16455
  • hykao #11089
    Ipon teszt a nemrég itt is szóba került Lenovo Ideapad Y560-nal.
  • Cat 02 #11088
    Neked akku üzemidő kb. Filmeket elvisz kb bármilyen laptop (ha HD kell akkor viszont már más kérdés).
  • Lacee86
    Hát én annyira nem értek hozzá, de én pl. figyelném ugye egyrészt a teljesítményt (tehát vmi normálisabb 2 magos proci, DDR3-as RAM, min 2 de inkább 3 GB, videovezérlőnek ez a GMA X4500 is jó, ha nem kell játékra, de játékra az már használhatatlan), kijelző méret (15,6 ugye az ilyen átlag megszokott méret), nekem fontos lenne h legyen rajta numerikus billentyű, nekem nem kéne hozzá oprendszer -azt veszek ha akarok, márkára Toshiba/HP/Asus felé gondolkoznék, meg az aksi is bírja aránylag jól, bár ehhez tényleg nem értek h annál mit kell figyelni pontosan. Kb. ennyi.
  • attosz1120
    köszönöm szépen.és mi lenne az amit figyelembe kell venni laptop vásárláskor?
  • SirAlo
    Hi, mit szoltok ehez a laptophoz:
    http://www.pcgarage.ro/notebook-laptop/msi/cr610-216xeu-athlon-ii-m320-21ghz-black/ eleg jonak nez ki ilyen arba , a legtobb laptopba Intel GMA videokartya van amirol ugy tudom hogy nem valami jo, vagy ti milyen laptopot ajanlotok ami jatekra is elmegy?
  • Lacee86
    Hát sztem ha csak ezekre akarod használni, amiket felsoroltál, kevesebbért is kapsz jót. Pár példa, amik sztem jók lehetnek ilyen célra, de csak tipp:
    link1
    link2
    link3
  • attosz1120
    hello!

Véleményeteket szeretném kérni laptop ügyben! (nem nagyon értek hozzá)
    Kb. 160 körüli összegért szeretnék venni laptopot (főleg netezésre, filmnézésre,zenehallg.) lenne használva!

Milyen márkát ajánlanátok,és mik azok a fő paraméterek amiket figyelembe kell venni laptop vásárlásakor???

Válaszotokat előre is köszönöm!
  • Vieras
    Sziasztok! Kettő laptopot néztem ki magamnak szeretném ha véleményt mondanátok. Inkább nettezésre filmezésre max. kicsi játékra használnám.

Packard Bell EASYNOTE TM85-JU-512HG
    ACER AS5742ZG-P613G32MN

R
    Erről a kettőről lenne szó, konfiguráció kb ugyan az Acernél tudom hogy az 5470 be ddr3 as ram van packard bell nél viszont nem tudom.
    Várom a véleményeket!
  • passatgt
    ja ez jól néz ki, köszi:)
  • Solten
    Szemely szerint az utolsora szavazok, bar nincs optikai, 3 ev gari itt is, op.rendszer benne az arban, 1.78 kg, idealis egy leanyzonak... :)
  • Solten
    link1, link2, link3, link4
  • passatgt
    egyetemista lánynak(valami lányos kinézet, ne egy alienware:D) max 160e-ig(inkább kevesebb) átlagos célra(net, office, stb) valaki tud valamit ajánlani?
  • Solten
    Hi, jo ez. Nem igazan van a piacon hasonlo termek 3 ev garanciaval.
  • scs17
    Üdv!

