16455
-
#11609 Egykilos netbookot cipelni egesz nap is pain in the ass tud lenni... -
#11608 Na mizu, elúszott a tippmix?
link1
link2 -
willis #11607 photoshopot próbáltam egy NETbookon! amibe 1.6 atom proci meg 1gb ram volt. simán ment vele!!!
egy core i3 procis géppel + 3-4gb rammal simán elboldogulsz és az már 160-200 körül nagyon jót kapsz.
méghogy 500eFt? hülyeség. -
willis #11606 És akkor... most még egy uccsó segítség, mert ugyanarra használnám mint... de már csak 100eFt van rá! estébé
nem vagy egy kicsit he? először 500eFt aztán már csak 300eFt. Most akkor mi van? -
saraba #11605 Köszönöm a válaszokat.
És akkor... most még egy segítséget kérnék. Ugyanezekre használnám, mint amit előzőleg leírtam, de árban viszont alább mennék... Olyan 300 körüli gépet ha tudnátok ajánlani, ami megfelelő lenne mindehhez. Köszi előre. -
#11604 Neked egy 15 colos MacBook Pro lenne a legjobb. -
FGB #11603 Szerintem EZZEL elég szépen el lennél, de ha kicsit több kell akkor EZT nézd meg -
saraba #11602 Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni, hogy milyen laptopot vegyek?
Mindenképpen Dell-re gondoltam, de innentől kezdve nem igazán tudom eldönteni melyik gép lenne a legmegfelelőbb.
Elsősorban munkára használnám, azon belül nagyigényű grafikai és fotószerkesztő programokhoz (photoshop, illustrator, indesign, coreldraw, dreamweawer, lightroom, after effects stb.) és különböző videószerkesztő és 3d programokhoz.
Ezenkívül játékra is használnám... [witcher, spellforce, wow, mirrors edge, dragon age stb.]
Árban nem igen szeretnék 450-500 fölé menni.
Kérlek segítsen egy jobban hozzáértő, milyen laptop lenne az ideális ezekhez a cuccokhoz, ami simán viszi mindezt.
Köszönöm előre a válaszokat.
-
#11601 ha az öledbe veszed nincs lófasz hűtés se, rakd vissza szépen az asztalra, vagy vegyél egy laptop párnát ezer forintért minthogy kinyírd a géped.. -
krisz940122 #11600 Most játszottam vagy 10 percet és felment 80 fokra. Pedig csak a Live for Speed-del játszottam ami nem olyan hű de nagy játék. Mit csináljak hogy ne legyen ilyen meleg a laptop? Tudom vannak ilyen laptop hűtők vagy mik de arra sokan azt írják h semmit se ér. -
krisz940122 #11599 Lenne egy kérdésem. A laptopomat az ölembe vettem, és a processzor hőmérséklete felment 90 fokra, sőt egy kicsit még tovább is. Az alja nagyon forró volt. Everest nevű programmal mértem. Ez magas nagyon? Ha az asztalon van akkor 50 fokos a processzor. a 90 fok nagyon magas? Az 50 fok az jó? Előre is köszi a választ. -
Cat 02 #11598 És kézen,vállon cipeled egész nap vagy kocsival ?
Mert nekem még a 14 colos is nehéz :% :D -
#11597 Mindjárt leborulok előtted, komolyan... -
#11596 O te szegény szerencsétlen...
Nekem pl. 15osnél kisebb laptop nem is kellene, fotozom, sokat vagyok uton, sokszor kell a nagyobb screen.
-
#11595 Pici? Hát szerintem meg pont ez az ideális méret. Nagyobbat biztos nem vennék soha. Ha úgy nézzük, most szóltad le a ThinkPad T410-et vagy az MBP 13"-at, ami szerintem a 2 legjobb laptop (feltételezve, hogy arra használjuk a laptopot, amire való). Persze ízlések és pofonok, ezt elismerem.
Ami bosszant, hogy az emberek túlnyomó többsége nem is gondolkodik, csak veszik amit elétolnak olcsón. Legalábbis nehezen hiszem, hogy a 15,6 colos 1366x768-as panel az emberek vágyainak netovábbja. Francokat. A gyártók ezt adják mert nekik olcsó, főleg hogy erre vannak beállítva a kapacitások. Ha holnaptól mindenki csak 14.1-es 1440x900-as panelt venne, fél éven belül ilyen laptopokat dobálnának szaréhugyé. Így meg a többség hülyesége miatt én, meg az a pár normális ember több tízezerrel vagyunk kénytelenek többet költeni.
