16455
  • Cat 02 #12290
    Szerintetek ha vissza viszem a laptopot iponhoz, hogy ha elalszik és visszajön, akkor villog (meg csíkozódik) a kép akkor reprodukálni kell ott a hibát ? Illetve ki is cserélik a cuccost ? :/
  • Mydgard
    Na vegulis ezt vettem meg, azt hiszem jo dontes volt.

http://www.saveonlaptops.co.uk/Toshiba_Satellite_Pro_L650-166_1068503.html

Velemeny?
  • Solten
    Hello. Cserelheted a memo modulokat (is), a paneleken nincs gari-matrica:

• pfundo
    Sziasztok!
    Venni egy ilyen laptopot:
    Lenovo Y560
    Az lenne a kérdésem,hogy ha a meglévő 2GB ramot később kibővítem 4 vagy 8GB-ra, akkor nem megy el a garancia, ha szétszedem a gépet.
    Mit javasoltok?
    Ugyanez a gép 8GB rammal 30ezerel drágább:
    Lenovo Y560 8GB ram
    Inkább vennék most egy jobb gépet kevesebb rammal és később kibővíteném.
    A válaszokat előre is köszönöm.
  • Cat 02 #12286
    Tudja valaki miért lehet, hogy akadnak a HD videók, ha kirakom TV-re, de akár sima 19 colos monitorra is ? VLC-n 100 %, hogy akad, KMPlayerrel egy idő után csak. Proci használat 20 %, memória meg ~50%
  • Jana32
    http://www.pc-outlet.hu/images/Dell_Inspiron_N5110_i5_nVidia_8GB.jpg
    Igaz gt525, de ahogy néztem teszteket 6-7%-al jobb az 540... itt esetleg ugyanezt megtalálod 200-ér 17-esben. És ez is 3 év garancia.
  • Nardon
    amúgy ha bárki tud ajánlai eun belülről (ugye vámmentesen) valamilyet arra is kapós lennék :D
  • V43 1105
    Rendelheted is :D
  • Balee 007
    Hello
    Sztem EZEN érdemes lehet elgondolkodni főleg amíg 3 év garit adnak hozzá. De azért hallgasd meg mások véleményét is.
  • Nardon
    Hello!
    Új notit keresek ~15" körülit, max 200 lenne rá a keret. Ami úgy elvárás lenne az egy i5-i7-es sandy bridge, 4-6GB RAM, és mivel játékra is használnám ezért egy 540m vagy jobb esetleg valami 6xxx ati kártya felene meg.

Tudnátok valamit ajánlani?
  • Balee 007
    A billentyűzet sztem csak megszokás kérdése. Én spec tegnap már meg is szoktam és már úgy gépelek rajta mint az asztali gépem billentyűzetén. Nekem személy szerint a touchpaddal sincs semmi bajom.
  • Cat 02 #12279
    Én állandóan mellégépeltem rajta. Mondjuk talán amivel én nyomtam olyan volt, hogy nem volt hely a gombok között, már nem emlékszem pontosan, csak hallottam mástól, hogy Acer laptop bill az wtf, de akkor lehet csak néhány :)
  • Terence007
    Nem tudom mi bajod van vele. Bátyámnak hasonló szériájú a laptopja ugyanilyen billentyűzettel és az egyik legjobb amit eddig láttam, pedig elég sok laptop megfordult a kezem alatt. Nekem csak a touchpad-al van bajom azon a gépen, de az általában amúgy is másodlagos.
  • Solten
    Udv.: link1, link2.
  • Cat 02 #12276
    Grrr, sok sikert a billentyűzethez, azon nekem művészet volt gépelni :D
  • Solten
    Jo kis vas
  • Balee 007
    Hellosztok.
    Szeretném megköszönni Soltennek a sok segítséget és a jó ajánlást. Megérkezett a mai napon a timeLine X 4820T-m. Ahhoz képes hogy egy kis GMA HD van benne egész jól teljesít. TOCA3, PES 2010 már szépen megy rajta. A billentyűzetet már meg is szoktam ennyi idő alatt. Nagyon kényelmes és jó az alátámasztása is. Ami nagyon tetszik az a gép hangtalan működése. Szinte semmi hangja nincs a gépnek mégse melegszik. A szellőzőnyíláson semmi meleg levegő nem jön ki még játék közben sem.
    Még egyszer köszönöm a segítséget. Ha bárkit bármi érdekel szívesen segítek.
  • hulcsigerg
    Használ valaki nvidia gt540 et ? mert a neten nagyon sok rosszat olvastam róla külföldi oldalakon.
  • KaBuTo666
    Türelmetlen ember vagyok, ráköpök egy nagyot és jól elkenem...:D
  • SlickAdam
    persze hogy maszatol. foleg az apro zsirosabb pottyoket (amik foggggalmam sincs hogy kerulnek a kepernyore, hisz' szinte vitrinben van a gep :)).
    ezert kell lassan, gyengeden torolni. lehelgetni es tobbszor atmenni az egeszen. aztan ha meg tiszta lett, vigyazni ra. igy elegendo ezt a viszonylag aprolekos munkat csak nehany havonta elvegezni. amikor meg csak siman poros a kepernyo, ahhoz a legmegfelelobb a boltokban kaphato portorlo, eldobhato bolyhos vatta-bizbaz (nemtom mi a neve, de tenyleg :)). az eleg finom, hogy ne karcoljon es a port is magahoz vonzza. ha csak a gephez hasznalja az adott cserefejet az ember fia, akkor kitart jopar evig.:D
  • KaBuTo666
    Értem. Épp akad mikroszálas, de nem igazán lehet szépen eltávolítani az ujjlenyomatokat, sőt maszatol nagyon nagyon enyhén, nehezen láthatóan. Lehet nézek egy másik fajtát. Thx!
  • Tibi7
    Sziasztok!
    Barátnőmnek keresek laptopot, elsősorban netezésre, filmnézésre, és kis photoshop-ra. Elvárás a 2 mag, 100ezer alatti ár, és nem ilyen mütyür gép kellene. Tudnátok valamit ajánlani?
  • hulcsigerg
    üdv megint. Holnap rendelek laptopot, utoljára megkérdezem még, hogy http://ipon.hu/?product_id=177016 nél van e jobb ebben az árban?
  • SlickAdam
    nagyon finom, mikroszalas torloruha es kesz. tisztitoszer felesleges.
  • KaBuTo666
    Szeretnék venni a laptopomhoz képernyő tisztítószert.
    LED kijelzős, szóval akkor a a LCD tisztítószer jó rá, nem ?
    Esetleg ha valaki tud egy jó fajtát jó árban akkor linkelhet. Előre is köszönöm.
  • DannyL
    Megvan a megoldás, köszi!
  • H3nG
    Külső cdrom-al vagy esetleg pen drive ról. linuxhoz van is egy ien live usb cuccos nem nagy kaland megcsinálni. Gondolom winhez is van egy kis guglizás és megtalálod
  • H3nG
    Sziasztok,
    160-170K körül néznék notebook-ot barátnőmnek(egyetemre készül vegyésznek...) Asus-Msi-Acer vagy DELL -t szeretnék nézni de minden mást is szívesen meghallgatnék.Gondolom nagyon húzva nem lesz. Használni max játékra. 15 -16" osra gondoltam nem hiszem hogy nagyobbat szivesen cipelne.
    Asus
    DELL
    Őket néztem ki így első nekifutásra. Szívesen várnám hozzáértők véleményét esetleg jobb ötletét más üzletből is akár.(Eddig iponból vásároltam és elég megbízhatóak voltak)
    Előre is köszi a segítségért
    Üdv,
    hEngi
  • DannyL
    Sziasztok!

