Milyen laptopot vegyek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Még régebben Solten ajánlotta ezt a laptopot. Most hogy már alig több mint 130K rászántam magam, de kicsit vacilálok. Páran azt mondták hogy az Asus garancia intézése nem éppen a legjobb. Szerintetek ebbõl mi lehet igaz? Esetlegesen hasonló teljesítményû és áru gépet tudtok ajánlani? Lényeg hogy a CMR DiRT elmenjen rajta még ha minimumon is. Ahogy néztem legalább egy 4570es ATi kell ehhez. Ha jól tudom akkor az 5145 is az cask emelt órajelekkel.
Lenovo ThinkPad T400; Sennheiser HD 201; Merida Matts TFS Trail 350D
AMD M880G Chipset
NEW! The 2010 AMD Mainstream Platform
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
Saor Alba
Lenovo ThinkPad T400; Sennheiser HD 201; Merida Matts TFS Trail 350D
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
köszi a válaszokat a másik kérdésre, valószínûleg az integrált VGA-sat fogják megvenni, mert azt valami ismerõsüktõl meg tudják szerezni...
A filmek driver-ben is meg vannak támogatva, amit sok program kihasznál
pl egy ilyen Splash TV tuner program, de sok száz ilyen program van még
ATI™ for GPU Hardware Acceleration
ATI Radeon™ 2xxx, 3xxx, 4xxx, 5xxx Series with ATI Avivo™ UVD support
Volt régebben egy 2D Teszt is az ATI volt a leggyorsabb, az még Nvidia-t is megverte több, mint 100%-al ebben. (ATI HD topicban linkeltem is kb 3éve) és szebb képet is tud adni.
Egyedüli negatívumnak a billentyûzetet mondanám... nagyon csapkodni kell, hogy minden betût befogadjon, mert ha gépelek ezerrel, mint a pcm klaviatúráján, akkor kihagy 1-2 betût... normális ez, vagy esetleg hiba?
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
nekem kb2730 pontot dob defaulton 2gb rammal 3Dmark06-al
2005-2006-os gamek szépen futnak mediumon
Intel GMA 4500MHD - ezzel max flash játékokat lehet játszani talán,
fogyasztása a teljesítményéhez képest sok.
SONY VAIO VPC-EB1M1E Intel Core i3 330M 2.13GHz, 15.5", 4GB, 500GB, ATI Mobility Radeon HD 5650
Toshiba Satellite L650-116, 15.6' LED 16:9 (1366x768) , Core i5-430M (2.27GHZ), 4 GB (2+2GB DDR3/1066Mhz), 500GB (5400 rpm), ATI HD 5650-1024MB VRAM
ugyanannyiba kerul a ket laptop. melyiket erdemesebb megvenni? a toshibaba jobb a proci. erdemes csak azert sony-t venni mert az sony?
úgy sejtem, hogy erõsebb az ati...ha igen, mennyivel? ismerõsömnek kéne, szigorúan netezésre, filmnézésre, stb...semmi játék
Nekem 1100 dodóért jött házhoz az Envy 15 ebay-rõl plusz egy kis ÁFA (összesen kb. 270e volt forintban) - igaz "csak" i5-ös procival és 320-as vinyóval, valamint 1366x768-as natív felbontással (mondjuk nekem tökéletesen elegek ezen paraméterek), de már teljesen megszoktam a bill.kiosztást, mint látod nem ékezetek nélkül írkálok. A hosszú í alt+ctrl+J-vel jön elõ, minden másnak adott a helye...
Köszönöm szépen a segítséget mégegyszer!😊
Amúgy bocsi ha sok kérdéssel traktállak csak örülök, hogy válaszol valaki😊
#10321: mittomen' nem ismerem a boltot... 😊
Saor Alba
Már csak egy kérdés: ez a bolt mennyire megbízható? Mert itt a legolcsóbb ez a gép, árgép ezt adta ki elsõnek, de mondjuk 5 csillagot kapott, szóval csak megbízható😄
Esetleg még néztem egy ilyet:link Ebben van optikai meghajtó, 8 cellás, meg ahogy hallottam ez az UL széria "legendás"
habár az ára itt húzós, de máshonnan meg lehet rendelni úgy 180ért ha jól láttam.
Saor Alba
Saor Alba
Valamint 6 cellas akkuval szerelt, egy teszt szerint 3 es fel orat bir atlagos hasznalattal.
Saor Alba
Saor Alba
good man... <#alien>#alien> <#alien2>#alien2>
Ez a Misi 5470-el szerelt...
Saor Alba
MSI
Az a baj, hogy úgy látom az Acer kifogyott 190-210 között és ez nagyon aggaszt, nem akarok Nvidia-st venni 😄. <#shakehead>#shakehead>
Saor Alba
A procija legalább C2D nem celerocs.