XP gond! H E L P!!!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Viszont most van 1 olyan gondom, hogy mióta xp-t használok, nem ismeri fel a háttértárvezérlõmet és a multimédiavezérlõmet, hanem az eszközkezelõben minkettõnél "?" van? mit tegyek??? help!!! plz

Hello! Cak azt akarom mondani hogy 1-2 hete nekem is ez volt a gondom, és egy véletlen folytán oldottam meg, ugyanis nézelõdtem a neten és pont a supergamez oldalán találtam róla egy cikket, amiben ki volt linkelve a megoldás is. szia

marsu
Szia az a baj, hogy ilyen mappa nincs.
és minden rejtett mappát engedéjeztem, de nem találom.
Spike
marsu!Ez egy vírus ......😞
Na következõket csináld:
töröld ki a C:\WINDOWS\SYSTEM32\DLLCACHE vagy C:\WINNT\SYSTEM32\DLLCACHE-könyvtárból ami benne van(lehet benne akár több ezer fájl is, de az nem baj)ja és rejtett ez a mappa
marsu
Sziasztok.
Az a problémám, hogy Internet kapcsolatban, kb 5 perc után ezt az üzenetet kapom.
Rendszer leállás, a leállást az NT AUTHORITY/SYSTEM KEZDEMÉNYEZTE.
A Windowsnak újra kell indulnia, mert a következõ szolgáltatás váratlanul befejezõdött.
Távoli eljárás hivás(RPC)
És a gép 1gy perc elteltével kikapcsol, és újra indul, de Internet kapcsolatban mindig ugyan ezt csinálja.
Segítsetek.
Ha lehet küldj e-mailt az gyorsan lejön. [email protected]
Hardveres gond is lehet.
Nekem pl túlzott tuningnál nyomatott ilyeneket játék közben... 2500+t kissé nem birta a tápom 3200++on...
marsu
Sziasztok.
Az a problémám, hogy videokártyám tv out kimenetét összekötöm a tv-vel, de a tv-én nem látok semmit.
Ez ügyben kellene segítenetek. Windows xp a rendszerem van, és egy Inno 3d G4 Ti4200-8x 128Mb DDR T videokártyám van.
Az XP a FAT(32) és NTFS filerendszerû particiókat is ugyanúgy tudja kezelni.

De ha úgyis XPt használsz majd, konvertáld mind2 particiódat NTFS-é, sokkal jobb mint a FAT32.
Hi all!!

Most fogom oprendszeremet XP-re cserélni.
A kérdésem az lenne, hogy van nekem két particiom.(C:,D😊
D:-on letöltött cuccok meg ilyesmik vannak.
Mind a kettõ FAT32-es filerendszert használ.
Ha a C:-t formatálnám NTFS-re akkor a D:-t tudnám használni??
Vagy csak hibák lennének??

Elõre is köszi...

Nem volt véletlenül rendszerhelyreállítás telepítõ CD-vel???
Nálam akkor csinált ilyet, a servicepack újratelepítése orvosolta. Igaz az ADSL volt.

Kék képernyõröl még nem halottam, de az újraindulgatás szintén a vadiúj Blaster vírusra utal. Nézz utánna, a másik topicon, keress rá a gépen. Lehet az a gond, egy próbát megér.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Ez asszem szintén a Blaster vírus barátunk mûve. Nézd meg a másik topicot, hogy kell leírtani.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

BADE
Itt az újabb:Nálam valami nagyon nagy gáz van.Amikor kikapcsolom a gépet sosem engedi,mindig kiír hülye hibaüzeneteket(késleltetett írás,azt sem tudom mirõl beszél).Amikor elindul a gépem egy kék kép jön be ezzel a felirattal:
UNMOUNTABLE BOOT VOLUME
És ilyen feliratot:Kapcsolja ki a Biosban lévõ memóriabeállításokat,pl.gyorsítótárazást és az árnyékolést.És eddig csak WinXP-nél csinálta.Most nagy nehezen 15 percnyi várakozás után sikerült elindítanom.Estig ki sem kapcsolom a gépemet.😊)

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

BADE
Nálam az a probléma,hogy akárhányszor elindítom a Windowst,akkor egyszerûen újraindul a gépem.Meg valamikor kék képernyõ jön be,ahol azt írja,hogy a Biosban valamit a memóriával kellene csinálni,de a Win 98-al megy a gép.

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

Blasta
"Wake up on modem" vagy valami ilyesmi beállítást keress a biosban és tiltsd le!

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

lck
A BIOS-ban kell vmit turkálni.
marsu
Sziasztok.

Hogyan tudom megnézni, hogy milyen modem van a gépemben, úgy hagy nem szedem szét??????

(33kb/s vagy 56kb/s)
Ezt kerestem ! Király vagy ! Már le is jött .

Nem is tudtam , hogy van ilyen magyar oldal . Mindig tanul az ember 😊 .

Ami jó csak van az életben , az vagy erkölcstelen , vagy törvényellenes , vagy hízlal .

Fiúk ! Nem bírom installálni az XP alá az SB Audigy Player /0090 ver./ kártyámat . Új driver egyenlõre nincs a neten . Az install látszólag lefut , de újraindítás után közli , hogy telepítsem újra a hangkártyát . Tud valaki segíteni ? Elõre is köszi !

Ami jó csak van az életben , az vagy erkölcstelen , vagy törvényellenes , vagy hízlal .

Rozsomák
sajnos egyetlen pop-up stopper sincs a gépen.
valami más ötlet?

