Milyen laptopot vegyek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LeventeV
ti melyik laptopot vennetek?

t6570 - gt 320m (asus)
turion m500 - hd 4650 (toshiba)

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

Nem, sõõt. Max ramban több.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Csabesz100
Sziasztok!

Egy kis segítség kellene! Igaz, nem közvetlen noti ügyben, de részben kapcsolódik hozzá a dolog.

Egyik ismerõsöm kamionozik és a notijához kellene neki USB-s tv tuner kártya. UPC-je van, azt szokta a kamionozáskor használni. De egyszerûbb lenne, ha notin tudná nézni, így nem kellene külön kis tv-t magával vinni!

Milyet tudnátok ajánlani? Létezik ebbõl olyan, ami már a digitális szabadon fogható adásokat is tudja fogni?

Elõre is köszi!

Üdv!

PS3 ID: Csabesz82

megrendeltem EZT . nézte mteszteket, de nem nagyon jött le hogy mennyire is fogom tudni ezt használni játékra. mostani asztalim 8800gt, Q6600, 2gb 800as ram. ezzel meg vagyo kelégedve, überelni fogja ezt szeritnetek?

Sziasztok!
Én is a segítségeteket szeretném kérni. 150-200 ezer körül szeretnék laptopot venni, de ha van valami olcsóbb alternatíva ami jobban megéri akkor az is szóba jöhet. Videót szerkeszteni, játszani, filmet nézni és photoshophoz használnám, szóval egy sokoldalú gép kellene.

Kollégista vagyok (és leszek még 4 évig) ezért mindenféleképpen laptopra van szükségem és hosszú távra kell. 4 évig biztosan nem fogok asztali számítógépet venni, ezért egy jobb gépre lenne szükségem. Nem vonaton/buszon történõ utazáshoz kellene, mert ritkán járok haza.
És azt hiszem egy erõsebb videókártyára szükségem lesz. Tudtok valamit ajánlani?

Amúgy mi a véleményetek az intel i3-as és i5-ös szériájáról. Azt olvastam róluk egy tesztben, hogy erõsek és sokoldalúak vagyis játékokhoz, photoshophoz és videószerkesztéshez is kiválóak.
African
sziasztok.
szeretném a segítségeteket kérni abban, hogy max 130-140 ezerért milyen laptopot vegyek,ami nem melegszik nagyon,nem hangos és jó legyen játékra is😊 lehetõleg asus-t vagy msi-t szeretnék de ha tudtok jobb tanácsot adni akkor szívesen fogadnám.köszi,hello

Balazs15
és 130 ezer körül már vannak

Asus k53SV~~~i5-2410, Geforce gt540M,4GB DDR3 1333mhz, win8.1 64 bit

Balazs15
inkább legyen ez hp g62-a70eh

Balazs15
csá

ez is felejtös ennek meg a procija fos...150 ért már sokkal jobbat kapsz..amugy itt van a banner alatt mobil procik és videokártyák erö sorrendje

hát nekem a 2 éves notimon gond nélkül mennek a hd filmek 😄

passatgt
Ez esetleg még?

A Toshiba és az Acer gondolom alapból kiesik a szar videókártya miatt, gondolom azokon egy hd videó is akad

passatgt
Ezek közül szerintetek melyiket érdemes megvenni?

Packard Bell TM81-SB-122HG
Toshiba C650-15F
ACER ASPIRE 5738-663G32MN
ASUS X5DIE-SX137D

Vagy esetleg valami ötlet hasonló kategóriában, hasonló árban?

Elõre is köszi

bocs, árat nem mondtam...max 90em van rá...de teljesen lemennék a minimumig...talán a legnagyobb kihívása a gépnek egy film megnézése lenne...
üdv!
meggondoltam magam és mást veszek!
eztnéztem ki, ennek már a videókarija nemhiszem hogy annyira vacak
errõl mit mondtok?
megfelelne tanulásra?
elképzelhetõ hogy tervezõprogramokat kell majd használnom, ahhoz eléglesz ez a gép?

GX25
Üdv!

Ezt a laptop-ot ajánlották játékra:

asus-k50ij-sx338v

Mi a véleményetek róla? Én keveslem a 2GB RAM-ot így, hogy DDR2-es + szerintem a 256MB-os videokari is gyenge.

