16455
  • hykao #11129
    Ha elég neked egy ilyen Androidos táblagépecske, akkor olyan 90 dollártól van egy pár pl. ITT (PayPal fizetés, ingyenes szállítás)
  • karajjj
    update, ha lemondom a photoshopról a colrelről, akkor lehet, hogy ez is megfelelne nekem
  • oliwwer
    htx
  • karajjj
    sziasztok, egy netbookon gondolkozok (nem találtam témát, ezért ide írok), mivel a notebookom 3 év után megadta magát... asztali gépem tökéletesen megfelel a játékra, munkára, erre inkább csak a mobilitás miatt lenne szükségem, és mivel kicsi, melóba is behoznám néhanapján, ha kell, ezért max egy corelnek kellene futnia rajta, ahogy nézem rendelkeznek a legolcsóbbak is már azzal a paraméterrel, amivel a mostani notebookom (1,6-os celeron proci, 2giga ram, 80 giga winyó), a corel és a ps ezen vígan elszaladgált

érdemes lenne ilyen kis gépet venni? illetve a mostani notebookból a memóriát fel tudom használni benne, vagy ebben ilyen ultrapici/integrált memória modulok vannak?
  • Solten
    Hi.: link.
  • Solten
    Hi.: link.
  • Higany
    Én a Toshibára szavaznék. Pl. az akksija is sokkal jobb. Amúgy lehet ezeket a külföldi laptopokat magyarosítani? Vagyis, hogy pl. magyar legyen a bill. kiosztás? És ha valaki külföldről vesz valamit, akkor arra nálunk is érvényesíthető a garancia? Köszi!
  • exTrem
    Sziasztok, kettő laptop közül kellene választanom és kérdezném a hozzáértő kollégákat, hogy melyik lenne az ideális választás és miért ? Pro-kontra jöhet. Elviekben szinte ugyanazt tudja a két masina de aki jobban ért a dolgokhoz vagy esetleg van a márkákkal kapcsolatban tapasztalata az írjon kérem ! Előre is köszönöm szépen!

Toshiba
    Asus
  • harlond
    Hali!
    ujabb segitség kéne, már visszatérő vok, és eddig bejöttetek, ugyh probalkozok ismét :)
    Laptop:
    -15,x" kijelző
    -3óra üzemidő(ha több akkor nem gond :))
    -filmnézés, szövegszerkeztés
    naggyából ennyire kell, hölgy tulajnak lenne :) tudnátok tippet adni? árban 100-130eFT.
    Előre is köszi!!! :)
  • oliwwer
    Halihó.
    130000ft-ig kellene gyors laptop, legalább 15" os kijelző, és vigye a sims 3-at. Mit ajánlanátok? köszi
  • Solten
    Hello. Kicsit bovebben? Pelda: #11108
  • Solten
    Core i5.
  • whiskeyman
    Most már csak az a kérdés, hogy i3 vagy Core i5 procival?
    Mindkettő 2.4 GHz-es, csak a Core i3 20k-val olcsóbb...

