16455
  • karajjj
    ez meg i3 procival van
  • karajjj
    ez egész jó vételnek tűnik
  • Ironman2
    köszi
  • Cat 02 #12408
    Így a leírtak alapján nála a Ft nem játszik :p
    Amúgy indie játékokra meg régiekre tökéletes az integrált is.
  • Sir Quno Jedi
    Hétvégén voltam vidéken egyik ismimnél, mert ilyen nagy babgulyásfőzős szerepjátékos összeröffenés volt. Na ő pl pont Crysis 2-t, meg AssaCreed 3-mat tolt 47"-es LCD-n egy háromnegyedmilliós elitebook-ról. Mer ő nem szereti a nagygépeket, mindenhova lapitopival jár, melóra is, játékra is. Szal. lehet notebookon élni, de szvsz. a teljesítmény/FT ratio igen csücskösen lószar kategória...
  • franc0
    Én mondjuk úgy vagyok vele, hogy a laptop nem játékra való.
    De ha mégis rávetemedne az ember alkalmanként, a Sandy integrált megoldásával már el lehet játszogatni.
    Az új AMD APU-k meg ezen is túltesznek majd.
  • Sir Quno Jedi
    Nem hiszem, hogy humorosak lennénk, 1xűen ez kb. olyan kérdés volt, minthogy egy műanyag játék betonkeverő mennyire jó lebetonozni az emésztőt. Semennyire, mert nem arra készült, nem ugyanaz a kategória és csak nevében betonkeverő a kettő.

Az ilyen integrált megoldások max. filmnézésre (jó esetben) és desktopon szüttyögésre jók (vagy sem).

Ezért (is) érdemes alaposan tájékozódni tesztekből és hozzértőbbektől notivásár előtt, mert iszonyat mód lehet ám koppanni. Persze akinek nem kell játékra annak mind1 (lehet), de előbb-utóbb mindenki elcsábul és akkor...
  • franc0
    Erre azért nem vennék mérget...
    ITT látható ha eléggé legörgetsz, hogy egyes játékoknál mit tud.
    Baromi jó ez a honlap, rengeteg notiteszt van és szépen be vannak kategorizálva az eredmények.
  • Pares
    Szerintem az újabb játékokat minimum grafikán simán elviszi.
  • Ironman2
    Kösz.Látom itt mindenki humoros.Amugy nem az enyém lesz,és nem játékra kell.Csak érdeklődtem.
  • Pares
    Olyan hangulatrontóak tudtok lenni!
  • Sir Quno Jedi
    Igen, meg az aknakereső is, de gondolom nem ilyenekkel szeretne játszani. :DDD
  • KaBuTo666
    Miről beszélsz? Mario, meg ezek simán elfutnak rajta.
  • Sir Quno Jedi
    Semennyire, ez nem játékra van.
  • franc0
    Megvetted, aztán kérdezel? Nem túl logikus lépés...
    Most legyek őszinte? Nem volt jó választás. Régi modell, ennyiért jobbat is kaphattál volna.
  • Ironman2
    Help pls! Vettem laptopot Dell Vostro 1015-ös,4 gb ram,500 gb hdd,Intel GMA x4500mhd grafikus processzorral.A grafika kb melyik mai videókártya szintjének felel meg?(ati,nvidia) Jo választás volt a laptop? Mostani játékok mennyire futnak rajta?
  • Higany
    Pont ilyen Samsungot néztem ki a barátnőmnek. Ha megvetted, írnál egy rövid véleményt róla? Mert kíváncsi vagyok. Köszi!
  • karajjj
    na pont ő lett volna a B terv :D köszönöm szépen
  • Solten
    Vagy: link.
  • karajjj
    ez talán még nem is rossz
  • karajjj
    újragondoltam az egészet, osztottam szoroztam és van rá egy 90 ezres keretem, ha nagyon meghúzom a nadrágszíjat akkor 100 és így nem kellene hitelre vennem, így mit lenne érdemes iponról rendelni?
  • hykao #12390
    Szerencsére a nagyobb akksival került itthon forgalomba az x120e...
  • BenceYCE
    Megnézem...
  • hykao #12388
    Ha meg tudod szerezni 170 körül a Dell-t, akkor ne vacilálj...legrosszabb esetben, ha nem váltja be a hozzá fűzött reményeket, eladod amennyiért megszerezted. (vagy még többért is...)
  • Nardon
    Sziasztok egy olyan probléma előtt állok, hogy esetleg tudok magamnak szerezni egy olcsóbb dell xps-t, amiben csak egy nvidia 540m van. sandy i5/i7 procival 4-8gb rammal, olyan 170-180ezer körül.

