Milyen laptopot vegyek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem vagyok milliomos ha erre gondoltal. Nem akartam ilyen tetu valaszt adni csak nem lehetett a valaszodra mit reagalni. Egyepkent teljesen igaza van passatgt-nek, az alternativak sem sokkal olcsobbak. Nyilvan nem ez a legszebb es legjobb gep a vilagon, de ennek is megvan a maga felhasznaloi kore.
REPS0L
okés, köszönöm!

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

Lacee86
Bõven jó.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

REPS0L
játékra ez megfelelõ szerinted?

de akkor ezek szerint ha ki tudod szedni, akkor nem ilyen egybefüggõ, hanem gombokra van osztva
Nem tudom, hogy az egész olyan-e, 1-2-3-4 gombot mindig kiszedek unalmamban azok alatt van kevés, de hogy az egész vízálló-e, inkább nem próbálom ki 😊

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

a billentyûzete olyasmi mint a szilikonos billek, hogy ilyen egybefüggõ vízálló?
Csuklótámasz meg a bill semennyire. Mikor kajálás közben zsíros kézzel nyomkodom max akkor. Viszont a fedlap eléggé, mert ilyen idióta anyagból van, de azt úgyse látom 😄

Kösz a választ. A fényes felületek nagyon zavaróak? Vagy az csak jóformán a fedlapon van? A csuklótámasz meg a bill. mennyire gyûjti az ujjlenyomatokat?

Lenovo ThinkPad T400; Sennheiser HD 201; Merida Matts TFS Trail 350D

passatgt
13-as pro alternatívák nem sokkal olcsóbbak, de ne legyen belõle apple flém, csak mondtam😊

Lacee86
Nekem aztán mind1 (ha nekem szántad). Csak nem értem az embereket. Persze ha sok lóvém lenne, ki tudja, lehet velem is elszaladna a szekér. De ilyen veszély sajna nem fenyeget. :/

Hadd döntse már el mit vesz =]

Régen nekem is volt MacBook mániám, de most már egy ThinkPadnek jobban örülnék 😄

Lacee86
Gondolom nem küszködsz anyagi gondokkal...

Mar van 2 (kocsibol), tobb nem kell. 😊
Nekem Asus k42jv van és rohadtul nem melegszik, csak mikor játszok vele, de akkor is csak, ha újabbal (mondjuk akkor eléggé 😄), de hétköznapi használat során nem szokott (pedig volt, hogy napokig ment folyamatosan).
Egyetlen zavaró dolog, hogy mûanyag az egész és akárhol megnyomod "behorpad", de igazából 3 hónapja simán a hátizsákomban hordom gyalog,villamoson és semmi gáz nincs vele.
Billentyûzet meg szerintem épp hogy jó. Nyomtam pl Acer-ével és annyira zavaró volt az egész, hogy hihetetlen, nem találtam semmilyen gonbot.

passatgt
ez nekem jobban tetszik
magasabb órajel, több hdd meg szerintem igényesebb a kinézete

