Milyen laptopot vegyek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bátyám gépén szoptam ezzel eleget. Valamelyik jó a sok közül, észre fogod venni, fõleg, ha van net benyomva a gépbe 😊

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

passatgt
valami nem mûködik, vagy miért keresel drivereket? win7 általában alapból menni szokott szinte minden vasons

nem akarom amugy most újrarakni, csak szeretem biztonságban érezni magam driverek és windows dvd közelében, nem tudom a win7 mennyire omlós, de xp-vel volt már nem egyszer teljes szalagszakadás, úgy hogy elõtte normálisan ment a cucc.

nos
megbarátkoztam már a win7-tel, nem akarok xp-t a helyére. de akkor is felbasz, hogy ennyire lesüllyedt ez az egész, hogy már drivert sem adnak (jójó nem adnak windowst, mégis csak drága dolog, de könyörgöm ,drivert csak kéne)
és igen, szeretem újratelepteni a rendszert egybõl ahogy megjött a gép.
maradok a win7-nél, viszont lenne egy kérdésem. találtam drivereket konkrétan ehhez a gyártó oldalán ITT (aztán Notebook --> Aspire -->3820TG) de van például 3 abból hogy "3g Module Driver" meg 4 abból hogy "Wireless LAN Driver", de a késztõ más (Intel, Atheros, Broadcom stb.) Nekem akkor elég ezek közül csa k1-et felrakni, vagy van különbség, és tegyem fel mindbõl mindet? úgy érzem hülyének néztek, és az elsõ lesz a helyes megoldás 😄

Sziasztok!
Laptop vásárlás elõtt állok, ezért a segítségeteket kérem.
Nincsenek nagy elvárásaim, csupán egy megbízható "gépre" lenne szükségem.
Minimum 2.00Ghz-es proci azért jó lenne, valamint a RAM is lehetne 2GB-s legalább! (3-4 gigás jobb lenne, persze csak, ha lehetséges)
Fõleg internetezésre használnám + néhány program (photoshop, office) futtatására illetve van egy játék (FM), amit majd szeretnék feltenni rá, de annak a fontosabb igényeit elõbb leírtam (proci, RAM). Nagyából ennyi, esetleg még jó lenne, ha lenne rajta op. rendszer (Win7), mert ilyenekkel nem akarok szarakodni😄 kb ennyi.
A végére pedig az ára. Szeretném ezt az egészet maximum(!) 120-ból megúszni 😊
Elõre is köszönöm annak, aki segít nekem!<#smile>

cesc fábregas

hykao
Felejtsd el! Ezzel nem fogsz nagyon HD-t nézni akadásmentesen! ION-ost keress! Legjobb vétel a HPQ Mini 311c - ha találsz még valahol eladót! Annak 1366x768-as LED-es a kijelzõje, ION-os VGA (hardveresen játsza le akár a 1080p-t is), hosszú akksi idõ, stb...
Sziasztok!
Netbookot szeretnék venni egyetemre, és a Samsung N210eset nagyon nézegetem már... Azt szeretném kérdezni, hogy ebben az árkategóriában ez-e a legjobb vétel? Szeretnék mondjuk HD(720p)ban nézni néha, meg elsõsorban tanuláshoz, meg ilyenekhez kell, nem játékra, csak azért egy jobb teljesítmény, meg jó akku az szempont... Szal, h ezt érdemes venni, vagy van jobb/megbízhatóbb ezen az áron?

