Milyen laptopot vegyek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
köszi hogy közbeszóltál <#eljen>#eljen> csak szemléltetni akartam hogy kicsit drágább gépeknél is jobb az ati 😊
pont erre volt kíváncsi <#eljen>#eljen>
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
Az Intel beépített VGA-k mennyire jók?
Helló Srácok! Segítségetek szeretném kérni. Egyszer már segítettek egy gépet összerakni, örök hála mindenkinek, jó kis banda. Viszont most egy laptophoz kérnék tõletek véleményeket. Szóval max. 140 ezerbõl tudnátok ajánlani gépeket? Ha lehetõség van rá, akkor jó lenne ha lenne hozzá táska és egér is! Elõre is köszönöm! Hy
Szia!
A RAM-ból vesz le magának min. 64 max. 256 MB memóriát.
(A méretét a BIOS-ban te tudod beállítani)
Ált. Ez INTEL IGP szokott lenni.
A RAM-ból vesz le magának min. 64 max. 256 MB memóriát.
(A méretét a BIOS-ban te tudod beállítani)
Ált. Ez INTEL IGP szokott lenni.
Sziasztok!
Ez mit takar szerintetek?:64-256MB megosztott video memória
Az egyik laptop-hoz van írva.
Ez mit takar szerintetek?:64-256MB megosztott video memória
Az egyik laptop-hoz van írva.
Oké, nem rossz nincs natív még angol nyelv se a honlapon nem beszélve a supportról és bill. stb. 😄
ÉN a nagy nevektõl várnám ezt a lehetõséget...
ÉN a nagy nevektõl várnám ezt a lehetõséget...
Na akik eddig rinyáltak, hogy nincs konfigurálási lehetõség és magyarországi szállítás, azoknak itt egy lehetõség: DevilTech
Német cég, alapból 2 év garit adnak a laptopjaikra, az oldalukon összeállítható a kívánt konfiguráció, és Magyarországra is szállítanak. Ahogy néztem az áraik egész jók, és kb. egy hét alatt elkészül a kívánt konfiguráció!

Német cég, alapból 2 év garit adnak a laptopjaikra, az oldalukon összeállítható a kívánt konfiguráció, és Magyarországra is szállítanak. Ahogy néztem az áraik egész jók, és kb. egy hét alatt elkészül a kívánt konfiguráció!

Értem, amúgy a Platinát tervezem beszerezni majd kicsit késõbb az ugye 90 napos, addigra össze jön rá a pénz, sajnos most nincs rá több, amúgy is egyetemre kell "csak" így ez is több mint jó. 😊
Amikor én árultam õket, még 90 napos volt mind, meg kevertem valahol pl. Toshiba plusz garival is. Nekem az Acer gépekkel kb 140K ártól fölfelé semmi bajom, a "márkás" gépeket is csak a gari idõ miatt hoztam fel.
Sziasztok! A Packard Bell laptopokrol mi a velemenyetek? Erdemes ebben a markaban gondolkodni? Most eppen egy ilyen laptoprol irok, es eddig nem volt gond vele. Elnezest az ekezetek nelkuli irasert, de a billentyuzet nemet nyelvu. Udv
Van, pl IPON vagy a mysoft, amit kollégám intéz. 😊
Nem a garancia, miatt, csak szeretném azt kapni, amit rendeltem, számlával, meg mindennel.
Nem a garancia, miatt, csak szeretném azt kapni, amit rendeltem, számlával, meg mindennel.
"csak biztos háttérrel rendelkezõ cégnél"
OFF: Van olyan? Az elmúlt 5 évben bedõlt a számtech boltok és nagykerek kb. 40%-a szép sorban. Köztük nagyok is.
OFF: Van olyan? Az elmúlt 5 évben bedõlt a számtech boltok és nagykerek kb. 40%-a szép sorban. Köztük nagyok is.
Lehet, de nem szeretném beszopni, ergo csak biztos háttérrel rendelkezõ cégnél hagyok ott pénzt, ráadásul nem is keveset.
Dizájn-al össze függésbe van az anyagminõség, melegedés,zajszint,stb.
Proci nem sokkal, az igaz,de mivel nincs benne turbo boost, ezért a MHz- elég sokat számít, a VGA tényleg jobb,de egy jobb felszereltséggel, már qva. drága és a GT 330 is megteszi amit kell, közepes grafika, erõs 3D gyorsítás.
A bolt meg csupán annyit számít, hogy valahol meg is kell venni. XD
Proci nem sokkal, az igaz,de mivel nincs benne turbo boost, ezért a MHz- elég sokat számít, a VGA tényleg jobb,de egy jobb felszereltséggel, már qva. drága és a GT 330 is megteszi amit kell, közepes grafika, erõs 3D gyorsítás.
A bolt meg csupán annyit számít, hogy valahol meg is kell venni. XD
Proci nem sokkal szarabb,én ink jobb VGA-t választanám, dizájn/bolt engem nem is érdekelt 😄 Ram-ot nem is figyeltem, igazadvan 😊
Jól van leülhetsz 1-es.
Nem akarok személyeskedni, de nézzél már utána a dolgoknak ,ha kommentelsz.