A másik pedig õ lenne:

asus-k50id-sx069d

Benne viszont már van erõ.

Szerintetek megér ez a gép ennyit? Vagy esetleg ilyen tudásút kapok olcsóbban is más márkában?

Valaki tudna nekem ajánlani egy megbízható netbookot netezésre, esetleg egy filmet megnézni, meg mondjuk wordre...😊
Ha játszani is akarsz akkor szvsz az 1. vegyed mert sokkal jobb a videókártya benne és manapság az i3-as procik is bõven elegek.

Lenovo ThinkPad T400; Sennheiser HD 201; Merida Matts TFS Trail 350D

Hali!

TOSHIBA Satellite L650-13T (i3 proci,ati 5650,4G Ram) vagy
Toshiba Satellite L505-139? (i5 proci, ati 5165, 6G Ram)

Fog hiányozni az i5-ös proci,ha az elsõt választom,mondjuk játékok szempontjából?

Sziasztok!

Olyan kérdésem lenne, hogy van egy Toshiba L40-14h notim és a proci hõfokával nem vagyok kibékülve, windowsba egypár progi fut akkor 70-85 fokos ha pl. youtuben nézek egy videót akkor felmegy 90 fölé, ha pedig elinditok egy tök gagyi régi játékot akkor meg 100 fokos lesz hirtelen, és a hûtõ csak pár másodpercre felpörgeti amíg visszahûti de utána megint vissza melegszik.

Lehet, hogy poros vagy nem tudom esetleg paszta nincs rajta ha egyáltalán notikon szokás rajta lenni 😊

Valami ötlet? elõre is köszi

Hello! Tanácsot szeretnék kérni, hogy a két notebook közül melyiket ajánlanátok:

http://www.asus-shop.sk/katalog/asus-notebooky/intel-core-i3/asus-x52jc-15.6-i3-350m-dvdr-500gb-4g-w-b-7hp

http://www.asus-shop.sk/katalog/asus-notebooky/intel-core-i5/asus-a52jb-15.6-i5-430m-dvdr-500gb-4g-w-b-7hp

Különbség csak processzorban és grafikus kártyában van.
1. i3 350M + GF 310m 1GB Ram
2. i5 430M + ATI HD 5145 512 Ram

Általánosan mindenhol jobb pontokat kapott a 2. laptopban lévõ CPU és GPU, de ebben az esetben eltérõ a GPU-k memóriája...szerintetek az a 512MB érezhetõen hiányozna? Ja és fontos lenne a gép Ubuntu kompatibilitása is (itt kicsit tartok az Ati-tól). Kössz a válaszokat elõre is!
norbi56
Vagy 300k-ért I5ös pavilion:/

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

nemjátékra lesz, szóval mind1
egyébként máshol más vga-t írnak bele szóval nemtudom pontosan mivan benne

Balazs15
ez egy rakatt szar Intel GMA 4500M el...jo gép de a mário is szaggatni fog rajta...ja meg izé ne lepödj meg ha film nézésre is alkalmatlan lesz

Üdv!
Ezt a laptopot néztem ki magamnak.
Neketek mi a véleményetek róla?
Ha esetleg valami baja van a gépnek akkor mennyire macerás a szervízbe küldeni?
Postán felkell adni és majd hónapok múlva visszakapon?
Vagy van hivatalos Acer szervíz és oda kell eljuttatni?

hykao
Amelyiket oprendszer nélkül adják, azon gondolom nincs rendszer visszaállítás partíció.
hali. most szeretnék venni 13-14" gépet. 100-160 ezer forint körüli értékben. mit tudnátok ajánlani? elõre is köszi.

Balazs15
császtok

mi van a HP Compaq Presario CQ61-320SH laptopal? már nem gyártják? ugy eltünt mindenhonnan...szerintem 110 ezerért ennél jobbat nem lehetett venni...vártam h menjen lejjeb az ár erre már kb nem kaphato sehol...és a Compaq Presario CQ62 is a beigért olcsosága helyett is rohadt drága lett:S msot akkor 110 körül már nem is lehet jo gépet venni?

