Milyen laptopot vegyek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
zenehalgatás, dvd írás.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
laptopot szeretnék vásárolni, lenovo-kat néztem,(esetleg dell-t) olyan 130-150 ezer Ft körül. Mi a véleményetek a márkáról? Milyen tipust érdemes venni? ( látaam több félét pl. pentium dual core vagy a celeron dal core jobb vagy ugyanar...???) Esetleg ilyen árban valami más márka? ( a lényeg hogy hosszútávon is megbízható legyen)
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
Core i5-450M @ 2.4 GHz
4GB DDR3 1066 MHz
Ati HD5730 1 GB
500GB
késõbbiekben egy-két tapasztalatot megosztok a nagyérdemûvel <#smile>#smile>
130k-ig milyen notit választanátok ipontól?
ACER Aspire vagy PACKARD BELL EasyNote TM81
esetleg mást?
laptopot szeretnék vásárolni, lenovo-kat néztem,(esetleg dell-t) olyan 130-150 ezer Ft körül. Mi a véleményetek a márkáról? Milyen tipust érdemes venni? ( látaam több félét pl. pentium dual core vagy a celeron dal core jobb vagy ugyanar...???) Esetleg ilyen árban valami más márka? ( a lényeg hogy hosszútávon is megbízható legyen)
a válaszokat eõre is köszi !!!
érdemes lenne ilyen kis gépet venni? illetve a mostani notebookból a memóriát fel tudom használni benne, vagy ebben ilyen ultrapici/integrált memória modulok vannak?
Saor Alba
Saor Alba
Toshiba
Asus
ujabb segitség kéne, már visszatérõ vok, és eddig bejöttetek, ugyh probalkozok ismét 😊
Laptop:
-15,x" kijelzõ
-3óra üzemidõ(ha több akkor nem gond 😊)
-filmnézés, szövegszerkeztés
naggyából ennyire kell, hölgy tulajnak lenne 😊 tudnátok tippet adni? árban 100-130eFT.
Elõre is köszi!!! 😊
130000ft-ig kellene gyors laptop, legalább 15" os kijelzõ, és vigye a sims 3-at. Mit ajánlanátok? köszi
Mindkettõ 2.4 GHz-es, csak a Core i3 20k-val olcsóbb...
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Saor Alba
probáld meg te is ugyanezt
Asus k53SV~~~i5-2410, Geforce gt540M,4GB DDR3 1333mhz, win8.1 64 bit
A notebookomon pár hete tapasztalom már, hogy néha néha akad egyet... szóval pl nézek egy filmet vagy zenét hallgatok és van mikor ritkábban, van mikor sûrûbben, de akad egyet a kép és a hang, aztán megy tovább rendesen... kodekeket újraraktam, lemeztöredezettségmentesítettem, vírust is írtottam, de semmi nem változott. Érdekes módon nagyanyám notebookján is észleltem régebben ilyet... asztali gépen sose.
Tud valaki segíteni? elõre is köszi😊
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
250k HUF körül.
HDD méret nem számít (SSD elõny de gondolom az nem ez az árkategória)
VGA nem számít
Üzemidõ nem számít viszont ne legyen nehéz
OS nem kell, Ubuntut használok
Core i5-ben gondolkoztam
4GB ram legalább
Legalább 14"-os lehetõleg LED-es kijelzõ
Semmi extra igényem nincs, legyen rajta USB és WiFi
Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |
Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |