16455
-
#11769 azoknak akik annyira odavannak a Dell supportjáért:
-
BlackWolf #11768 Sziasztok!
Van 1 Acer Aspire 7740G laptopom és tegnap valamit elnyomkodhattak rajta mert nemtudom a fényerőt állítani az Fn meg hozzáillő funkció billentyűvel, és a panel se jön fel aming a hangot\fényerőt lehet módosítani , próbáltam már ide oda húzgálni energiagazdálkodási lehetőségekbe de semmi. Win7 van a gépen.
Mi lehet a megoldás ? Milyen szoftvert kellene újratelepíteni ? vagy visszaállítani ? Köszi a helpet előre is. -
#11767 Vagy még lenne ez : ugyanaz mint az leső : acer as5552g annyi különbséggel h . : Notebook AMD Phenom II Quad-Core N950, 15.6" LED 1366x768 lesklý, RAM 4GB, ATI Radeon HD 5650 1GB, HDD 500GB, DVD, WiFi, BlueTooth, Webkamera, Windows 7 Home Premium 64-bit
Szval szetetek ? -
Balee 007 #11766 szvsz bőven elég az integrált intel HD mert ha jól tudom ez már hardveresen gyorsítja a hd filmeket. A célra sztem megfelel, de azért várd meg a többiek véleményét is -
#11765 Sziasztok . A véleményetek szeretném kikérni 2 laptoprol . nemtudom eldönteni h melyiket vegyem . Föleg ilyen multimédiás cuccokra lenne + játék is azért . Tehát :
1.ACER AS5552G - Notebook s displejom 15.6" LED podsvietenie , AMD Phenom II triple-core mobile procesor N850 (1.5 MB L2 cache, 2.10 GHz, 1333 MHz FSB, 35 W) pevný disk 640GB 5400rpm, pamä» 4 GB DDR3 , Audio Dolby Home Theater, grafická karta ATI Mobility Radeon HD 5650 1GB VRAM DDR3, - ez drágább 50 euroval mint a második .
2. ACER Aspire 5742G i5 - Slovenská klávesnica+ extra numerická klávesnica, 15,6" WXGA TFT displej (1366x768) LED podsvietenie 16:9, Acer CineCrystal, Procesor Intel Core i5-460M (2.53Ghz, 3MB Cache) 4096 MB DDR3 pamä» , 500 GB SATA (5400rpm) pevný disk, DVD/RW Super Multi napalovaèka, grafická karta nVidia GeForce GT420M 1GB DDR3 ,
köszönöm a segitséget
-
red13 #11764 Ahojj! Mostanában vennék egy laptopot, amire használnám leginkább a HD filmek nézése, leginkább ezért is veszem, meg a mostani gépem már 8 éves. Tehát vigye bármiféle gond nélkül a 1080i, 1080P filmeket, a többi már mellékes, internetezés, letöltés, DVD írás, zene hallgatás, semmi játék.
Kinéztem egy laptopot, régebben már kérdeztem valahol, azt mondták ez tökéletesen viszi, de a ti megerősítésetekre is kíváncsi vagyok. Meg igazából két fajta is van belőle, kemény 20K különbséggel.
Dell1
Dell2
A különbség ugye az egyik i3-350M 2.26GHz és RadeOn HD5470 rendelkezik, a másik i3-370M 2.40GHz és Intel GMA HD. A fenti linken nem igazán tudok eligazodni, hogy mi mit jelent, meg igazából az lenne a kérdés, hogy megéri-e az a plusz 20K, vagy elég a HD filmezésre az olcsóbb?
Illetve még annyi, hogy ha bármelyiket is veszem meg, mehet rá 64-es rendszer? -
#11763 Üdv mindenkinek! Egy olyan problémára keresek megoldást, hogy van egy új Lenovo laptopom és ha be van dugva a notiba a hálózati töltő, vagyis amikor töltenie kéne az akksit, akkor 80%-os töltöttségnél azt írja ki, hogy "csatlakoztatva, nem töltődik". Mi lehet a probléma? Viszont, ha lemerítem, pl. 10-15%-ra az akksit, akkor 80%-ig gond nélkül feltölti, de feljebb nem. Előre is köszönöm a segítséget! -
#11762 16 órán át ajánlott(legalábbis én így tudom). -
Terence007 #11761 Háát nem tudom, nekem a tapasztalat mást mutat. Például most vettem egy Galaxy 3-at és 100%-ot írt az akksi állapotra, de lemerítettem tökig 2 óra alatt. Ott hagytam a töltőn fél napot, utána 2 napig bírta. -
EdemX69 #11760 amíg fel nem töltődik ... :D neeem... szak eladó véleménye szerint ezek az aksik és töltőjük már annyira inteligensek h nem kell úgynevezett hosszú töltést csálni mint pl a régebbi telefonoknál stb... szal csak feldugod (mert ugye gyárilag nullán van) és nyomhatod is! -
#11759 Egy újonnan vásárolt latop aksiját meddig kell legelőször tölteni? -
#11758 Nem egy nagy durranás, de legalább márkás. -
#11757 közben meglett az adatlapja és nem támogatja az XP-t igy dobtam rá egy w7 64bitet.
_Packard_Bell_15_6_HD_LED_WXGA_EASYNOTE_F4081_RB_001HG -
#11756 A Win7 altalaban tartalmazza a drivereket, ha megsem, lekapdossa az update-rol. Legalabb is a sajat (Acer) notim eseteben igy mukodott, vagyis mukodott minden :) Az erintogombokhoz kellett csak kulon driver az Acer oldalarol. -
FGB #11755 Ja és W7-hez ITT találsz drivereket.
Notebook -> EasyNote -> EN F -
FGB #11754 Szerintem nem érdemes XP-t erőltetni rá, csak lassítja és nincs rendes szoftver támogatás, de ha mindenáron ragaszkodsz hozzá, akkor az AIDA64 segíteni fog neked.
Amúgy:
Chip: Intel
Audió: Realtek
CardReader: Realtek
Lan: Realtek
VGA: Intel
TouchPad: Synaptics
Modem: Motorola -
#11753 szeretnék egy gyors segitséget ha lehet , valaki meg tudja nekem mondani, hogy ez a tipusu laptop milyen alkatrészekböl van és hogy hol találok hozzájuk drivereket XP és w7 32bithez?
köszi
eza tipus:
packard bell PBF4081-RB001HG semmi más adatot nem tudok rola a hivatalos oldalon sem találtam meg ezt a séria számot
-
Madi92 #11752 Hát már sajna türelmetlen voltam és beszereztem az általam említettet! És szerencsére amit én akartam az elfut rajta, nem is rosszul, közel maxon:).
(cod2, dragon age, fallout 3 persze némi kompromisszummal, de nekem megfelel)
Persze tanulságként azért megjegyzem(esősorban magamnak:D), hogy ha már kérdeztél valamit a fórumban, akkor várd is meg hogy páran tudjanak reagálni!:P De mind1, ha nagyon rosszul mennének a gamok, akkor most ütném a fejem a falba, de szerencsére nem így van! -
Cat 02 #11751 Ilyenem van :%
De ezzel Madi nem tud majd CoD2-zni :D -
#11750 Hi, jo. Vagy esetleg: link. -
#11749 Hi.: link1, link2, link3, link4. -
#11748 Sziasztok!
100-110e Ft-ért mi a legjobb laptop?
15.6 méretű legyen.
Köszi! -
#11747 vagy ha már ASUS: 3e pluszért szintén kb. 2x olyan erős videokártyás cucc -
#11746 150-ért szerintem van már olyan gép, amiben ütősebb videokártya van. Pl: Jófajta HP Pavilion DV6-3150EH
Proci valamivel gyengébb, viszont a videokártya kb. 2x olyan erős. Általános használatra sokkalta alkalmasabb, mint a kiszemelt ASUS. -
Cat 02 #11745 Én is így kezdtem, aztán megfordult az arány :D -
Madi92 #11744 Tény, hogy nem ütős, de 150e többet nem tudok rászánni(és ez ott ahol veszem pont kerek 150e), amúgy is a tanulás a fő cél, a játék csak az unalmas órák elütésére szolgál(ahogy az lenni szokott:D), ahogy néztem a legtöbb játék minimumon elcsordogál, ami nekem pont jó, és higany kolléga személyes tapasztalata is azt támasztja alá, hogy amire nekem kell arra megfelel ennyiért!:)
Köszi azért, hogy utána kerestél helyettem is!:) -
#11743 A bannerben lévő link erre a kérdésre is választ adhatott volna...de íme: mire számíts ilyen videokártyával (új játékok felejtősek, esetleg minimum grafikával lehet kísérletezni), valamint: konkrét teszt a kiszemelt gépről (ami a teszt alapján nem túl ütős)
Nem tudom mennyiért fogod megvenni, de lehet el kéne gondolkodni valami máson... -
Cat 02 #11742 Pakold már fel a Far Cry 2t please, mert nekem az akad mint a 7szentség :D -
Madi92 #11741 Oh, zsíroskenyér. Akkor nyugodt szívvel veszem meg:) Thank you! -
#11740 Nekem hasonló konfigú notim van, csak sz*rabb procival és eddig szinte minden elment rajta, szaggatás nélkül. Ez meg főleg jobb! -
Madi92 #11739 Sziasztok!
Leszögezném hogy nem nagyon értek a laptopokhoz, szóval szeretném kikérni a véleményetek erről a gépről!
Asus k52j
Intel core i3-330M, 2,13GHz
Ati mobility radeon HD5470 512mb
+3gb Ram
320Gb Hdd
Koleszba lesz, főleg tanulásra, de ha már lesz akkor szeretném tudni hogy játékok mennyire mászkálnak el rajta? Példákat is mondhatnátok, hogy ez és ez, ilyen és ilyen beállítással így és így fog futni:D Kb-ra persze! :))
Előre is köszi! -
#11738 Történt egy kis update egy 60 gigás Vertex 2 személyében. Eléggé ott van a szeren :)
Bootidő (a bekapcs gomb megnyomásától számítva) 40 másodpercről 20-ra csökkent Ubuntu 10.10 alatt. Ezzel párhuzamosan hihetetlenül gördülékenyebbek a munkafolyamatok, semmire sem kell várni. Nem is beszélve a tökéletes csendről...
Megért 31 ezret. -
#11737 Munkámhoz kell egy notebook, minnél hamarabb.
Szerintetek ez jó?
Ez a tető, ettől drágábbat már nem tudok megvenni. Ami nekem fontos, hogy legyen rajta HDMI kimenet,és LED-es legyen a kijelzője. Ha esetleg ebben az árkategóriában tudtok jobbat, szívesen veszem a tanácsokat, mert nem értek hozzá. -
#11736 Graphics ful -> information center. Mindegy. Ha nincs ez a menu, valaszd ki a tv-t (desktop&displays-nel) es jobb klikkre elojon egy menu, talan ott van ez az overscan hulyeseg... :)
-
#11735 Mi a véleményetek az MSI laptopokról úgy általában? Nem vagyok túlságosan otthon laptopok terén, de most úgynézki szükségem lesz egyre, elsősorban általános használatra, erőforrásigényesebb munka csak PS lenne rajta.
Ezt néztem ki magamnak: katt de nem tudom MSI-t vegyek vagy inkább egy hasonló kaliberű Acer gépet. -
#11734 köszönöm! :) -
#11733 Úgy próbáltam, hogy összekötöttem. Szerintem a legújabb driver-t használom. Tegnap töltöttem le az amd oldaláról. De hol tudom megnézni, hogy most milyen van rajta és hogy melyik lenne a legújabb?
Az mindegy, hogy melyik hdmi-be dugom? -
#11732 Akkor jelenik meg ha osszekototted a tv-vel, hdmi-n keresztul. A Lefrissebb drivert hasznalod? -
#11731 Nekem nincs benne ez a menüpont. Nem találom sehol, pedig már végignéztem mindenhol! Valami ötlet? -
#11730 Hello.: link1, link2, link3.