16455
-
#11969 Esetleg ez. -
SaphireDraco #11968 Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni laptop vásárlás ügyileg, nem túl nagy keretem van rá de végülis nem is hiperszuper hordozható erőművet szeretnék venni hanem egy olyan laptopot aminek minél nagyobb legyen a kijelzője és a legdurvább dolog amit szeretnék vele csinálni az filmezés. Kb 100 ezer forintom van rá. Nem tudom hogy ez most lehetetlen kérés e vagy nem szóval ha megoldható nem vagyok kiváncsi "hulye vagy b*" kommentekre csak egyszerüen hogy lehet e ilyet találni vagy nem, nyilván használtan is tökéletes. -
cyberkata #11967 Én nagyon ajánlom a HP Pavilion-Rossignolt. Már 2 hónapja használom és elmondhatatlanul szeretem, fiatalos és sportos, szép, Intel Core i5 proci van benne, a képszerkesző és a videovágó egyszerűen profi. http://bit.ly/hc0lK9 -
Balee 007 #11966 Hello
Esetleg elgondolkozhatsz ugyanezen a konfigon csak i5-ös procival:
Ideapad Y560 -
Zsoti90 #11965 Helló.
A segítségetek kérném. Kinéztem 2 laptopot, de nem tudom eldönteni, hogy melyiket érné meg jobban megvenni. Kíváncsi lennék, hogy teljesítmény és minőség terén melyik a jobb. Előre is kösz a válaszokat :D
A 2 laptop :
http://www.arukereso.hu/notebook-c3100/msi/cx623-088x-p44541571/termek-leiras.html
http://www.arukereso.hu/notebook-c3100/acer/aspire-5742g-3374g64mn-p43827627/termek-leiras.html -
#11964 Sziasztok!
Néhány nappal ezelőtt kértem tanácsot, hogy milyen laptopot vegyek. Akkor a Lenovo Ideapad Y560-at ajánlottátok főként játékra, filmezésre, photoshop és a főiskolai dolgokra.
Változott a keretem igy 230 eFT helyett 250 eFT tudnék rászánni. Esetleg van valami kimagaslóan jobb laptop ebben a 20 ezres résben?
Előre is köszi a válaszokat ismét! :) -
#11963 Nekem 2 éve van Acer-em. Anno 160-ért vettem és semmi baj nincs vele. Napi szinten hoztam-vittem majd egy éven át, hóban, fagyban, 50 fokban. Egyetlen egy hibája jött elő másfél év alatt az pedig a csuklónál érintkezési-hibás lett és kinyitásnál, lecsukásnál ugrált a kép (mivel napi szinten vagy 100x lecsuktam, felhajtottam, nem lepett meg :) ). Hívtam a szerviz számot, másnap jött a futár, 2 napra rá visszahozta hibátlanul.
Munkahelyemen napi szinten érintkezem laptopokkal, HP, Lenovo, Dell főleg és bár mindegyik 2-3-4-5 százezres kategória, nem egynél éreztem kézbevételkor hogy "gagyi". Aminél nem volt ilyen az már bőven 3-4 százezernél járt. Annyi pénzt meg én, mint fizetésből élő honpolgár, sose fogok számítógépre költeni.
Nekem az MSI-től sikítófrászom van, mert eddig 3 MSI lapos volt a kezemben, de én még olyan b*zi billentyűzetkiosztást sose láttam. Hajam égnek állt tőle.
ASUS noti is megfordult nálam nem egyszer, a 100 ezertől 300 ezerig, de mindegyiknek előjött valami nyűgje 1-2 év után, aztán gariztatták a tulajok heteken keresztül. Sőt egyik javíthatatlan volt és cserélni kellett. Persze 1 hónap után jött erre rá a szerviz.
HP-re mondom azt hogy jó gépeik vannak, meg a lenovo-ra, de azok meg is kérik az árát. A Dell se rossz, de voltak vele rossz tapasztalataim, szóval ha lehet kihagynám.
Amúgy meg ha az Acer "gagyi" lenne, nem ők volnának a 3. legnagyobb laptop gyártó, világ szinten. -
#11962 Acer Aspire 5552G: Gamer noti fillérekért
-
#11961 Nem tudom , én soha nem vennék acer-t
(Legalábbis 200K alatt biztos nem )
Ha csak meg hallom a márka nevét , az ugrik be hogy "gagyi"
Inkább hp, lenovo , msi ,asus , sony
És az utóbbi időben , a samsungokról is sok jót hallani , mostanság !