Kérdés az lenne, hogy érdemes-e itthon venni inkább 200-250,ért egy lenovo y570-et (csak i3as proci viszont nvidia 555m), esetleg hp dv6ost (hasonlo paraméterek csak ati 6770m).

Szóval a kérdés az, hogy megér-e egy jobb video kártya ~50ezer forintot (nyilván ha valakinek nem számít az ár), esetleg 20-30at viszont akkor egy gyengébb i3as processzorral.
    Vagy ennyivel bőven nem jobbak a fent említett kártyák.

köszi
  • KaBuTo666
    Nem tudok mit mondani...nem leltem ilyen konfigot ennyi pénzért.
  • hykao #12385
    Ennyi pénzért nem szabadott volna már megvenned azt a Toshibát...mint látod Solten linkjét és az enyémet, ennyi pénzért már az újabb Sandy Bridge-es i-s procis és sokkal bikább videokártyás gépek kaphatók! A tiédhez hasonló konfigért ma már sztem 150e körüli összegnél többet nem érdemes kiadni.
  • hykao #12384
    EZT is vedd számításba szerintem.
  • KaBuTo666
    Egyből rá van telepítve a windows 7 home premium 64bit és fel is van kicsit töltve az akkumulátor. Van nem egy toshiba szoftver rajta, pl fogyasztás mérőtől kezdve a hőmérsékletek méréséig, hasznosak.
    A képminőség nagyon szép, a billentyűzettel sincs gond, a touchpad még faszább, nem a szokásos anyagból van, inkább valami szemcsésebb (érdekes megtapintani)...lehet rajta nagyítani is, összehúzni szóval nem csak klikkezgetni. A hangszórók átlagon felüli minőségűek, de fülhallgatóval is kipróbáltam és rendesen adja neki. Az egész laptop burkolata nagyon szép, a webkamera is jó minőségű képet ad, a 750 GB két felé van osztva a rendszeren. A hűtése jól megoldott. Játékok gond nélkül futnak, legalábbis amit ugye kilehet használni ezzel a konfiggal...pl a bfbc2 is maxon fut. A szerviz 1 hét ha gond van, és 2 év garanciás ha beregisztrálod.
    Hátrány? Egyenlőre nincs...konfigot nézd át, a laptop kinézetét, amit nem írnak azt én már leírtam...én azt kaptam amit vártam ennyi pénzért.
    Amúgy ASUS-t akartam de aztán szóltak hogy nézzek rá a Toshibára is, a szervize is ugye 1 hét...végül láttam hogy árban is jobb ezt venni.
  • Solten
    Azt meg kiprobalhatod hogy frissited a BIOS-t.
  • Solten
    Hi.: link.
  • Solten
    Hi.: link.
  • iowa19
    Leírnád tapasztalataidat? Így első ránézésre elég jó :D
  • KaBuTo666
    Én pár hete vettem ezt.
  • iowa19
    Hali! Milyen laptopot vegyek (kb!) 250,000 Ft-os árkategóriában, amin mennek játékok faszán, HD filmeket tudok nézni, szép képernyője van stb. :D

köszi előre a segítséget
  • BenceYCE
    Köszönöm a tippet, kipróbáltam, nem segített. Kezdek gyanakodni, hogy a gyártó hardveres beállításai miatt van. Áttúrtam a BIOSt, de ott se találtam semmit. Tanácstalan vagyok.
  • karajjj
    üdv néktek, mifajta laptop éri meg most 150 ezres keretből?
    ezt nézegettem, de ha van jobb, ne kíméljetek
  • Solten
    Krájzisz háj-oz kevés a GeForce GT 540... :)
  • hulcsigerg
    ennyire gyenge lenne ez a processzor?
  • V43 1105
    i3-tól mit vársz ? :)