Milyen laptopot vegyek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zola2000
Szisztok, szerintetek vegyek egy ilyet, mert valahogy mintha túl jó ára lenne:

http://www.argep.hu/main.asp?suche=ASUS+K52JB-SX072D&x=0&y=0

A

Solten
Hello, szerintem is az Inspiron N5010 a nyero, amugy itt egy regebbi cikk a temaban: link.

Saor Alba

Hálás köszönet! Azt hiszem ez lesz a tuti vétel. 😊

franc0
A HD-s intelek elviszik elvileg az ilyen filmeket (ezért van a HD a nevében). De ha ilyen hard filmes vagy szerintem menj tutira, és vegyél dedikáltat.
Filmezésre szerintem ez is elegendõ, de a jövõre gondolva inkább ezt venném meg.
Nagy nehezen sikerült kikeresni, tud írni DL-t. 27 perc alatt ír tele egy lemezt. Jól sikerültek ezek a Dell-ek, a 3 év gar miatt pedig bestbuy.

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

Sziasztok!
Laptop váráslása elõtt állok, de nem igazán értek hozzájuk. Elsõsorban film nézésre használnám, tehát az elsõdleges dolog amiért venném, hogy simán fussanak rajta a Full HD filmek, esetleg a késõbbiekben, ha vennék majd egy külsõ Blu-ray meghajtót, akkor azok a filmek is menjenek normálisan. Legyen rajta HDMI csatlakozó, képernyõ átmérõje 15,6 legyen, és lehetõleg supermulti meghajtó. Igazából az utóbbival bajban vagyok, mert nem tudom ezzel lehet DL DVD-ét írni?
Egyáltalán mik azok a szempontok amit nézni kell egy FullHD film lejátszásánál?
Én kinéztem kettõ laptopot, bár elég drágák, esetleg ha olcsóbbat tudtok mondani és megfelel a fent leírtaknak az jó lenne.
Packard Bell
Dell Inspiron

Még annyi lenne, hogy nézegettem általában ebben az árkategóriában a HD 5470-es és a GMA HD videokártyák szerepelnek. Fenti listán megnéztem a 5470-es egyértelmûen jobban szerepel, viszont a GMA HD az hogyan birkózna meg a HD filmekkel?
Elõre is köszönöm a válaszokat!

Higany
hát jah, én is ezt néztem ki magamnak, remélhetõleg 1-2 hét és megveszem végre. <#vigyor>

Solten
Na igen, ez brutaljo ennyiert... 😊

Saor Alba

Higany
Hali! ezt.

Solten
Hi.: link1, link2.

Saor Alba

Hello!Milyen laptopot ajánlotok 150e-160e ft-os értékben netezésre, filmnézésre esetleg játékokra használnám. Válaszotokat elõre is köszönöm.

|Gigabyte-GA-Z77X-D3H|Intel Core i7-2700k 3,5Ghz|Zotac Geforce GTX 680 2GB|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600 Mhz|2tb HDD|

Higany
ennyi pénzért, ennyi garival nem kéne!

Solten
Sziasztok
melyik notebook-ot válasszam? Asus x51L vagy MSI CX600X-018HU én asztali pc-t adok érte.
Vagy ha valaki cserélne akkor az asztali pc-m paraméterei
Alaplap:Asus p5b
CPU: DualCore Intel Pentium E5200, 2500 MHz (12.5 x 200) Jól húzható
Memória:Kingmax 2GB 800Mhz
HDD:250GB SAMSUNG HD252HJ
Videókártya:Asus EAH4870 512MB GDDR5 256 bit
Táp:Chieftec 550 Minõségi
Dvd író:LITE-ON DVDRW SH-16A7S ATA + sony lightscrabe írót is adok
Monitor:Samsung 17' Syncmaster
Billentyûzet+egér
Házon digitális kijelzõ és pici repedés a tetején de cserélhetõ
Higany
Erõsen remélem a dolgot. Annyit mindenképpen megér!

hykao
Hát ha azt az ASUS-t odaadják neked 60-80e forintért, akkor nosza rajta!
Higany
amúgy jó lenne ez a noti is, amit linkeltél, csak sehol nem látom, hogy lehetne rendelni. a másik, hogy ahol venném, ott se tuti, hogy tudnának ilyent szerezni. De amilyent linkeltem, olyant igen és õk is dícsérték, hogy jóféle. Meg mindenképpen ott kell vennem náluk a notit, mert kapok rá kb. 60-80e Ft kedvezményt!

Higany
Néha játszani is szeretnék. Meg arra kéne, hogy legyen benne kamera, wlan, legalább 3 gb ram, minimum 250 gb-os winyó, kártyaolvasó, vigye a hd-s filmeket, legalább 2 év gari legyen hozzá, ilyesmik. Köszi a linket!

hykao
Még mindig az a kérdés, pontosan mire is akarnád használni? Ha játszani is akarsz, akkor még mindig pl. EZ inkább javasolt. Az ebben lévõ videokártya majd' 2x gyorsabb... Ha pedig játszani egyáltalán nem szeretnél, akkor inkább más jellegû gépeket ajánlanék.
Higany
Meg már ki is néztem magamnak ezt. Elvileg jövõ héten már meg is tudom venni. Esetleg, ha valaki tud ennél jobbat olyan 150e-ért max, akkor szóljon! Köszi!

Higany
jah, mondjuk a gari sokat számít. én az eladott 5 éves notira adtam fél évet, de csak azért, mert van hozzá szinten minden cucc pár kibuherált gépbõl, amik nem kerültek nekem semmibe.

