16455
  • passatgt
    http://ipon.hu/webshop/product/_samsung_r538_np_r538_da04hu_barna/161875

Erről vélemény? Vagy valami hasonlót?
  • Soldiers
    Hali

srácok 1-2 hét múlva szeretnék olyan laptopot venni ami elég jó és a mostani meg majd a későbbi játékok is elfussanak rajta és úgy 120-130e Ft-t költenék rá, ebbe kérem a segítséget hogy milyen laptopot ajánlanátok
    köszi
  • redmonk
    Kellemes Húsvéti Ünnepeket Mindenkinek

Szerintetek HP Pavilion DV6 vagy HP Envy14 Beats Edition?
    (mindkettő Core i7-es változat, HD5650, 4GB RAM)
    Adobe Premiere Pro és Adobe After Effects-re kell.

Illetve egy monitorra is kiszeretném majd kötni a gépet amikor otthon vagyok és csinálom a dolgom. Utóbbit úgy kellene megvalósítanom, hogy plussz felhasználói felületet mutasson nem pedig azt ami a gépen van.
  • Higany
    Én ezt néztem ki a barátnőmnek, hasonló kategóriában.
  • abletonext
    az 1 év garancia aggasztó csak :/ de amúgy (Y)
  • redmonk
    inkább
  • abletonext
    Packard Bell

Sziasztok, ezt a gépet okoskodtam ki egy lány ismerősömnek. Kezdő egyetemista és maximum 100e huf-ot akar a gépre költeni. Szerintetek megfelel?
  • Nardon
    a 250wzres kategoirában nyilván, de nekem 300nak tünik :D
    amugy a 6850 majdnem 2* annyi pipeline-al rendelkezik mint a 6770 ami elgondolkodtato
  • Pet0456
    Sziasztok,

Erről a HP DV6-os laptopról vélemény ? LINK
    Hamarosan le szeretném cserélni a Lenovómat és ez tűnik a legjobb választásnak a 250 ezres kategóriában. Mennyire lehet erős a RADEON 6770-es ? A notebookcheck szerint mondjuk még a 6850-est is lehadja a 3D markban..
  • FGB
    két meg oldás van:
    1.) bemész egy számtek boltba és veszel egyet, de viszed a netbook-ot és ki próbáltatod kezeli e.
    2.) AIDA64-ben meg nézed a RAM típus számát és keresel egy ugyan olyat azokkal nem szokott gond lenni.

de én az első verziót javaslom első körben.
  • mousee
    Üdv, lehet hogy nem épp ideillő, de szakmai segítségre lenne szükségem.

Páromnak vettem kb fél éve egy ilyen J&W Minix netbook-ot. Viszont ahogy észrevettem, erősen kezdi kinőni a benne lévő 1 giga ramot (memóriahasználat folyton 800-900 mega körül, és a swap-en is 700 mega adat körül szokott mozogni ha 2-3 hétig nem kapcsolja ki) a gépen ubuntu linux 10.10 rohangál.

Szeretném neki bővíteni a ramot egyről két gigára, viszont nem tudom hogy hol és mennyiért tudnék bele szerezni ramot. Tudnátok segíteni ebben?

Előre is köszönöm!
  • Balee 007
    Én speciel EZT ajánlanám ennyiért, de ez csak az én egyéni véleményem.
  • IVU
    150 ezerért milyen gépet éri meg megvenni?
  • Solten
    Jo valasztas.
  • Solten
    Igen.
  • pfundo
    Lenovo Y560 ultra
  • pfundo
    Sziasztok,
    Laptopot szeretnék venni 200-250e körül grafikai programokhoz (3DS max,Autocad.stb) milyen gépet vegyek szerintetek?
    ezzel szemezgetek:
    http://www.radium.hu/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=11566&category_id=745&option=com_virtuemart&Itemid=1
    mi erről a véleményetek?
    A segítő válaszokat előre is köszönöm.
  • FGB
    én szánnék rá ennyivel többet
  • Bladzs
    szerinted ez megér plusz 10 ezret?link
  • Solten
    Az AMD Brazos platformja netbookokban

