266
XP gond! H E L P!!!
  • Hoz_Hun
    Kék képernyőröl még nem halottam, de az újraindulgatás szintén a vadiúj Blaster vírusra utal. Nézz utánna, a másik topicon, keress rá a gépen. Lehet az a gond, egy próbát megér.
  • Hoz_Hun
    Ez asszem szintén a Blaster vírus barátunk műve. Nézd meg a másik topicot, hogy kell leírtani.
  • BADE
    Itt az újabb:Nálam valami nagyon nagy gáz van.Amikor kikapcsolom a gépet sosem engedi,mindig kiír hülye hibaüzeneteket(késleltetett írás,azt sem tudom miről beszél).Amikor elindul a gépem egy kék kép jön be ezzel a felirattal:
    UNMOUNTABLE BOOT VOLUME
    És ilyen feliratot:Kapcsolja ki a Biosban lévő memóriabeállításokat,pl.gyorsítótárazást és az árnyékolést.És eddig csak WinXP-nél csinálta.Most nagy nehezen 15 percnyi várakozás után sikerült elindítanom.Estig ki sem kapcsolom a gépemet.:))
  • BADE
    Nálam az a probléma,hogy akárhányszor elindítom a Windowst,akkor egyszerűen újraindul a gépem.Meg valamikor kék képernyő jön be,ahol azt írja,hogy a Biosban valamit a memóriával kellene csinálni,de a Win 98-al megy a gép.
  • Blasta
    "Wake up on modem" vagy valami ilyesmi beállítást keress a biosban és tiltsd le!
  • lck #84
    A BIOS-ban kell vmit turkálni.
  • marsu
    Sziasztok.

Hogyan tudom megnézni, hogy milyen modem van a gépemben, úgy hagy nem szedem szét??????

(33kb/s vagy 56kb/s)
  • Játékos
    Ezt kerestem ! Király vagy ! Már le is jött .

Nem is tudtam , hogy van ilyen magyar oldal . Mindig tanul az ember :) .
  • Játékos
    Fiúk ! Nem bírom installálni az XP alá az SB Audigy Player /0090 ver./ kártyámat . Új driver egyenlőre nincs a neten . Az install látszólag lefut , de újraindítás után közli , hogy telepítsem újra a hangkártyát . Tud valaki segíteni ? Előre is köszi !
  • Rozsomák
    sajnos egyetlen pop-up stopper sincs a gépen.
    valami más ötlet?
  • Pheel
    Állítsd le a pop-up stopper programjaidat :)
  • Rozsomák
    hi valaki nem tudja véletlenül hogy miért van az hogy némelyik honlapnál a honlap betöltése közben bezér az explorer. Egyik havernak sem csinál ilyet. Mit lehet tenni??
  • lck #69
    Már én is láttam ilyet egy másik gépen. A valós sebességet nézd meg v.milyen internetes diagnosztikai programmal, vagy tárcsázóval. pl: Dial-Up Monitor
  • marsu
    Gyerekek, ne idegeljetek már ezt írja ki, és kész.
    Ha a másik modemet izzítom be az csak 33,8 at ír ki.
    És mind a két kapcsoltatnál ugyan olyan lassú mint a csiga.
    De miért???
  • mrzool
    "de 115,2kb/s ot jelez ki ha rá nézek."

Mint az előttem szóló már megjegyezte, az más. Mindenesetre érdekes, tehát létrejön a kapcsolat, megjelenik a kis ikon, rákattansz, és 115-öt ír ki? Szerintem te lennél az első ember, aki megdöntötte a shannoni csatornakapacitási elveket.:))
  • lck #66
    Az a PC és a modem közötti sebesség.
  • marsu
    Sziasztok.

Igen analóg, külső data fax modem. Egyébként amit tudnia kéne az 56kb/s, de 115,2kb/s ot jelez ki ha rá nézek. A haveromnak, csak 33.8 al jönnek le a dolgok. Az enyém is kb ilyen lassú.
  • mrzool
    Milyen modem? Analóg? Mert azon fizikailag lehetetlen az általad említett sebesség. Lassan jönnek be a dolgok... Imádom ezeket a pontos megfogalmazásokat...:)) Mihez képest lassú?:)
  • marsu
    Sziasztok.

