XP gond! H E L P!!!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Na következõket csináld:
töröld ki a C:\WINDOWS\SYSTEM32\DLLCACHE vagy C:\WINNT\SYSTEM32\DLLCACHE-könyvtárból ami benne van(lehet benne akár több ezer fájl is, de az nem baj)ja és rejtett ez a mappa
Az a problémám, hogy Internet kapcsolatban, kb 5 perc után ezt az üzenetet kapom.
Rendszer leállás, a leállást az NT AUTHORITY/SYSTEM KEZDEMÉNYEZTE.
A Windowsnak újra kell indulnia, mert a következõ szolgáltatás váratlanul befejezõdött.
Távoli eljárás hivás(RPC)
És a gép 1gy perc elteltével kikapcsol, és újra indul, de Internet kapcsolatban mindig ugyan ezt csinálja.
Segítsetek.
Ha lehet küldj e-mailt az gyorsan lejön. [email protected]
Nekem pl túlzott tuningnál nyomatott ilyeneket játék közben... 2500+t kissé nem birta a tápom 3200++on...
Az a problémám, hogy videokártyám tv out kimenetét összekötöm a tv-vel, de a tv-én nem látok semmit.
Ez ügyben kellene segítenetek. Windows xp a rendszerem van, és egy Inno 3d G4 Ti4200-8x 128Mb DDR T videokártyám van.
De ha úgyis XPt használsz majd, konvertáld mind2 particiódat NTFS-é, sokkal jobb mint a FAT32.
Most fogom oprendszeremet XP-re cserélni.
A kérdésem az lenne, hogy van nekem két particiom.(C:,D😊
D:-on letöltött cuccok meg ilyesmik vannak.
Mind a kettõ FAT32-es filerendszert használ.
Ha a C:-t formatálnám NTFS-re akkor a D:-t tudnám használni??
Vagy csak hibák lennének??
Elõre is köszi...
Nálam akkor csinált ilyet, a servicepack újratelepítése orvosolta. Igaz az ADSL volt.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
UNMOUNTABLE BOOT VOLUME
És ilyen feliratot:Kapcsolja ki a Biosban lévõ memóriabeállításokat,pl.gyorsítótárazást és az árnyékolést.És eddig csak WinXP-nél csinálta.Most nagy nehezen 15 percnyi várakozás után sikerült elindítanom.Estig ki sem kapcsolom a gépemet.😊)
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Hogyan tudom megnézni, hogy milyen modem van a gépemben, úgy hagy nem szedem szét??????
(33kb/s vagy 56kb/s)
Nem is tudtam , hogy van ilyen magyar oldal . Mindig tanul az ember 😊 .
Ami jó csak van az életben , az vagy erkölcstelen , vagy törvényellenes , vagy hízlal .
Ami jó csak van az életben , az vagy erkölcstelen , vagy törvényellenes , vagy hízlal .
Ha a másik modemet izzítom be az csak 33,8 at ír ki.
És mind a két kapcsoltatnál ugyan olyan lassú mint a csiga.
De miért???
Mint az elõttem szóló már megjegyezte, az más. Mindenesetre érdekes, tehát létrejön a kapcsolat, megjelenik a kis ikon, rákattansz, és 115-öt ír ki? Szerintem te lennél az elsõ ember, aki megdöntötte a shannoni csatornakapacitási elveket.😊)
Igen analóg, külsõ data fax modem. Egyébként amit tudnia kéne az 56kb/s, de 115,2kb/s ot jelez ki ha rá nézek. A haveromnak, csak 33.8 al jönnek le a dolgok. Az enyém is kb ilyen lassú.
Az lenne a problémám, hogy a modemem 115,2 kb/s- os sebességgel dolgozik internetes kapcsolatban, de ennek ellenére nagyon lassan jönnek be a dolgok.
Mi lehet ennek az oka????
Sziasztok
1. MS által SP1-ben már letiltott kóddal raktad fel.
2. Nem aktiváltad.
3. XP-Antispy programot futtattad korábban.
XP topic-ban bújnak meg a részletek! ;=)))
Mért?
\"Hosszú mosoly után jól esik a rémület.\"
az én problémám: cmd32.exe fájlra lenne szükségem (vírusos lett és letöröltem)
nagyon megköszönném ha valaki elküldené(ICQ számom publikus.pá
\"Hosszú mosoly után jól esik a rémület.\"
Köszi, Dani
Tavasszal ugye elolvad a hó. De hova tűnik a fehér?
A gépemen a c: -n van az XP, a d: -n pedig a windows 98.
Az xp meghalt, utána ujbol feletettem, de igy már nem birom
elinditani a 98-at, mivel már nem ismeri fel, hogy a is
ott van. Hogyan lehetne elinditani a 98-at? Pedig XP
alatt bevan állítva, h. várjon 30mp-et indulás elott,
de nem vár, mivel fel sem ismeri a másik windowst!
Mit kéne beirni a bot.ini -be?
Tavasszal ugye elolvad a hó. De hova tűnik a fehér?
Köszi az ötit, majd megpedzem az eladónál a dolgot...

köszi..más öti? esetleg lehetséges, hogy valami nem kóser a házikóban?
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Kb. egy hónapja a krampuszos XP elkezdett minden figyelmeztetés nélkül hülyeségeket csinálni pl.:harmadik vagy ötödik próbálkozásra indult el, ha elindult hibaüzikkel fogadta a gazdit, miszerint csomó féle szolgáltatást nem tudott elindítani, ha már minden királyul ment akkor játék közben újraindult, mintha csak rátenyreltem volna a reset gombra (pedig nem ez a helyzet).
Második reinstallon vagyok túl (okosok tanácsára), de még mindíg nem változott semmi.
Van valami ötitek, mit kezdjek vele? (
azon kívül, hogy kössek rá egy ötszázast...)
Minden hasznos tanácsot köszönettel fogadok!
Ja eszt majd elfelejtettem:
Xp drivert keresek ehez!:
A kormányom márkája:
TARGET FORCE FEEDBACK USB STEERING WHEEL
Lécci segítsetek! Kérlek! Nem tudom addig használni!
Van egy 56 kbs- os modemem, de amikor csatlakozom az Internetre, akkor csak 33,6 kbs- al dolgozik, a kérdés az, hogy miért??