Lacee86
Ha lenne még rá gari, akkor megérne 80-at is, az igaz.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Lacee86
Igazad van, kicsit alábecsültem a 3470-et, azt hittem csak ilyen GMA4500 szintû. De 60-nál többet akkor sem adnék érte. 😊

Higany
ez hülyeség amit írsz! Ennél sokkal gyenguszabb gépet adtam el 40-ért és mindenki szerint se volt sok érte. Úgyhogy erre simán rámondanék egy 80-90e Ft-ot. Szerintem az reálisabb! <#kacsint>

Lacee86
Mármint nem akarom megvenni, csak ha akarnám, annyit érne nekem.

Lacee86
Én 50-et adnék érte. 😊

Danus16
Szerintetek mennyit érhet a következõ?

ASUS X59SL-AP207
* Intel Pentium Dual Core T2390 (1,86 GHz),
* 3GB DDRII,
* 250 GB,
* 15,4",
* ATI Mobility Radeon HD3470 256 MB

2 éves, épp most járt le rajta a gari, 2x volt szervízben, egyszer komplett dvd-írót, egyszer ventillátort és hõcsövet cseréltek rajta.
Jó állapotban, a burkolat nem sérült.

http://www.youtube.com/user/kilipeti

SirAlo
A CineCrystal technológiáról tudtok valamit? sokkal többet fogyaszt mint pl. a Led? találtam egy jó laptopot csak ilyen CineCrystal van benne

Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |

Jakuza001
Lecserelheted.

szíved joga, hogy mit telepítesz rá, bár nem valószínû, hogy xp-hez lesz driver, win7-re jön már minden, a laptopokat is arra gyártják
SirAlo
Halljátok, ha egy laptopot pl. Linuxal adnak akkor én le cserélhetem más oprendszerre? Pl. Xp-re ? Mert mintha halottam volna olyat hogy Xpvel adták valakinek és nem bírt mást tenni rá csak Xp-t

Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |

Solten
Klassz.

Saor Alba

zvaragabor
Már mint hogy aki megveszi az ASUS-t, azzal elcserélném a Toshibámra. 😊

Chaos Anno Domini

zvaragabor
Ja, csak pont a vidkari hiányzik ebbõl. A memó, a +1 USB port, a gigabites hálókari és a kinézet meg már elegendõ indok, hogy számomra jobb. 😊 Így jártam. Esetleg valaki nem veszi meg? Nagyon szivesen elcserélném. Most vettem másfél hónapja, 2 év garija van, semmi karc.

Chaos Anno Domini

Higany
Kafa, csak a videókari gázabb, meg kevesebb a memó benne.

zvaragabor
Õt 144-ért.

Chaos Anno Domini

Higany
Tényleg? Miért, mit vettél? Azért nem akarok megrohadni, egyelõre...

dejó billentyûzete van baszki 😄 ezen ebédelhetnék is
zvaragabor
Ó, hogy rohadj meg, most ezen fogok siránkozni, hogy nem ezt vettem meg, hanem mást. 😄

Chaos Anno Domini

Higany
az igaz, én már egy ilyennek is nagyon tudnék örülni.

Solten
Ha nagyon kedvezo aron jutott hozza, nevezheto ajandeknak... 😊

Saor Alba

Higany
akkor mégse nevezthetõ ajándéknak...

hykao
Mivel nem vagyok már gyermek, gondolhatod, hogy tenni is kellett egy ilyen ajándékért...nem is keveset...
somdav95
khm, ajándékba? én is örülnék az ilyen ajándékoknak (:

hykao
Nah emberek ma kaptam ajándékba egy vadi új Envy 17-et, épp most fogom beüzemelni, hibatesztelés céljából. (mert hát mégse a szomszéd PC boltból érkezett...).
Tudom, hogy nem illik hirdetgetni ebben a topikban (sem), de valamelyik gépemtõl megszabadulnék, ha már egyszer kettõ lett, és elég baráti áron úgy gondolom, szóval aki most akarna vásárolni hasonló kategóriás gépet, esetleg érdemes elgondolkodnia. (ez az új 320e-ért vihetõ, a másik pedig hõn szeretett kistestvére - Envy 15 - 250e-ért...ez utóbbi pár hónapja jött hozzám vadi újonnan 270e-ért, plusz vettem még hozzá középkategóriás HP táskát, és USB-s Lightscribe-os HP külsõ író-olvasót - az egész cucc kb. 300e-be fájt így pár hónapja, akksija csak hibatesztelve lett, kb. 3-4 töltés-merítés)
Amelyik elõbb elmegy, a másik marad nekem. 😊
na baze :|

szépen elkezdem félretenni a fizut rá 😄
mrzoltan
Ya, jó cucc, a proci tényleg nem vesz fel a versenyt a Core I3/5-el...
De a 5650 miatt piros pont 😛
Solten
Ez egy szuper vas ennyiert, tuner is a csomagban (!), kellemes tavkopo:

Well done HP!

Saor Alba

Higany
Számtechbolt vagy bevásárlóközpont.

Lacee86
A laptopnak nincs is képernyõje. <#nevetes1> De amúgy mikroszálas kendõ+sima víz, vagy ha az nem viszi le, akkor boltban lehet kapni direkt ilyen folyadékot.

scs17
Üdv!

Abban szeretném a segítségeteket kérni, hogy milyen szerrel, törlõkendõvel lehet tisztítani a laptop képernyõjét? Vmint hol lehet beszerezni?
Elõre is köszi!