Másik topikban is feltettem már a kérdést és csak utána találtam ezt, igazából ide jobban illik a kérdésem. Bocs a duplázás miatt!

szóval notebook-al kapcsolatos kérdésem lenne. Találtam az ebay-en egy NOTEBOOK-ot ami tetszik.

Csak kérdésként merült fel bennem, hogy ha ki szeretném cserélni az operációs rendszert, akkor azt egy ilyen gépen, amin nincsen CD meghajtó, hogy a viharba tudom megtenni?

Nyilván számotokra triviális a kérdés, de én még csak CD-ről telepítettem eddig WIN-t. Megköszöném ha felvilágosítanátok.
  • Balee 007
    Nah megrendeltem EZT a gépet :)
    remélem beváltja a hozzá fűzött reményeket. Ha esetleg valakit érdekel miután megjön írhatok róla pár sort.
  • Balee 007
    még annyit h lehetaz akksi 6 cellás, de az emachinesbe 45Wh-s kb. míg a timelineba kb 60Wh-s és az számít nem csak a cellaszám
  • Balee 007
    Hát nekem azért nem mind1 hogy a pénzemért egy emachines-t kapok vagy egy timeline x-et... A kettõ minõsége sztem messze nem ugyan olyan... De ez ak egyéni vèlemèny.
  • Play4Real
    milyen férfi vagy te hogy már nem birsz el egy 3kg laptopot? amugy amit én mondtam az is 6 cellás...azért mert 1 kiloval ez könnyeb de fele olyan jo laptopot kapsz mintha vettél volna egy normális laptopot mint ezt
    itt: acer emachines e732g-3382G50MN LX.ND70C.003 amugy 4 giga ramos...csak sok elyen elvan irva
  • tmp
    A videókártya teljesítményét nézd meg itt
  • hulcsigerg
    hi. Szerintetek melyik a jobb játékra?
    http://ipon.hu/webshop/product/_asus_k53sv_sx078d/177016 vagy
    http://ipon.hu/webshop/product/_acer_aspire_5552g_n854g50mn_lx.r4302.054/162395
  • Balee 007
    Csak tudod kinek mire kell... Nekem speciel az akku idő meg a hordozhatóság meg a jobb minőség a fontos. Ezért kell nekem a 14" és nem nagyon zavar hogy csak Intel VGA van benne. HD filmezéshez bőven jó az is a 2Gb Rammal egyeteben.
  • Play4Real
    hello amugy elárulom hogy ez egy nagy szar miböl vetted hogy ez jo kis gép???ennyi pénzböl 4 gigás AMD Radeon HD 6370 512MB corei3 as acer is kijön te butus
  • Play4Real
    hát nemrosz az tény de inkább offold...dobj rá egy tiz-tizenöt ezret és corei3 as procival uygan ezzel a konfiggal eltudsz már vinni egy acert..vagy ha nincs még annyi pénzed akkor várj zuhannak a laptop árak folyamatosan
  • Athem
    Irodai,iskolai, és romantikus mozizáshoz szerintem jó, esetleg 1 hangszóró kell hozzá.
  • fodorpetii
    Helló mindenki, ezt a lapost néztem ki magamnak esetleg vkinek vmi tapasztalat róla, vélemény? 1. laptopom lenne szeretnék jót és megbízhatót venni, aki tudd nézze már meg és írjon köszi! :)
    Acer