Segítek:
- A ACER Advantage Platinum, ami magában foglal +2 év ITW garanciát és a véletlen baleseti biztosítást, a vásárlástól számított 90 napon belül kell aktiválni
- Az ACER Advantege Gold, amiben +2 év hazai garancia van, a vásárlástól számított 360-napon belül kell beaktiválni.
Mind2höz jár táska,egér 15" vagy 17", de ez nem volt kérdés.
Nem akarok személyeskedni, de nézzél már utána a dolgoknak ,ha kommentelsz.
Segítek:
- A ACER Advantage Platinum, ami magában foglal +2 év ITW garanciát és a véletlen baleseti biztosítást, a vásárlástól számított 90 napon belül kell aktiválni
- Az ACER Advantege Gold, amiben +2 év hazai garancia van, a vásárlástól számított 360-napon belül kell beaktiválni.
Mind2höz jár táska,egér 15" vagy 17", de ez nem volt kérdés.
"És a +2 év gari nem most lesz rá megvéve,mert ennyi a keret."
Az oké, de általában vásárlástól számított 60 vagy 90 napon belül lehet csak hosszabítani ...
Az oké, de általában vásárlástól számított 60 vagy 90 napon belül lehet csak hosszabítani ...
? Márkásabb? Ezt fejtsd már ki, és mutass 1-et is ami ennyiért jobb.
És a +2 év gari nem most lesz rá megvéve,mert ennyi a keret.
És a +2 év gari nem most lesz rá megvéve,mert ennyi a keret.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Imádom az olyanokat, akik csak így beszólnak, de érveiket nem tudják alátámasztani, hanem próbálják elhitetni az emberrel, hogy okosabbak...
Nem éri meg. Az árában kapni márkásabb gépet, ha meg megveszed hozzá a +2 év garit, akkor abban az árban már eleve 3 év garis ÉS jobb videokártyás gépet kapsz. Szerintem.
na mutasd 😄
Ebben az AMD proci mennyire szar? Solten vmi tesztet kukázz már elõ corei3 és e között. plz
1M cash pff....
1M cash pff....
Jó tudni akkor ebbe nem is gondolkozom.
Sziasztok!Megint találtam egyet:
http://www.notebook.hu/notebook/acer/aspire/aspire_5542/aspire_5542g-304g32mn
Szerintetek ez jó játékra, filmnézésre, stb?Vagy az amiket idáig ide lettek írva?
http://www.notebook.hu/notebook/acer/aspire/aspire_5542/aspire_5542g-304g32mn
Szerintetek ez jó játékra, filmnézésre, stb?Vagy az amiket idáig ide lettek írva?
Hali,
Szerintem még nézegess notikat, ha ráér mert ûgyis hetente jönnek ki az újak...
Amúgy meg a Hp-ra itt 2 év van:Másik
Szerintem még nézegess notikat, ha ráér mert ûgyis hetente jönnek ki az újak...
Amúgy meg a Hp-ra itt 2 év van:Másik
Én még szintén nem jutottam dûlõre laptopok terén. szeptember elején esedékes a vásárlás így még van idõm gondolkozni.
Szempontok/igények:
igazából asztali gép helyett kellene, de nem akarom sûrûn hurcolászni.
Kell programozáshoz, CAD-hez, PS-hez. Illetve ezen szeretnék játszani is.
Nem kell full ultra setting, tisztában vagyok vele, hogy ez nem egy desktop. Viszont azért Medium/High-on lehessen vele játszani gond nélkül.
200k HUF van rá kb (+-10k)
Amiket kinéztem:
Egyik |vs| Másik
Érdekelne a véleményetek.
Amiken filózom:
- az msi eleve játékra lett kitalálva ezért az összeteljesítménye is jobb lehet(?) és ott a turbó gomb is.
- alkatrészügyileg a Pavilion a fejlettebb
- az 1 év HP garanciát kevésnek tartom :-/
Szempontok/igények:
igazából asztali gép helyett kellene, de nem akarom sûrûn hurcolászni.
Kell programozáshoz, CAD-hez, PS-hez. Illetve ezen szeretnék játszani is.
Nem kell full ultra setting, tisztában vagyok vele, hogy ez nem egy desktop. Viszont azért Medium/High-on lehessen vele játszani gond nélkül.
200k HUF van rá kb (+-10k)
Amiket kinéztem:
Egyik |vs| Másik
Érdekelne a véleményetek.
Amiken filózom:
- az msi eleve játékra lett kitalálva ezért az összeteljesítménye is jobb lehet(?) és ott a turbó gomb is.
- alkatrészügyileg a Pavilion a fejlettebb
- az 1 év HP garanciát kevésnek tartom :-/
Egy n?nek legalább két férfira van szüksege: Az egyik ápolt, finom, gyengéd, kedves, ?szinte, megért?. A másik, pedig nem meleg.
Sziasztok! A közeljövõben tervezem egy laptop vásárlását. Szövegszerkesztésre, valamint filmnézésre használnám elsõsorban. Szerintetek erre a célra a Lenovo Ideapad B550G laptop jó választás? Elõre is köszönöm a válaszokat. Üdv
Masodik (is) pl. 5650-nel szerelt es 640GB HDD... (pl) Bar vannak 5470-el szerelt modellek is.
Saor Alba
Köszi, akkor valamit majd teszek az ügy érdekében😄
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Köszi a segítséget.