16455
  • Csabesz100
    Az elég furcsa lenne, mert eddig játékból amit ráraktam max. felbontáson akadás nélkül ment! i5 proci, Ati 5650-es kártya! Bírnia kell!
  • Cat 02 #11808
    Nem bírja a géped az 1080p-t.
  • Csabesz100
    KMPlayer-rel játszom. Próbáltam a K-Lite pakkal is, de azzal is csinálta. Elméletileg pedig akadásmentesen kellene mennie rajta!
  • Promi #11806
    Esetleg próbáld ki a KMPlayer lejátszót, vagy rakd fel a K-Lite Codec Pack -ot.
  • Csabesz100
    Hi!

Miért van az, hogy filmlejátszás közben néha be-be szaggat a kép. Ezt csak akkor tapasztaltam, mikor a tv-vel van összekötve a noti.

Noti: Intel i5-ös proci, Ati 5650-es kártya. A film amit nézek 1080p-s mkv. A gépen a legújabb driver van!

Ötlet?

Köszi!
  • Solten
    Qrvara nem erdekel a Dell, tehat nem vedem oket, de azert mar mennyire urban legend hogy 5 sz@r monitort kapott... Ez eleg gyenge poen.
  • Hegi90
    6 monitort küldtek neki, bocs. Amikor a videót csinálta, akkor még csak az ötödiket kapta meg :D
  • Hegi90
    Csak azért raktam be, mert mikor még régebben gyakrabban jártam a topikba, akkor a legtöbben teljesen odavoltak a Dell supportjáért, meg hogy milyen fasza garanciájuk van, meg linkelgettek más cégektől ellenpéldákat. Szóval a lényeg az, hogy csak meg akartam mutatni, hogy a Dell se sokkal különb, mielőtt valaki azt hinné.

Ez a srác pl hatszor volt szervizbe (ebből 4x új monitort kapott, de mindegyiknek volt valamilyen baja). Hetedjére véletlenül egy notebookot küldtek monitor helyett...

Full story
  • kem001
    Értelek. Igazából 1 hónap múlva tervezem a vásárlást
  • hykao #11800
    Szerintem most már ne vegyél 250e-ért 5650 környéki videokártyás gépet! (de még az 5730-as Lenovot se!) Vagy elég 150e körüli összeg egy 5650-es kártyás HP Pavilion gépre, vagy ha mindenképp 200-250 körüli összegben gondolkodsz, akkor érdemes várni kicsit, hisz nemsoká dömping lesz ebben az árfekvésben az új Intel procis + új 6-os szériás ATI videokártyás rendszerekből!

Esetleg ebay és 5830-5850 videokártyás HP Envy, ha nagyon nem tudsz várni vagy pl.: .ASUS G73JH
  • kem001
    Olcsóbb is és látom vga valamivel erősebb is benne
  • Balee 007
    Esetleg ezen gondolkozz el: Lenovo Y560
    Itt van róla egy teszt:teszt
  • kem001
    Tetszik nagyon. Mennyire megbízhatóak a HP-k?
  • Promi #11796
    Esetleg ez?
  • kem001
    SZiasztok. Tanácsra lenne szükségem. Március körül szeretnék laptopot venni max 250000-ért. Ami feltétel: 2 magos proci, legalább 5650-es kártya, és persze 4 gb ram. Mit tudtok ajánlani?Eztnézegettem de a processzora nem tűnik erősnek, vagy tévedek?
  • MerlinW
    Vezérlőpult, energiagazdálkodás (power managment).
  • Higany
    Milyen op.rendszered van?
  • red13
    Nos megvettem a laptopot amit pár napja belinkeltem, de elég újdonság nekem a dolog, lenne is egy kérdésem. Belehet állítani valahogy, hogyha összecsukom akkor ne kapcsoljon az egész készenléti üzemmódba, és ne álljanak le a letöltések, egyebek?
  • JethroHUN
    Üdv, 2 laptop közül nem tudok dönteni, az egyik egy vaterás, nem reklámnak számom(ez előre kikötöm mielőtt még jönnek a NO spam hszek) ismerősöm ajánlotta, mert ő is meri az eladót. A másik egy bolti,
    Acer
    HP
    Acer vagy HP a megbízhatóbb gyártó? felszereltségben szinte egyformák.
  • Solten
    Udv.: link1, link2.
  • anagykapus
    Sziasztok!
    Van 120.000 jó magyar forintom. Milyen laptopot vegyek, ha a következő szempontok a fontosak:
    -megbízhatóság,
    -legyen HDMI kimenete,
    -legalább 15.6-os kijelzője legyen,
    -alkalmas legyen arra, hogy egy 82 cm-es tévén 720 p-s HD filmeket nézzek vele,
    -elsősorban netezésre, filmnézésre kell, nem nagyon játszanék vele.
    A válaszokat köszönöm szépen, minden jót!
  • mddevil
    Nem lehet h biosban ki van kapcsolva?
  • Solten
    Milyen tipus ez konkretan? Amugy a Windows update-rol is beszerezheto az Ati driver.
  • REPS0L
    igen, mindkettő van benne...
    sajnos továbbra sem engedi, egyszerűen nem ismeri fel hogy benne van egy ATI kártya :(
  • Cat 02 #11785
    Gondolom mindkettő van benne :)
    De mondjuk, ha váltani szeretnél akkor mindenképpen kell alaplapihoz is. Bár w7 leszedi az ilyeneket.
  • MerlinW
    Hát.. a kép alapján ebben nem Ati van, hanem Intel HD Graphics...

