Milyen laptopot vegyek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Visszatérve erre, csak olyan bolt kellene ami megbízható, ezért hajlok az Ipon felé.
ÉS 5650 nincs 240 alatt sajna...csak 5470, aminél a GT330 sokkal jobb.
ÉS 5650 nincs 240 alatt sajna...csak 5470, aminél a GT330 sokkal jobb.
Dell hompedzs (US, UK) - testreszabhatod bizonyos szinten a notit a kivanalmaidnak megfeleloen... <#alien>#alien>
Saor Alba
1. Értek a PC-khez.
2. Hiába mutattok sokat meg keresgélek, egyszerûen nincs olyan összerakva amilyen kéne, ezért lenne jó hogy én összeválogatom és legyártják kihozzák nekem. 😄
2. Hiába mutattok sokat meg keresgélek, egyszerûen nincs olyan összerakva amilyen kéne, ezért lenne jó hogy én összeválogatom és legyártják kihozzák nekem. 😄
oké,csak hát annyit mutattunk már neki, és még ezek közül se tudodd választani 😄
#10447: még nem most kezdõdik úgy se, kicsit tudsz várni, vagy add el az asztali géped és vegyél valami nagyon jót, 😊
#10447: még nem most kezdõdik úgy se, kicsit tudsz várni, vagy add el az asztali géped és vegyél valami nagyon jót, 😊
Te, amúgy miért nem vársz még egy kicsit, és gyûjtesz hozzá, hogy kompromisszumok nélkül - vagy legalábbis kevesebbel - vásárolhass?
Ugyanezt linkeltem, csak 176e-ért...de lehet, hogy elírás, mert más boltokban meg 5470-es videokártyát írnak...mindenképp érdeklõdje le telefonon vásárlás elõtt szerintem.
Nem rossz, csak a VGA hurka az 5650-hez kepest. (link)
"HP-t nem veszek, mert 1 éven belül 25%-os hibahatárt produkál..."
<#rolleyes>#rolleyes>
"HP-t nem veszek, mert 1 éven belül 25%-os hibahatárt produkál..."
<#rolleyes>#rolleyes>
Saor Alba
Az utóbbi idõben 6 HP gép fordult meg a kezem közt (Mini, Envy, Pavilionok), és mindegyik hibátlanul mûködik azóta is. Úgy tûnik én kifogtam a 75%-ot... 😛 Már ha egyáltalán így értetted azt a mondatot. 😛
Mellesleg ha egy termékre 2 év garancia van, akkor 2 évig nem kell izgulnod, míg ha csak 1, akkor csak egy évig tart az izgalommentes állapot. 😛 Persze az ACER garija is bõvíthetõ, de akkor meg már nem annyiba fog fájni a számla.
...de ha már 1 éves garis ACER, akkor is inkább pl. ez: KATT, semmint amit kinéztél végül. Ramot lehet belerakni akár késõbb is, míg a videokártya csere sokkal macerásabb - ha egyáltalán megoldható, és természetesen gari vesztéssel jár.
Mellesleg ha egy termékre 2 év garancia van, akkor 2 évig nem kell izgulnod, míg ha csak 1, akkor csak egy évig tart az izgalommentes állapot. 😛 Persze az ACER garija is bõvíthetõ, de akkor meg már nem annyiba fog fájni a számla.
...de ha már 1 éves garis ACER, akkor is inkább pl. ez: KATT, semmint amit kinéztél végül. Ramot lehet belerakni akár késõbb is, míg a videokártya csere sokkal macerásabb - ha egyáltalán megoldható, és természetesen gari vesztéssel jár.
HP-t nem veszek, mert 1 éven belül 25%-os hibahatárt produkál...
Meg AMD proci nem kell...
Viszont a VGA az <#yes>#yes>
Meg AMD proci nem kell...
