Milyen laptopot vegyek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hykao
Mindenképp ION-os vagy ION2-es videochipes ajánlható, esetleg az új AMD platformos HD42XX videochippel. Ezeknek ált. van HDMI kimenete is, és hardveresen képesek gyorsítani akár a full HD filmeket is, valamint korlátozottan játékra is alkalmasak. (persze nem a legújabb FPS-ek esetében, és nem full felbontással)

Legelterjedtebbek az ASUS, ACER cuccok, esetleg ha találsz még valahol kapható HPQ 311c-t, akkor az is jó (ár/érték és hosszú üzemidõ tekintetében mindenképp)
hykao
Van ilyen is, ha az a "matrica" nem tetszik:

Higany
Köszi! Akkor továbbra is keresem a legtutibbat max. 140-150e Ft-ért.

Asus
üdv !
nézegetem laptopokat és olyan kellene ami:
LED kijelzõ
HDMI kimenet
VGA (stratégiai játékok fussanak rajta közepesen)
Az ár kb. nagyker áron 120-150-között
Talán ez?
-MSI CX623-076XHU

köszi

Lacee86
Hát én nem vagyok elájulva: csak DDR2-es RAM-ok, a leggagyibb X4500-as videovezérlõ, ennyiért sztem sok. A minõségrõl, megbízhatóságról nem tudok nyilatkozni.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Higany
Errõl mi a véleményetek? Ár/teljesítmény arányban mennyire jó? Köszi!

mrzoltan
Hi!
Ezekbõl a netbook csodákból melyiket ajánlanátok, átlagos használatra?
Márkára és konkrét típusra gondolok.
passatgt
az még gázabb, és ez is tele van vele😄

Lacee86
Sztem jópofa. Engem jobban zavar, h összeraggatják a laptopokat ilyen hülye ATI/Intel/windows matricákkal. :/

passatgt
a tetejére az a matrica aztán nagyon kell

whiskeyman
Valószínû, hogy ilyet fogok venni <#eljen>

&#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#771;&#830;)&#1782; CefreTeam&#8482; &#3663;&#865;&#815;&#3663;&#64831;

hykao
Ipon teszt a nemrég itt is szóba került Lenovo Ideapad Y560-nal.
Neked akku üzemidõ kb. Filmeket elvisz kb bármilyen laptop (ha HD kell akkor viszont már más kérdés).

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Lacee86
Hát én annyira nem értek hozzá, de én pl. figyelném ugye egyrészt a teljesítményt (tehát vmi normálisabb 2 magos proci, DDR3-as RAM, min 2 de inkább 3 GB, videovezérlõnek ez a GMA X4500 is jó, ha nem kell játékra, de játékra az már használhatatlan), kijelzõ méret (15,6 ugye az ilyen átlag megszokott méret), nekem fontos lenne h legyen rajta numerikus billentyû, nekem nem kéne hozzá oprendszer -azt veszek ha akarok, márkára Toshiba/HP/Asus felé gondolkoznék, meg az aksi is bírja aránylag jól, bár ehhez tényleg nem értek h annál mit kell figyelni pontosan. Kb. ennyi.

köszönöm szépen.és mi lenne az amit figyelembe kell venni laptop vásárláskor?

SirAlo
Hi, mit szoltok ehez a laptophoz:
http://www.pcgarage.ro/notebook-laptop/msi/cr610-216xeu-athlon-ii-m320-21ghz-black/ eleg jonak nez ki ilyen arba , a legtobb laptopba Intel GMA videokartya van amirol ugy tudom hogy nem valami jo, vagy ti milyen laptopot ajanlotok ami jatekra is elmegy?

Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |

Lacee86
Hát sztem ha csak ezekre akarod használni, amiket felsoroltál, kevesebbért is kapsz jót. Pár példa, amik sztem jók lehetnek ilyen célra, de csak tipp:
link1
link2
link3

hello!

Véleményeteket szeretném kérni laptop ügyben! (nem nagyon értek hozzá)
Kb. 160 körüli összegért szeretnék venni laptopot (fõleg netezésre, filmnézésre,zenehallg.) lenne használva!

Milyen márkát ajánlanátok,és mik azok a fõ paraméterek amiket figyelembe kell venni laptop vásárlásakor???

Válaszotokat elõre is köszönöm!

Sziasztok! Kettõ laptopot néztem ki magamnak szeretném ha véleményt mondanátok. Inkább nettezésre filmezésre max. kicsi játékra használnám.

Packard Bell EASYNOTE TM85-JU-512HG
ACER AS5742ZG-P613G32MN

R
Errõl a kettõrõl lenne szó, konfiguráció kb ugyan az Acernél tudom hogy az 5470 be ddr3 as ram van packard bell nél viszont nem tudom.
Várom a véleményeket!
passatgt
ja ez jól néz ki, köszi😊

Solten
Szemely szerint az utolsora szavazok, bar nincs optikai, 3 ev gari itt is, op.rendszer benne az arban, 1.78 kg, idealis egy leanyzonak... 😊

Saor Alba

Solten

Saor Alba

passatgt
egyetemista lánynak(valami lányos kinézet, ne egy alienware😄) max 160e-ig(inkább kevesebb) átlagos célra(net, office, stb) valaki tud valamit ajánlani?

Solten
Hi, jo ez. Nem igazan van a piacon hasonlo termek 3 ev garanciaval.

Saor Alba

scs17
Üdv!

Ismerõsömnek nézek laptopot. 120e-130e Ft rá a keret, filmezésre, netezésre, officera lenne használva.
Eddig ezt néztem:
Dell Inspiron M5010
Megéri ez a laptop, vagy van ennél jobb?
A választ elõre is köszi!

Higany
Jah, meg még annyi, hogy amit 512-es ramot szereztem hozzá, az Kingston és élettartam garivan hozzá.

