16455
-
#11649 aki akarja az a számzárasat és a kulcsosat is 4 másodperc alatt kinyitja kb, de simná elvágom a drótot aztán volt laptop nincs laptop, szerintem felesleges:D -
#11648 Sziasztok! Tudom, hogy annyira nem illik ide a kérdésem, de hátha tudtok segíteni. Nmrég vettem egy Lenovo G565-ös notit. Akarok venni hozzá Kensington zárat. Érdemes-e venni és ha igen, akkor számzárasat vagy kulcsosat? Köszi! Üdv! -
FGB #11647 Kíváncsi vagyok mikor jelenik meg az első noti AMD Brazos platformal. Már nagyon várom egy ilyen gép teszt. Remélem már gyártósoron vannak :D
Szerintem kivárok egy ilyen vasra a Dell-től, és ha még olcsóbbak is lesznek... erre nagyon kíváncsi leszek... -
Cat 02 #11646 Szerintem olcsóbban kijössz, ha feltöltöd. -
#11645 senki nem mondta, hogy ott nincs:) -
#11644 "Akkumulátor élettartama (óra) 3"
tehát 3 óra használat után vehetek egy új akksit?:D -
#11643 De hát ez nVidiánál is van TurboCache néven, nem? Vagy az más? -
#11642 A VGA rendelkezik sajat "fedelzeti" memoriaval -> 512MB. Nos, ez most ha kulonbozo grafikai feladatok eseten nem bizonyul elegsegesnek, a grafikus processzor kepes "lecsippenteni" a rendszermemoriabol. Az ATI a "HyperMemory" fantazianevet adta ennek a ficsornek. -
JackMeadow #11641 Erről mit gondoltok?: Sony
ez parszt nyelven mit jelent? Video RAM memória
512 MB
Teljes grafikai memória
Kb. 2230 MB
Megjegyzés
* Teljes elérhető grafikai memória a grafikus memória osztályozására vonatkozik, ami a működés körülményeitől, az eszköz-illesztőprogram verziójától és a rendszermemória méretétől függ -
Balee 007 #11640 Kösz az eddigi segítséget
Most már egészen biztos hogy ez a HP lesz. Amint megvan írok véleményt róla ha gondoljátok :) -
#11639 Na, ez egesz jo.
"Ezen egy esetleges notebookhűtő segíthet valamilyen szinten?"
Termeszetesen. -
#11638 A szemetet ne vigye ki ennyiért? :DDD -
#11637 Erre inkább inteles asztali gép lenne megfelelő. -
#11636 Ennyiből nehéz lesz! -
JackMeadow #11635 Laptopot szeretnék venni kb 150 körül van rá keret, 3d, re video és kép szerkesztésre használnám eslő sorba, tudtok ajánlani esetleg valamit? :)
nem sok támpontom van nem értek a hardwares részhez -
Balee 007 #11634 Időközben utánajártam kicsit a dolgoknak és találtam egy viszonylag jó gépet ami még beleférne a keretbe de csak nagyon szűkösen, ám legalább új lesz a gép 2 év garanciával..
Konkrétan a HP Pavilion DV6-1130EH-ról lenne szó: LINK
Ahogy néztem ebben elég jó a videó kártya. Tudom hogy se ez se a proci nem mai gyerek, de én sajna nem engedhetek meg magamnak ennél jobbat. Olvastam róla tesztet és csak attól félek hogy nagyon túl fog melegedni. Ezen egy esetleges notebookhűtő segíthet valamilyen szinten? -
Zozo76 #11633 nem az a lenyeg hogy mennyi a proci homerseklete, hanem hogy gyakorlatilag nem hallog a hutes hangjat szinte sosem. -
Balee 007 #11632 Értem hogy új, de nekem a nagyon max az 150K lenne ezért gondoltam inkább erre mert azért jobb mint amit 150ért újonnan kapok. -
EdemX69 #11631 köszi a választ! nah arra a procira kíváncsi leszek :) -
#11630 "Nem oly reg" valami csoda folytan meg 200 korul dobaltak a HD 5650-el szerelt Vaio-kat, erdemesebb lenne egy olyanra beruhaznod szvsz.
Ez meg zsir uj: link. -
#11629 Ez nagyszeru hogy a csajod vigan elvan egy 5 eves programmal, nem az volt a kerdes hogy "megy". Megy a Need for speed is 640x480 /15 fps-el... A teljeserteku, gyors hasznalatrol van szo, a Photoshop egy komolyabb 2 magos gepet is megizzaszt nemhogy a harmatgyenge atomot a fingnyi 1GB ramjaval. Megy a CS4 is, akinek van 400 kilo turelme es szeretni szivatni magat, vigan tudja hasznalni... :) -
#11628 Ha csak 4-5 hónap múlva kell, természetesen érdemes várni. Na nem az árak miatt, hanem mert ugyanazért a pénzért jobb gépet fogsz kapni.
