16455
-
#12491 max 150ezerig egy 15" laptopot ajánljatok, amivel filmnézés, netezés, szövegszerk., és játékok is elmennek (nem Crysis, ilyen Madden NFL, Pro Evolution Soccer) azér röcögés nélkül
néztem ezt
de nem tudom ez milyen teljesítmény kategóriát képvisel -
FGB #12490 HP - újításokra tör: ProBooks -
#12489 annak 8kor vége van, most a gagyimax van (bár ahogy elnézem most kivételesen egész tűrhető a műsor, natúró, soul eater, nana), de most hogy belegondolok ez már itt túlságosan off, tehát ne offolj ^^ -
#12488 akkor ha nem játékra kell jo a netbook is 80 ezerért..ennyi pénzért meg bele rakhatnának egy jo videokártyát. mert ennyi pénzért van neten jo pár ugyan ezzel a teljesitménnyel+jo vidikari akkor nem értem ha va lehetöség rá miért vegyük ezt az "irodait" ha semmi értelme ?talán épp ezért nem vesz senki -
Bujden91 #12487 Ajánlom figyelmedbe, elég elcsón add mindent az ember -
Bujden91 #12486 Szerintem inkább nézd tovább a minimaxot -
Terence007 #12485 Laptoptól függ szerintem. Valamelyik bővíthető, valamelyik csak cserélhető. -
Terence007 #12484 1. olvass vissza, rengeteg ilyen kérdés érkezik
2. sose csak az árat írd, hanem hogy pontosan mire kell -
ToMaX #12483 sziasztok!
milyen laptopot tudnátok ajánlani olyna 110-120e forint értékben? Tudom, hogy a jobb laptopok drágább áron vannak, de mégis ennyi pénzért melyik a legjobb?
Köszi előre is -
Terence007 #12482 Akármennyire is meglepő számodra, nem minden notebook-ot játékra gyártanak. -
Play4Real #12481 császtok
Ha veszek 2 giga ddr3 al rendelkezö laptopot de irva van hogy bövithetö 8 gigabájtig akkor ott van szabad foglalat??vagy ki kell venni az eredeti 2 gigát és annak a helyére rakni? -
#12480 150 forintot mondjuk megér -
#12479 kinek kell ez a szar még videokártya sincs benne lol -
Nardon #12478 a videojáték rendeltetésszerü használat, ellenben egy szarul megírt emulátor még mindig azt fogja előidézni amit írtam... -
#12477 nos, asszem tényleg kipucoltatom, hogy őszinte legyek volt hogy napi 24 órában ment a gép letöltés közben és gondolom tele lehet porral, és régen jó volt, most nem jó (szerintem a videojáték rendeltetésszerű használatnak számít notebooknál is, ami most csak maximum erergiatakarékos módban low grafikán megy a gépen, de úgy is eléggé melegszik).
viszont érdemes szervízbeadás előtt letörölni az összes cuccot a gépről ami "sérti a szerzői és szomszédos jogokat", vagy ilyen dolgok nem érdeklik a szervizeket, ne aggódjak emiatt? -
#12476 nah megjött a laptopom, "kacri" névre hallgat :) (minden fontosabb eszközömet (vizipipa, focilabda, telefon, kocsi...etc elnevezem valami névvel :D)
particionálás megvolt, most megy fel a win7 és az ubuntu :)
eddig pozitív a dolog :) elvileg bluetooth nélkül vettem és mégis van benne :D -
Nardon #12475 a lényeg ott van, hogy minden fajta anyagról eszméletlen mennyiségü port tud összeszedni a lapos.
ezért mondtam hogy pucold ki, én inkább megteszem itthon pár perc alatt és csak aztán viszem szrvízbe, hogy otthagyjam napokra.
amugy minimálisat guglizva, magad is rálelhetsz, hogy a ps2 emulátor miatt melegszik hihetetlen mértékben. ami hosszú távon nem tesz túl jót a se a gpu-nak se a cpu-nak.