Higany
Igazat adok neked! Köszi! <#circling> Kiegészítésként annyi, hogy sikerült jó áron szereznem még 512 ramot a meglévõ 256 mellé és nagyon pöpecül gyorsan megy rajta minden. Még nem adtam oda havernak, de hétvégén valószínû a dolog. Még annyi, hogy a benne lévõ 40 GB-os winyóhoz szereztem egy 60 GB-osat is, és szétkaptam az egészet ás átfujattam süritett levegõvel, mert rosszúl szellõzött az évek alatt lerakódott sok kosztól. Meg majd mondom havernak, ha valami gáz lenne a 40-essel, akkor ajándékba megkapja a 60-ast. Azért nem cserélem ki már most a nagyobbra, mert egy haldokló gépbõl vettem ki és nem tudom, hogy mennyit bír. Mondjuk az össz árán még gondolkodok, de szerintem így hogy szereztem még hozzá cuccokat, lehet tartom az eredeti 40e Ft-ot.

Egyébként se nagyon értelek. Az a gép bõven jó netezésre, filmnézésre, zenehallgatásra stb. ilyenekre. 40e-nél sokkal olcsóbban amúgy se nagyon vesz gépet, de ha mégis, akkor meg bejön az "idegentõl származó használt géppel jól meg lehet szívni" faktor. Így legalább ismerõstõl kapja és nem zsákbamacskát vesz, ennyit meg megér az a pár ezer forint.

Lacee86
Jó, hát ez esetben én sem sajnálnám. 😊

Higany
Nyugi, van pénze, meg egy cége is. Én nem sajnálom. Sz*rabbul élek, mint õ, nem is kevéssel, sajna.

Lacee86
Hát ebben is van vmi, de abban is, h aki hülye, az meg is érdemli. Az éremnek 2 oldala van, az élet meg kegyetlen. 😊 Mondjuk ha szerény anyagi helyzetû a srác, akkor disznóság átverni.

Ezért a szarért 40e-t akku nélkül? Én nem tudnám átverni a haveromat, ismerõsömet ezzel a õskövülettel (nincs hozzá bõr a képemen), de hát nem vagyunk egyformák.

Higany
jah, kb.

Lacee86
Hát aki hagyja magát átb*szni... <#whatever>

Higany
Hát wazz, hatalmas mákom van. Ma beszélek egyik haverral, valahogy szóbakerül a laptop, mondom eladnám valakinek, meg mondom neki milyen paraméterekkel, erre rávágja, hogy jókor szólok, mert õ meg venne egy laptopot éppen, de nincs rá sok pénze. Mondom hát akkor ez nekivaló! Kérdi, hogy mennyiért, mondom hááát kb. 40e Ft-ra gondoltam, de mondom hozzá, hogy veszek bele még memót, meg egy nagyobb winyót és egy jó akksit is. Erre rávágja, hogy akksi nem kell hozzá, de a többit megpróbálhatom beszerezni hozzá, de az se gáz, ha nem sikerül, mert neki ennyiért bõven megfelelne így is. Majdnem leesett az állam. Mondtam is neki, hogy megpróbálok bele memót+winyót szerezni, de ha egy héten belül nem sikerülne, akkor viheti, azt mondta oké. Elég gyagya a gyerek, mert annó a nem túl új asztali gépemet is 170e-ért adtam el neki és örül neki, mint majom a ... Azért még megpróbálok bele összevadászni cuccokat. <#hehe> Mondjuk nem értem, miért nem kell bele neki új akksi, de hát nem nagyon akartam faggatni, az õ baja. <#fejvakaras>

Solten
Hi.: link1 vagy link2.

Saor Alba

Hi szeretnék venni egy laptopot kb 150-160 ezer forint környékén én erre gondoltam .Az a lényeg hogy tudjak rajta netezni elfusson rajta a win 7 és mai játékok minimum grafon.Válaszotokat elõre is kösz és írjatok ha esetleg tudtok ajánlani jobbat ebbe a kategóriába.

|Gigabyte-GA-Z77X-D3H|Intel Core i7-2700k 3,5Ghz|Zotac Geforce GTX 680 2GB|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600 Mhz|2tb HDD|

Lacee86
Sztem õrizd meg, és majd jó lesz múzeumba. <#alien2>

Higany
Hát ezaz, hogy én se, ezért kéne valakinek így elpasszolni. <#idiota>

Lacee86
És szted ki fizet ki egy ilyen régi laptop aksijára 20 e Ft-ot? Én biztos nem tenném.

hykao
Mire akarod használni?
V43 1105
Én aztmondom, hogy a DELL.. asszonypajtásnak is az van és nagyon korrekt masina <#eljen>

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

scs17
Valamint a Dellben a 3gb 1333Mhz RAM vagy az Acerben a 4Gb 1066Mhz RAM nyújt nagyobb teljesítményt?

scs17
Üdv!

2 laptop között gondolkodom:
Dell Inspiron N5010
Aspire 5741G-353G32MN
Sztetek melyik éri meg jobban?

Higany
Lehet venni, olyan 20e Ft körül van és új!

Lacee86
Hát én rohadtul nem értek a laptopokhoz, de sztem ha az aksija jó lenne, még akkor is csak max egy 20-ast. De így, h az sem jó, nem is tudom lehet-e ilyen masinához még aksit szerválni, na meg mennyiért...

Higany
Jah és szerinted kb. mennyit ér a cucc?

Higany
Tényleg, nem az jön be. Akkor itt még 1x. <#zavart1>

Lacee86
Hát 40 GB-os vinyó, meg h nem jó az aksija, az elég nagy gond sztem... Sok jóra ne számíts. De amúgy linkelve sztem nem az jön be, aminek kéne. 😊