Pheel
Állítsd le a pop-up stopper programjaidat 😊
Rozsomák
hi valaki nem tudja véletlenül hogy miért van az hogy némelyik honlapnál a honlap betöltése közben bezér az explorer. Egyik havernak sem csinál ilyet. Mit lehet tenni??

lck
Már én is láttam ilyet egy másik gépen. A valós sebességet nézd meg v.milyen internetes diagnosztikai programmal, vagy tárcsázóval. pl: Dial-Up Monitor
marsu
Gyerekek, ne idegeljetek már ezt írja ki, és kész.
Ha a másik modemet izzítom be az csak 33,8 at ír ki.
És mind a két kapcsoltatnál ugyan olyan lassú mint a csiga.
De miért???
"de 115,2kb/s ot jelez ki ha rá nézek."

Mint az elõttem szóló már megjegyezte, az más. Mindenesetre érdekes, tehát létrejön a kapcsolat, megjelenik a kis ikon, rákattansz, és 115-öt ír ki? Szerintem te lennél az elsõ ember, aki megdöntötte a shannoni csatornakapacitási elveket.😊)

lck
Az a PC és a modem közötti sebesség.
marsu
Sziasztok.

Igen analóg, külsõ data fax modem. Egyébként amit tudnia kéne az 56kb/s, de 115,2kb/s ot jelez ki ha rá nézek. A haveromnak, csak 33.8 al jönnek le a dolgok. Az enyém is kb ilyen lassú.
Milyen modem? Analóg? Mert azon fizikailag lehetetlen az általad említett sebesség. Lassan jönnek be a dolgok... Imádom ezeket a pontos megfogalmazásokat...😊) Mihez képest lassú?😊

marsu
Sziasztok.

Az lenne a problémám, hogy a modemem 115,2 kb/s- os sebességgel dolgozik internetes kapcsolatban, de ennek ellenére nagyon lassan jönnek be a dolgok.

Mi lehet ennek az oka????

Sziasztok
lck
Lehetséges okok ( többek közt ):
1. MS által SP1-ben már letiltott kóddal raktad fel.
2. Nem aktiváltad.
3. XP-Antispy programot futtattad korábban.

XP topic-ban bújnak meg a részletek! ;=)))
Patesz
Az XP prof. feltelepítésénél beírom a kódot és ezzel a kódal nem tudom felraki az 1 -es javítást!!!!!!!!!!!!!

Mért?

FRenkie
ne tuningolj nagyon

\"Hosszú mosoly után jól esik a rémület.\"

FRenkie
minden gaménél?

FRenkie
szerintem az a gáz hogy az XP-t rátelepítetted frissítésképpen a 98-ra,ezért nem találja a 98-at mert már az is XP lett...gondolom

FRenkie
szevasztok sorstársak...hát igen a windows megkeseríti mindannyiónk életét...
az én problémám: cmd32.exe fájlra lenne szükségem (vírusos lett és letöröltem)
nagyon megköszönném ha valaki elküldené(ICQ számom publikus.pá

Stann
Ja, és kapcsolódásnál tényleg lefoglal egy bizonyos sávszélességet? Azt hogyan lehet feloldani?

Köszi, Dani

Tavasszal ugye elolvad a hó. De hova tűnik a fehér?

Stann
Hi!
A gépemen a c: -n van az XP, a d: -n pedig a windows 98.
Az xp meghalt, utána ujbol feletettem, de igy már nem birom
elinditani a 98-at, mivel már nem ismeri fel, hogy a is
ott van. Hogyan lehetne elinditani a 98-at? Pedig XP
alatt bevan állítva, h. várjon 30mp-et indulás elott,
de nem vár, mivel fel sem ismeri a másik windowst!
Mit kéne beirni a bot.ini -be?

Tavasszal ugye elolvad a hó. De hova tűnik a fehér?

Ó már értem aztat...most, hogy újra elolvastam😊
Köszi az ötit, majd megpedzem az eladónál a dolgot...
Azmiaz a taphiba?
Nem hiszem, hogy vírsos, mert több vírusgyilkossal is ellenõriztem, de nem talált semmit, majd legutoljára a format parancsot is használtam és azt követõen telepítettem az oprendX-t
köszi..más öti? esetleg lehetséges, hogy valami nem kóser a házikóban?
[Jakuza]
Ha nem virus , akkor RAM vagy Tap hiba.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Patesz
Nem vírusos a géped?

Hali!
Kb. egy hónapja a krampuszos XP elkezdett minden figyelmeztetés nélkül hülyeségeket csinálni pl.:harmadik vagy ötödik próbálkozásra indult el, ha elindult hibaüzikkel fogadta a gazdit, miszerint csomó féle szolgáltatást nem tudott elindítani, ha már minden királyul ment akkor játék közben újraindult, mintha csak rátenyreltem volna a reset gombra (pedig nem ez a helyzet).
Második reinstallon vagyok túl (okosok tanácsára), de még mindíg nem változott semmi.
Van valami ötitek, mit kezdjek vele? (azon kívül, hogy kössek rá egy ötszázast...)
Minden hasznos tanácsot köszönettel fogadok!
Patesz
Hello mindenki!
Ja eszt majd elfelejtettem:
Xp drivert keresek ehez!:

A kormányom márkája:
TARGET FORCE FEEDBACK USB STEERING WHEEL

Lécci segítsetek! Kérlek! Nem tudom addig használni!

Patesz
Nemtudom mi lehet a hibád nálam minden jó!
Hála istennek!

Több oka lehet. Valószínü, hogy rosszabb minõségü a vonalad, és összefütyülésnél erre a sebességre áll be autómatikusan.

marsu
Sziasztok.

Van egy 56 kbs- os modemem, de amikor csatlakozom az Internetre, akkor csak 33,6 kbs- al dolgozik, a kérdés az, hogy miért??
youth
Vagy nem zavaró? Szóljatok

Youth

youth
Ki is törlöm a képet ne lassítsa a betöltést...

Youth

RelakSfromhome
Nincsmit...

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)