Az lenne a problémám, hogy a modemem 115,2 kb/s- os sebességgel dolgozik internetes kapcsolatban, de ennek ellenére nagyon lassan jönnek be a dolgok.

Mi lehet ennek az oka????

Sziasztok
  • lck #60
    Lehetséges okok ( többek közt ):
    1. MS által SP1-ben már letiltott kóddal raktad fel.
    2. Nem aktiváltad.
    3. XP-Antispy programot futtattad korábban.

XP topic-ban bújnak meg a részletek! ;=)))
  • Patesz
    Az XP prof. feltelepítésénél beírom a kódot és ezzel a kódal nem tudom felraki az 1 -es javítást!!!!!!!!!!!!!

Mért?
  • FRenkie
    ne tuningolj nagyon
  • FRenkie
    minden gaménél?
  • FRenkie
    szerintem az a gáz hogy az XP-t rátelepítetted frissítésképpen a 98-ra,ezért nem találja a 98-at mert már az is XP lett...gondolom
  • FRenkie
    szevasztok sorstársak...hát igen a windows megkeseríti mindannyiónk életét...
    az én problémám: cmd32.exe fájlra lenne szükségem (vírusos lett és letöröltem)
    nagyon megköszönném ha valaki elküldené(ICQ számom publikus.pá
  • Stann
    Ja, és kapcsolódásnál tényleg lefoglal egy bizonyos sávszélességet? Azt hogyan lehet feloldani?

Köszi, Dani
  • Stann
    Hi!
    A gépemen a c: -n van az XP, a d: -n pedig a windows 98.
    Az xp meghalt, utána ujbol feletettem, de igy már nem birom
    elinditani a 98-at, mivel már nem ismeri fel, hogy a is
    ott van. Hogyan lehetne elinditani a 98-at? Pedig XP
    alatt bevan állítva, h. várjon 30mp-et indulás elott,
    de nem vár, mivel fel sem ismeri a másik windowst!
    Mit kéne beirni a bot.ini -be?
  • krokodeal
    Ó már értem aztat...most, hogy újra elolvastam:)
    Köszi az ötit, majd megpedzem az eladónál a dolgot...
  • krokodeal
    Azmiaz a taphiba?
  • krokodeal
    Nem hiszem, hogy vírsos, mert több vírusgyilkossal is ellenőriztem, de nem talált semmit, majd legutoljára a format parancsot is használtam és azt követően telepítettem az oprendX-t
    köszi..más öti? esetleg lehetséges, hogy valami nem kóser a házikóban?
  • [Jakuza]
    Ha nem virus , akkor RAM vagy Tap hiba.
  • Patesz
    Nem vírusos a géped?
  • krokodeal
    Hali!
    Kb. egy hónapja a krampuszos XP elkezdett minden figyelmeztetés nélkül hülyeségeket csinálni pl.:harmadik vagy ötödik próbálkozásra indult el, ha elindult hibaüzikkel fogadta a gazdit, miszerint csomó féle szolgáltatást nem tudott elindítani, ha már minden királyul ment akkor játék közben újraindult, mintha csak rátenyreltem volna a reset gombra (pedig nem ez a helyzet).
    Második reinstallon vagyok túl (okosok tanácsára), de még mindíg nem változott semmi.
    Van valami ötitek, mit kezdjek vele? (azon kívül, hogy kössek rá egy ötszázast...)
    Minden hasznos tanácsot köszönettel fogadok!
  • Patesz
    Hello mindenki!
    Ja eszt majd elfelejtettem:
    Xp drivert keresek ehez!:

A kormányom márkája:
    TARGET FORCE FEEDBACK USB STEERING WHEEL

Lécci segítsetek! Kérlek! Nem tudom addig használni!
  • Patesz
    Nemtudom mi lehet a hibád nálam minden jó!
    Hála istennek!
  • Tovi
    Több oka lehet. Valószínü, hogy rosszabb minőségü a vonalad, és összefütyülésnél erre a sebességre áll be autómatikusan.
  • marsu
    Sziasztok.

Van egy 56 kbs- os modemem, de amikor csatlakozom az Internetre, akkor csak 33,6 kbs- al dolgozik, a kérdés az, hogy miért??
  • youth #31
    Vagy nem zavaró? Szóljatok
  • youth #30
    Ki is törlöm a képet ne lassítsa a betöltést...
  • RelakSfromhome
    Nincsmit...