Milyen laptopot vegyek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Lenovo ThinkPad T400; Sennheiser HD 201; Merida Matts TFS Trail 350D
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Régen nekem is volt MacBook mániám, de most már egy ThinkPadnek jobban örülnék 😄
Egyetlen zavaró dolog, hogy mûanyag az egész és akárhol megnyomod "behorpad", de igazából 3 hónapja simán a hátizsákomban hordom gyalog,villamoson és semmi gáz nincs vele.
Billentyûzet meg szerintem épp hogy jó. Nyomtam pl Acer-ével és annyira zavaró volt az egész, hogy hihetetlen, nem találtam semmilyen gonbot.
magasabb órajel, több hdd meg szerintem igényesebb a kinézete
i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu
Saor Alba
Esetleg valakinek van tapasztalata ezekkel az Asus notikkal hogy mennyire megbízhatóak meg mennyire melegednek?
Olvastam pár helyen hogy a billentyûzete nem éppen a legjobb. Ebbõl mi lehet igaz?
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Saor Alba
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Asus K52JE
Asus K52DE
Ha jól néztem ugyanaz a két gép csak a proci különbözik.
Azért gondoltam én elsõ sorban a HP-re mert arról azért egész jókat lehet hallani és ez elég sokat lenne cipelve heti szinten, valamint a fedele is valami alu szerû anyagból van ha jól tudom ezeknek már.
De ha tudtok esetleg jobbat akkor nagyon szívesen meghallgatom a véleményeteket.
Ha esetleg még teszek hozzá egy kicsit és inkább ezt választom ez már alkalmasabb lehet esetleges 3D-s alkalmazásokhoz is?
Amúgy maga a gép egyetemre meg filmnézéshez jó lenne?
Nah én is megvettem ezt a HP Pavilion dv6-3070eh XB517EA Pezsgõ laptopot.
Azt hiszem még anno (kb 2 hónapja kérdeztem) Solten ajánlotta.
Kértem egy fain ajánlást, játékra meg mindenre, max 200k-ért!
Ugyan itt vettem az Ipon-ban!
Az lenne a kérdésem, hogy (tudom láma dolog volt), de b@sztunk kibontani a boltban, gondolván hibátlan cuccot kap az ember ennyi pénzért, elég késõn vettük tegnap (majdnem zárás elõtt) utána még vásárolgatni is voltunk, hazajöttem, kibontom és!!! a fedél jobb oldalán van egy kb 1cm hosszú "ilyen" forrasztás szerû égett csík!
Persze, hogy ilyenkor már nem tud az ember mit csinálni. (21h körül).
Vajon ki fogják cserélni a cuccot?
Megpróbálom visszavinni hétfõn és kicseréltetni velük szépen nyugodtan, ha esetleg nem menne, akkor kiverem a balhét rendesen.
A doboz teljesen sértetlen volt, hp-s matricákkal lezárva, egy karc se volt rajta. Jah meg furcsálltam, hogy a gép nem volt belehúzva semmien zacskóba, fóliába, harisnyába, csak úgy két tartó karton közé volt rakva.
Szal ennyi, visszacsomagoltam, ahogy kibontottam, mehetek a boltba nyitásra. <#falbav>#falbav> Tesztelni sem tudtam! <#idiota>#idiota>
Jah és köszönöm Solten a tippet, remélem a cod7 futni fog rajta, mert még azt is megvettem tegnap este örömömben!
Lenne egy olyan kérdésem hogy szerintetek egy integrált GMA HD-n eldöcögne akár low grafon az euro Truck Simulator meg a PES 2010?
Konkrétan errõl lenne szó.