Milyen laptopot vegyek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Most nézegetem amúgy de nagyon sokféle van.
Én odáig jutottam, hogy i5-ös proci kéne, 3-4gb ram, 10-16 colos kijelzõ és minél magasabb DPI 😄
Akkor a segítségeteket szeretném kérni!
Szval laptopot szeretnék venni, igényeim: 1080p- felbontású filmek élvezhetõek legyenek rajta, itt gondolom nem lehet elvárni azt, hogy egy Fullhd tv-nek megfelelõ képet adjon, de a színek élvezhetõek legyenek rajta. Nem vagyok kifejezetten egy nagy gamer, de azért jó lenne, ha pár mostani játékot úgy vinne rendesen akadás mentesen. 15 v 17 Col legyen a képernyõ. max olyan 200 pénzt szánnék a bulira.
köszi elõre is!
Mi a véleményetek a MacBook Pro családról? Mostanában a 13" és a 15" pro-val szemezgetek, de szerintem ezek az apple cuccok irreálisan drágák. Megéri szerintetek annyi pénzt kiadni egy notigépért? V vmilyen úton-módon lehet ezeket valahonnan olcsóbban beszerezni? Meg a másik, hogy én eddig mindig Windowst használtam, csak mediamarktban tapicskoltam Mac-et, számomra kicsit fura volt a rendszer...Valójában fényévekkel jobb a Mac OSX mint mondjuk egy windows7?
Pl.: egy kisebb Fujitsu
Milyen laptopot tudnátok ajánlani?
A kijelzõ mérete lehet kisebb, de a felbontás jó lenne, ha nagy lenne és játékra is jól lehessen használni, legyen olyan erõs mint egy pc 😊
😊
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Tökéletes ingyenes Operációs rendszer FreeDos-os laptopokra
Minden lényeges dolog ami netezéshez kell bele van integrálva

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
okos kis program
$1 csak a teljes verzió ára 1évre megéri
Az akkumulátor elhasználódását is kiírja.
A Windows 7 gyári programját is teljesen kiváltja.
http://www.mysoft.hu/details.aspx?pn=LX.PQN0C.005
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Nekem viszont nagy kijelzõ kell, mivel remote-on elérni a nagygépeket az a jó, a súlyát meg a kocsi cipeli nem én, de pár percig én is elviselek 2-3 kilót két kézzel. 😄
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
170-180 ezerert vmi gamer fele laptopot ajanlottok nekem?
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
shop.radium.hu/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=5661&category_id=310&option=com_virtuemart&Itemid=8
Vélemények??
Touchpad milyen ezen a gépen?
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
képet majd rakj be ha tudsz
igényes ki masina
ízléses
miért usából rendelted mikor drága most a dollár?
vámot fizettél rá
mennyibõl jött ki?
okés hogy 14/17ben lesz, de mivan ha én 15ös notit akarok? 😄
Alienware m14x
Alapvetõen megvagyok olvasó/író nélkül, de azért vettem egy HP usb-s olvasó/írót (12e körül volt)
Alienware m14x
~15" körüli notit keresnék, 180-200 ezer forint környékén, néha játékra is. lényeg hogy picit lehetne erösebb mint a mostani dell-em amiben egy ati 4570 meg egy T6400as proci ketyeg. egész türhetö ez a vidkari de néhány dologra már kevés.
jo lenne ha lenne benne 4gb ddr3as memória és akár egy ujabb "i" széríás intel proci.
köszi a segítséget
Alienware m14x
Ennek elvileg jobb a kártyája mint egy 5850-es!
Saor Alba
ACER AS5542G-304G32MN
ASUS X5DAD-SX018D
vagy mittomén már :/ tudatom tele van a sok notival 😞
All hail the double x!
@ Hellomarci