16455
  • Solten
    Szvsz nem DX11-es game (a gagyi konzolok miatt: DX9)... :)
  • passatgt
    start-futtatás(vagy alul az a keresőbaszás)-dxdiag beír-enter
  • Csabesz100
    Oké, köszi!

És mi van olyankor, ha feltettem a WRC demót és "lefrissítette" nekem 9.0c-re?!

Hol tudom megnézni, hogy hányas DirectX van fent a gépen?

Köszi!
  • Solten
    Nem kell, Windows 7 ficsor.
  • Solten
    Udv, rasegit a CPU-nak a AVC, VC-2, and MPEG-2 lejatszasra, ugyhogy eleg jol. Ezert is hivjak GMA 4500M HD-nak. Azert erdeklodj hogy a specifikaciok helytalloak (HDMI out pl), mert az ipon szeret baromsagokat irkalni a termekjellemzoknel.

#10959:
  • Csabesz100
    Directx 11-et honnan tudnám letölteni Win7 64bit-hez?

Előre is köszi!
  • hykao #10963
    150e-ért én inkább EZT javasolnám. A proci nem sokkal gyengébb mint a DELL-ben (igaz régebbi darab, de ez általános használatkor mit sem számít...), viszont +1GB RAM és egy kb. 4x gyorsabb VIDEOKÁRTYA figyel benne. Na ez már sokkal alkalmasabb játékra (akár a legújabbak futtatására is).
  • hykao #10962
    Ilyen kérdésekben is segít a bannerben lévő link: KATT (legörgetsz, és ott egy halom játék sebesség adata...)
  • Terence007
    Majd kipróbálnál pár nem high-end játékot rajta? Kíváncsi vagyok hogyan muzsikál velük egy ilyen GMA HD vidkari i3 proci mellett.
  • Csabesz100
    Egy kis segítség kellene. Miért van az, hogy a notiról tudok a telefonra bluetooth-on keresztül küldeni képet, de telefonról notira nem tudok? Olyan 30-35%-nál megáll és hibát ír ki! A noti egy Acer 4820TG.
  • V43 1105
    Megrendeltem a DELL-t
  • Nadi
    Üdv!

Ezen a laptopon mennyire tudnék HD filmeket nézni TV-re csatlakoztatva? Épp ezt néztem ki magamnak, most tervezek vásárolni.

Köszi!
  • csgj
    Köszi, akkor azt veszem meg! :D Btw, mindig ATI-m volt. :D XD

Amúgy közben megnéztem már a grafikus kártyák erősorrendjében. Észre se vettem, én hülye. XD Kiderült, hogy az az nvidia kártya még az ATI HD2600-nál is gyengébb. o.O Olyan nem kell, köszönöm. XD
  • Higany
    Köszi a válaszokat!
  • Solten
    Udv.: HP.

"Amúgy is ATI párti vagyok. :P"

Good man.
  • Solten
    Hi.: link1, link2.

Vagy: link
  • Solten
    "Annyi talán a gáz vele, hogy valami semmitérő videókártya van benne. Nem?"

Igen, eleg szepen megfogalmaztad :) Persze azert ez igy eros kijelentes, jatekon kivul mindenre hasznalhato.

#10950: nem tudok errol, annyit, hogy kulonbozo viszonteladoknak modjukban all hozza tenni +1 evet (jo penzert cserebe).
  • csgj
    Sziasztok!
    Olyan laptopot szeretnék vásárolni, amelyik többé-kevésbé képes helyettesíteni egy közép-erős asztali gépet. Szóval irkálós munka, internet, HD film, egy-két nem túl gépigényes játék... stb. És egyetemre is viszem, úgyhogy nem ártana valami jó aksi. De ez utóbbi nem olyan fontos végül is, mert a legtöbb teremben van konnektor. :P
    Két gépet néztem ki: (Mielőtt leszólnátok a Photo Hallt, szólok, hogy jó hitel és közelség szempontjából választottam.)
    Az egyik ez, a másik pedig ez. 200 ezer alatt kell választanom, és a HP még éppen beleesik. (De most akciós ráadásul.) Azt látom, hogy a videokártyában sokkal-sokkal ütősebb a HP, és prociban is jobb... De az ár még mindig húzósnak tűnik nekem. Nem tudom, hogy megéri-e. Mert a Lenovo végül is csak egy 20ezressel olcsóbb, de lehet, hogy sokkal rosszabb. :S Nem ismerem azt a videokártyát, de elég gyanús nekem... (Amúgy is ATI párti vagyok. :P)

Szerintetek is a HP-t válasszam? :D Megéri?
  • DJ CONUS
    Hi everybody! Régen nem jártam erre de most megint erre fujt a szél!
    Jelenleg Londonba vagyok és Gamer laptopot készülök vásárolni!
    De csalodnom kellett a UK piacában semmmi értelmes Laptop nincs! :( CSak vásárlókat megtévesztő online üzletek akik a Vga szégyelik kiirni a specifikáciok kőzé! A K...anyukat.
    KÉrdés a magyar online piacon hol találok 300-320 ezer körül 5850 or 5870 vagy vele hasonlo tudású Nvidias Gamer notebookot???