Amúgy meg ha valaki jó notebookot akar , inkább spóroljon még egy kicsit és vegyen egyet olyan 200K körül
Mert 150K alatt értelmetlen beruházni rá , szerintem !
A asusal meg semmi baj nincs , nekem már 1,5éve az van és tökéletes
A következő is asus lesz ! -
#11960 Nekem is szimpatikus, nagyobb kijelző, meg az Acer-el elég sok pozitív tapasztalatom is volt/van. (Volt már a kezemben 12"-os Acer AsireOne, vissza se akartam adni :) )
Szóval ha Kb azonos a teljesítmény, akkor inkább az Acer-t választom. -
#11959 hát hasonló toshibával már volt tapasztalatom, és nagyon gagyi minőség, hajlik az egész, indenhol belehet nyomni a műanyag burkolatot fél centire és mindig olyan érzésem van mintha valami kínai játéknotebook lenne
acer:) -
#11958 Sziasztok (ismét :D )
Ha az árat nem nézzük, szerintetek melyik a jobb? (1080p lejátszás, Office 2010 és net/flash tartalmak/ a fő irányvonal. De nem baj ha amúgy se lassú :D )
Acer AspireOne
Toshiba
Még mindig csak felmérek, de az Acer szerintem jó márka, Toshibáról is jókat olvastam/hallottam. A többi gyártó meg drágáért ad rosszabb gépeket. (ASUS-meg nálam kizárva) -
Balee 007 #11957 Hello
Ezek közül szerintem ha játszani is akarsz akkor max az általad nevezett közül: Acer2; esetleg az Acer1 de ez már elavult; vagy a PB1
A többi alapból elvetve, mert az integrált Intel GMA nem képes játékok futtatására főleg nem ilyen hogy dirt3 és társai. -
Lacc 88 #11956 Sziasztok. A napokban ment tönkre a 4 éves asus laptopom, 60k lenne a javítása, de már az egész gép nem ér annyit. Szeretnék újat venni, olyan 100-150k között gondolkoztam. Mely márkákat érdemes nézegetni? Elsősorban akciós laptopra gondoltam és jó lenne ha néhány játék is elfutna még rajta.(esetleg Left4Dead és hasonló szintű multis játékok). Ha van konkért ötlet jöhet az is. -
Pet0456 #11955 Sziasztok,
Mivel már megérkeztek az új hibamentes Sandy Bridges ASUS notebookok Magyarországra, ezért a következő laptopok közül szeretnék választani (radium.hu -n láttam):
ASUS N53SV - i3-2310M, 4GB,500GB, GT540 - 199.990Ft
ASUS N53SV - i5-2410M, 4GB,640GB, GT540 - 229.990Ft
Kérdésem a következő lenne: Megéri-e vajon kifizetni az i5-2410M laptopért a +30k-t vagy mennyivel lehet nagyobb a sebessége mint az i3-2310M ? -
#11954 A valamivel tobbet fogyaszto K625-el:
Nincs benne dedikalt VGA, a HD4225 egy IGP. -
xxxpaulxxx #11953 Köszi a válaszokat!:) Lenovo-t nem szeretne, ez a Timeline x pedig azt mondja, hogy már túl húzós árilag (pedig én ezt ajánlanám neki:D)
Az mind1, hogy most lányos e, vagy sem, de a #11945-ban linkeltről van valami tapasztalat? Meddig bírja az aksija? Az az ati kártya felesleges lenne bele neki sztem. -
#11952 Sziasztok!
Laptopot szeretnék venni és ebben szeretném a segítségeteket kérni.
A laptopot leginkább filmnézésre netezésre használnám de azért nemártana ha nem is maxon de azért elfutnának rajta játékok is pl.: FIFA11 esetleg a majd nemsoká kijövő nfs illetve dirt3.
A felhasználható keretem 120.000Ft de ez már nagyon a plafon szal ennél inkább kicsit lejjebb
nem igazán értek sajnos hozzá melyik mennyire megbízható ezért is szeretném ha ti is véleményt mondanátok. szeretnék min. 3Gb ramot bele azhogy mejik gyártó nekem teljesen mind1. nézegettem énis párat belinkelem örülnék ha elmondanátok a véleményetek de persze szivesen várok új ötleteket is.