Ez játékra és nyüstölésre jó?

http://www.edigital.hu/Notebook/Toshiba_Satellite_L650D-13D_notebook-p57976.html

<#help>
http://www.edigital.hu/Notebook/Toshiba_Satellite_C650D-11H_notebook-p58218.html

???
LezLee
Nemrég vettem egy HP pavilion dv6 3070-es gépet. Az volna a kérdésem, hogy kell-e csinálnom helyreállító lemezt, vagy elég, hogy van egy Recovery partíció a merevlemezen?
Ez az elsõ laptopom, úgyhogy nem nagyon vagyok otthon az efféle dolgokban.
hykao
Amennyiben nem jár garanciavesztéssel, akkor valóban csak ízlés kérdése...de gyalulás elõtt azért nem árt ennek utánakérdezni...XP-re visszacsövesítés viszont értelmetlen dolog szerintem 2010-ben, már csak azért is, mert akkor elég lett volna egy HD3XXX-es szériás videokártya is, ha úgyis csak directx 9.0c nyújtotta lehetõségeket akarja élvezni. (tudtommal a dx10 és dx11 csak a Vista és 7 rendszerekhez van) Mellesleg XP-hez sokszor drivert vadászni is kész kínszenvedés...
Narusco: XP-t tényleg ne erõltesd, ezt a gépet csak lehúzná.. EZ alapján tolj fel egy Win 7-et és legyél boldog vele, mert tényleg egy nagyon jó kis gép.

hykao: Én is egy újratelepítéssel szoktam kezdeni, jobb tiszta lappal, de errõl volt már korábban szó. Ki így csinálja, ki úgy, ízlések és pofonok..

Én mondjuk nem erõltetném az XP-t, W7 helyére. szerintem jobban jársz ha W7-et hagyod, nekem eddig minden elindult rajta amire szükségem volt, esetleg trükközni kell vele kicsit, de minden megy rajta.

Ahogy a kolléga írta, a most kapható gépek 90%-hoz nem adnak lemezen se OS-t, se drivert ...
Narusco - ki van csukva, szinte minden részéhez lehet sok napi hajtépõs kereséssel drivert találni, de általában pont a WiFI-hez nem lesz ... és akkor optimista voltam.

nem sok gyártó ad hozzá lemezt, többnyire neked kell létrehozni egyet az elsõ indításkor. Valamint van egy helyreállító patrició amin van a W7.

GX25
Most lehet, hogy hülyeséget fogok kérdezni, de azért inkább megkérdezem. Ugye, ha egy notebook-hoz jár Win7 akkor az nem csak elõre van rá telepítve, hanem adják vele a lemezt és bármikor újra lehet rakni?

Nem neked írtam, csupán csak általánosságból nehogy valaki ugyanebbe a hibába essen mint én. Ugyanis azt a driver-t amire a gépnek szüksége lehet azt úgysem lehet letölteni.

hykao
Te most tényleg le akarod szedni a gyárilag a laptophoz adott, elõtelepített Win7-et? <#ijedt> ...ráadásul XP-t akarsz a helyére rakni??? <#confused><#conf>
Sziasztok!

Ez mennyire jó egy kis játékra és egyébként otthoni nyúzásra?

http://www.edigital.hu/Notebook/Toshiba_Satellite_C650D-11H_notebook-p58218.html

Köszi
ha ez nekem szólt akkor te valamit félreértettél.

Toshiba Tecra M9 -t semmiképp ne vegyél mert nem internetezéshez való, fõképp ha alapvetõ driver hiányos.

ééés XP-s driver kéne hozzá

értem, bár már jön elvileg az usbs olvasó.
viszont most ilyen problémám lenne. ebben valaki help?

Balazs15
asszem abba 512megás ati kártya (a 320shban)

Asus k53SV~~~i5-2410, Geforce gt540M,4GB DDR3 1333mhz, win8.1 64 bit

Balazs15
ha muszáj lenne akkor a cq61-410sh-t...de emnnyi pénzért kapsz jobbat..ez az acer pedig viccnek is rosz...pár honapja lehetett venni 106 ezerért Hp presario CQ61-320SH-t az tuti jo...de szentem várd meg amig lesz cq62

