Milyen laptopot vegyek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://www.argep.hu/main.asp?suche=ASUS+K52JB-SX072D&x=0&y=0
A
Saor Alba
Filmezésre szerintem ez is elegendõ, de a jövõre gondolva inkább ezt venném meg.
Nagy nehezen sikerült kikeresni, tud írni DL-t. 27 perc alatt ír tele egy lemezt. Jól sikerültek ezek a Dell-ek, a 3 év gar miatt pedig bestbuy.
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
Laptop váráslása elõtt állok, de nem igazán értek hozzájuk. Elsõsorban film nézésre használnám, tehát az elsõdleges dolog amiért venném, hogy simán fussanak rajta a Full HD filmek, esetleg a késõbbiekben, ha vennék majd egy külsõ Blu-ray meghajtót, akkor azok a filmek is menjenek normálisan. Legyen rajta HDMI csatlakozó, képernyõ átmérõje 15,6 legyen, és lehetõleg supermulti meghajtó. Igazából az utóbbival bajban vagyok, mert nem tudom ezzel lehet DL DVD-ét írni?
Egyáltalán mik azok a szempontok amit nézni kell egy FullHD film lejátszásánál?
Én kinéztem kettõ laptopot, bár elég drágák, esetleg ha olcsóbbat tudtok mondani és megfelel a fent leírtaknak az jó lenne.
Packard Bell
Dell Inspiron
Még annyi lenne, hogy nézegettem általában ebben az árkategóriában a HD 5470-es és a GMA HD videokártyák szerepelnek. Fenti listán megnéztem a 5470-es egyértelmûen jobban szerepel, viszont a GMA HD az hogyan birkózna meg a HD filmekkel?
Elõre is köszönöm a válaszokat!
|Gigabyte-GA-Z77X-D3H|Intel Core i7-2700k 3,5Ghz|Zotac Geforce GTX 680 2GB|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600 Mhz|2tb HDD|
Saor Alba
melyik notebook-ot válasszam? Asus x51L vagy MSI CX600X-018HU én asztali pc-t adok érte.
Vagy ha valaki cserélne akkor az asztali pc-m paraméterei
Alaplap:Asus p5b
CPU: DualCore Intel Pentium E5200, 2500 MHz (12.5 x 200) Jól húzható
Memória:Kingmax 2GB 800Mhz
HDD:250GB SAMSUNG HD252HJ
Videókártya:Asus EAH4870 512MB GDDR5 256 bit
Táp:Chieftec 550 Minõségi
Dvd író:LITE-ON DVDRW SH-16A7S ATA + sony lightscrabe írót is adok
Monitor:Samsung 17' Syncmaster
Billentyûzet+egér
Házon digitális kijelzõ és pici repedés a tetején de cserélhetõ
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
ASUS X59SL-AP207
* Intel Pentium Dual Core T2390 (1,86 GHz),
* 3GB DDRII,
* 250 GB,
* 15,4",
* ATI Mobility Radeon HD3470 256 MB
2 éves, épp most járt le rajta a gari, 2x volt szervízben, egyszer komplett dvd-írót, egyszer ventillátort és hõcsövet cseréltek rajta.
Jó állapotban, a burkolat nem sérült.
http://www.youtube.com/user/kilipeti
Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |
Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |
Chaos Anno Domini
Chaos Anno Domini
Chaos Anno Domini
Tudom, hogy nem illik hirdetgetni ebben a topikban (sem), de valamelyik gépemtõl megszabadulnék, ha már egyszer kettõ lett, és elég baráti áron úgy gondolom, szóval aki most akarna vásárolni hasonló kategóriás gépet, esetleg érdemes elgondolkodnia. (ez az új 320e-ért vihetõ, a másik pedig hõn szeretett kistestvére - Envy 15 - 250e-ért...ez utóbbi pár hónapja jött hozzám vadi újonnan 270e-ért, plusz vettem még hozzá középkategóriás HP táskát, és USB-s Lightscribe-os HP külsõ író-olvasót - az egész cucc kb. 300e-be fájt így pár hónapja, akksija csak hibatesztelve lett, kb. 3-4 töltés-merítés)
Amelyik elõbb elmegy, a másik marad nekem. 😊
szépen elkezdem félretenni a fizut rá 😄
De a 5650 miatt piros pont 😛
Well done HP!
Saor Alba