Ismerősömnek nézek laptopot. 120e-130e Ft rá a keret, filmezésre, netezésre, officera lenne használva.
    Eddig ezt néztem:
    Dell Inspiron M5010
    Megéri ez a laptop, vagy van ennél jobb?
    A választ előre is köszi!
  • Higany
    Jah, meg még annyi, hogy amit 512-es ramot szereztem hozzá, az Kingston és élettartam garivan hozzá.
  • Higany
    Igazat adok neked! Köszi! Kiegészítésként annyi, hogy sikerült jó áron szereznem még 512 ramot a meglévő 256 mellé és nagyon pöpecül gyorsan megy rajta minden. Még nem adtam oda havernak, de hétvégén valószínű a dolog. Még annyi, hogy a benne lévő 40 GB-os winyóhoz szereztem egy 60 GB-osat is, és szétkaptam az egészet ás átfujattam süritett levegővel, mert rosszúl szellőzött az évek alatt lerakódott sok kosztól. Meg majd mondom havernak, ha valami gáz lenne a 40-essel, akkor ajándékba megkapja a 60-ast. Azért nem cserélem ki már most a nagyobbra, mert egy haldokló gépből vettem ki és nem tudom, hogy mennyit bír. Mondjuk az össz árán még gondolkodok, de szerintem így hogy szereztem még hozzá cuccokat, lehet tartom az eredeti 40e Ft-ot.
  • Terence007
    Egyébként se nagyon értelek. Az a gép bőven jó netezésre, filmnézésre, zenehallgatásra stb. ilyenekre. 40e-nél sokkal olcsóbban amúgy se nagyon vesz gépet, de ha mégis, akkor meg bejön az "idegentől származó használt géppel jól meg lehet szívni" faktor. Így legalább ismerőstől kapja és nem zsákbamacskát vesz, ennyit meg megér az a pár ezer forint.
  • Lacee86
    Jó, hát ez esetben én sem sajnálnám. :)
  • Higany
    Nyugi, van pénze, meg egy cége is. Én nem sajnálom. Sz*rabbul élek, mint ő, nem is kevéssel, sajna.
  • Lacee86
    Hát ebben is van vmi, de abban is, h aki hülye, az meg is érdemli. Az éremnek 2 oldala van, az élet meg kegyetlen. :) Mondjuk ha szerény anyagi helyzetű a srác, akkor disznóság átverni.
  • nagypite
    Ezért a szarért 40e-t akku nélkül? Én nem tudnám átverni a haveromat, ismerősömet ezzel a őskövülettel (nincs hozzá bőr a képemen), de hát nem vagyunk egyformák.
  • Higany
    jah, kb.
  • Lacee86
    Hát aki hagyja magát átb*szni...
  • Higany
    Hát wazz, hatalmas mákom van. Ma beszélek egyik haverral, valahogy szóbakerül a laptop, mondom eladnám valakinek, meg mondom neki milyen paraméterekkel, erre rávágja, hogy jókor szólok, mert ő meg venne egy laptopot éppen, de nincs rá sok pénze. Mondom hát akkor ez nekivaló! Kérdi, hogy mennyiért, mondom hááát kb. 40e Ft-ra gondoltam, de mondom hozzá, hogy veszek bele még memót, meg egy nagyobb winyót és egy jó akksit is. Erre rávágja, hogy akksi nem kell hozzá, de a többit megpróbálhatom beszerezni hozzá, de az se gáz, ha nem sikerül, mert neki ennyiért bőven megfelelne így is. Majdnem leesett az állam. Mondtam is neki, hogy megpróbálok bele memót+winyót szerezni, de ha egy héten belül nem sikerülne, akkor viheti, azt mondta oké. Elég gyagya a gyerek, mert annó a nem túl új asztali gépemet is 170e-ért adtam el neki és örül neki, mint majom a ... Azért még megpróbálok bele összevadászni cuccokat. Mondjuk nem értem, miért nem kell bele neki új akksi, de hát nem nagyon akartam faggatni, az ő baja.
  • Solten
    Hi.: link1 vagy link2.
  • tibi206
    Hi szeretnék venni egy laptopot kb 150-160 ezer forint környékén én erre gondoltam .Az a lényeg hogy tudjak rajta netezni elfusson rajta a win 7 és mai játékok minimum grafon.Válaszotokat előre is kösz és írjatok ha esetleg tudtok ajánlani jobbat ebbe a kategóriába.
  • Lacee86
    Sztem őrizd meg, és majd jó lesz múzeumba.
  • Higany
    Hát ezaz, hogy én se, ezért kéne valakinek így elpasszolni.
  • Lacee86
    És szted ki fizet ki egy ilyen régi laptop aksijára 20 e Ft-ot? Én biztos nem tenném.
  • hykao #11060
    Mire akarod használni?
  • V43 1105
    Én aztmondom, hogy a DELL.. asszonypajtásnak is az van és nagyon korrekt masina
  • scs17
    Valamint a Dellben a 3gb 1333Mhz RAM vagy az Acerben a 4Gb 1066Mhz RAM nyújt nagyobb teljesítményt?
  • scs17
    Üdv!

2 laptop között gondolkodom:
    Dell Inspiron N5010
    Aspire 5741G-353G32MN
    Sztetek melyik éri meg jobban?
  • Higany
    Lehet venni, olyan 20e Ft körül van és új!
  • Lacee86
    Hát én rohadtul nem értek a laptopokhoz, de sztem ha az aksija jó lenne, még akkor is csak max egy 20-ast. De így, h az sem jó, nem is tudom lehet-e ilyen masinához még aksit szerválni, na meg mennyiért...
  • Higany
    Jah és szerinted kb. mennyit ér a cucc?
  • Higany
    Tényleg, nem az jön be. Akkor itt még 1x.
  • Lacee86
    Hát 40 GB-os vinyó, meg h nem jó az aksija, az elég nagy gond sztem... Sok jóra ne számíts. De amúgy linkelve sztem nem az jön be, aminek kéne. :)
  • Higany
    Sziasztok! Szerintetek mennyiért lehetne eladni egy Fujitsu Siemens Amilo K7600-at? A link alatt szereplő géptől annyiban tér el, hogy 40 GB-os winyó van benne és van hozzá még egy pcmcia-os ASUS w-lan kártya, meg egy ASUS laptop egér és egy ASUS laptoptáska is. Annyi gondja van, hogy az akksi nem jó. Köszi!
  • Monoton
    Köszönöm a gyors válaszokat ;)