Válaszokat előre is köszönöm!:)
  • Higany
    Még egy kérdés! Mit tudsz arról, hogy a HP laptopoknál meg lehet hosszabítani az alap 1 év garit? Köszi még 1x!
  • Higany
    Erről mi a véleményed? Csak, mert elég jó árban van. Annyi talán a gáz vele, hogy valami semmitérő videókártya van benne. Nem? Vagy másban is különbözik? Amúgy a mostani melóhelyen is ASUS laptopok vannak. Én tartom karban őket és nagyon meg vagyok elégedve velül, minőségre és gyorsaságra is. A HP-al nincs semmi tapasztalatom. Vagyis csak annyi, hogy egyik régóta hajón melózó ismerős vett egyet amcsiban és azt telepítettem, de valahogy sokkal minőségibbnek tűnt, mint amiket itthon lehet kapni. Amit belinkeltem az nagyon gáz? És szerinted mennyire szereti a HD-s videókat, és mennyire felejtős rajta játszani?
  • Higany
    Az nem is lenne annyira fontos, mert van adapterem is, csak gondoltam, kicsi és lehet elvesztem, meg nem akarom azt is hurcibálni. Azért gondoltam ilyent is tudó notira, mert telóról könnyebb lenne leszedni a cuccokat, de nem fontos, úgyse azzal fényképezek leginkább. Kösz!
  • Solten
    Rendben: link. Sajnos a kekfog a kategoriabol rendre kimarad, de ez orvosolhato egy csoppnyi adapterrel.
  • Higany
    Még annyi, hogy nem muszály, hogy bármiféle kiegészítő legyen hozzá, mert van legális win 7-em, meg usb-s egerem és laptoptáskám is. És szinte bármit be tudok szerezni, akár ingyen is, csak a laptop maga nagy falat.
  • Higany
    Szeva! Hát valszeg hamarosan megyek külföldre melózni és oda vinném magammal. A főbb szempontok: win7-et tudjak rátenni és jól fusson rajta, legyen rajta bluetooth, meg kártyaolvasó, dvd-író, wlan, legalább 15"-os legyen a kijelzője, ha lehet, akkor ne integrált videokártya legyen benne, és külön ram-al, legalább 250-es winyó legyen benne, minimum 2-3 usb legyen rajta, legyen beépített webkamerája mikrofonnal, meg az se ártana, ha nem csak 1 év gari lenne rá. Leginkább netezni, filmet nézni(avi-kat, de akár hd-s filmeket is), és játszani is(nem feltétlenül a legújabb játékokkal, de ha van ebben a kategóriában olyan, ami minimum grafikán elviszi az újabbakat is, az nem baj :)) használnám. A legfőbb szempont, hogy max. 150e Ft-ba jó lenne ha beleférne, de inkább ennél is legyen olcsóbb. Meg még annyi, hogy nem árt, ha strapabíró az egész, nem gagyi anyagokból. Nagyon köszönöm a segítséget!
  • Solten
    Hi, esetleg elarulhatnad a felhasznalasi szempontjaidat...
  • Higany
    Vagy esetleg ez lenne a jobb választás? Thx!
  • Higany
    Sziasztok! Hamarosan valszeg venni szeretnék egy laptopot. Szerintetek ez megér ennyit? Valami hasonlón gondolkodok, olyan 150r Ft-ért. Amúgy hol érdemes laptopot nézni, ahol jó áron és jók vannak, mellesleg nem vágnak át valamivel? Köszi!
  • Solten
  • El Deloro
    Vagy nagyon ügyesnek kell lenni és akkor megéri, de ha megvámolják akkor kb ott vagy árban.
  • hykao #10939
    Ebay
  • El Deloro
    Hali!
    Valaki leírná a különbségeket a két gép között ? első második.
    Köszi
  • Csacsi
    Sziasztok. Nézegettem a HP touchsmart TM2-es gépet. Valamelyik külföldi HP shopban összeraktam durván 250.000 Ft-ból, viszont Magyarországon 335.900-ért van csak. Tudtok olyan külföldi oldalt, ahol szállítanak Magyarországra ilyen gépet? Az nem zavar, ha angol nyelvű a billentyűzet, meg ilyenek...köszi előre is
  • V43 1105
  • Solten
    Meg: link1, link2, link3, link4.
  • Solten
    Acer Aspire 5553G - harmadik felvonás

• Solten
    link
  • Solten
    Kb. egy asztali HD 5770 teljesitmenyenek felel meg. Szoval eleg korrekt jatekhoz :) Az ara sem veszes (a specifikaciokat tekintve) szvsz.
  • allock #10931
    jézus
    zsír az első
    5850-el wow :D kell egy ilyen

ezen mennének a mostani meg régebbi játékok is megfelelő beállításon?

éri az árát? 276K-ért?

• Axsys
    Elvileg ugyanaz a kettő csak a szine más.
    Nekem 3060-asom van, csak ajánlani tudom.