Ha mégsem lenne igazam, akkor Innen töltsd a driver-t.
    - Notebook Graphics
    - Mobility Radeon Series
    - Radeon HDxxx Series
    - Windows 32bit
  • REPS0L
    lehet a probléma esetleg az, hogy 32bites windows van fent, nem 64?
  • REPS0L
    természetesen! feltelepítené azt a 900kbyte-t, aztán közli hogy nincs ilyen hardver.

itt egy kép, a CCC el sem indul... kép
  • MerlinW
    Mobility drivert töltöted le neki és nem a desktop-ot ugye?
  • REPS0L
    üdv!

nem igazán tudom hol tegyem fel a kérdést, megpróbálom itt, hátha. A problémám az lenne, hogy adott egy HP DV6 Pavilion laptop, amiben ugye kéne hogy legyen egy switchable graphic lehetőség... Na most újratettem a windowst, és ez teljességgel eltűnt, szerintem az alap videókártyát használja ki a gép, mert amikor az ATI drivert le akarom tölteni, azt írja ki hogy nem talál ilyen hardvert... Tud valaki segíteni? előre is köszönöm, iszonyat fontos lenne!
  • MerlinW
    Azt hittem az lesz, de nincs vele gondom.. Táskában elfér, 2,2kg az egész. 13"-es Dell Vostro V130-at akartam venni, de nem akaródzik forgalmazódni, a türelmem pedig elfogyott.

Ha valamikor szándékoznak elkezdeni az árusítását, akkor talán lecserélem. Mondjuk teljesítményben elmarad a Presariotól, árban pedig 20-al több. Ugyanakkor 1 kilóval könnyebb és kisebb:

• Cat 02 #11778
    Utazónak 15,6ost :o
    Nem kényelmetlen ?
  • MerlinW
    Vettem utazó lapnak egy ilyet.

Olcsó, játékon kívül (a fenti link nem írja, HD4200 van benne) mindenre pöpec, szép képe van, kényelmes, relatív könnyű, jó anyagú masszív szerkezet. Könnyű munkára, netezésre, videózásra tökéletes.
  • Solten
    Hi. Dell mondjuk ha a VGA ereje mellekes: link.
  • Solten
    #11770: Hi. Az elsoben konkretan milyen CPU van? Mire szeretne hasznalni? Jatek is valamilyen szinten? HP? link1, link2.
  • Solten
    Ez mar eleg bivaly. Papiron az 5650 VGA meg erosebb. Lehet nalatok kapni HD 5730-al szerelt Lenovo-t (Ideapad Y560 asszem')?
  • Solten
    Hi. LaunchManager, aztan eFramework, ePower, stb... Acer support oldala.
  • Solten
    Igen, ez mekkora bizonyitek, maris utalom oket...
  • pero001
    Szevasztok!

Laptopot szeretnék venni max 150 ezerért, de annyi féle van, hogy nem tudom melyiket vegyem meg.
    A legfontosabb az, hogy hosszú legyen az aksi üzemideje, min 3 óra, és teljesítménye is elég jó legyen, viszont beépített webcam,meg mikrofon felesleges nekem. Milyen márkába érdemes körül nézni vagy esetleg tudtok konkrét gépet ajánlani?
  • stargatelost
    Hali! a segítségeteket kérném, barátnőm három laptop közül akar választani, ezek lennének, melyik éri meg? Melyik tud többet az árához képest?

1: acer 640G csomag, ehhez van 15,6 os képernyő-ez mindegyiknél ekkora, 2,1 GHz, 320 GB HDD, 2 GB DDR3 Ram, 512 MB video kártya, webkamera, epson multifunkciós készülék (szóval nyomtató is van hozzá) , táska, logitech egér - ez 140 ezer

2: toshiba, AMD Athlon II Dual-Core p- 320 processzor, 512 video kártya, 2 GB RAM , webkamera, 6 cellás aku - ez 120 ezer

3: Acer eMachines E732Z , intel pentium dualcore p6100 2,0 ghz processzor, intel HD 128 MB VGA, szupermulti dvd író, wifi, 1,3 MP HD, webkamera - 120 ezer