266
XP gond! H E L P!!!
-
Hoz_Hun #90 Kék képernyőröl még nem halottam, de az újraindulgatás szintén a vadiúj Blaster vírusra utal. Nézz utánna, a másik topicon, keress rá a gépen. Lehet az a gond, egy próbát megér. -
Hoz_Hun #89 Ez asszem szintén a Blaster vírus barátunk műve. Nézd meg a másik topicot, hogy kell leírtani. -
Itt az újabb:Nálam valami nagyon nagy gáz van.Amikor kikapcsolom a gépet sosem engedi,mindig kiír hülye hibaüzeneteket(késleltetett írás,azt sem tudom miről beszél).Amikor elindul a gépem egy kék kép jön be ezzel a felirattal:
UNMOUNTABLE BOOT VOLUME
És ilyen feliratot:Kapcsolja ki a Biosban lévő memóriabeállításokat,pl.gyorsítótárazást és az árnyékolést.És eddig csak WinXP-nél csinálta.Most nagy nehezen 15 percnyi várakozás után sikerült elindítanom.Estig ki sem kapcsolom a gépemet.:)) -
Nálam az a probléma,hogy akárhányszor elindítom a Windowst,akkor egyszerűen újraindul a gépem.Meg valamikor kék képernyő jön be,ahol azt írja,hogy a Biosban valamit a memóriával kellene csinálni,de a Win 98-al megy a gép. -
"Wake up on modem" vagy valami ilyesmi beállítást keress a biosban és tiltsd le! -
A BIOS-ban kell vmit turkálni. -
Sziasztok.
Hogyan tudom megnézni, hogy milyen modem van a gépemben, úgy hagy nem szedem szét??????
(33kb/s vagy 56kb/s)
-
Játékos #78 Ezt kerestem ! Király vagy ! Már le is jött .
Nem is tudtam , hogy van ilyen magyar oldal . Mindig tanul az ember :) . -
Játékos #76 Fiúk ! Nem bírom installálni az XP alá az SB Audigy Player /0090 ver./ kártyámat . Új driver egyenlőre nincs a neten . Az install látszólag lefut , de újraindítás után közli , hogy telepítsem újra a hangkártyát . Tud valaki segíteni ? Előre is köszi ! -
sajnos egyetlen pop-up stopper sincs a gépen.
valami más ötlet? -
Állítsd le a pop-up stopper programjaidat :) -
hi valaki nem tudja véletlenül hogy miért van az hogy némelyik honlapnál a honlap betöltése közben bezér az explorer. Egyik havernak sem csinál ilyet. Mit lehet tenni?? -
Már én is láttam ilyet egy másik gépen. A valós sebességet nézd meg v.milyen internetes diagnosztikai programmal, vagy tárcsázóval. pl: Dial-Up Monitor -
Gyerekek, ne idegeljetek már ezt írja ki, és kész.
Ha a másik modemet izzítom be az csak 33,8 at ír ki.
És mind a két kapcsoltatnál ugyan olyan lassú mint a csiga.
De miért???
-
mrzool #67 "de 115,2kb/s ot jelez ki ha rá nézek."
Mint az előttem szóló már megjegyezte, az más. Mindenesetre érdekes, tehát létrejön a kapcsolat, megjelenik a kis ikon, rákattansz, és 115-öt ír ki? Szerintem te lennél az első ember, aki megdöntötte a shannoni csatornakapacitási elveket.:)) -
Az a PC és a modem közötti sebesség. -
Sziasztok.
Igen analóg, külső data fax modem. Egyébként amit tudnia kéne az 56kb/s, de 115,2kb/s ot jelez ki ha rá nézek. A haveromnak, csak 33.8 al jönnek le a dolgok. Az enyém is kb ilyen lassú.
-
mrzool #64 Milyen modem? Analóg? Mert azon fizikailag lehetetlen az általad említett sebesség. Lassan jönnek be a dolgok... Imádom ezeket a pontos megfogalmazásokat...:)) Mihez képest lassú?:) -
Sziasztok.
