Milyen laptopot vegyek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Solten
Siman jatszhato vele pl. a Football Manager 2011... <#alien>

#11449: sima lejatssza, az IGP tartalmazza az UVD2-t. Olyan szepen osszefoglaltak a notebookcheck-en hogy muszaj bemasolnom (sorry, angol) <#alien>:

"The UVD 2 video engine is able to decode HD videos (MPEG-2, H.264, and VC-1) in all stages and allows the fluent playback of HD videos (e.g. Blu-ray) with a relative low CPU utilization (called Avivo HD). The HD 3200 was the first onboard graphics card that allows the fluent playback of Blu-ray videos. The UVD 2 in the HD 4250 supports the decoding of two video stream and therefore got a full Blu-Ray support."

Saor Alba

Lacee86
HD filmmel talán megbirkózik, de nem tudom megmondani biztosra.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Viktor9202
De a játékon kívül minden másra tökéletesen használható? Remélem a HD film nem tép rajta...

Notebook: Lenovo ideapad Y580 Gamer

Lacee86
Játszani ezen nem fogsz tudni, mert ahhoz harmatgyenge a benne levõ kártya.

Viktor9202
Helló

Most szeretnék laptopot venni, és ezt néztem ki magamnak

http://www.argep.hu/popup.asp?pid=111271044&pnr=10001&foto=1

Sokan dicsérik, nekem legfõképpen filmre, internetezésre, zene hallgatásra kellene, meg néha napján egy kis játék. Szerintetek megfelelõ választás?

Notebook: Lenovo ideapad Y580 Gamer

az operációs rendszert megoldom
gépigény: http://gepigeny.hu/games.php?id=873&c_start=1210
Hy all 😊
tudnátok ebben segíteni? -
amd athlon ii dual core p340 2.2 GHz processzor , 3GB / 1066 Mhz memória, 320 GB HDD, ATI Mobility Radeon HD5470 512 MB DDR3 videó kártya , DVD-Supermulti, WIFI, webcamera , Windows7 Home premium 64 bit operációs rendszer - ez az a notebook amit kinéztem, am a neve: PACKARD BELL TK81-SB-213HG Notebook vinné-e ezt a játékot : Prototype?

Higany
Hát nekem az a rossz tapasztalatom, hogy a folyamatosan akksival használt notikba 1-1.5 alatt kimúlnak az akksik. Hiába mindenféle maximális lemerítés. Nem hiába adnak mindegyikre csak 1 év garit.

igen gondoltam rá, hogy áramszünetnél bosszankodni fogok, ezért asszem nem veszem ki. fõleg, ha azt mondod, hogy nem igen lesz baja neki.

www.keseru.net A szerelem olyan mint amikor bevizelsz a nadrágodba: mindenki látja rajtad, de csak te érzed a melegét!

Bocs a naiv kérdésért, de azt az "akksi kisütést" hogyan csinálod? Addig mûködteted akkuról míg le nem merül teljesen?
nem kaptam 😞

www.keseru.net A szerelem olyan mint amikor bevizelsz a nadrágodba: mindenki látja rajtad, de csak te érzed a melegét!

Higany
Nem kaptál hozzá driver cd-t? Én általában szinte mindent fel szoktam rakni róluk.

ma megvettem a gépet. ezt
kérdés, hogy milyen drivereket kell feltenni, mert a hûtõventi folyamatosan megy és kicsit bosszantó már. a dell oldalán van egy pár, de melyek a fontosak?

Higany
Nah, ma megrendeltem ezt a notit, szombaton hozom el. Ha valakit majd érdekel és írok róla tapasztalatokat.

Kiveheted, de az elsõ áramszünet után többet nem fogod szerintem. 2 éves laptopomét soha nem veszem ki, csak idõnként kisütöm és alig csökkent pár perccel az akksis üzemideje.

passatgt
apple cuccoknál úgytudom nem kell

Higany
Ajánlott!

kérdés:

hosszabb otthoni használat mellett (ha mondjuk egy-két hónapig nem viszem a gépet semerre) a gép aksiját ki kell-e venni ha folyamatosan hálózatról 230v-ról megy?

Higany
Még annyi, hogy remélem ezen nem rontottak el semmit, mert ez alapján veszem meg a másik helyen. De vásárlás elõtt még rákérdezek.

Higany
Köszi az infót és bocs, de nem néztem meg lejebb.

Solten
"Hi! Szerintem te rossz memót linkeltél, mert a notiba DDR2-es megy és te hármast linkeltél"

Hi, ipon szokas szerint elirogat, olvasd a tulajok kommentjeit lejjebb.

"Szerinted van ennél jobb max. kb. 160e-ért?"

Hasonlo gepek egy tizessel dragabbak, szvsz eleg korrekt ajanlat ez a Lenovo. Jobbat nem fogsz kapni ennyiert.