Viszont a VGA az <#yes>#yes>
Akkor már inkább vedd az új Paviliont. Igaz, hogy a procija gyengébb, de a videokártya erõsebb és DX11-es. No és a garancia is 2 év rá, szemben az ACER 1 évével. (és ez esetben az elveidet sem kell feladnod. 😛)
Az ebben található geforce gt 330 mennyivel tud többet a hd5470nél?
http://moviez.freeblog.hu/-filmkritikák,filmhírek,filmelőzetesek
Az lenne a kérdésem, hogy az miért van, hogy:
Itthon, ha töltöm, vagy csak épp hálózatról használom és végigsimítom a notebookom tetejét (ami alumíniumból van), akkor érzem, hogy áram alatt van... VIszont a barátnõmnél ezt nem tapasztaltam...
Lehet, hogy nem egészen jó az elosztóm földelése? Lehet nem egészen egészséges ez a notebookomnak?
Itthon, ha töltöm, vagy csak épp hálózatról használom és végigsimítom a notebookom tetejét (ami alumíniumból van), akkor érzem, hogy áram alatt van... VIszont a barátnõmnél ezt nem tapasztaltam...
Lehet, hogy nem egészen jó az elosztóm földelése? Lehet nem egészen egészséges ez a notebookomnak?
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Ja mar ennyi penzed lett? <#alien>#alien> Akkor: link <#alien2>#alien2>
Saor Alba
Errõl egy tesztet és véleményeket tudtok mondani?
Köszönöm
Köszönöm
A véleményeteket kérném errõl a géprõl ár/teljesítmény arányban mit gondoltok róla, esetleg valakinek tapasztalat, mi, hogyan futhatna rajta. Esetleg valami kedvezõbb ajánlat ebben az árkategóriában, ha lehet Ati kártyával, intel procival. Elõre köszönöm.
kerestem ,de csak 1 másik oldalt találtam ,ahol jóval többe kerül. kössz
Google barátod 😊
vagy ha 200k-ért tudtok jobbat, akkor az is jöhet 😊 nem ragaszkodom ehhez, de ilyen árért szerintem messze a legjobb.
hali
van EZ a laptop, amit még itt linkeltetek. azonban errõl az oldalról elfogyott, de ez nagyon megtetszett, tudnátok mondani egy másik oldalt, ahol meg tudom venni? nem találtam :|
van EZ a laptop, amit még itt linkeltetek. azonban errõl az oldalról elfogyott, de ez nagyon megtetszett, tudnátok mondani egy másik oldalt, ahol meg tudom venni? nem találtam :|
Az AMD alapvetõen nem rossz, viszont amit linkeltél Pavilion, na abban egy elég gyenge processor van. (pl. az i3 hoz képest)
Egy n?nek legalább két férfira van szüksege: Az egyik ápolt, finom, gyengéd, kedves, ?szinte, megért?. A másik, pedig nem meleg.
Ááh, még nem jött össze.. De szeptember 30.-igmég van idõm, minden nap hozzávágnak egyet valakihez. Hogy jó-e? igazából nem is érdekel, ingyéé' mindegy 😊 Az egyetemre rohangászni vele a buszon/metrón pont jó lenne, nem a laptopom nyúznám.
Annak a CPU-nak a teljesitmenye boven jo egy laptophoz... 😊 Eleg az 5650-hez is szvsz.
Saor Alba
No andrejfej, nyertél netbookot? Kiderült már, jó gép? 😊
Az új Pavilion. DV6-osok esetén a 3. generáció. 😊 A touch padot az Envy sorozattól örökölte, vélhetõen sokkal jobb, mint a korábbi touch padok, valamint ha minden igaz, akkor fém vázat is kapott. Ezek az új AMD procik gyengébbek, mint az Intel i szériája, kérdés - játékok esetén mennyire. Jó lenne egy teszt lassan errõl az új Pavilionról...
HAli!
Tudnátk pár lyan laptopot ajánlani amiben HD 4650 vagy 5650 videókari van? Vagy van olyan oldal, ahol hardware szerint rákereshetnék laptopkra?
Tudnátk pár lyan laptopot ajánlani amiben HD 4650 vagy 5650 videókari van? Vagy van olyan oldal, ahol hardware szerint rákereshetnék laptopkra?
Fagyásról egyelõre nem volt szó, csak a Toshiba értékeihez képest jóval magasabb hõmérséklet adatokról...szóval a lényeg az volt, hogy a Toshiba értékei egyáltalán nem magasak...
Ez milyen?