16455
-
#11689 Ilyent vettem kb. egy hónapja! Csak ajánlani tudom! Ennyiért meg főleg! -
#11688 150e ft-ig milyen laptopot ajánlatok ami megbízható főleg irodai munkákra, netezésre, de azért ne integrált intel videokártya legyen benne, hanem olyan ami stabilan alkalmas alap grafikai programok futattására is.
Konkrétan ezt néztem: Lenovo IdeaPa G565A Vélemények?? -
EdemX69 #11687 A videókari miatt megérné a kisebb proci és a kisebb kijelző? vagy a márka miatt?
az 5650-nél a 5730 csak egy picivel jobb nem?
megnyugodtam akkor ha nem dolgozik vele együtt.. :) -
#11686 1 grammal könnyebb, vastagságra egyforma nem?
amúgy ebbe sokkal erősebb hw van, kíváncsi leszek majd valami tesztre, mennyire megleszik stb -
#11685 Szuperkönnyű és ultravékony laptop a Samsungtól
"Valószínűleg a 13 hüvelykes MacBook Air műszaki paramétereivel keltek és feküdtek a Samsung tervezőmérnökei, de végül sikerült a bravúr és az Apple gépénél vékonyabbra tudták "lapítani" a 9 Series laptopot."
-
#11684 Hi. Esetleg: link.
"jah és az érdekelne még h az új proci a meglévő videó karit segítené vagy csak egyedül működne?"
Ha a Sandy-re gondolsz, 100% hogy nem dolgozik egyutt Nvidia ill. Ati VGA-kkal... :) -
EdemX69 #11683 PLZ help! Úgy alakult h mégis most kell vennem laptopot 240k a plafon!
http://www.mobilx.hu/index.php?dispatch=products.view&product_id=34804
ezt néztem ki ennél tudtok jobbat? a lényeg a játék lenne! (StarCraft 2 Full-on)
A Sandy-s procikat így nem tudom megvárni szerintetek lejjebb menne mindenek az ára?
jah és az érdekelne még h az új proci a meglévő videó karit segítené vagy csak egyedül működne? (csak h tisztán lássam a helyzetet)
köszi előre is! -
EdemX69 #11682 mikor jönnenk piacra a Sandy Bridges procival felszerelt laptopok? -
EdemX69 #11681 Router-ből a Linksys és a D-Link szvsz a legjobb vétel, esetleg TP-Link!
az SMC abszolút a belépő kategória! -
Razero #11680 Wireless rourerre gondoltam -
Razero #11679 Köszönöm a válaszokat!
És esetleg van valami márka, mi már bevált sokaknak megbízható és ajánlják? -
#11678 de ő most vette, gondolom akkor nem valami régi szar:D -
#11677 Jah és tudok olyant mutatni, mert kb. egy hónapja passzoltam el egy olyant, mert alapból nem volt benne, csak pcmcia-os bővítésre volt lehetőség. -
#11676 Ki tudja, akár tönkre is mehet benne és akkor volt-nincs! -
#11675 mutass egy notebookot, amiben nincs wifi:D -
#11674 Router/switch és sok kábel vagy ha kényelmesebb megoldást akarsz, akkor vezeték nélküli router+ valami wlan-os cucc a számítógépedbe, feltéve, hogy a notiban beépített vevő. -
Razero #11673 Helló!
Van otthon egy PC-nk, ami csatlakozik a netre, és most vettünk egy notebookot. Ezt mivel tudom a legegyszerűbben, legolcsóbban rákötni a már meglévő netre, vezeték nélküli kapcsolattal?? -
Balee 007 #11672 Hellosztok
valahogy sejtettem hogy még várnom kell egy kis időt a laptop vásárlással. Most találtam egy szerintem best buy-t egy packard bell személyében: link
Magáról a márkáról mi a véleményetek? Minőség és megbízhatóság szempontjából jók?
Ha az akkor valószínű inkább ez lesz mert azért mégis csak 20k-val olcsóbb mint a HP és teljesítményre meg majdnem ugyanazt hozza. -
EdemX69 #11671 akkor itt a sandy bridge-es proci letiltja ha valami illegálisat (vagy akármit) akarnánk sokszorosítani??? :O
és amúgy ezt a beépített grafikus gyosítás (a prociban) ki lehet használni úgy is h mellette megy egy rendes VGA is? ergo azt gyorsítja/segíti?
-
FGB #11670 hát ahogy nézem a 3D Mark eredményeket nem hiszem, hogy az a +92 pont megérne 528$-t.
#11669: a hardveres védelem feltörésél az a baj, hogy azt nem fogja megoldani minden mezei user, én nem értek hozzá de nem fogok rá pénzt áldozni, hogy feltörjék nekem a védelmet. akkor inkább veszek egy olyan notit, amiben AMD muzsikál, amiket olvasgatok róluk egyre jobban arra hajlok, hogy AMD Liano-s legyen a következő notim. -
#11669 asszongya: "feltörhetetlen hardvervédelemet " na, az az, ami nem létezik!? -
#11668 Omg, tenyleg... Biztos aranyat is tartalmaz vagy ilyesmi... -
Terence007 #11667 Wow, nem nagy kicsit a lépcső árban az első kettő között? :) -
#11666 Hehh, errol az inteles-masolasvedelemrol gozom se volt... :))
Hardveres video-másolatvédelmet nyújt az Intel új processzora
Viszont "haladasnak" nevezheto hogy a desktoppal ellentetben, egyik mobil Sandy Bridge verziobol se hereli ki a Hyper-Threadinget az Intel...:
-
FGB #11665 Hát akkor megvárom a LIano-kat. :D -
#11664 Ha teljesitmenyt varsz, meg kell varnod a Lliano-t, a Zacate a CULV-ok ellen megy, az Ontario meg az Atom-ot nyugdijaztatja:
“Zacate” (18W max)
AMD E-350 with AMD Radeon HD 6310 Graphics (dual-core CPU at 1.6GHz and dual DX-11 SIMDs at 500MHz) (NOTE: SIMD = 80x total Vision Engine nanocores for parallel computer capability and graphics)
AMD E-240 with AMD Radeon HD 6310 Graphics (single-core CPU at 1.5GHz and dual DX-11 SIMDs at 500MHz)
“Ontario” (9W max)
AMD C-50 with AMD Radeon HD 6250 Graphics (dual-core CPU at 1.0GHz and dual DX-11 SIMDs at 280MHz)
AMD C-30 with AMD Radeon HD 6250 Graphics (single-core CPU at 1.2GHz and dual DX-11 SIMDs at 280MHz) -
FGB #11663 azért remélem lesznek erősebb procik is ahogy néztem az E-350 az SU9300 teljesítményének felel meg, ha hiszünk a Cinebench R10 pontozásának (notebookcheck.net), akkor a P320-as 58%-át nyújtja teljesítményben. Intel új processzorai számomra meg felejtős lesz a hardveres másolás védelem miatt. -
#11662 5 oran keresztul siman mukodik egy optimusos gep is. Megfeleo akkuval nem lehetetlen a 10 ora (E-350 18W TDP). Meglatjuk... :) -
#11661 "A gyártó szerint az akkumulátora akár 10,75 órás használatot is lehetővé tehet." Akkor ezt nyugodtan megfelezhetjük gondolom. De azért 5 óra se rossz. Biztos jó cucc, de külsőre nem tetszik annyira. -
#11660 A HP elenjar az AMD-s termekek eseten, a Brazos-cuccuk (Pavilion dm1) Jan. 9-en jelenik meg:
"A Brazos platformos gépben a kétmagos, 1,6 GHz-es E-350 APU dolgozik, ami egy DirectX 11-et és WebGL-t támogató Radeon HD 6310-es IGP-t rejt. Emellett 750 GB-os merevlemezt, 3 GB memóriát, Dolby Advanced Audio hangrendszert és Wi-Fi kártyát is kapott, továbbá opcionálisan GPS-szel is ellátható. A gyártó szerint az akkumulátora akár 10,75 órás használatot is lehetővé tehet."
(PH!) -
#11659 Veszek is egyet jövő héten a Lenovo notimhoz. -
#11658 Oh, értem. :) -
#11657 Köszi mindenkinek az infókat! -
-
Cat 02 #11655 Lapotokon van neki hely, abba kell belerakni. -
#11654 És akkor van egy vmi heveder, ami rá van téve a laptopra, hogy átfogja az egészet, és az van lezárva? Mondjuk nem rossz, bár picit túlzásnak érzem. :) -
#11653 Erdemes szvsz, mert kituno vedelem az un "besurranasos tolvajlas" ellen (otthagyod a koliszobaban, stb), es nem mindeni jarkal 40-50 cm-es drotvagoval :) Szamzaras annyiban jobb hogy nem hagyod el a kulcsat... :D -
#11652 aha:) -
#11651 Ezt úgy kell elképzelni, h le van zárva, mint a bicikli? :D -
Cat 02 #11650 Valami nyomkövető cuccnak szerintem is több értelme lenne.