16455
  • Solten
    Belinkelhetne ezt az 550-es Dell-t, erosebb processzorral... :)
  • whiskeyman
    Acer, 1 év garancia
    inkább a Dell, erősebb processzorral, 3 év garanciával
  • Solten
    Hi, bar ugyan nem amazon...: link.
  • böröczk
    Aha, kb pont ez, csak talán a proci száma 470es volt, és win7tel adták, ami persze felesleges :D
  • whiskeyman
    ilyesmit néztél?
  • böröczk
    Nem egy alienware m17re gondolok...mert pénzt keresni jöttem,nem költeni:D
    Nézegettem már, itt valamivel olcsóbban lehet kapni az otthoni áraknál, úgyhogy max 200e...
    550fontért láttam amazonon dellt i5ös procival hd5650nel,azt olvastam,nem rossz..
  • V43 1105
    Mondj egy összeget !
  • passatgt
    valami árat mondhatnál, hogy mégis milyen kategória legyen
  • böröczk
    Andzsolhonba költöztem fél évre, amazonról szeretnék valami jó kis gépet rendelni, vagy ha esetleg tudtok jobbat, szívesen hallanám.
    Minimum i5ös proci, valamint játékokra is alkalmas kártya (pl modern warfare 2) kéne bele, nem igazán vagyok otthon leptotyok területén, ezért kérném segítségeteket. Pcs voltam eddig, viszont amíg kint tartózkodom, jól jönne egy grafikusi tevékenységekre és játékokra is használható masina. Márkát rátok bízom, remélem, tudtok segíteni.
  • passatgt
  • Redbow23
    Sziasztok! Én azzan a kérdéssel fordulnék hozzátok hogy lehet-e kapni és ha igen hol olyan laptopot ami 90-95 körül van és mennek rajta jó játékok. pl. Gta4 Far Cry 2 Lehet használt is ha nincs túl leélve köszi szépen
  • hykao #11918
    A kinézett Toshiba tökéletesen megfelel az igényeidnek! 130-at felesleges kiadnod az Asus-ért. Itt egy teszt az említett Toshibáról: KATT
  • Magiszter
    Mivel 80%-ban egy 1080p-s monitorra kötném ki, ezért szerintem annyira nem probléma a 10,1". De amúgy igazat adok abban, hogy az pont csak egy kicsit, de az ember fájdalomküszöbét ingerli :)

Asus EeePC 1215T erről mi a vélemény?
  • franc0
    Ha rám hallgatsz, a 10,1 colos 1024x600-as képernyőt messzire elkerülöd.
    Kb 1 hónapig bírtam, aztán el is passzoltam a francba kevés bukóval.

11,6" colos 1366x768-ba gondolkodj.
  • Magiszter
    Addig úgy se tudok venni amíg el nem adom a mostani Notebook-om, szóval nem fenyeget annak a veszélye hogy az elkövetkezendő hetekben hirtelen vásároljak valamit :)

