákat olvastam néhol róla, hogy a processzor beragad 0,7 ghz-en, hûtés nem túl jó, meg nagyon rossz a lengyel support, bár úgy tudom, hogy ahol venném, ott gariban szervizelnek.
10k van drágább mint a Lenovo M5400, de szerintem megérni
Vélemény?