• Solten
    link vagy link.
  • Bladzs
    na most végre sikerült eldönteni, hogy beruházok egy laptopba. 150-170 ezer körül kéne Windows nélkül, azt tudnék szerezni. Első sorban film, játék, net lenne a felhasználási szándék. Nézegettem és igazából az új Sandy Bridge nem tudom megéri-e a plusz ezreket. A garancia és a megbízhatóság fontos szempont lenne. Előre is köszi.
  • Higany
    Hi! Azért köszi!
  • Solten
    Hi.: link. A kekfog nem igazan alaptartozek ebben az arkategoriaban.
  • FGB
    Hivatalos oldalon található driver.
    Intel oldalon található driver.
    Ezeket próbáld meg, de szerintem az Intel legfrissebb driver-ét próbáld.
  • The Protector
    Hy.Feltettem a windows 7-et.Minden klafa.Minden működik egyedül most az utolsó problámám annyi h a játékokat kockában adja meg és nem enged 1024x768 feletti beállítást.Így nem lehet teljes képernyőn játszani rajta.
    Vki esetleg egy jó VGA drivert tudna linkelni?
  • FGB
    Ha más nem próbáld meg még EZT a progit.
    AIDA64-el nem nézted, hogy milyen driver-rel szerelték?
  • The Protector
    Neked meg ajánlom ugyan ezt amit én vettem mert amit írtál arra nagyon jó.Nagyon szép képevan.Hd filmeket is vígan lejátszik.Nagyon gyors,régebbi játékokat megnéztem rajta.Eddig csak prince of persiákat néztem de azok maxon vígan elfutnak!GOW és DMC4 nagyon tré rajta.De egy Most Wanted pöpecül megy rajta.
  • The Protector
    Nem engedtem volna megvenni ha ott vagyok amikor bnő megveszi.De ez van sajnos.Picit jobb lenne a VGA és egy klafa kis gép lenne de így csak régi gamek mennek vele.

Jah.Mellesleg megnéztem és sajnos most sincs hang.Asszem ebből valóban win 7 lesz.
  • Play4Real
    hát igen a VGA egy retek fos benne ennyi pénzért lehetett volna jobbat venni max kcisit kelelt volna költeni rá...de irodai alkalmazásokra viszonylag nem olyan rosz
  • The Protector
    Igen tudom de sajnos nagyon maradi emberke vagyok.Az eléggé erős asztali gépemen is windows xp van.Ha nem marad más megoldás akkor valóban windows 7 lesz a megoldás.Már ideje váltani az biztos.

A windows XP azért volt nekem fontos mert hátha az mellett tudok játékot is rátenni de megnéztem és VGA elég gyengusz benne.

Nah kipróbálom ezt a drivert is.
    Akkora Fail a dolog a driverrel amúgy h az összes előző laptop verzió Realtekes ez meg Conexantos
  • Higany
    Nekem meg segítsen valaki, hogy milyen noti és honnan véve éri meg leginkább max 100-120e Ft-ért. Köszi!
  • Higany
    Én is azért kérdeztem, mert hát nem hiába adnak a mostani notikhoz már csak win7-et. Ennyi memóval meg szerintem simán elfut rajta. Fölösleges kínlódni a régi XP-vel. Meg később az újabb progikkal is gondok lehetnek, nem csak a driver beszerzéssel. The Protector szerintem tegyél rá win7-et, megéri...!
  • FGB
    ugyan nem értem mért kell egy W7-es notira elavult XP-t erőltetni, de mindegy is.
    ha jól néztem a E728-on Conexant driver kell, de ezt egy AIDA64-el le ellenőrizhetnéd. ha ez kell, akkor esetleg EZT próbáld meg.
  • The Protector
    Lassan minden megvan csak a hang nincsen.Egy előző verziójú laptopét használom de közben néztem a cuccokat és nagyjából ugyan azok vannak benne.Így sikerült működésre bírnom gyakorlatilag mindent,kivétel a hangot.
  • The Protector
    2Gb dd3
  • Higany
    Hi! 4 GB ram van benne?
  • The Protector
    Sziasztok.Barátnőm vett laptopot és XP drivert keresek hozzá de eddig nem sok sikerrel.Nagy nehezen felment rá az XP de most driver kéne és annyira új még ez a fajta h nem nagyon találok.

Acer Emachine E728-as laptopról van szó.
    Emachine E728

Előre is köszönöm a segítséget.
  • Higany
    Üdv! Barátnőmnek vennék egy laptopot, de max 100-120e Ft-ért. Leginkább irodai alkalmazásokra, filmnézésre, internetezni, esetleg régebbi játékokhoz használná. Mit ajánlanátok ebben a kategóriában, ami leginkább megérné? A következők legyenek benne: Bluetooth, WIFI, Webkamera, kártyaolvasó és DVD-író. Mindez legalább 2 év garival. Köszi előre is a segítséget! Csá!
  • Mydgard
    http://www.crescentelectronics.co.uk/toshiba-satellite-l650d15g-phenom-ii-n850-22-ghz-1-12037psk1se04k00penea4a.html?source=aw&awc=2661_1302379536_4141ab660a962f32216a612872a1bafc