• Rotyoka
    Hello. Most vennék magamnak valami laptopot úgy 180.000 Ft környékén. Milyet ajánlotok?
  • xxxpaulxxx
    Köszi a segítséget, most úgy néz ki, mintha javult volna a helyzet:)
  • Solten
    Hi.: link. A Dell volt olyan jo fej hogy nem az alap Intel IGP sz@rt hanem az MHD-t epitette bele a gepbe.
  • tito1111
    Sziasztok! Laptopot vennék, munka, net(főleg skype, msn)full hd filmek. Játék nem lényeg. 150000 ft-ig. Mit ajánlanátok? Külföldre hurcolnám!
  • Balazs15
    ien nekem is volt igaz asztali szgépen..és nekem az eredeti hangkártya driverrel volt a bajom amit adtak hozzá:S le kell szednem netröl egy másikat és ugy már jó volt.
    probáld meg te is ugyanezt
  • somdav95
    túlmelegszik,szerintem
  • xxxpaulxxx
    Sziasztok... tudom, hogy ez nem az a topic, de itt gondolom elég sokan értetek a laptopokhoz, ezért itt teszem fel kérdésem:
    A notebookomon pár hete tapasztalom már, hogy néha néha akad egyet... szóval pl nézek egy filmet vagy zenét hallgatok és van mikor ritkábban, van mikor sűrűbben, de akad egyet a kép és a hang, aztán megy tovább rendesen... kodekeket újraraktam, lemeztöredezettségmentesítettem, vírust is írtottam, de semmi nem változott. Érdekes módon nagyanyám notebookján is észleltem régebben ilyet... asztali gépen sose.
    Tud valaki segíteni? előre is köszi:)
  • Solten
    link1, link2, link3.
  • Tequila
    Notebookot keresek munkához. Java fejlesztéshez.
    250k HUF körül.
    HDD méret nem számít (SSD előny de gondolom az nem ez az árkategória)
    VGA nem számít
    Üzemidő nem számít viszont ne legyen nehéz
    OS nem kell, Ubuntut használok
    Core i5-ben gondolkoztam
    4GB ram legalább
    Legalább 14"-os lehetőleg LED-es kijelző
    Semmi extra igényem nincs, legyen rajta USB és WiFi
  • Higany
    ezt elfogadnám!
  • SirAlo
    Vagy talaltam egy meg jobbat Ez 135k forint kb ilyen arba tudtok esetleg jobbat ennel ?
  • SirAlo
    Akkor szerintetek ez mennyire jo es mire lenne eleg? Forintba kb 120 ezerbe kerul csak!
  • Higany
    Köszi, hogy segíteni akarsz, de egyelőre még gyűjtögetek egy jóra, de olyan max 150e Ft-ot fogok rászánni. És majd ha összegyül annyi pénzem, akkor ráérek még körülnézni, hátha lesz valahol valami akció épp akkor, addig csak puhatolózok és tapasztalatokat szerzek mások elmondása alapján.
  • hykao #11103
    Neked is inkább EZT javasolnám ebben az árfekvésben. Ebben kb. 2x olyan gyors videokártya van, mint az MSI-ben. A mai stratégiai játékokhoz pedig kell a kraft...
  • hykao #11102
    Ha leírnád, hogy mire is akarod használni, könnyebb lenne segíteni...
  • hykao #11101
    Mindenképp ION-os vagy ION2-es videochipes ajánlható, esetleg az új AMD platformos HD42XX videochippel. Ezeknek ált. van HDMI kimenete is, és hardveresen képesek gyorsítani akár a full HD filmeket is, valamint korlátozottan játékra is alkalmasak. (persze nem a legújabb FPS-ek esetében, és nem full felbontással)

Legelterjedtebbek az ASUS, ACER cuccok, esetleg ha találsz még valahol kapható HPQ 311c-t, akkor az is jó (ár/érték és hosszú üzemidő tekintetében mindenképp)
  • hykao #11100
    Van ilyen is, ha az a "matrica" nem tetszik:

• Higany
    Köszi! Akkor továbbra is keresem a legtutibbat max. 140-150e Ft-ért.
  • mlori11
    Asus
  • tazis
    üdv !
    nézegetem laptopokat és olyan kellene ami:
    LED kijelző
    HDMI kimenet
    VGA (stratégiai játékok fussanak rajta közepesen)
    Az ár kb. nagyker áron 120-150-között
    Talán ez?
    -MSI CX623-076XHU

köszi
  • Lacee86
    Hát én nem vagyok elájulva: csak DDR2-es RAM-ok, a leggagyibb X4500-as videovezérlő, ennyiért sztem sok. A minőségről, megbízhatóságról nem tudok nyilatkozni.
  • Higany
    Erről mi a véleményetek? Ár/teljesítmény arányban mennyire jó? Köszi!
  • mrzoltan
    Hi!
    Ezekből a netbook csodákból melyiket ajánlanátok, átlagos használatra?
    Márkára és konkrét típusra gondolok.
  • passatgt
    az még gázabb, és ez is tele van vele:D
  • Lacee86
    Sztem jópofa. Engem jobban zavar, h összeraggatják a laptopokat ilyen hülye ATI/Intel/windows matricákkal. :/
  • passatgt
    a tetejére az a matrica aztán nagyon kell
  • whiskeyman
    Valószínű, hogy ilyet fogok venni