Asus k53SV~~~i5-2410, Geforce gt540M,4GB DDR3 1333mhz, win8.1 64 bit

Sziasztok!
Egy gyors segítségre lenne szükségem, adott két gép, árkülönbség elhanyagolható, ti melyiket javasolnátok:
http://www.edigital.hu/Notebook/HP_Compaq_Presario_CQ61-410SH_VY517EA_notebook-p55740.html
vagy:
http://www.edigital.hu/Notebook/Acer_eMachine_E527-332G25MN_%28LX.NAE0C.021%29_notebook-p58472.html
setuh
Vettem egy laptopot es lenne egy eleg banalis kerdesem de uj vok laptop teren...szal biztonsagos e ha nem a konektorbol huzom ki a tapot hanem egyenesen a laptopbol es igy is dugom vissza mikozben be van dugva a konektorba?😄

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

GX25
Játékra melyiket érdemes megvenni?

ASUS K50ID-SX069D

Packard Bell EasyNote TM85-JN-642HG

Solten
"nincs benne cd olvasó :E hogy lehet anélkül windowst telepíteni?"

Lehet, anno leirtam a blogomban; szukseges hozza ugye pendrive/SD kartya:

1. parancssor elindítása: start menü > futtatás > cmd

2. particionáló program elindítása, írjuk be: diskpart

3. keressük meg melyik a pendrive-unk/SD kártyánk: list disk

4. válasszuk ki (itt most az 1-es): select disk 1

5. töröljük le: clean

6. elsõdleges partíció létrehozása, kiválasztása, formázás (FAT32):
create partition primary
select partition 1
active
format fs=fat32
assign

7. ha kész a mûvelet, kilépés: exit

8. tegyük be a Windows telepítõ lemezt a meghajtóba, és másoljuk fel a fájlokat (ahol D: a DVD meghajtó, és E: a pendrive/SD kártya, jelen esetben): xcopy d:\*.* /s/e/f e:\

9. Boot az eszközrõl.

Saor Alba

köszi, találtam már egyet amit megveszek szerintem. nem adtak powerdvd-t, meg a többi alapból járó progit is csak felrakták, mintha mindenki olyan gyökér lenne hogy az alapból felrakott rendszert fogja a gép haláláig használni. persze particionálva nincs, de nem baj, ugyis leszedem ezt a win7-et.

"belerakok bootos windows cd-t, akkor látni fogja a gép amikor indul"
Igen, ha egyáltalán nincs rendszer, akkor biztos, egyéb esetben (gyártónként változik, pl. F12 vagy Control+F12, stb.) lehet állítani még bekapcsoláskor a boot eszközt.

"vigyünk minden szarral szervizbe?"
Nagyjából ez a céljuk ...

Drivert amúgy sem adnak, csak pár kósza gyártó, ha rendszerrel veszed, akkor azért, ha meg nem, akkor azért. Mondjuk érdekes, hogy a leírás szerint PowerDVD meg PowerDirector jár hozzá, amit meg csak DVD/BD írókhoz adnak ... Amúgy lehet telepíteni memóriakártyáról, vagy pendriveról vagy külsõ vinyóról is. Régebbi Windowsoknál trükkös nem hivatalos verziókat, Vista/W7 esetén meg van direkt ilyen lehetõség. Néz szét a PH-n hátha kapsz egy külsõ DVD írót jó áron hozzá.

nah kicsit felkaptam a vizet...
lehet veszek bele USB-s dvd olvasót, de ha én azt bedugom, és belerakok bootos windows cd-t, akkor látni fogja a gép amikor indul és fog bootolni a lemez? + ezzel mi célja lehetett a gyárnak ?:S vigyünk minden szarral szervízbe?

bazdmeg nincs benne cd olvasó :E hogy lehet anélkül windowst telepíteni? lehet nagyon beszoptam ?:S azért nem adtak akkor drivereket meg ilyesmiket

eszembe jutott valami. Oszi és LezLee ti mivel és hány részre osztottátok fel a 455 gigás partíciot? már ha felosztottátok. Mert megtaláltam a windoznak a particionáló progiját, de nem kezdtem még el. Amugy a zsugorítás alatt mit ért?
LeventeV
TOSHIBA SATELLITE L500D-16K

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

Melyik laptopról van szó konkrétan?