Csak a HP notebookjaira vonatkozik, hogy egy külön partícióról bármikor újratelepíthetõ a Windows? Az olyan gépeknél, amiket úgy árulnak, hogy az op. rendszer külön vásárolható, ilyen funkció nincs?
Kinéztem ezt. Esetleg valakinek vélemény ?

hm. amugy tudom ajánlani a webshoppokat, ezt az ár miatt mondom. Mert ott sokkal olcsóbban tudod beszerezni és keresni is tudsz. Netezésre, meg filmnézésre nem kel anniyra erõs gépe, de a photoshop hoz igen. én azt mondom h néz egy i3/i5-ös procit. Meg hozzá ati vagy nvidia kártyát (amelyik szimpatikusabb.) és probáld a pénztárcádhoz ígazitani.
acsati
hát igazábol már nem játszanék rajta. olyan 150et szeretnék rászánni. nem játékra viszont ilyen photoshop jó lenne ha futna rajta. kérdezgettem már azóta, dell, toshiba, lenovo, hp márkákat ajánlották. de szeretnék minél több véleményt meghallgatni
Köszönöm a segítséget hykao!

A HP-t felhívtam egy csajszi vette fel és ott azt mondta h ha nem olyan nagy a baj akkor én magam is megcsinálhatom a garancia nem vész el.

Az aksira meg csak azért kérdeztem rá mert eddig még nem volt laptopom és nem tudtam h így is müködik.

acsati elöszõr is mire szeretnéd használni? Mert ha játékra meg komolyabb dolgokra akkor 200+ felett vannak csak jó gépek. Amúgy én is igy voltam h kérdezgettem boltokban h milyen márkát érdems venni és valahol ezt zsidták valahol azt. Az egyikben az eladó azt mondta h végólis tökmindegy, csak minõségi széria legyen. Nekem most egy HP van (már 2 napja). Amúg meg valaki az Acert szidja, valaki a Sony-t. Szal, szerintem embere válogatja. De mondom írd meg h mire kellene.
Sziasztok, keresnék 1 laptopot.
3-4 óra vagy több akku idõ jó lenne, az se lenne gáz, ha mennének rajta a játékok. (most 8600GTS-em van, esetleg ilyen szintû kártya?). Olyan 200k körül kéne (+/- belefér még). Esetleg, ha pont úgy van, jöhet több is, videokártyás meg nemes, de azért egy CoD2 jó lenne, ha futna 😊

acsati
valaki esetleg?
hykao
A kijelzõ tükrözõdés normális. Egy ideje már ilyen tükrözõdõ kijelzõkkel árulják a laptopok nagy részét. Mára már csak a drágább és/vagy üzleti kategóriás laptopok esetén választható a nem tükrözõdõ kijelzõ - egyes gyártók esetében. Sokan mennybe menesztik a nem tükrözõdõ kijelzõket, ám napfénynél használva azok sem sokkal jobbak, viszont általánosan kisebb a fényerejük tükrözõdõ társaikhoz képest.

Ha úgy érzed valami gebasz van a rendszerrel, bármikor újrarakhatod, bootolásnál valamelyik gombbal be tudsz lépni a boot menübe (bootoláskor kiíródik a kijelzõre egy másodpercre melyik gombbal), és ott választhatod az oprendszer újrarakását (mely egy külön partíción található)

A hátlappal kapcsolatban ne egy számtech boltot keress, hanem mielõtt bármit csinálnál, jelezd a problémát a HP-nek. Elméletileg kiszállnak hozzád, és vagy elviszik vagy a helyszínen megjavítják, ha csak csavarozgatni kell.

Én csak akksi nélkül használom a laptopomat. Nem látom okát miért ne lehetne.
Acer Aspire 7738g ezzel van valakinek vmi tapasztalata? érdemes venni? teljesítményben jó? elõnyö?hátrányok?
És tényleg lehet/szabad ugy használni laptopot h megy hálózatrol és közben ki van szedve az aksi? Mert eddig még ezt nem halottam.
Sziasztok!