Jönnek a Sandy Bridge procik jövő héttől a laptopokba is. -
EdemX69 #11627 egy ilyen gép elvinné szerintetek a starcraft 2-t ultra grafon??
http://www.focuscamera.hu/acer_as7740g_464g64mn_lxplx02473_173_core_i5_460m_253ghz_4gb_640gb_w7hp_notebook-42483.html
(nem szúrhatok be linket még!)
vagy inkább HD5730 kéne neki?
jah és kérdeztem már de megkérdezem újra:
Nem e tudjátok h az árak mikor mozgolódnak? (úgy értem h újév elején vagy inkább a végén vagy mikor új szériák jönnek...)
nekem kb. 4-5 hónap múlva lesz rá igazán szükségem inkább várjak vele?
köszi a válaszokat előre is! -
#11626 Azért az Apple hűtését ne állítsuk be elitnek, mert nem az. Nem is lehet, mivel feláldozták a jó hűtést a design oltárán. Persze biztos jobb, mint egy átlag konzumer gépé, de egy ThinkPad-hez képest sehol sincs.
Ugyanannál a youtube HD videónál, hasonló hardver esetén nálam a TP hangtalan, és 20 fokkal hűvősebb a procija mint egy MacBook-é. -
Balee 007 #11625 Nézd nekem nem az a lényeg hogy minden játékot fullon vigyen a gép. Tisztában vagyok vele hogy a laptop nem játékra való. Nekem ha már egy NFS Shift-et meg egy DiRT 2-t közepes felbontáson visz natív felbontásban azzal bőven megelégszek. Arra meg szerintem jó és ha igaz amit a minőségükről mondtál akkor ez lesz a befutó nekem. -
#11624 személy szerint én azért nem szenvednék vele:D -
#11623 Ja az nem is kerdes, persze, hogy nem, csak Solten irta lentebb, hogy ps + netbook: "jahogyne". -
#11622 " azon belül nagyigényű grafikai és fotószerkesztő programokhoz (photoshop, illustrator, indesign, coreldraw, dreamweawer, lightroom, after effects stb.) "
amire ő használná, arra nem való -
#11621 Miaz, hogy nem ott kezdodik???
Az egy profi szoftver például fotómanipuláláshoz, amit a netbook-on remekul lehet használni 15mpx-es fotokhoz akár.
Erre való a netbook? Nem.
Megy rajta a PS használhatóan arra amire a csajnak kell? Megy.
Mi a kérdés? -
#11620 ja, de photoshop nem ott kezdődik, hogy egy 800x600-as képet átméretezünk 640x480-ra:)
pl megnézném a csajod netbookján egy 22megás psd-t párszáz layer-el hogyan viselkedne:D -
willis #11619 ha akksiról megy akkor akad vele, viszont hálózati töltővel simán vitte. -
#11618 Mi a baj?
Csajom szimpla netbookján is vigan szalad a Photoshop CS2. -
Zozo76 #11617 Az a baj hogy a PCs laptopok hulye modon alulrol vagy esetleg meg oldalrol szivjak be a levegot es oldalra nyomjak ki. Nemtom, az Applen kivul csinal-e meg valamelyik gyarto olyan hutest ami a billentyuzetbol sziv es hatra a monitor fele viszi ki. Ja es hangtalan. :) -
#11616 Sziasztok Ezta gépet néztem ki minap, kérdés mennyire érdemes megvenni? Vagy tudtok jobbat ilyen áron? -
FGB #11615 legyen 200e és még mindig DELL -
krisz940122 #11614 Kösz a választ :) -
#11613 a hp nem új -
#11612 Hello.
"MINDEN MAI JÁTÉKOT FULLON VISZ!"
Hohoho... A GT230m... Igaz lehet, 800x600-as felbontas eseten.
A Vaio-k eleg tisztessegesen ossze vannak rakva btw, remek cuccok. -
saraba #11611 Bocsi a kavarásért, de most közöltek velem valamit, ami most anyagilag le fog húzni, ezért le kell faragnom a laptop árából, nem költhetek rá annyit, amennyit eredetileg terveztem... : /
De nagyon szépen köszönöm a segítséget! -
#11610 "photoshopot próbáltam egy NETbookon! amibe 1.6 atom proci meg 1gb ram volt. simán ment vele!!!"
? Jahogyne' mikor a hd flash video akad vele...