Milyen laptopot vegyek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy n?nek legalább két férfira van szüksege: Az egyik ápolt, finom, gyengéd, kedves, ?szinte, megért?. A másik, pedig nem meleg.
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC
Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Ha még rádobsz egy kicsit, akkor lehet: csúcskategória1, csúcskategória2, ha olcsó kell, akkor meg pl. ez. Fost (acer, ánusz) ne vegyél!
És én se kenem vágom az AMD-t,de azért tájékozottnak lenni jó dolog. 😛
Laptop vásárlása elõtt állok. Leginkább netezésre használnám (letöltés, böngészés, mail) néha Word-öt is használom. 160000 Ft-ot szánok rá. Ennyiért milyet ajánlatok?
Ha játszani is szeretnék rajta akkor egy olyan mennyi lenne amin futnának a játékok?
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
Egy n?nek legalább két férfira van szüksege: Az egyik ápolt, finom, gyengéd, kedves, ?szinte, megért?. A másik, pedig nem meleg.
Egy csapat egy szív, Hala Real Madrid. 00\' Windows XP - Ubuntu // Samsung s5230 Poker player
Lenovo ThinkPad T400; Sennheiser HD 201; Merida Matts TFS Trail 350D
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
ajándékba szeretnék adni egy HP Pro book 4310S (NX570EA Renew) laptopot, de nem tudom, h ez milyen minõség, ill milyen hibákra lehet számítani....
van valakinek tapasztalata a HP gépekkel kapcsolatban?
vagy jobb ötlet 120.000. - 170.000 forintos árfekvésben?
itt az oldal, ahol találtam:
HP pro book 4310S
Roma aeterna est. Az élet előttem áll, és nem látok tőle semmit. Ha javulni látod a dolgokat, akkor valami fölött elsiklottál...
- BioShock 2: max beállításon néha egy kisebb szaggatást éreztem, de alig volt észrevehetõ.
- Grand Theft Auto 4: benyomtam Auto Configuret, mindent benyomott Highra, de játék közben néha be-be szagatott. Ez már sokkal észrevehetõbb volt mint a BioShocknál. Viszont ha lenyomtam mindent Mediumra ás kikapcsoltam a VSync-et, már csak nagyon kis mértékben volt ez a szaggatás. 30 percig kerestem a tökéletes beállítást, de ha levettem Low-ra akkor is ugyanúgy észrevehetõ volt az a kis szaggatás mint Mediumnál. Majd még kínlódok vele egy sort... De mindent összevetve Médiumon élvezhetõ a játék.
Itt viszont közel sem melegedett a gép mint például Bad Company 2-nél. Még 1 óra után sem volt forró a gép.
Bár lehet egyedi eset is, azonban ilyen eseteket bármelyik szervizbe lehet találni.
Például az Elektromágneses sugárzás nem egészséges
A régi CRT monitorok jelentõsen ronthatták a látást
Ott elektronsugár bombázza a kijelzõt az a szembe és az agyba is jutott
Szemre, (pl mert közelre nézel ez még csak a kisebbik rossz, van nagyobb is)
Agyra
Testre
Rengeteg káros hatása van, olyan is amit nem osztanak meg egyszerû emberekkel
Nehézfémeket használnak gyártáskor és mindenféle káros vegyszereket
TCO és a ROHS se jelent szinte semmi védelmet
Eléggé nehéz manapság megoldani az (gazdaságos) újrahasznosításukat, megsemmisítésüket
Persze nehéz bizonyítani nagy részüket
Mobiltelefonhasználat káros hatásait se bizonyították be a gyártók nyomása miatt és a cigeretta egyéb káros hatásait a mai napig nem fogadták el
Pedig hatalmas per volt a 90es években ott is
Mondjuk manapság már minden káros ami nem természetes sajnos
A természetet meg jelentõsen szennyezik az meg azért...
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
Lenovo ThinkPad T400; Sennheiser HD 201; Merida Matts TFS Trail 350D
Tudom hülye kérdés de nem káros a szemre?
Illetve ezt: http://ce.computers.toshiba-europe.com/innovation/hu/product/Satellite-L505-13H/1082902/ mrzoltan légyszíves megnéznéd, csak a kijelzõ miatt mert itt azt írja h tudja a 100a-t és ez is TFT.
A CRT-ké volt változtatható, az LCD-ké fix, illetve károsítja a panelt, ha változtatod.A 120 Hz még amit használnak, az a 2*60 Hz , a 3D-s megjelenítéssel kapcsolatos.
- Mafia 2 demo: fullon szaggatás nélkül megy.
- COD4: szintén full grafikán, hiba nélkül.
Tegnap éjszaka még játszottam Bad Company 2-n és kb 1 óra játék után a gép már eléggé forró volt.
Holnap talán megnézem, hogy a GTAIV hogy fut, ahogy hallottam eléggé géppróbáló konfigurációja van.
mindenesetre köszönöm szépen az infót
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
2 óra videó legyen mondjuk.. fele fényerõn (annyi az út az egyetem és az otthonom között vonattal, ezért fontos ez a konkrét szám 😄)
Most lehet hogy furcsát fogok mondani, tényleg nem vagyok otthon a noti árakban: 150-160 ezerbe egy általam megálmodott gép belefér?
lényegében annyi, hogy a vga ne valami semmilyen integrált legyen, hanem ezek az ati 4xxx 5xxx kategóriák, illetve a proci se valami celeron, hanem pl. egy 2magos izmosabb fajta, memória meg 4 giga minimum
így értem a gamer laptopot 😊
egyébként már jópár éve macbookom volt, nem nagyon tudom, hogy a win/linux alapú gépeknél mi merre hány kiló
ezeknek az aksijai mennyit bírnak? 2 óra filmnézés pl. belefér?
Olyan gépet keresek, ami:
- 15.4" / 15.6" -os
- gamer kategória
- multitouch-os a touchpadja
- nem macbook pro 😊
- itthon beszerezhetõ
Elvileg ezek annyira nem veszélyes kritériumok, szal ha jól sejtem, bõven van ilyen. Jöhet minél több! 😊
Köszi