Saor Alba

Higany
Hi! Szerintem te rossz memót linkeltél, mert a notiba DDR2-es megy és te hármast linkeltél. Nem kötekedni akartam. Szombaton megyek a notiért. Ezt néztem ki. Szerinted van ennél jobb max. kb. 160e-ért? Memót még veszek bele, ha tudok, még 3 GB-ot. Köszi! Üdv!

Solten
link + extra memo hozza: link.

Saor Alba

Solten
Hi, szvsz a GeForce G 310M hurka ilyen celokra.: link1, link2, link3.

Saor Alba

Rendben, akkor inkább gyûjtögessen még egy kis pénzt, akkor vehet majd egy olcsóbbat!
Köszi mindenkinek a segítséget!
ez egy netbook, 10 colos kijelzõje van csak
Ezt találtam hirtelen: http://www.mp4bolt.hu/minix-netbook-m1100-10os-intel-atom-n450-2-gb-ram-fekete-p-914.html
Mit gondoltok?
Lacee86
Ha csak netre kell neki, régebbi használtat tud venni ennyiért, ill. azt kevesebbért is.

Valami netbook kéne neki ennyiért.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Lacee86
70 ezerért még monitor nélküli PC-s konfigot is elég szerényet, nemhogy laptopot...

Mit gondoltok, max 70ezer Ft-ért lehet venni új laptopot? Egyik ismimnek kellene és nem tudna többet költeni rá. Csak netezésre használná, így annyira nem fontosak a paraméterek. Kikötése, hogy webkamera legyen hozzá! 😄
Szerintetek?
Lacee86
Na ja, az még jobb. Mert ahogy megnéztem, nem is rossz laptop, egy egyszerû asztali gépet simán helyettesít. Eladni meg csak bagóért tudnád, így neked meg relatíve sokkal nagyobb érték marad.

kolléga akar a fiának max 150-ig egy laptopot, gondolom játék, net, film a lényeg... (játék téren nem kell krájziszra gondolni) linkelnétek párat 130-150 közt, ami megéri az árát?
mousee
Nem akarom eladni, egyelõre az a terv, hogy asztali pc lesz belõle. Rákötöm a TV-re, kap egy vezeték nélküli egeret/billt. Jelenlegi asztalit valószínûleg kiváltja, mivel az se tud sokkal többet, de legalább zajos, és sokat fogyaszt 😊

The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.

Lacee86
Esetleg meghirdethetnéd, bár nem túl jó referencia egy rossz kijelzõjû használt laptop, de sztem lenne rá érdeklõdõ, és meg tudnátok egyezni.

mousee
3 éves, és a videódeszka része adta meg magát. Gyönyörû szép kék képet ad. Külsõ monitorra szépen adja a jelet, de nálam a mobilitás baromi fontos, szóval számomra elment a levesbe 😞

The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.

Mennyi idõs volt a laptop, mi baja lett?

mousee
Hali,

Mi a véleményetek róla?

Mostani laposom meghalt (Acer Aspire 5536G R.I.P.), és többe lenne javíttatni, mint amennyit az én lelki világom engedne.

Amire a fenti kütyü kéne:

Néha játék, videók vagdosása, fényképek rendezgetése, retusálása, plusz ugye a szokásos nethasználat, de ez evidens.

Szerintetek megéri az árát?

Köszönöm szépen <#worship>
franc0
Régebbi és lassabb proci van benne, hiába hogy az órajele magasabb. Ezen kívül kevesebb a jótállás.
Ez a kettõ sokkal többet ér, mint az 1 giga RAM, amennyivel több van a Toshibában. Meg a Dell-en van HDMI is, jól fog az még jönni.

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

Oké,köszönöm,akkor ezt rendelem 😊 Azt leírnád még,hogy mitõl rosszabb a Toshiba?
franc0
Hello! Inkább ezt.

Sziasztok 😊 Errõl mi a véleményetek?Nem játékra kell.Elõre is köszönöm <#worship>
franc0
Feltételezem 8 gigára akrsz bõvíteni, nem? 3-ról szerintem csak annak van értelme... így meg úgyis kell egy 8 gigás dual-kit, bármelyik SODIMM DDR3 1066MHz-es jó lesz.

Solten
Nezd meg az idoziteset/orajelet es vegyel bele valamilyet 😊 Kingston/Corsair... stb. Geil-t is vehetsz szvsz. Allitolag a desktop lapoknal mostanaban problemas.

Saor Alba

Higany
Hát nemtom. Azért nem a geil, mert már kaptunk a céghez mostanság párszor elég sok rosszat. Kb. 10-bõl 6-7 gáz volt! De lehet a laptop memókban jobb, nemtom... Ha bemész számtechboltba, megmondják neked..

Geil nem ? :o Amúgy amiatt kérdeztem, mert nézegettem én is, és valamelyik pl nem támogat dual channelt / tri-channelt

Higany
Bármelyik számtechboltot tudom ajánlani. Ha nincs is raktáron, rendelésre tuti hoznak Neked. Márkába meg Geil ram-ot nem ajánlok, de pl. a Kingston jó...

Van egy ilyen laptopom és szeretnék bele RAM-ot venni, tudnátok ajánlani valamit ?