Higany
Megvettem ezt a notit, amirõl beszéltünk is. Eddig frankó az egész, de leírnám a tapasztalatokat, röviden. Anyagminõség eléggé gagyinak tûnik egy Asus után, a hangszóró nem valami hangos és kb. egy régi speaker szintû, a bluetooth kezelése nehézkes(telefonnal való összeköttetés nem nagyon sikeredett, már ami a fájlátvitelt illeti), a led-es kijelzõn a fekete, az inkább szürke és ha már egy kicsit oldalról nézem, akkor nem a valódi színek látszanak, és a tetejét nem rögzíti semmi, hogy véletlenül ne nyíljon ki, ha beleakad valami és eléggé hajlékony a kijelzõ hátoldala(van egy tippem, hogy idõvel annyira kilazil az egész, hogyha elengedem függõlegesbe a kijelzõt, akkor magától lecsapódik majd és visszafelé is igaz, mert most sincs annyira szorosan összefogva a 2 rész). A webkamera képét nem lehet megnézni(legalábbis nem találtam progit hozzá, de tudom, hogy a mostani trend, hogy csak csevegõ progikban lehet látni), és hát rá kellett jönnöm, hogy a régebbi asztali gépemnél lassabb az egész, pedig abba elvileg gyengébb proci van és nem ddr3, hanem csak dd2. Pozitivum, hogy egy kis pöcökkel ki lehet kapcsolni a vezeték nélküli kapcsolatokat(w-lan+bluetooth), nagyon könyû a driverek telepítése(1 klikk és egy újraindítás csupán, összesen), feltettem rá pár újabb játékot és mindegyiket akadás nélkül vitte, de még teszek fel párat, mert kíváncsi vagyok. Meg játszottam le rajta Full HD-s filmeket és mindegyiket tökéletesen vitte. Végülis ezért is vettem többek között, hogy filmet lehessen nézni rajta, meg játszani néha és persze beleférjen ebbe a 150e Ft-os kategóriába. Jah, és még annyi, hogy mondták a boltba, hogy memót bõvíteni csak úgy lehet hivatalosan, ha valameik Lenovo márkaszervizben veszek és ott teszik bele, mert ha nem olyan van benne és van valami garis probléma, akkor a gari elvesztését is jelentheti a dolog. Ergo lehet bele tenni bármilyen memót, de ha gari idõ alatt kell visszavinni valamiért, akkor mindenképpen az eredetileg benne lévõ memó legyen benne. Ha esetleg valakinek kérdése lenne, szívesen válaszolok! Csá!

REPS0L
250e magyar hufért tud jobbat egy Lenovo Y560A-nál? (i5)

Solten
Nm. Havernak volt par Asusa, dicseri oket. Nekem egy 1000H netbook-om volt. Iszonyat strapabiro, billentyuzete okes, nem melegedett. Nagyon meg voltam vele elegedve.

Saor Alba

Kösz szépen az ajánlatot.
Esetleg valakinek van tapasztalata ezekkel az Asus notikkal hogy mennyire megbízhatóak meg mennyire melegednek?
Olvastam pár helyen hogy a billentyûzete nem éppen a legjobb. Ebbõl mi lehet igaz?

Lacee86
Hát többen írták, gondoltam csak van benne vmi. 😊

V43 1105
Ez az hogy olvastad, nem szabad mindent elhinni amit leirnak, érdemes a személyes tapasztalatra is megfelelõ hangsúlyt fektetni <#vigyor>

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Lacee86
Jó, hát nem kell kinevetni, én ezt olvastam.

Solten
Ez eleg korrekt ajanlat ennyiert szvsz:link. De a P6100-es se rossz.

Saor Alba

Solten
Ja, sokak szerint anno a Fold lapos volt...

Saor Alba

Solten
Hi. <#eljen> Hoppa, kisse jo aron kelleti magat a kicsike... <#finom>

Saor Alba

Lacee86
Hát az, de kb. csak a burzsujok engedhetik meg maguknak. Nekem mondjuk nem fáj érte a szívem. 😊

somdav95
Márkáért fizetsz plusz 200 ezret (: Bár meg kell hagyni, tényleg stílusos 😊

Lacee86
Más annak az árából kocsit vesz...

Reszemrol megoldottam a sajat magam karacsonyi ajandekomat, ma bementem az XMSbe aztan vettem egy 13-as MacBook Pro-t. 😊
V43 1105
DELL oldalán nézz körül, amúgy pedig kell hogy legyen ott valahol egy driver CD...... 😞((

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Megvárom még mások véleményét de én is inkább az Inteles megoldás felé hajlok jobban szóval nagy valószínûséggel az lesz a befutó 😊

Lacee86
Én mindenképp azt venném. Sokak szerint laptopban nem szabad AMD-t venni.

Lacee86
Az Intel erõsebb, a kisebb órajele ellenére is.

Kösz az ajánlást. Én is nézegettem már ezt meg még egy másikat szóval nagyon valószínû hogy akkor ez a kettõ között kellene döntenem valahogy.
Asus K52JE
Asus K52DE
Ha jól néztem ugyanaz a két gép csak a proci különbözik.

Lacee86
Esetleg ez? Bár csak a teljesítményt tudom nézni, mert minõségre nem tudom milyen lehet, de teljesítményre mindenképp jobb annál a HP-nél, mint amit linkeltél.