Namindegy, ez már régóta feszített, jó hogy kijött. No offense. -
#11594 Ezen három közül mindenképpen a Samsung a nyerő szerintem! -
Razero #11593 Kinéztem pár notebookot:
HP Presario CQ56-100SH XR446EA
ACER Aspire 5738Z-452G25MNLNOC
SAMSUNG RV508 NP-RV508-A01HU
Tudtok véleményt mondani róluk...vagy ha van valami jobb tippetek ilyen árkategóriában, meg teljesítményben, akkor szívesen fogadom.
Előre is kösz -
#11592 Ahogy gondolod, de ezt az árat én akkor is sokallom. -
Balee 007 #11591 Nekem mindenképpen fontosa hogy 13" és 14" között legyen mert sokat lenne cipelve és azt mégis csak könnyebb mint egy 15-16"-os gépet, valamint súlyban is kicsit érezhető. -
#11590 Sonyról mint márkáról nem tudok véleményt mondani. A teljesítménye egész jó lehet, bár ez a 14,1-es kijelző elég pici sztem. Az a 155 meg sztem elég sok érte, tekintve h pl. ez kerül újan 200-ba, picit jobb teljesítménnyel és nagyobb kijelzővel is ráadásul. -
Balee 007 #11589 Hellosztok.
Szeretném kikérni a véleményeteket ERRŐL a gépről.
Valóban megéri az árát és jó minőségű a sony laptop? -
#11588 Én is így gondoltam, de egyik helyen ezt olvastam. Gondoltam inkább megkérdezem. Bár, azóta már megcsináltam a frissítést! :-)
Azért köszi! -
willis #11587 ez kb olyan kérdés, hogy ha linuxot vagy wint rakok oprendszernek akkor elveszti-e a garit!
nem, nem veszti el! -
#11586 Bios-t akarok frissíteni a notimon. Elveszíti a garanciát, ha megcsinálom? -
#11585 Küldtem privátot! -
Razero #11584 Persze...tudom, így utólag átgondolva tényleg hülyeség...
Akkor úgy kérdezem, hogy körülbelül 100k van a notebookra, a felhasználása ugyan az. Így tudtok ajánlani pár laptopot ami minőségi és megbízható?
Előre is kösz. -
Inquisitor #11583 Azért amikor már a Celeroncs is kétmagos, meg a jobb Atom procik, akkorne írjunk ilyet, hogy nem kell a két mag. Láttál már olyan flash cuccott, ami a két procit 100%-ban lefoglalja? Pont itt az SG-n is volt pár ilyen ... Manapság az Internet/Videozás témában azért elkell a két mag szerintem. Sajnos ... -
Razero #11582 jah, meg hogy mire kell figyelni, mik a fontosak egy laptop vásárlásakor -
Razero #11581 Helló!
Laptopot szeretnék venni.
Tudtok ajánlani pár márkát, vagy konkrét darabot, ami megbízható, jó, és az ára is alacsony...
A laptopot csak netezésre, msn, filmnézés, meg mondjuk ilyen world, exel, meg hasonló gépigényű programokra használnám...
tehát nem lenne túlhajszolva a gép...igazából nem is biztos, hogy kell egy 2magos proci bele... -
#11580 Köszi! Holnap ki is próbálom! -
#11579 Küldtem privátot. -
#11578 Vártam ezt a reakciót!
Valami használható megoldást nem tudsz mondani?! Vagy esetleg valaki más? -
#11577 DELL Inspiron N5010-54 Fekete ez jónak tűnik -
#11576 akkor az ismerősöd vegye meg -
#11575 Hi!
Van itt valakinek Samsung notija? Olyan problémával találkoztatok már, hogy felteszem a Win7-et és azt írja ki, hogy még 30 napom van az aktiválásig?! Bármilyen loader-rel próbálom, nem sikerül megoldanom, hogy jó legyen!
Tudom, vegyem meg az eredetit... Nem az én gépem, egyik ismerősömé! (az enyémen eredeti van)
Előre is köszi! -
Zozo76 #11574 Ja, a hangja volt a rosszabb. :) -
#11573 Tod vannak a laptopok, netbookok, meg az hordozható, közel asztali gép teljesítményű izék. Azokban csak jelképes az aksi szerepe (afféle olcsó ups). Engem sem izgatna, áram mindenhol van (ott a kocsi, ha mást nem). -
#11572 Nos a 45W TDP Core i7-nek van etvagya... :) Gondolom megspekeltek meg valami dedikalt, nem gyengus VGA-val, e kettovel egy nyugalmi, 3 oras fogyasztas mar szep erteknek mondhato. Nem kell ezen csodalkozni, pofonegyszeru: teljesitmenyhez kell a kakao. -
Zozo76 #11571 Igazad lehet, vegulis mindegy, mar mast "boldogit". Nekem megfelel az alma. :) -
#11570 Hmmm, ez mondjuk relatív. Ha pl. sok benne a flash, az eszi a procát is.