Egy n?nek legalább két férfira van szüksege: Az egyik ápolt, finom, gyengéd, kedves, ?szinte, megért?. A másik, pedig nem meleg.

LeventeV
az amd turion m500as procirol mi a velemenyetek? ahogy lent is irtam egy HD 4650el van tarsitva.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

Köszi, ugy van ahogy LezLee mondta..
acsati
Toshiba L650-146 ahogy nézegettem elég jónak tûnik. Van valakinek tapasztalata vagy hallott róla jót, rosszat?
Itt egy teszt a géprõl.

Lenovo ThinkPad T400; Sennheiser HD 201; Merida Matts TFS Trail 350D

Dell Inspiron N5010.
Errõl a géprõl mi a véleményetek?

Narancsos csoki bazzeg!

Drivereket feltetted?

World of Tanks FAQ-s oldal az alábbi címen érhető el: http://wotfaq.solidlane.eu/ | wot nevem: keagle21

sziasztok!
laptopot szeretnék venni, és a segítségeteket kérném.egy megbízható gépet keresek, de normális hazai szervízzel, beépített modemmel, fõként netezésre és filmekre, de azért játszogatni is lehessen vele, minderre pedig van 150 ezrem. tud valaki ajánlani valami faszát? 😄

Narancsos csoki bazzeg!

Sziasztok! Nem tudom, hogy emlékszik-e valaki, pár hete kérdeztem már itt, akkor az MSI GX660 nagyon tetszett, viszont nem tudom, hogy valaha megjelenik-e Európában, illetve talán mégse költök annyit egy gépre, jó lesz egy egyszerûbb is. A kiszemeltem, ami ezúttal kapható is Magyarországon az egyszerûség kedvéért a: LENOVO Ideapad Y560A. Mit gondoltok az IBMes Lenovo laptopokról? Illetve szerintetek érdemes i7-es procival venni, ami csak 1.6 gigahertzes, vagy inkább i5-el vegyem, ami valamivel olcsóbb, és 2.4 Ghzs?
Elõre is köszönöm a válaszotokat
tenorx
LezLee
Hi!
Nekem is ugyanilyen laptopom van. Két videókártya van benne. Alapból ha aksiról használod, akkor a 4250-es megy, ha rádugod hálózatra akkor aktiválódik az 5650-es videókártya automatikusan. De te is be tudod állítani, hogy melyik menjen az Ati beállításainál.
Hát akkor az nem hiszem hogy dv6-3070eh,hol vetted?Szerintem vidd vissza!

http://moviez.freeblog.hu/-filmkritikák,filmhírek,filmelőzetesek

Sir Quno Jedi
Ahogy elnéztem ez 2 magos és a "videókártya" az semmit sem bír, mert csak az integrált szar megy benne. Asszem.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Csá!

Sürgõsen kellene valakinek a segítsége!
Vettem egy HP Pavilion dv6-3070eh gépet. Itt amugy meg lehet nézni:
http://notebookstore.hu/hu/termekek/reszletek/5999_hp_pavilion_dv6-3070eh_champagne_notebook_akcios_xb517ea/

És a gépben egy ati radeon 5650 kellene h legyen, de minden benchmark progi azt írja ki h csak egy Radeon 4250-es van benne.
Most ez jól írja ki vagy átvágtak?
Onnan veszem h nem jó mert Oszi írta h neki is van ilyen gépen és h azon a mafia 2 demo lazán mnet itt meg szaggat minimumon is.
Valaki aki ért hozzá írjon! Köszi!
dmx
csõ srácok! Tudnátok nekem errõl a géprõl mondani véleményt, jó rossz tulajdonságait. Hogy a procija 1 vagy 2 magos meg mit bír a videókártya...Nem nagyon értek a laptopokhoz. Kösz elõre is!
Toshiba satellite L500 24V

Burn tire, not your soul!