Az lenne a problémám, hogy a modemem 115,2 kb/s- os sebességgel dolgozik internetes kapcsolatban, de ennek ellenére nagyon lassan jönnek be a dolgok.
Mi lehet ennek az oka????
Sziasztok -
Lehetséges okok ( többek közt ):
1. MS által SP1-ben már letiltott kóddal raktad fel.
2. Nem aktiváltad.
3. XP-Antispy programot futtattad korábban.
XP topic-ban bújnak meg a részletek! ;=))) -
Az XP prof. feltelepítésénél beírom a kódot és ezzel a kódal nem tudom felraki az 1 -es javítást!!!!!!!!!!!!!
Mért? -
ne tuningolj nagyon -
minden gaménél? -
szerintem az a gáz hogy az XP-t rátelepítetted frissítésképpen a 98-ra,ezért nem találja a 98-at mert már az is XP lett...gondolom -
szevasztok sorstársak...hát igen a windows megkeseríti mindannyiónk életét...
az én problémám: cmd32.exe fájlra lenne szükségem (vírusos lett és letöröltem)
nagyon megköszönném ha valaki elküldené(ICQ számom publikus.pá -
Ja, és kapcsolódásnál tényleg lefoglal egy bizonyos sávszélességet? Azt hogyan lehet feloldani?
Köszi, Dani -
Hi!
A gépemen a c: -n van az XP, a d: -n pedig a windows 98.
Az xp meghalt, utána ujbol feletettem, de igy már nem birom
elinditani a 98-at, mivel már nem ismeri fel, hogy a is
ott van. Hogyan lehetne elinditani a 98-at? Pedig XP
alatt bevan állítva, h. várjon 30mp-et indulás elott,
de nem vár, mivel fel sem ismeri a másik windowst!
Mit kéne beirni a bot.ini -be? -
krokodeal #46 Ó már értem aztat...most, hogy újra elolvastam:)
Köszi az ötit, majd megpedzem az eladónál a dolgot... -
krokodeal #45 Azmiaz a taphiba?
-
krokodeal #44 Nem hiszem, hogy vírsos, mert több vírusgyilkossal is ellenőriztem, de nem talált semmit, majd legutoljára a format parancsot is használtam és azt követően telepítettem az oprendX-t
köszi..más öti? esetleg lehetséges, hogy valami nem kóser a házikóban? -
Ha nem virus , akkor RAM vagy Tap hiba. -
Nem vírusos a géped? -
krokodeal #41 Hali!
Kb. egy hónapja a krampuszos XP elkezdett minden figyelmeztetés nélkül hülyeségeket csinálni pl.:harmadik vagy ötödik próbálkozásra indult el, ha elindult hibaüzikkel fogadta a gazdit, miszerint csomó féle szolgáltatást nem tudott elindítani, ha már minden királyul ment akkor játék közben újraindult, mintha csak rátenyreltem volna a reset gombra (pedig nem ez a helyzet).
Második reinstallon vagyok túl (okosok tanácsára), de még mindíg nem változott semmi.
Van valami ötitek, mit kezdjek vele? (
azon kívül, hogy kössek rá egy ötszázast...)
Minden hasznos tanácsot köszönettel fogadok! -
Hello mindenki!
Ja eszt majd elfelejtettem:
Xp drivert keresek ehez!:
A kormányom márkája:
TARGET FORCE FEEDBACK USB STEERING WHEEL
Lécci segítsetek! Kérlek! Nem tudom addig használni!
-
Nemtudom mi lehet a hibád nálam minden jó!
Hála istennek! -
Tovi #36 Több oka lehet. Valószínü, hogy rosszabb minőségü a vonalad, és összefütyülésnél erre a sebességre áll be autómatikusan. -
Sziasztok.
Van egy 56 kbs- os modemem, de amikor csatlakozom az Internetre, akkor csak 33,6 kbs- al dolgozik, a kérdés az, hogy miért??
-
Vagy nem zavaró? Szóljatok -
Ki is törlöm a képet ne lassítsa a betöltést... -
Nincsmit...