Öhm. Találtam egy ilyet: Toshiba NB550D-108 - Elvileg a HD6250 tud dekódolni 1080p-s videókat. Mondjuk nem tudom hogy az a processzor mire képes/elég, azon kívül hogy 1200Mhz-n ketyeg. Illetve hogy ez tényleg képes lenne e arra amire nekem kell. Szerintetek?
  • Kövesdi A
    Öhmmm
    Nekem lenne 2 kérdésem , még pedig
    1....Jelenleg egy Asus K70IO-TY074L notebookom van ,szerintetek meddig lesz még elég ez a gép ?
    Netezek rajta , zenét hallgatok , és filmet nézek leginkább 720pben !
    2dik ....A le írásban elvileg szerepel a (S/PDIF), de még sem világit a csatlakozó
    Aminek elvileg kéne világítania nem ?
    Nos mi lehet a megoldás hogy működjön ?
    Vagy esetleg az oldalon írták el a dolgot ?
  • franc0
    No, szerintem akkor jársz a legjobban, ha ezt a pár hetet még kivárod, amíg hozzánk is megérkeznek az AMD Brazos rendszerre (AMD E-350 processzor) épülő gépek.
    Egyelőre még csak 1 ilyet találtam itthon: link
    Nagyjából ilyen hardverrel bír majd az összes többi gyártó gépe is. Nem kell megijedni a 150-es ártól, a Sony mindig is nagyon drága volt (főleg nálunk). A többi gyártó gépe valószínűleg befér a 130 alá.
    Így látatlanba 2 gépet ajánlok: Lenovo ThinkPad X120e és HP DM1z. Mondjuk ez a kettő lehet pont kicsúszik majd a 130-ból, de az Asus és Acer gépek olcsóbbak lesznek.
  • Magiszter
    Oh... megelőztél. :)
  • Magiszter
    A mostani notimat lassan 2 éve vettem 168k-ért, full beállítások mellett viszi a Half-Life 2-t, még a Crysis is elmegy rajta ha kell.
    A napokban azonban ráébredtem arra hogy eddig 90%-ban csak neteztem, filmet néztem, vagy prezentációkat, excel táblát, meg word-ot szerkesztettem. Így lényegében értelmetlen hogy legyen egy bivaly VGA benne. Meg azért a 3 kg-os súly se éppen "környezetbarát". Ha csak 1 órát sétálok vele, már érzem, hogy szakad le a hátam (Meg ugye a töltő, iratok, egér...stb).
    Illetve mivel combos alkatrészek vannak benne, ezért ennek megfelelően a hűtése is erős. A hangja meg aztán főleg. Gyakran zendít rá olvasgatás, netezés közben is 10-20 percekre, márpedig ez este nagyon zavaró tud ám lenni.
    Kijelző mérete sem fontos, mert otthon 100%-ban rá van kötve monitorra, billentyűre egérre. Munkahelyemen szintén csak rádugom projektorra/monitorra és úgy használom.

Szóval mindent egybe véve, nekem felesleges fenntartanom egy notebook-ot, mert az elsődleges szempont nem egy mobilizálható erőgép, hanem egy csendes társ a netezéshez, filmnézéshez és munkához, amit csak becsúsztatok 2 akta közé és irány a nagyvilág :)

Ám pont ezért nem szívesen fizetnék ki súlyos pénzeket érte.

Szóval ha van olyan NETbook ami 1080p-s videót is lejátszik akadás-mentesen úgy hogy a háttérben csak egy word, internet van megnyitva (meg torrent xD), akkor már teljesíti is az elvárásaimat. :)
  • Kövesdi A
    Bocs el néztem , azt hitem notebookot akarsz venni
    Bocs
  • franc0
    Van ilyen netbook, majd később ha több időm lesz ránézek neked.
    A régi gépedet meg hirdesd meg a hardverapro.hu-n.
  • Kövesdi A
    Hát lejátszani lejátssza , mint pl az enyém is viszi
    De azért amellett ,ha még fut egy s más könnyen kevés lehet szerintem a gép !
    De szerintem a 6-7 óra aksi idő , és a 2kg alatti súly ,feltételei a legvitathatóbbak
    Idáig csak a Samsungról tudom , hogy bírja 6-7 órát

Én ha most venném , ezt venném meg Asus
    Szerintem nem rossz egy gép , és árba se olyan húzós ,max ha nem adnának hozzá op rendszert olcsóbb lenne egy 40K-val

Szerintem kicsit még spórolj , és vegyél egy jobb gépet
    Inkább mint hogy 1 év múlva újat vegyél !
  • Magiszter
    Ez fura, magától postolta az üzenetet írás közben :D

Tehát: Hát nem tudom, mert én már 80-100között is láttam Netbook-ot ami elvileg lejátszik 1080p-t is. Csak mivel nem vagyok képben melyik jó-rossz ezért tettem fel a kérdést.
  • Magiszter
    Hát nem tu
  • Kövesdi A
    Szerintem 130K-ért , ezek a feltételek amiket megadtál , teljesíthetetlenek ,max használtan lejárt garival
    Egy ilyen gép újonnan , szerintem olyan 200-250 vagy több !
  • Magiszter
    lemaradt.:

De ha lehet inkább netbook-ot vennék. Illetve ha ismertek olyan helyet ahol régi, még garanciális, jó állapotú notebook-ot beszámítanak, akkor írjátok meg, hogy hol van ilyen hely.

Minden segítséget előre is köszönök!
  • Magiszter
    Üdv.
    A közeljövőben netbook-ot szeretnék venni a következő feltételek megvalósulása mellett:
    - 1080p-s akadásmentes lejátszás (külső kijelzőn)
    - 2 kg alatti súly (pihekönnyű :) )
    - Bírja akksiról jó sokáig (6-7 órát netezés, word közben)
    - Ultracsendes (netezés közben hallani se akarom :D )
    - Maximum (nagyon maximum) 130k-s árhatár (de inkább alatta)
    - Monitor és hang kimenet megléte (FullHD monitorra kötném, tehát HDMI, vagy VGA)

Notebook-ot cserélnék (nincs kihasználva, nehéz, hangos), így másik notebook nem nagyon érdekel. Persze ha van valami pihekönnyű, ultracsendes 15" alatti kütyü, erős procival és 1080p-s kapacitással a fenti árkategóriában, az is megfelel nekem :)
  • Balee 007
    Sztem is inkább az Asus
  • passatgt
    asus
  • Kövesdi A
    Szerintetek melyik a jobb gép ?
    Lenovo
    Asus
    Én úgy vettem észre , hogy a Lenovo a jobb ,de mit jelent az hogy Grafikus vezérlő memória megosztott ?
    Nah meg hülyeség , de a összehasonlításnál - tartozék résznél nem írja a akkumulátort , gondolom csak jár hozzá
  • Solten
    Hello.: link.
  • Kövesdi A
    Sziasztok nővérem akar venni a sógoromnak egy notebookot , max 120,000 ft ért , az a lényeg hogy a win 7 fusson rajta stabilan
    Játszani nem fognak rajta , csak nettezni , meg esetleg szövegszerkesztő-futtatni
    =0&cat2063[limit]=20&cat2063[orderby]=price&cat2063[order]=0&cat2063[oldies]=0]Edigital Eről az oldalról melyiket ajánljátok ?
  • Lantee
    Akkor azért csak beírom, lesz ami lesz...

Dell XPS 15 - Core i7-740Q - GT435M 2GB - 4GB DDR3 - 500GB HDD

3 hetes, eladnám! Számla, gari, minden van!
  • El Deloro
    Én is néztem =/ pedig nem lenne rossz.
    Y560 kialakítása jobban tetszik mint az ASUS-é.
  • Solten
    Az Ultra... 500 GB SATA 5400rpm Na vajon milyen nagyeszu tanacsara tettek bele ilyen vinyot...? :) Repulhet is bele a Seagate Momentus 7200.4 :)
  • El Deloro
    Melyik a legizmosabb ?
    Y560GAMER
    Y560ULTRA
    ASUS N53
  • Promi #11893
    Eddig még ki sem próbáltam az inteles videó kártyát.Most megnéztem hát nem csodálom, hogy szaggatott mindennel.
    ATi Mobil RadeOn HD5730 eléggé ütős kis kártya ezekbe a laptopokba.
  • Béla9248
    Szia! A mai játékoknak bőven megfelel!
    Tesztelve: MoH, COD Black Ops, és sokan mondták hogy az Arma 2 laposon biztos hogy nem megy, max. ha AlienWare a lapos! Nos 1366x768 minden mediumon tökéletesen fut! AlienWare nem ér annyit ezek szerint! :D

Promi: PM-ben ment! ... külön van egy kapcsoló amivel váltani lehet a VGA-t!
  • Promi #11891
    Mi volt a gond?
  • Promi #11890
    Első kérdésedre válaszolva, ha nem vagy nagy játék függő teljesen elég mindenre.