Na, ma megjött HP Pavilion dv6-3070eh gép amit rendeltem.
Elsõ benyomások:
A kinézete tetszik, tényleg ezüstös és nem pezsgõszínû, ahogy Oszi is írta.
A kijelzõ nem tudom normális-e de most nappal normál fényviszonyok között annyira tükrözödik h borotválkozni lehetne benne. Engem mondjuk zavart hogy néztem videot és láttam magam, horrorfilmet meg igy eséyltelen nézni rajta. Probáltam a fényviszonyokon állítani de nem sokat segített. Viszont bent a sötét szobában nem volt semmi gond. Szép képe van. És külön örültem annak h volt rajta védõfólia, még a billenyüzeten is.

Viszont elkövettem egy nagy hibát, szerintem. Elkezdtem telepíteni az elején és én balga azt hittem h fullosan feltöltve adják az aksit aztán az, szerencsére akkor amikor már befejezte a telepítést semmilyen hang jelzése nélkül leállt. GYorsan, fogtam rányomtam a töltöt és elínditottam ekkor behozta a windozt egy hibaüzenettel h válasszak és rámentem a normáls inditásra és aztán betölött mindent. Utána teszteltem töbször újraínditottam de gond nélkül betöltötte.

Kérdések/negatívumok
MOst így az elején kénytelen vagyok számomra néhány negatívumról beszámolni.
A fent leírt baki miatt, de remélem nem azért kicsit lassan tölti be szerintem a windoz 7-et.
Akkor telepakolták ilyen reklámprogramokkal. De ezeket, norton és HP cuccai kikapcsoltam.
És egy érdekesség amikor rámegyek a játékokta (Start/játékok) valamiért baromi lassan és szaggatva hozza be a játék listát. NEm tudom miért. Néztem képeket simán tudtam billentyüzeten iránygombokkal váltogatni. és a játékoknál nem. AKinek ilyen gépen van az megírná h neki is csinálta-e? Itt egyébként az elõre telepített játékokra gondolok

És érdemes a nagy 445 gigás partíciot szerintetek felosztani kisebbekre és ha igen akkor milyen darabokbra? Mert eddig nem raktam fel semmi progit épp ezért.

Ja és a végére hagytam azért egy elég kiábrándító dolgot. Épp raktam el agépet és nézem a hátulját és nincs a hátlapja rendesen felcsavarozva. Mármint kilóg a bal széle. Probáltam de nem tudtam lecsavarni. Biztos ugy gondolták h elmegy de nekem most ezért lesz egy utam egy számtechboltba. Ezt a trehány munkát azért nem vártam.

Majd a késõbbiek folyamán leírom még a tapasztalataimat!
Van valakinek tapasztalata ACER EX5635G-652G32MN ezzel ?😊
Most ezt néztem ki magamnak... vagy van jobb is szorosan ez az ár mellet ?
GX25
Értem, és laptop-ból honnan kezdõdik az amivel már lehet játszani?
Vagy felejtsem el és ha játszani akarok akkor vegyek asztali gépet?

acsati
sziasztok
mostanában szeretnék venni egy laptopot. milyen márkák közül érdemes válogatni? meg mik azok a márkák amit semmiféleképp ne vegyek?
mrzoltan
Én is pavilont vennék,de mivel nekem kell programozni, vagdosni stb. intel procisat veszek, így marad az acer.
mrzoltan
Sehogy, 1*1GB és 1*2GB modul van benne.
Hááát, a Videokártya egy HD2600pro vagy HD3650 asztalinál picit gyengébb. A 3GB ramot meg igazán megnézném miként oldják meg, hogy menjen dual chanelban?

norbi56
Kösziköszi, egyre jobban húzok a pavilion felé😊

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

norbi56
Annyira nem vagyok analfabéta<#idiota>

GX25
A laptop.hu keresõjébe bepipáltam a Videokártyánál, hogy játék az egyik találat ez volt:

Toshiba Satellite Pro A300-15V-3GB+P

Ez alkalmas lenne játékok futtatására?

Sztem ez lehet neked egy alternatíva

Lenovo ThinkPad T400; Sennheiser HD 201; Merida Matts TFS Trail 350D

milk4
Valaki tud 100-140ezerért egy laptopot ajánlani?
Min. követelmények:wifi,bluetooth,15"+,320GB+,játszani is lehessen rajta(lowon is akár)

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

mrzoltan
Mindennapokban nem, játékokban sem igazán veszed észre, viszont tömörítés, videó,audió szerkesztés stb.-nél igen.