Milyen laptopot vegyek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Chaos Anno Domini
elavult a belsõ, a cpu sokat fogyaszt
a márka megfelelõ, de az olcsó modellek nagyon spórolósak itt Toshibánál
ezt a céget kerüld, mert használt notit is rád sózhatnak, a gari meg rossz itt
AMD Athlon™ X2 M320 az utódja, de ez is most avult, el mert most jönnek az új AMD-k
pl AMD Athlon™ X2 N330 de ez már 2.3ghz
HP CQ62
ennyi pénzért, már HD3200-as integrált helyett kaphastsz normálisabb HD4330 512MB-ost vga val szereltet, de már ezt se szabad venni ugyanis a ATI Mobility Radeon(TM) HD545v 512MB alig lesz drágább, de sokkal jobb meg újabb is
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
Chaos Anno Domini
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Saor Alba
Bármilyen széria jöhet.. köszi
CQ61 felett eljárt az idõ
ezért jött a CQ62 😄
Saor Alba
a cél a vásárlók jó megkeverése
megkeverednek és
utána ha a vásárlók vesznek valamit akkor az az AMD-nek jön jól
mert nagy valószínûséggel azt veszi amit a gyártónak a legnagyobb hasznot hozza
ez bonyolultabb csak próbáltam egyszerûen leírni
Jonne mar egy 650-es 5650, jo elpaholna a 4650-et/5165-t.
Saor Alba
(#9787) Es itt ugye az 5650: 550 MHz, a HD 5165: 600... Mondjuk az ipon tesztjeire soha nem alapoztam semmit... 😊
Saor Alba
- Rendszermemória nem kevesebb a Pavilionban - viszont lassabb
- GPU órajele nem lassabb a Pavilionban - a grafikus memória viszont jócskán lassabb
A táblázatok magukért beszélnek, sajnos a HD5650 valamiért nem úgy teljesít, ahogy kéne...
HP:
ACER:
Saor Alba
Saor Alba
A HD5165 rendre elveri, sõt élsimítás használata esetén egy tesztben még a HD4650 is jócskán pofán vágja!
Még szomorúbb a dolog, ha beleszámítjuk azt is, hogy a tesztben szereplõ HD5165 kártya egy a viszonyítási alapot képezõ HD5650-es kártyás gépénél gyengébb CPU-val szerelt Toshiba gépben volt, a HD4650-es Pavilionról már nem is beszélve, amiben kevesebb (és talán lassabb) RAM, régebbi és gyengébb CPU, és az oprenszer sem Win7, hanem Vista volt...
Ezek alapján a HD5650-et inkább HD5450-nek kéne nevezni, a HD5165 meg lehetett volna monduk HD4675 (esetleg HD4655).
Alienware m14x
amúgy ilyen áron eléggé jó kisgépet adnak
best buy
indulóára még 245Ft-os dollár árfolyammal számolva is csak 93eFt ami nem sok HD4250-es van benne ami FullHD videók nézésére már bõven elég
pár régebbi játék is elindul vagy egyszerûbb új játékok is
pl nekem ha akksiról megy Full maxon a 2001-es STCC 60+fps-el
Cross Racing Championship 2005 Mediumon megy 20-25fps-el a HD4330 512MB-oson és a Flatout 2 is hasonlóan megy
úgy néz ki
Saor Alba
Olcsó Laptopok között szerintem ez a legigényesebb kinézetre
és a billentyûzetbõl sem láttam ennél jobbat ebben a kategóriában, ami ebben a gépben van
kiadhatták volna 1 hónappal elõbb
Compaq Presario CQ62Z: olcsó AMD-s notesz

<#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps>
86eFt
teréz anya nem az nbshopot üzemelteti
Alienware m14x
Bar reszemrol semmi akadalya hogy ne tegyenek ra op.rendszert, ha ezaltal kedvezobb az ar. Nem tart semeddig rapakolni egy jo kis Ubuntu-t. Bar vehetnek a faradtsagot hogy alapbol rahegesztik, elvegre ingyenes... Csak a vicc az hogy Nyugat Europaban a keszulek szinte azonos aron kaphato pl. mint Magyarorszagon, csak ott a Windows 7 is benne foglaltatik az arban...
Saor Alba
2. Az Asus nincs annyira jobban az MS-el, hogy annak a sw-ét rakja gépeire általában freedos vagy linux, az "N" széria minõségibb, jobban össze vannak rakva mint a "K" tömeg modellek, nem akarom leszólni a "K" modelleket hiszen jó kis széria csak kicsit drága a név ugyan akkor én még nem csalódtam bennük.
3. ez egy jó kis gép a három mára közül szerintem ez éri meg inkábbLink2
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
1.valaki linkelne egy olyan acert ami jól néz ki, és nagyon király vidi kártya van+proci benne és max 240 k lehet...........köszi mindenkinek
2.nem érte hogy mi a gecinek nem tesznek egy ilyen laptopba:http://shop.radium.hu/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=5815&category_id=310&option=com_virtuemart&Itemid=8
miért freedos ilyen sok pénzért ezt soha nem értem meg basszus<#boxer>#boxer>
3.mit szólhotok ehez a viohoz+asushoz:http://shop.radium.hu/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=5957&category_id=363&option=com_virtuemart&Itemid=8
valaki linkelne egy olyan acert ami jól néz ki, és nagyon király vidi kártya van+proci benne és max 240 k lehet...........köszi mindenkinek
valós 7-8óra
Samsung NP-NB30BM Ütésálló 96eFt
Samsung NP-N210 91eFt
Fehérben 160GB-os HDD-vel 86eFt
Samsung n210 teszt
Ezek a legjobbak elvileg a piacon ebbe az árkategóriában
Driverek tekintetében is jónak tûnik
Lenovo Y460. Gondolom már hallottatok róla. Ki mit tud, mikor lessz itthon is kapható?
Szeretnék venni egy netbookot,a kérdésem az lenne,hogy melyiket lenne érdemes.Mindenképp 11,6-osat szeretnék,ebbõl kellene egy olyan aminek az aksija jól bírja,illetve nem a hagyományos gyenge netbook belsõ van benne.Elsõsorban azért kellene ilyen,hogy ne kelljen a 15,4 es régi aceremet cipelni,ha megyek valahová,néha azért néznék rajta filmet,és sorozatokban van amit 720pben szedek le,jó lenne ha ezt még vinni rendesen.Acer Aspire 1410/1810-et,hp mini 311-et néztem,de nem tudom van e még másik a piacon.
Olvasgattam review-kat,ha esetleg valaki itt rendelkezik netbookkal,akkor szívesen venném,ha leírna a tapasztalatait.
Köszönöm elõre is
XBOX Live Gamertag:Waczkor
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
Tervezek 140 körül egy gépvásárlást. Ezt a 2 típust néztem ki:
1. ASUS K50AD
2. ASUS K50AF
Mi a véleményetek róla? (megbízhatóság, melegedés)
Esetleg ebben az árkategóriában jobban járnék egy Acerrel?
egyik nap 16%-ot irt majd egy gép reset után hopp felment 23%-ra és azóta ott csücsül...
Alienware m14x
tudom hogy kicsit hülye kérdés, de egy pc 8600gt milyen laptop vga-nak felelne meg? 😄
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
HP Compaq Presario CQ61-320SH Legújabb Driverek és Kézikönyv Letöltés 2010.06.06 gyári weboldalon ezek nincsenek fent!
Battery Bar 3.3.3 vagy újabb programot is javaslom minden laptop tulajdonosnak, akkumulátor üzemidõ kijelzésre jó és kiírja az elhasználódása mértékét is
Imtec Battery Mark 1.1 vagy újabb programot akkumulátor üzemidõ tesztre javaslom