ezzel aligha tudnak valamit tenni a szervízben. szimplán nem erre van a gép. -
#12474 fotelon ölben. Az nem tesz jót neki? (a hiba mindkét esetben előjön). -
FGB #12473 és amúgy? ágyon? -
#12472 néha igen... -
FGB #12471 asztalon használod? -
#12470 dell
2,4ghz core i3
radeon 5470. -
FGB #12469 milyen géped van? -
#12468 pucoljam ki? Mivel garanciális, ezért inkább nem szedem szét. Mellesleg a probléma asszem a speedsteptől független. Mellesleg most nézem valami speedfan programmal a hőfokot, miközben ablakban megy a ps2 emu, és felmegy 80 fokra, és akörül tartja is magát, a problémának nincs köze ahhoz hogy elér egy bizonyos hőfokot hanem egyszercsak kikapcsol. (mikor rágugliztam akkor látom több helyen is írták hogy notebooknál a 90 fok sem probléma)
egyébként mielőtt beviszem a szervízbe érdemes visszarakni a gyári oprendszert (linuxot), nem problémáznak a márkaszervizek azon ha egy wa**z windows van a gépen? -
Nardon #12467 első ízben sztem pucold ki,
aztán meg nézd meg, hogy nincs e tul alacsony hőfokra állitva a biosban a max hőfok
esetleg használat közben nincs valami a szellözök elött? lásd ágyon besüppedő laptop, ilyesmi.
amugy speedstep nem meglepő, hogy ezt csinálja, ez a dolga.
ha fentebb emlitett opciok egyike se megy, max akkor érdemes bevinni -
#12466 Az normális, hogy (ezt régen a gta4 közben tapasztaltam) játszok a pcsx2vel egy ps2 játékkal, a notebook melegszik, de utána kicsit belassul(akad)-felgyorsul(normál sebességre)-megint belassul-megint felgyorsul, ha a biosban kikapcsolom az intel speedstepet, akkor normál sebességgel fut a ps2 emu (tehát stabil 60 fpsel, az kell neki, a 35-40 nem az igazi), de kb 10 perc múlva egyszerűen kikapcsol a gép (túlmelegedett?)
érdemes azzal beadni a gépet szervízbe azzal hogy szerintem gyenge a hűtése mert teljes cpu+gpu terheléssel 10 perc alatt túlmelegszik? -
Bujden91 #12465 Sziasztok valakit érdekel 1 éves Fujitsu s710 hdds verzió 150 ért? Esetleg iphont, számítógép alkatrészt beszámolok. -
cargame #12464 Nos akkor az alapoktol :D Milyet erdemes leginkabb? HP, Lenovo, Toshiba, Acer ??? -
#12463 Márminthogy 100 rugóba. -
#12462 Azért annyire ne alélj el tőle. Az a gép sose ért 140 ezret, egy hasonló gép bármelyik normális boltban pont ennyibe kerül.
Szóval kár lenne elkapkodni. -
#12461 Üdv. Mi a véleményetek az Asus N53SV gépről? -
cargame #12460 Eredetileg 140.000 , most kedvezmennyel 100.000. -
FGB #12459 mit kérnek érte? -
cargame #12458 Laptop Hp XW709EA
HP Compaq Presario CQ56-140SQ, Black, 15.6 BrightView HD (1366x768) LED, INTEL Pentium Dual Core T4500 (2.3 GHz, cache 2 MB, FSB 1 MHz), 2 GB DDR2 (800 MHz), 320 GB 5400 rpm, Intel Media Accelerator 4500M (shared ), 10/100, b/g/n, BT, , DVD-SM LS, 2 MP, 6-cell, W7 Prem, 2 yw carry in
Valami velemeny errol? Most vmi rohadt nagy arkedvezmennyel adjak, szoval hamar kellene dontsek :) -
#12457 Egy nyuves SuperPi alapjan. Kivancsi vagyok mikor futtatjak le vele a haromtremarkot, Cinebench-et es az egyeb szintetikus marhasagokat. -
FGB #12456 most néztem a notebookcheck.net-en az új AMD A6-3400M-et a 131. helyre rangsorolták. kíváncsi lennék ezt mi alapján sorolták be. arra meg még inkább, hogy meddig megy majd feljebb... -
Nardon #12455 akkor ezzel kb meg is válaszoltad, hogy nyilván azért melegszik... -
FGB #12454 az asztalon nem szív be annyi port mint az ágyon, takarítsd ki, vagy takarítsad ki. ha utána is nagyon melegszik vegyél pár ezer forintért egy USB-s laptop hűtőt. -
karajjj #12453 attól még kitakaríthatod -
szobipeet #12452 Az igaz, hogy amelyik jó az álltalában csa asztalon van használva. a másik meg csak ölben vagy az ágyra rátéve. De van mindig alatta egy "laptoptálca"(egy nag ykönyv:D)