Milyen laptopot vegyek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://moviez.freeblog.hu/-filmkritikák,filmhírek,filmelőzetesek
Minimum details: 22-42 fps, avg 29.6 fps -> in a lower resolution playable
C&C 3
High details: 26-31 fps, avg 29.8 fps -> playable
Call of Duty 6 - Modern Warfare 2
High details: 22-47 fps, avg 31.8 fps -> playable
Crysis Warhead
Low details: 14-34 fps, avg 19.9 fps -> in a lower resolution playable
Counterstrike Source
Max details: 35-148 fps, avg 91 fps -> fully playable
Dirt 2
Low details: 15-27 fps / 23 fps -> in a lower resolution playable
Mirrors Edge
Medium details: 23-29 fps, avg 28.8 fps
Minimum details: 27-46 fps, avg 34.9 fps -> fluently playable
NFS Shift
Minimum details: 24-32 fps, avg 28.5 fps -> playable
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
Errõl a géprõl http://ipon.hu/webshop/product/asus_k50id_sx069d/138346 van valakinek valami személyes tapasztalata?Mennyire lehet elég a benne lévõ videókártya?
meg egy kerdes: az Acer laptopokrol mit tudsz? jok, megbizhatoak? mert ahogy a neten olvasgattam elegge megoszlanak a velemenyek.
Saor Alba
De amúgy annyiért fasza, bár 163-ért meg van ennél sokkal jobb, az árkülönbség meg elhanyagolható.
17.3 inch LED kijelzo, Core i5 2260 MHz, 4096 MB ddr3, 5650 gddr3 1gb, 640 GB hdd.
Acer Aspire LX.PXB0C.0097741G-434G64Mn
Ez nem rossz gép hát a VGA az csodára nem képes.
Laptopot szeretnék vásárolni,fõleg filmnézésre,netezésre és játékra.Keret 150k-200k között,ennél nagyon drágábbat nem akarok.Nézegettem a neten,de nem igazán találtam meg a megfelelõ választást,amik szimpatikusak voltak azok már sehol sem kaphatóak.Szóval várom az ötleteket és a segítséget.Köszi szépen!
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
Hardveresen játsza le az .mkv konténeres HD filmeket is (ION - 9400M kártya van benne), könnyû, az akksi elég jól bírja, és 1366x768-as LED-es kijelzõs. Van HDMI kimenete is. Jelenleg 90e körül van az ára.
esata csatlakozós gépek szerintem olyan 120-tól kezdõdnek celeronos procival, 4500-as integrált intel vga-val (ami kérdéses, hogy a HD filmeket hardveresen viszi-e) pl. Toshiba L500
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
Nagy dilemmába kerültem. Adott két noti de nem tudom eldönteni hogy melyik lenne a jobb. Ezek lennének:
1. Acer 5542G
2. Asus K50AF
Árban kb ugyanaz a kettõ ezért nehéz a döntés mert ha jól olvastam utána akkor nagyjából tudásban is ugyanazt tudja a két masina. Az Acer mellett szólna a nagyobb merevlemez meg talán az hogy nem olyan fényes a felülete a kartámasznál. Az Asus mellett szól a 2év garancia és a jobb proci valamint nemrég volt szerencsém ilyenen gépelni és engem meggyõzött a billentyûzet. Ellenben hallottam olyanokat hogy az Asusnak a magyarországi szervize nem éppen a legjobb ezért is félek kicsit tõle.
Remélem érthetõ volt hogy mi a "problémám" a választással és ezért szeretném a ti segítségeteket és tapasztalatotokat kérni. A pénz már megvan csak nem tudom melyiket érné meg jobban ugyanis nem 1-2 évre szeretném a gépet (fõleg net és filmnézés de ritkán kis játék akár minimum grafon is).
Lenovo ThinkPad T400; Sennheiser HD 201; Merida Matts TFS Trail 350D
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
Saor Alba

Saor Alba
Laptop-netbook kategóriában meglehetõsen alkalmas játékra, és akár 7 óráig is bírja az akksi.
Vicc ez a keszulek.
Saor Alba
Na ezt megérné nem itthon megvenni...
Ez legalább magyar billentyûzetes, magyar oprendszerrel. Paviliont szerintem nem nagyon érdemes külföldrõl venni.
Bár a jó HP gép nem a Pavilon-nál kezdõdik...
Itt az akkumulátor üzemidõvel lesz gond, de vehetsz hozzá 12 cellást vagy jobb dubla 6 cellásat EVxx
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
Laptopot keresgélek én is, bár kevésbé kemény követelményeim vannak a hordozhatósággal szemben. A helyzet az, hogy második gépnek kéne, amin a gyerkõcök játszanak, meg a tévére kötve hdmi-vel multimédia cucc lenne. Se HTPC, se más desktop gép nem kell, tudom saját hüjeség, de ugye azt nem akarom, hogy a tévén netezzenek, vagy játszanak /plazma a szerencsétlen/, ha meg már monitort kéne venni, akkor szgépasztal-ahhoz meg szék kell, stb. - az meg nem fér be (és hüjén is nézne ki), szóval elpakolható masina kell. 250k-t szánok rá. 17colost gondoltam, de a 15,6-os is még jó lehet, alap, hogy minimum hd5650-es szintû graf kártyája legyen, és ugye bírnia kellene 10-12 órás "mûszakokat" (tehát jó hûtés). Na erre kérnék tippet 😊.
Nekem van egy alap jelöltem: HP DV7-4051SG, ami Ausztriában 730-750 euro, de ezzel két bibi van, egyrészt tesztet sehol sem láttam róla, másrészt meg az osztrákok nem szívesen szállítanak hozzánk.
#10349: Neked is ilyesmi van? Amúgy nem tudom, lehet, hogy azért is van, mert gépelés közben néhány billentyûnek a szélét ütöm le és úgy nem nyomódik be esetleg telesen... nem tudom... furcsa😄
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx