Milyen laptopot vegyek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ATi Mobility Radeon® HD5470 1024MB DDR3 VRAM vagy NVIDIA® GeForce GT220M 1GB VRAM?
ASUS K50ID-SX069D laptopot szeretnék venni. A FreeDOS az mégis mit takar?
Valamint a laptop márkák közül ez jó-e?
Kb ilyen tulajdonságú kéne: Intel Core 2 Duo 2,4 Ghz, 4 GB DDRII, FULL HD-s kijelzõ és egy ehhez hasonló VGA: 512MB ATI Mobility Radeon HD4570
Az AMD Athlon™ II N330 procis, HD5650-es videokártyás DV6-3050eh a legolcsóbb helyen jelenleg 193e forint körül van, a már megszokott 2 év garanciával.

Saor Alba
Saor Alba
One man\'s hero, is another man\'s demon...
Szeretnék venni egy laptopot (max max 130e), netezésre, filmnézésre, és WoW playre! 😄
Tudnátok ajánlani egy jó laptopot amin elfutna mondjuk 50-60 fpsel?
Az a baj hogy nem értek hozzá, hogy milyen videókártyák jók a laptopokban 😊
Ez jónak tûnik!
A karijának a tesztje.
Köszi a segítséget!
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
A legolcsóbb persze Spanyolország az alacsony áfa miatt.
!be hard, be ruthless! Origin: H4NZo
Asus k53SV~~~i5-2410, Geforce gt540M,4GB DDR3 1333mhz, win8.1 64 bit
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Lenovo ThinkPad T400; Sennheiser HD 201; Merida Matts TFS Trail 350D
eléggé egy vacak videókártya van a gépben
azon kívül nem rossz
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
Itt van ez a két notebook.
ASUS K70ID
K70IC
A kettõ között (azon kívül, hogy utóbbi +8000Ft) mekkora a teljesítménybeli különbség? Jól sejtem, hogy nem sok? Megéri a K70IC ezt a +8000-et?
Elõre is kösz!
Lehet akkor maradnék az ASUS-nál, jobban is tetszik, meg mégis csak 2 év garancia. Tudom, hogy az acer-re is lehetne +1 év gari, de örülök ha 170et tudok valahogy majd fizetni, nemhogy még +10-20 ezret ezen felül, annyit egyáltalán nem ér.
Nézegettem teszteket - hát nyilván jobb az ATi HD4650, mint az Geforce GT230M, de talán akkor hatalmas nagy különbség nincs, nem? Vagy mégis? 😄
Jah és még egy kérdés lenne, bár ez nem konkrétan laptopokra vonatkozik: a DDR2 vagy DDR3 memóriával felszerelt gépek között mekkora a teljesítménybeli különbség? Mert addig okés, hogy más az órajel, de ez így teljesítményügyileg mennyire észlelhetõ?
Köszi szépen a válaszokat! 😊
A cq61 200sh ahogy nézem csak abban tér el h Intel processzora van és az most a focuscamera.hu-n 101200 Ft
Nem tudom h az Intel proci általános felhasználóknak jó-e? Nem játszanék vele.
Viszont mihamarabb kéne a gép, mert a mostani PC-vel már elég sok a baj.
Ja és erre elvileg van telepítve elõre Windows Vista
Mire akarod használni a gépet? Az acerhez lehet venni plusz egy év garanciát, játékokhoz meg a T4400 is elég erõs de ott meg ugy is a VGA lesz a mérvadó.
az említett két masina:
ASUS K50ID-SX069D
Acer Aspire 5738ZG-444G50MN
Egy t6600 és p7350 mit tud, melyiket választanátok inkább, fogyasztás és cache-ben a 7350 veri 6600 viszont 200mhz-vel gyorsabb. Esetleg valamilyen teszt van valahol?
valaki itt megoldotta úgy, hogy ajándéknak lett rendelve és nem kellett vámot vagy áfát fizetnie
Compaq Presario CQ62 Teszt 2
Compaq Presario CQ62 Teszt 3
Compaq Presario CQ62 Teszt 4
Compaq Presario CQ62 Teszt 5
ugyanaz, mint az én gépem nagyjából
a CPU 2 helyett 1 magos
a ram 2GB helyett 3gb
HD4330 512MB helyett HD4200
Az akkumulátor üzemideje biztos, hogy több, mert kevesebb áramot fogyaszt, mint az enyém
CQ61-320SH 109eFt
szerintem döntsd el te, hogy 9eFt-al többet adnál e ezért
Compaq 615-nél jobb minõségû külsõleg ránézésre a CQ61
Compaq Presario CQ62 már 113eFt-tól hidd el lesz ez még olcsóbb is, várd meg

Tudnátok segíteni? Szeptembertõl egyetemre megyek (remélem) és szeretném meglepni magam egy notebookkal.
Elsõnek ezt néztem ki magamnak, amire használnám az jegyzetelés, HD-filmek, meg néha játszani, ha unatkozom. Tudom ez utóbbira nem a legmegfelelõbb, de ha mondjuk az Oblivion highon jól futna, nekem az is elég lenne 😄 Meg a 17" kijelzõ is fontos 😛 Szóval nagyobb részben multimédia, kisebb részben játék.
A vásárlásra augusztus-szeptemberben fog sor kerülni, addig szeretnék utánajárni a dolgoknak. Ha lenne valami javaslatotok a fentiek fényében, mindenre nyitott vagyok.
Az árral kapcsolatban úgy max. 170 ezer Ft-ra gondoltam
Elõre is kösz!