Végül is nem ragaszkodom a HP-hez, de nagyon max 130k-m lenne a gépre azért gondoltam arra az utóbbira. A proci annyira rossz csak nem lehet, mégis csak az Arrandale családba tartozik. A legkomolyabb igénybevétel neki sztem egy PES lenne.
Azért gondoltam én elsõ sorban a HP-re mert arról azért egész jókat lehet hallani és ez elég sokat lenne cipelve heti szinten, valamint a fedele is valami alu szerû anyagból van ha jól tudom ezeknek már.
De ha tudtok esetleg jobbat akkor nagyon szívesen meghallgatom a véleményeteket.

Lacee86
Mondjuk ha nem ragaszkodik a HP-hez, akkor kicsit kevesebbért is kap.

olyan 150 körül vannak amik már használhatók játékra is (minimum, medium graf beállítással játéktól függõen) a játékos laptopok meg olyan 250 körül vannak

Lacee86
Ahogy nézem, ez már vmelyest igen. Viszont a procinak az az 1,86-os órajele elég soványnak tûnik. <#szomoru1>

Kösz neked is
Ha esetleg még teszek hozzá egy kicsit és inkább ezt választom ez már alkalmasabb lehet esetleges 3D-s alkalmazásokhoz is?

Lacee86
Hát ha nem 3D-s programokat akarsz rajt futtatni, akkor jó, persze. Net, word, zene, film stb., szóval általános felhasználásra jó.

Kösz a választ.
Amúgy maga a gép egyetemre meg filmnézéshez jó lenne?

bajgunar
Hy srácok!
Nah én is megvettem ezt a HP Pavilion dv6-3070eh XB517EA Pezsgõ laptopot.
Azt hiszem még anno (kb 2 hónapja kérdeztem) Solten ajánlotta.
Kértem egy fain ajánlást, játékra meg mindenre, max 200k-ért!
Ugyan itt vettem az Ipon-ban!
Az lenne a kérdésem, hogy (tudom láma dolog volt), de b@sztunk kibontani a boltban, gondolván hibátlan cuccot kap az ember ennyi pénzért, elég késõn vettük tegnap (majdnem zárás elõtt) utána még vásárolgatni is voltunk, hazajöttem, kibontom és!!! a fedél jobb oldalán van egy kb 1cm hosszú "ilyen" forrasztás szerû égett csík!
Persze, hogy ilyenkor már nem tud az ember mit csinálni. (21h körül).
Vajon ki fogják cserélni a cuccot?
Megpróbálom visszavinni hétfõn és kicseréltetni velük szépen nyugodtan, ha esetleg nem menne, akkor kiverem a balhét rendesen.
A doboz teljesen sértetlen volt, hp-s matricákkal lezárva, egy karc se volt rajta. Jah meg furcsálltam, hogy a gép nem volt belehúzva semmien zacskóba, fóliába, harisnyába, csak úgy két tartó karton közé volt rakva.
Szal ennyi, visszacsomagoltam, ahogy kibontottam, mehetek a boltba nyitásra. <#falbav> Tesztelni sem tudtam! <#idiota>
Jah és köszönöm Solten a tippet, remélem a cod7 futni fog rajta, mert még azt is megvettem tegnap este örömömben!
Lacee86
Laptopot aknakeresõhöz venni kb. olyan, mint bomba csajt takarítás miatt tartani. xD

Solten
Hi, a GMA abszolute hulladek jatekhoz. Hacsak nem Aknakereso.

Saor Alba

Helosztok
Lenne egy olyan kérdésem hogy szerintetek egy integrált GMA HD-n eldöcögne akár low grafon az euro Truck Simulator meg a PES 2010?
Konkrétan errõl lenne szó.

Lacee86
Ja, azt láttam a táblázatban, viszont az 5470-hez képest kispisti, azért gondoltam h nem igazán acélos cucc.

Solten
Az Intel IGP-jenel azert joval komolyabb szerkezet... 😊

Saor Alba

Lacee86
Jó, hát haver a Fifát is tolja GMA 4500-tel. xD