Acer1
Acer2
Acer3
Acer4
Asus
Asus2
MSI
PB1
PB2
PB3 -
#11951 -
#11950 mindegyik több mint 150 -
#11949 Udv, esetleg: link1. A TimelineX pedig 160 korul kaphato: link2, link3. -
#11948 :D
Nekem az élienver is lányos leptop -
#11947 -
#11946 És akkor mivan. Legfeljebb Paul megneveli. Ráadásul nem minden nő egyforma.
Mondjuk ha a srácnak van esze, lepasszolja a csajnak az övét, és megveszi amit linkeltem. -
#11945 ez nem kifejezetten egy lányos laptop szvsz
inkább ez:
http://www.ipon.hu/webshop/product/_dell_inspiron_m301z_ezust_121521/160077 -
#11944 ThinkPad T400 130K.
Megbízható eladótól. Ennyiért ez borzasztó jó ajánlat. -
xxxpaulxxx #11943 Sziasztok a barátnőm szeretne egy notebookot venni.
Amire használná: filmezés, netezés, office, szóval nem muszáj annyira erősnek lennie, hogy játék fusson rajta, viszont az fontos szempont lenne, hogy az aksija viszonylag sokáig bírja.
Maximum 150K-t tud rászánni.
Én a sajátomat ajánlottam neki, ami egy Acer timeline 5810tz, de ilyet már sehol nem lehet kapni:/
Előre is köszi a válaszokat!:) -
#11942 Igaz, 2x dragabb vas eseten 2 ora alatt... :) -
#11941 ebben az árban, azt azért tegyük hozzá:) -
#11940 Kb 45k-val drágább az i7-es, de ahhoz már 750GB-os HDD van
~ 275 ezertől kezdődik -
#11939 Amelyik keszulekben eros VGA van (noti szinten), jatek eseten pl. siman kinyirja az akkut 1 ora alatt. -
#11938 Értem! Szóval ha power saver módban nyomom akkor simán bírja tovább is.
Még egy kérdés: a linkben i5 proci van benne viszont mindenhol i7 procival látom. Lehet kérni, hogy melyik legyen benne és ha igen akkor mennyivel drágább a történet? :) -
#11937 nekem ilyen van
ha a 5730-as kártya be van kapcsolva és használod is rendesen, akkor nem is fog 1 óránál többet menni akksiról
nekem 3 és fél órát simán kibír az alaplapi hd kártyával -
#11936 Szia!
Köszönöm a választ! Néztem róla reveiw-kat és az egyikben azt mondta a srác, hogy "it's fast when it works" és hogy az akksija nem birja 1 óránál tovább. Lehet ennek valami valóságalapja?
Amúgy teljesen meggyőzött a design és az adatok! :)
Köszi még egyszer! -
Inquisitor #11935 Az szép, kb. egy éve ennyiért max. Acer 240K körüli gépei voltak, sokkal gyengébb procival meg HD46xx-el ... -
#11934 Hello.: link. -
#11933 Sziasztok!
Most szeretnék laptopot venni játékra, photoshopra és a mindennapi fősulis dolgokra :) Az ár keret 215-230 eFT. Előszeretettel próbálgatom az új játékokat is :D
Kinéztem már egyet ASUS N53JF-XE1. Ha jól tudom ez a neve. Mit gondoltok róla? Várom a jobb ajánlatokat! :)
Előre is köszi a válaszokat! -
#11932 Jo hire van, bar meg nem vettem toluk semmit azt hiszem... -
#11931 Ez az ebájer mennyire megbízható?
Legalább lehet electron kártyával fizetni... -
Balee 007 #11930 Hellosztok.
Egy ismerősöm szeretne notebookot venni és fontos neki a strapabíróság, de nem szeretne sokat rákölteni. A nagyon maximum ár 140K lenne.
Jelenleg EZT nézte ki mivel fém borítású és 3 év garancia jár hozzá. Nagyon nem teljesítmény centrikus felhasználásra lenne, de a 15-16" elvárás neki, valamint a dedikált VGA is, mivel néhanapján régebbi kedvencekkel szeretne játszani is (2-3 éves játékok).
Esetleg tudnátok ajánlani egy alternatívát? Vagy az amit kinézett megfelelő lenne ilyen árban?